䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の2.5

7件のレビュヌ

O stjerner herfra

O stjerner herfra

Hver gang man skriver, at man ikke er medlem, bliver linjen slettet
 Er man medlem og skriver til en anden profil, kan profilen kun svare, hvis den profil selv er medlem
 Man kan altså som medlem ikke få svar tilbage, hvis man skriver til en profil, som ikke er medlem. Man kan ikke se om en profil er medlem eller ej
 Spild af penge

2024幎11月3日

Minus stjerner

Minus stjerner. Fik at vide af kundeservice, at der var for mange mÊnd - i forhold til kvinder i “min alder” - der kunne vÊlge og vrage, da jeg skrev, at jeg syntes, at der var virkelig mangel pÃ¥ respekt, hÞflighed og almen dannelse blandt mÊndene, der undlod at svare eller slettede match uden svar.

2023幎6月12日
自発的なレビュヌ

Der sker absolut INTET på siden

Der sker absolut INTET pÃ¥ siden - gamle profiler, der minder om fake news - ingen trafik overhovedet, mÃ¥ske er det mig der ikke er interessant, men jeg undrer mig over at ud af “hundredvis” af profiler er der ikke bare én, der har vist interesse. Det kan jeg sagtens leve med, men jeg fÃ¥r en stor mistanke om at det er en inaktiv datingside med en aktiv pengemaskine bag
. Kunne jeg give 0 stjerner, sÃ¥ ville jeg give det!!!!!

2021幎6月17日

Kunne man give minus

Kunne man give minus - så var det mit valg.
ELENDIG side med forfÊrdelig dårlig såkaldt kundeservice
Flere funktioner virker ikke - og på trods af påstanden om mange tusinde betalende medlemmer - så får jeg under 15 ! Profiler frem selv på en bred sÞgning
Jeg kan ikke fravÊlge rygere og de anbefalede profiler er ikke Êndret den sidste måned !
Spild af tid og penge- desvÊrre

2021幎2月3日

Brugervenligheden mangler helt

Der er ganske givet attraktive og begavede potentielle partnere på dette site. SpÞrgsmålet er, hvor mange der er, og hvor lÊnge siden det er, at de har lavet deres profil.
Jeg blev tilbudt en uge gratis og blev hurtigt frustreret over den antikverede brugerflade. Den del af sitet lader til at hÊnge fast i 90'erne eller måske begyndelsen af nullerne. Vinduer, der åbner oveni hinanden, så man ikke kan se profilteksten, mens man skriver til folk. Dårlig funktionalitet, når man skal vedhÊfte billeder til en mail. Det svigter hver anden gang, og hvis man forsÞger drag-and-drop på computeren, åbner den billedet oveni det, man lige har skrevet, så man skal skrive det igen. Jeg var en time om at sende en kort tekst og et billede til en bruger fÞrste gang.
Ingen angivelse af, hvor gamle profilerne er. Der står intet om, hvornår folk sidst var logget på. En anden bruger har anmeldt sitet og skrevet, at den funktion var der i 2016, men den er åbenbart fjernet.
Jeg sad og skulle til at svare på en profiltekst, jeg fandt via sitets i Þvrigt besvÊrlige sÞgemenu, da jeg opdagede, at vedkommende indledte sin profiltekst med: "Så er 2017 endelig i gang". Altså en tre år gammel profil. Jeg har skrevet til kundeservice og spurgt, hvorfor man ikke kan se.
Det lugter langt vÊk af, at ejerne tjener godt med penge og glemmer at bruge en del af profitten på at fÞlge med tiden og optimere oplevelsen for brugerne. Men det er trods alt bedre end Tinder og den slags overfladiske apps. Og man er dejligt fri for maskerede luderannoncer og andet spam.

2020幎2月1日
自発的なレビュヌ

Et seriÞst sted at lede efter en partner!

Jeg synes det er et godt sted at have en profil, det med at det skulle vÊre for de 'velbjergede' eller den 'snoppede elite' ved jeg nu ikke rigtigt, man skal jo blot have vÊret i gang med en videregående uddannelse så kan man faktisk vÊre med.. Sitet er nemt at bruge, har ikke oplevet problemer med kundeservice, den er god, og det er nemt både at komme ind og ud af hvis man har fundet sig en sÞd date og evt. vil slette sin profil for at sÞge at få kÊrligheden til at blomstre.. Profiler der ikke er aktive ses ret nemt - da den enkelte profil vises med en note på hvornår brugeren sidst har vÊret logget på.. Jeg synes sitet er undervurderet!

2016幎12月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。