企業が回答しました
Sukienki mają perfekcyjny krój, pięknie podkreślają sylwetkę i nie ulegają zagnieceniom. Świetnie sprawdzają się zarówno na spotkania biznesowe, jak i wieczorne wyjścia. Jestem bardzo zadowolona z jak... もっと見る
企業が回答しました
Uwielbiam ten sklep za szeroki wybór ubrań. Każda sukienka, którą zamówiłam, prezentowała się jeszcze lepiej niż na zdjęciach, a materiał jest bardzo przyjemny dla skóry. Na pewno zamówię ponownie!
企業が回答しました
Oszustwo, nie kupujcie tam nic. Otrzymany garnitur nawet 50zł nie jest wart, za darmo też bym tego nie wzięła strata pieniędzy po komentarzach widzę, że mogę też zapomnieć o zwrocie pieniędzy żałuję,... もっと見る
ネガティブなレビューの 43%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ich habe einen Hochzeitsanzug gekauft und die Passform ist ausgezeichnet. Die Tweed-Weste verleiht einen klassischen Stil, die Chinos sind angenehm locker und die Sports-Shorts eignen sich ideal für Freizeitaktivitäten. Auch die Bomber- und Bikerjacken überzeugen durch ihre hohe Qualität

Elirena からの回答
Oczekiwanie na przesylke ponad 9 dni.
Wiecej dodawac nie musze

Elirena からの回答
Spodnie i jeansy maja calkiem dobre dopaswanie i wygladja nowoczesnie, choc ich design pozostaje dosc przecietny.

Elirena からの回答
Swetry są miękkie i ciepłe, co jest dużym plusem, ale nie oferują nic wyjątkowego poza podstawowym komfortem.

Elirena からの回答
Oszustwo, nie kupujcie tam nic.
Otrzymany garnitur nawet 50zł nie jest wart, za darmo też bym tego nie wzięła strata pieniędzy po komentarzach widzę, że mogę też zapomnieć o zwrocie pieniędzy żałuję, że wcześniej nie poczytałam opini o tym sklepie bo wszystkie negatywne są prawdziwe

Elirena からの回答
Uwaga złodziejska firma towar to szmaty z chin kasy brak zwrotu brak
Przestrzegam wszystkich komentarze są kupione

Elirena からの回答
Sukienki midi łączą wygodę i styl, dzięki czemu są praktyczne na co dzień, jednak nie wyróżniają się szczególnie na tle innych.

Elirena からの回答
Uważajcie to są oszuści! Nie zamawiajcie, bo to grozi stratą pieniędzy!

Oszustwo!
Zamówiona sukienka zupełnie inna niż na zdjęciu tzn. Słaba jakość, inne szycie. Zwrot do magazynu w Chinach koszt 200 zł.
Ostatecznie zwrot 30% + nic nie warta sukienka.
Nie polecam!!!

Elirena からの回答
Wybrana przeze mnie mini sukienka wygląda stylowo i dobrze leży, sprawdza się zarówno na codzienne wyjścia, jak i mniejsze spotkania

Elirena からの回答
Potwierdzam negatywne opinie. Nie miałam pojęcia, że towar będzie wysyłany z Azji - każda sztuka zamówionej odzieży została przysłana oddzielnie. Realizacja zamówienia trwała około dwóch tygodni. Zakupiony towar jest bardzo niskiej wartości, odbiega od opisów na stronie sklepu, a zwrot jest niemożliwy, bo do tej pory nie uzyskałam adresu, na który mam go przesłać (prawie miesiąc). Wymieniam się mailami z botem. Oferują bon do sklepu w ramach rekompensaty, informują, że paczki muszę odesłać na swój koszt, każdą oddzielnie do Azji i będzie mnie to kosztowało od 150 do 200 zł. za przesyłkę. Nawet informacja o zgłoszeniu sprawy do instytucji ochrony konsumentów nic nie dała.
Przestrzegam i odradzam zakupy!
DOPISEK
Po kolejnych mailach otrzymałam adresy zwrotu w Chinach. Ostatecznie sklep zwrócił 30%.
Sprawa zakończona, ale niesmak pozostał wielki.

Elirena からの回答
Spódnice mają elegancki fason i dodają stylu prostym stylizacjom, ale całość jest raczej standardowa, bez większego efektu wow.

Elirena からの回答
Ja również zostałam oszukana, sklep to wielki przekręt, otrzymałam garnitury strasznej jakości, z przyszytymi chińskimi metkami, nie można dokonać zwrotu, również zgłaszam sprawę do UOKiK, może jakiś pozew grupowy uda się zrobić?

Elirena からの回答
OSZUSTWO na wielką skalę.Niech nikt nie da się nabrać na pozytywne opinie, bo są na 100% kupione!!!
Wysyłany jest przypadkowy towar, który nie ma nic wspólnego z zamówionym, a na dodatek nie nadaje się nawet na szmatę do podłogi. W sumie to jedynie do kosza.
Zapomnijcie, że coś uda się zwrócić. Banda głąbów w obsłudze klienta, albo boty.
Największy przekręt w internecie.

Elirena からの回答
Zdecydowanie odradzam zakupy w Elirena. Sklep stosuje bardzo nieuczciwe praktyki wobec polskich konsumentów:
1. Utrudnianie ustawowego zwrotu:
Mimo zgłoszenia odstąpienia od umowy natychmiast po otrzymaniu paczki (a nawet próby anulowania przed wysyłką), obsługa „Emily” wysyła automatyczne odpowiedzi, ignorując prawo. Domagają się zdjęć „do analizy”, co jest bezprawne przy zwrocie w terminie 14 dni.
2. Kłamstwa dotyczące kosztów zwrotu: Sklep twierdzi w mailach, że towar trzeba odesłać do Azji na koszt klienta (150-200 zł). Jest to świadome wprowadzanie w błąd – moja paczka przyszła z magazynu w Polsce (os. Przemysłowe 5, Słubice). Sklep ukrywa polski adres zwrotny, by zniechęcić do odsyłania towaru.
3. Fatalna jakość i brak metek:
Produkty dotarły bez papierowych metek handlowych. Metki wewnętrzne są niepełne (brak pełnego składu, jedynie informacja o 5% spandexu), co narusza normy unijne. Jakość materiału drastycznie odbiega od tej prezentowanej na zdjęciach.
4. Próby przekupstwa: Zamiast zwrotu gotówki, oferują kartę podarunkową na 100 zł, byle tylko zatrzymać pieniądze klienta.
Sprawa zamówienia B2104 zostaje zgłoszona do UOKiK, Europejskiego Centrum Konsumenckiego oraz do banku w celu odzyskania środków przez procedurę reklamacyjną. Ostrzegam wszystkich – trzymajcie się od tego sklepu z daleka!

Elirena からの回答
Nie polecam! Zamówiony garnitur w niczym nie przypomina tego ze zdjęcia. Za darmo bym go nie wzięła. Chcąc odesłać proponują kartę podarunkową w połowie ceny lub odesłanie na własny koszt ok 200zl do Azji

Elirena からの回答
Spróbowałam jednych szortów i okazały się bardzo wygodne do codziennego noszenia, materiał jest lekki i idealny na ciepłą pogodę

Elirena からの回答
Kurtki i płaszcze cechują się wysoką jakością, dobrze leżą i skutecznie zabezpieczają przed chłodem. Zakupy tutaj sprawiają, że czuję się modnie nawet w zimniejsze dni.

Otrzymałam wreszcie zamówiony ,, garnitur,
To jest po prostu coś strasznego, nie nadaje się do chodzenia ,na Temu już są lepsze produkty, Jak patrzyłam na koszty zwrotu- stwierdziłam że taniej będzie wyrzucić. Tym bardziej że jest problem ze zwrotem pieniędzy.
Nie polecam, wręcz ODRADZAM

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。