レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ikke sÊrlig sikker eller gennemtÊnkt. Ikke sÊrlig sikkert eller gennemtÊnkt. De verificerer ikke din person ikke engang email. Man kan ikke rejecte profiler man ikke synes om, de bliver bare en... もっず芋る

Ok datingside - isÊr kan jeg godt lide, at man kan fÃ¥ lov at prÞve den i to dÞgn, inden man tager stilling til abonnement. MEN der er alt for fÃ¥ medlemmer - i hvert fald i gruppen af mÊnd 50+. No... もっず芋る

Ikke specielt (bruger)venlig datingsite - rigid - hvor alt (billeder, tekst, hver eneste Êndring) skal godkendes af smagsdommere pÃ¥ sitet - og hvor kundeservice ikke svarer pÃ¥ henvendelser. Jeg har... もっず芋る

Kunne man give minus - sÃ¥ var det mit valg. ELENDIG side med forfÊrdelig dÃ¥rlig sÃ¥kaldt kundeservice Flere funktioner virker ikke - og pÃ¥ trods af pÃ¥standen om mange tusinde betalende medlemmer -... もっず芋る

䌁業情報

1. デヌティング サヌビス

圓該䌁業による蚘述

HVAD ER ELITEDATERS? Det originale Elitedaters er et datingforum primÊrt for engagerede og ambitiÞse singler. Profilernes indhold vurderes subjektivt af redaktionen, hvor udvalgte optages i henhold til mÃ¥lgruppen. -Du skal have eller vÊre i gang med en officiel videregÃ¥ende uddannelse. -Din personlige beskrivelse skal vÊre velskrevet, indholdsrig og original. -Dit profilbillede skal vÊre selvkritisk, smagfuldt og opfylde Êstetiske krav. HVEM ANVENDER ELITEDATERS? I kraft af vores grundlÊggende adgangskrav er en stor andel af forummets brugere akademikere, hvoraf mange er karrierebevidste i valg af uddannelse og erhverv. Cirka 80 procent er bosat i eller omkring Danmarks stÞrre byer. Flertallet er ikkerygere og dyrker motion flere gange ugentligt. De fleste oplyses af morgenaviser og nyheder pÃ¥ statsejede tv- og net-kanaler. Økologi, Êstetik og kvalitet er ofte bevidste valg, og international rejseaktivitet er en stor del af det Ã¥rlige budget.

1.6

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

46件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Jeg fortryder Êrligt talt, at jeg brugte penge på EliteDaters

Jeg blev faktisk lidt overrasket, da jeg efter nogle mislykkede forsÞg fandt en side som AMFlirt.com
der fungerer langt bedre for dem, der leder efter et rigtigt forhold – kvinderne spilder ikke tiden og er ret Ã¥bne for at mÞdes forholdsvis hurtigt. Bedre pris-kvalitetsforhold. PÃ¥ EliteDaters virker det derimod ret misvisende. Mange profiler har en grÞn “aktiv”-prik, men det betyder tilsyneladende ikke, at personen faktisk er aktiv. Man kan ikke ordentligt filtrere eller slippe for de profiler, man allerede har set eller ikke er interesseret i. NÃ¥r man sÞger, ender man med at scrolle gennem de samme profiler igen og igen. Alt i alt fÞles det bare som spild af penge og tid. Jeg havde klart forventet mere for prisen.

2026幎3月13日

UseriÞst app design

Ikke sÊrlig sikker eller gennemtÊnkt.

Man kan ikke rejecte profiler man ikke synes om, de bliver bare end med at vÊre der
Bruger ID som skal vÊre unikt, som som brugernavn? Ergo ikke eget navn.
Personlige ting som vÊgt, er mandatory

2025幎7月10日
自発的なレビュヌ

Siden fungerer ikke dog sender tilbud ud

Jeg har fået tilsendt et juletilbud med 50% rabat til mim mailadresse.

Når jeg klikker på ‘Gå til juletilbud’
får jeg en fejl meddelelse.

Så prÞver jeg at oprette en profil, men serveren kan ikke findes.

Ingen fejlmeddelelse på siden.

MÊrkeligt og ikke brugervenligt.

2024幎12月22日
自発的なレビュヌ

Virkelig dårlig opfÞrsel af dem

Virkelig dårlig opfÞrsel af dem, man liker, skriver til og som ikke svarer.
Det er ok med et nej. Men svar dog.
Fik at vide af kundeservice, at mÊnd pÃ¥ dette site kan vÊlge og vrage. 😳 Sikke et svar. Vi er der jo alle af en grund.
Respekt, hÞflighed, Êrlighed. Det er da grundlÊggende i min opdrsgelse og tilgang til andre mennesker.

2023幎10月1日
自発的なレビュヌ

Lad vÊre med at spilde dine penge!

Lad vÊre med at spilde dine penge! Jeg Êrgrer mig over de 299 jeg lige har spildt pÃ¥ denne site, fordi den ikke giver et reelt billede af om profilerne derinde er aktive. Alle har en grÞn “aktiv” prik, men jeg har lige gennem en kollega jeg stÞdte pÃ¥ derinde fundet ud af, at profilen bare bliver stÃ¥ende selv om han ikke har vÊret aktiv eller betalt dertil i mange mÃ¥neder! Desuden er funktionaliteten i opsÊtter ringe; man kan ikke slette de profiler man ikke er interesserede i, sÃ¥ nÃ¥r man fex laver en sÞgning, sÃ¥ skal du sidde og scrolle igennem de samme profiler igen, som du allerede har blokeret - for at komme ned til dem du sÃ¥ ikke engang ved om er aktive. SÃ¥ dont waste your Money!

2024幎1月10日

Dyrt og dårligt

Prisen er alt for dyr, sammenlignet med andre datingsider.
Dette tror jeg er årsagen til det ringe udvalg af profiler.
Det burde vÊre et krav, at have billede på en profil, ligesom det er et krav med en profiltekst.
Konceptet er godt, men sitet mangler forbedringer

2023幎10月20日
自発的なレビュヌ

Ok side, men få og slÞve profiler

Ok datingside - isÊr kan jeg godt lide, at man kan få lov at prÞve den i to dÞgn, inden man tager stilling til abonnement.

MEN der er alt for få medlemmer - i hvert fald i gruppen af mÊnd 50+. Nogle profiler er inaktive i betydningen ikke mere til stede på siden. Andre er inaktive i betydningen at de ikke reagerer på henvendelse. Hvorvidt det skyldes manglende pli, manglende interesse eller arrogance er umuligt at vide - men almindelig god opdragelse er det i hvert fald ikke. Man skal ikke forvente et 'Tak, men nej tak'
Hvis du vil prÞve siden, så er én måneds abonnement rigeligt.

2022幎11月23日

Snobbet ublu site

Nu har jeg forsÞgt 3-4 gange kortvarig hver gang men oplever at de samme typer går igen alle årene.ingen svarer på beskeder..enten er det snob, og tydet når du er kvinde på 65 så er det håblÞst..alle mÊnd i samme alder sÞger kun kvinder 10 år Êldre eller mere..trods deres aldrende udseende..
Ublu pris og slet ikke det vÊrd...

2022幎7月17日
自発的なレビュヌ

Jeg synes sådan set sitet er fint nok

Min oplevelse som kvinde 40+ på elitedaters.dk

Jeg synes sådan set sitet er fint nok. Ideen med sitet er der intet galt med, og servicen/ hotline er også fin.
Men desvÊrre er det mit indtryk, at mange af de mandelige brugere er meget snobbede og ultra krÊsne ift. kvinderne, som de sÞger.

Selvom mÊndene har bÞrn i forvejen, sÞger de fx en kvinde uden bÞrn. Og selvom mange af mÊndene er nået senior alderen (50+), så jagter de meget yngre kvinder. Herudover virker det som mÊndene går meget op i kvindens vÊgt, der er anfÞrt på profilen. Fx fik jeg en kommentar i fÞrste mail om "hej - skal vi gå på slankekur sammen, LOL?". Dette på trods af at jeg er 165 og vejer 60 kg - hvilket er en helt normal vÊgt og BMI.
Jeg er fyldt 44 år, har ingen bÞrn - og sÞger såmÊnd bare en jÊvnaldrende kÊreste. Men når man opretter en profil, er de eneste beskeder jeg får, fra mÊnd som er 12,15 eller ligefrem 20 år Êldre. VedrÞrende de mÊnd, som jeg generelt er interesseret i på ca. 45-53 år, så anfÞrer de ofte på deres profil, at de sÞger kvinder på ca. 25-36 år. Der er som sagt tale om midaldrende mÊnd med et alm kedeligt udseende, bÞrn fra tidl. Êgteskab, div. problemer med eks-konen, et hus der ikke er solgt fra tidl. forhold, besvÊrlige bÞrne-deleordninger, bÞrnepenge-bidrag, - og en masse andre problematiske faktorer. På trods af at disse 'brugtvogns-modeller' er fulde af problemer og lig i listen, så sÞger de dog alligevel meget yngre, lÊkre, veluddannede kvinder.

Jeg fik ikke en eneste henvendelse fra mÊnd, som var i 40'erne, da jeg havde en profil på sitet - kun fra Êldre mÊnd, som lignede gamle nisser, og som var ca 59-67 år. Jeg slettede mig derfor.

Af ren nysgerrigheds skyld, oprettede jeg mig igen på sitet i nogle få dage - og skrev denne gang at jeg kun var 34, og snÞd mig 10 år yngre. Med eet slag, fik jeg nu pludselig masser af henvendelser -også fra de mÊnd, som var i 40'erne, men som ikke gad at skrive til mig, da jeg oplyste min rigtige alder, som var nÞjagtig ligeså gammel som dem selv. Det er derfor tydeligt, at de mÊnd, som anvender dette site - IKKE er tiltrukket at jÊvnaldrende kvinder.

Jeg vil derfor fraråde kvinder som er 40+ til at anvende dette site. På elitedaters.dk finder du ofte kun snobbede typer, som foretrÊkker vÊsentlig yngre, slanke, model-lignende, karriere-kvinder. SpÞrgsmålet er om de unge kvinder gider disse Êldre mÊnd.

Det er lidt til grin - for de går glip af kvinder, som de kunne opbygge et ligevÊrdigt kvalitets-forhold til - og som, ligesom dem selv, er faldet til ro i deres karriere og liv med samme livserfaring og modenheds-niveau.

2022幎6月8日

GÞr det ALDRIG
 Du bliver snydt

GÞr det ALDRIG
 Du bliver snydt. Jeg har glemt mit password og nu kan jeg ikke komme ind og slette min profil. Deres virksomhed, som udgiver sig for vÊrende et ApS er lÞgn, det er lukket ned og man kan ikke finde ud af hvem der stÃ¥r bag. Penge bliver trukket hver mÃ¥ned. Et svindlerforetagende.

Kunne man give et MINUS, så havde jeg gjort det.

2022幎1月11日
ELITEDATERS ロゎ

ELITEDATERS からの回答

KÊre Lasse Alvang,

1. Hvis du har glemt din adgangskode, sÃ¥ kan du til hver en tid logge ind pÃ¥ elitedaters.dk og klikke pÃ¥ linket ‘GLEMT ADGANGSKODE’, og herefter udfylde den e-mail-adresse, der er knyttet til din profil. SÃ¥ledes vil modtage instrukser tilsendt for, hvordan du nulstiller og Êndrer din adgangskode. SÃ¥ledes har du altid adgang til din profil, og kan administrere dit profilindhold og evt. abonnement.

2. ELITEMEDIA APS, der driver elitedaters.dk, er en danskejet registreret virksomhed (2006) og kan af alle brugere ses som en officiel godkendt internet forretning, der drives fra Danmark. Dette kan du se dokumentation for på statens officielle hjemmeside over registrerede virksomheder i Danmark via virk.dk, ved at skrive navnet ELITEMEDIA APS og/eller CVR NR: 30701046 i sÞgefeltet.

3. Du har med din offentlige profil ‘LasseAbsalon’ pÃ¥ elitedaters.dk tegnet et abonnement, og bekrÊftet handelsbetingelser og vilkÃ¥r, hvilket er angivet lige under ‘KØB' knappen, dermed har du fri mulighed for at opsige dit abonnement - dog senest 24 timer inden dets udlÞb for at det ikke skal fornyes automatisk. Du har valgt at opsige dit abonnement d. 09.03.2022 kl. 08:46, hvorefter du ikke lÊngere er blevet opkrÊvet efter periodens udgang. Dette er bekrÊftet af Elitedaters kundeservice, pÃ¥ den mail der er knyttet til din profil.

For yderligere redegÞrelse om ovenstående anmeldelse og svar, er du meget velkommen til at kontakte Elitedaters kundeservice på support.dk@elitemedia.dk

Elitedaters.dk kundeservice

Kunne man give minus

Kunne man give minus - så var det mit valg.
ELENDIG side med forfÊrdelig dårlig såkaldt kundeservice
Flere funktioner virker ikke - og på trods af påstanden om mange tusinde betalende medlemmer - så får jeg under 15 ! Profiler frem selv på en bred sÞgning. Og ingen af dem virker til at vÊre aktive.
Jeg kan ikke fravÊlge rygere og de anbefalede profiler er ikke Êndret den sidste måned !
Spild af tid og penge- desvÊrre

2021幎2月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。