Elirena レビュー 39

TrustScore 5段階評価の3

2.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Ich habe einen Hochzeitsanzug gekauft und die Passform ist ausgezeichnet. Die Tweed-Weste verleiht einen klassischen Stil, die Chinos sind angenehm locker und die Sports-Shorts eignen sich ideal für F... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Sukienki mają perfekcyjny krój, pięknie podkreślają sylwetkę i nie ulegają zagnieceniom. Świetnie sprawdzają się zarówno na spotkania biznesowe, jak i wieczorne wyjścia. Jestem bardzo zadowolona z jak... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Uwielbiam ten sklep za szeroki wybór ubrań. Każda sukienka, którą zamówiłam, prezentowała się jeszcze lepiej niż na zdjęciach, a materiał jest bardzo przyjemny dla skóry. Na pewno zamówię ponownie!

5つ星のうち1の評価

Oszustwo, nie kupujcie tam nic. Otrzymany garnitur nawet 50zł nie jest wart, za darmo też bym tego nie wzięła strata pieniędzy po komentarzach widzę, że mogę też zapomnieć o zwrocie pieniędzy żałuję,... もっと見る

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Uwielbiam ten sklep za szeroki wybór…

2026年3月3日

Elirena からの回答

Dziękujemy, Iwono! To wspaniałe, że sukienki wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Cieszymy się, że materiał jest przyjemny dla skóry. Z niecierpliwością czekamy na Twoje kolejne zamówienie! 💛

5つ星のうち4の評価

Zestawy ubrań są wygodne i wyglądają…

Zestawy ubrań są wygodne i wyglądają bardzo modnie. Czułam się w nich pewnie i kobieco, a połączenia kolorystyczne są naprawdę udane.

2026年3月19日

Elirena からの回答

Dziękujemy, Martyno! Bardzo się cieszymy, że czujesz się w naszych ubraniach pewnie i kobieco. To dla nas najlepsza rekomendacja. Dziękujemy za miłe słowa!

Sukienki mają perfekcyjny krój

Sukienki mają perfekcyjny krój, pięknie podkreślają sylwetkę i nie ulegają zagnieceniom. Świetnie sprawdzają się zarówno na spotkania biznesowe, jak i wieczorne wyjścia. Jestem bardzo zadowolona z jakości.

2026年3月10日

Elirena からの回答

Dziękujemy, Zofio! Cieszymy się, że nasze sukienki spełniają Twoje oczekiwania zarówno na spotkania biznesowe, jak i wieczorne wyjścia. Dziękujemy za podzielenie się opinią! 🙌

5つ星のうち4の評価

Jeansy i spodnie są świetnie skrojone

Jeansy i spodnie są świetnie skrojone, material jest elastyczny, ale nie rozciąga się za bardzo. Idealne do pracy i na weekendowe wyjścia.

2026年3月4日

Elirena からの回答

Dziękujemy, Marto! Elastyczny materiał i świetny krój — dokładnie to, do czego dążymy. Cieszymy się, że nasze spodnie sprawdzają się zarówno w pracy, jak i na weekendowe wyjścia!

5つ星のうち4の評価

Torby i dodatki są po prostu…

Torby i dodatki są po prostu przepiękne. Każda stylizacja zyskuje dzięki nim charakter. Jako kobieta cenię sobie takie małe detale, które robią różnicę.

2025年12月3日

Elirena からの回答

Dziękujemy, Agato! Cieszymy się, że nasze torby i dodatki dodają charakteru Twoim stylizacjom. To właśnie te małe detale robią największą różnicę. Dziękujemy za Twoje zaufanie! 😊

5つ星のうち1の評価

OSTRZEŻENIE! Oszustwo i towar niezgodny z opisem (Scam)

Ostrzegam wszystkich przed zakupami w sklepie elirena.com. Sukienka, która dotarła (prawie za 175 PLN), to tania, poliestrowa szmateczka, która w niczym nie przypomina produktu ze zdjęć. To klasyczny dropshippingowy scam.

Obsługa klienta (Julia) stosuje nieuczciwe praktyki:
-Przyznają, że produkt jest wadliwy, ale odmawiają zwrotu gotówki.
-Kłamią, że produkty z wyprzedaży nie podlegają reklamacji (co jest niezgodne z prawem UE).
-Próbują wyłudzić akceptację bezwartościowego bonu podarunkowego zamiast zwrotu pieniędzy.
-Straszą kosztami zwrotu do Azji (150-200 PLN), mimo że przesyłka przyszła z Holandii.

Sprawa została zgłoszona do banku (reklamacja płatności), Europejskiego Centrum Konsumenckiego oraz UOKiK. Nie dajcie się oszukać – omijajcie ten sklep szerokim łukiem!

2026年3月2日

Elirena からの回答

Droga Tatiano, bardzo nam przykro, że Twoje doświadczenie było tak rozczarowujące. Rozumiemy Twoją frustrację i szczerze przepraszamy. Traktujemy Twoje uwagi bardzo poważnie — pracujemy nad tym, aby takie sytuacje się nie powtarzały.

5つ星のうち4の評価

Zamówilam kilka par butów i każda…

Zamówilam kilka par butów i każda pasuje idealnie. Projektanci naprawdę wiedzą, co kobiety chcą nosić. Czulam się w nich wyjątkowo.

2026年3月21日

Elirena からの回答

Dziękujemy, Zoe! Cieszymy się, że buty pasują idealnie i że czujesz się w nich wyjątkowo. To dla nas ogromna radość! Dziękujemy za piękną opinię. 💛

Uwielbiam

Uwielbiam, że mogę znaleźć tutaj modne bluzy i swetry, które są ciepłe i wygodne, a przy tym nadal wyglądają stylowo. Idealne na jesienne dni.

2025年11月11日

Elirena からの回答

Dziękujemy serdecznie za Pani opinię, Pani Elżbieta.

Bardzo się cieszymy, że nasze bluzy i swetry przypadły Pani do gustu i sprawdzają się w codziennym użytkowaniu. To dla nas ogromna satysfakcja, gdy możemy łączyć wygodę, ciepło i styl w naszych produktach.

Dziękujemy za zaufanie i ciepłe słowa — mamy nadzieję, że kolejne kolekcje również spełnią Pani oczekiwania.

5つ星のうち1の評価

Jakość poniżej normy chiński badziew

Nie polecam nie kupujcie od nich. To są produkty z Chin tzn są to ubrania złej jakości kupiłam garnitur damski i bardzo się rozczarowałam jakość poniżej normy, zero podszewki wszystko prześwituje w dodatku szycie tragedia nici wystają. Nie polecam

2026年3月26日

Elirena からの回答

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią, Pani Marlena.

Bardzo nam przykro, że otrzymany garnitur nie spełnił Pani oczekiwań i że jakość wykonania okazała się rozczarowująca. Rozumiemy, jak ważne są detale takie jak wykończenie, materiał czy komfort noszenia.

Każda taka uwaga jest dla nas istotna i zostanie przekazana do odpowiedniego zespołu, abyśmy mogli przyjrzeć się jakości produktów i poprawić standardy tam, gdzie to konieczne.

Jeśli chciałaby Pani, zachęcamy również do kontaktu z naszym działem obsługi klienta — sprawdzimy sprawę i postaramy się zaproponować możliwe rozwiązanie.

5つ星のうち4の評価

Kupiłam kilka torebek i każda z nich…

Kupiłam kilka torebek i każda z nich jest starannie wykonana. Kolory są żywe, a detale naprawdę dodają elegancji do codziennych stylizacji.

2025年12月3日

Elirena からの回答

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią, Pani Beata.

Bardzo się cieszymy, że torebki spełniły Pani oczekiwania i że docenia Pani ich staranne wykonanie, żywe kolory oraz eleganckie detale. To dla nas ogromna satysfakcja, gdy nasze produkty stają się częścią codziennych stylizacji.

Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie — mamy nadzieję, że kolejne zakupy również będą udane.

5つ星のうち5の評価

Buty są super wygodne

Buty są super wygodne, nawet po kilku godzinach chodzenia nie czułam zmęczenia stóp. Świetny wybór dla kobiet, które lubią połączenie stylu i komfortu.

2026年3月9日

Elirena からの回答

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią, Pani Emilia.

Bardzo się cieszymy, że buty okazały się wygodne nawet przy dłuższym noszeniu i że docenia Pani połączenie stylu oraz komfortu. To dla nas szczególnie ważne, aby nasze produkty dobrze sprawdzały się w codziennym użytkowaniu.

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa — mamy nadzieję, że kolejne zakupy również będą w pełni satysfakcjonujące.

Сапоги замшевые

Buty są bardzo ładne. Ale to bardzo niewygodna wkładka. Nie da się chodzić. To jak zakładanie wysokiej poduszki na pięty, dość ciasno. To bardzo deptanie pięty. Nie chodzi się długo i szybko. Nawet 10 minut. Właśnie wyrwałam tę poduszkę.

2026年3月23日

Jakość jest przyzwoita

Jakość jest przyzwoita, a ubrania wyglądają akceptowalnie po założeniu. Nadają się na różne okazje, choć niczym szczególnym się nie wyróżniają. Wysyłka w porządku, opakowanie odpowiednie.

2026年1月7日

Elirena からの回答

Dziękujemy za opinię i miłe słowa. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z jakości oraz dostawy. Mamy nadzieję, że ubrania będą dobrze służyć przy wielu okazjach.

Od dawna szukałam sukienki

Od dawna szukałam sukienki, która będzie zarówno elegancka, jak i wygodna, i wreszcie ją znalazłam. Każdy szczegół jest dopracowany, a jakość przewyższsi moje oczekiwania. Polecam wszystkim, które lubią czuć się kobieco i modnie.

2026年1月19日

Elirena からの回答

Dziękujemy za tak piękną opinię. Cieszymy się, że sukienka spełniła Pani oczekiwania i pozwala czuć się elegancko oraz komfortowo. To dla nas ogromna radość.

5つ星のうち4の評価

To jeden z lepszych zakupów online

To jeden z lepszych zakupów online, jakie zrobiłam w ostatnim czasie. Wszystko pasuje idealnie, kolory są takie jak na zdjęciach, a przesyłka przyszła szybciej niż się spodziewałam. Czuję się w tych ubraniach naprawdę komfortowo.

2026年1月20日

Elirena からの回答

Dziękujemy za wspaniałą opinię. Cieszymy się, że wszystko idealnie pasuje, kolory spełniły oczekiwania, a dostawa była szybka. To dla nas ogromna satysfakcja, że czuje się Pani komfortowo w naszych ubraniach.

5つ星のうち4の評価

Kupiłam kilka rzeczy i jestem naprawdę…

Kupiłam kilka rzeczy i jestem naprawdę zadowolona. Ubrania są dobrze uszyte, materiał jest miękki i przyjemny dla skóry. Lubię fakt, że można je łatwo zestawić zarówno na co dzień, jak i na bardziej eleganckie okazje

2026年1月15日

Elirena からの回答

Dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z jakości, komfortu oraz uniwersalności naszych ubrań. Mamy nadzieję, że będą długo sprawiać radość.

5つ星のうち4の評価

Zamówienie dotarło szybko i bez…

Zamówienie dotarło szybko i bez problemów. Ubrania były starannie zapakowane i zrobiły dobre wrażenie.

2026年1月11日

Elirena からの回答

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i zrobiło dobre wrażenie. Mamy nadzieję, że ubrania będą dobrze służyć.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。