Jag har handlat av dem 2 ggr tidigare och då funkade allt bra. Den hÀr gången skickade de fel vara och jag har försökt kontakta kundtjÀnst men får ej några svar.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Behöver ersÀtta min laddare till min scooter. Ringer kundtjÀnst, de lÀgger pÃ¥ och ber mig smsa. Jag smsar och blir helt och hÃ¥llet ignorerad. Har försökt fÃ¥ en ny laddare i flera mÃ¥nader nu. Scooter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag köpte en EX9 PRO Max av Elkicken. Supernöjd med den. Kört massor med mil, med enbart lite smÃ¥strul. MEN det finns ju noll reservdelar till denna modell!! Bromsarna helt slut & dÀcken likasÃ¥. SÃ¥ a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mycket nöjd med X8:an, har pendlat till arbetet hela veckan. (22km dagligen) Vem behöver kollektivtrafik för 1850kr i mÃ¥naden.. Har överpumpat dÀcken till 5kg, dÃ¥ det Àr fina asfaltsvÀgar. GÃ¥r fint... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Elkicken kan du köpa innovativa elsparkcyklar och hoverboards som Àr tillverkade med prestanda och elegans i fokus. De designar och tillverkar framtidens transportlösningar av hög kvalitet och god design. Vill du veta mer om vårt arbete eller hur våra produkter tagits fram? Besök vår webshop för att se alla våra produkter, eller lÀs vår blogg om du vill veta mer om vårt arbete. Behöver du hjÀlp eller vill på komma i kontakt med oss? Du Àr alltid vÀlkommen att kontakta någon från vårt team direkt!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Elkicken
Batteriet håller förvånansvÀrt lÀnge.
Snabb hjÀlp från kundsupport nÀr batteriet hade en liten skada vid leverans.
Rekommendera.
Snabb svar på mina frågor innan köp
Snabb svar på mina frågor innan köp, och jÀttebra varor.
Snabb leverans och bra service
Snabb leverans och bra service, prisvÀrd elscooter, jag Àr mycket nöjd !!!
Billigt pris och snabb leverans
Billigt pris och snabb leverans. Mycket hög kvalité av produkten.
Elscooter Ex9 Pmax
Snyggt packad och enkel att montera. Snabb leverans av reservdelar.
Fick hjÀlp nÀr jag behövde det, jag Àr vÀldigt nöjd.
Hej..bÀst i Sverige
Hej..
Bra firma Àrliga noggranna håller tider bra utbud av sortimentet bra priser ..jag Àr vÀldigt nöjd med det jag har köppt kvalten först klassig..och ni som jobbar dÀr skall ha en stor kram
Fin elscooter till bra pris
Fin elscooter till bra pris, allt som förvÀntat.
Kommer att handla mer i framtiden.
Great scooter, and very helpful service
I bought my EX11 a few weeks ago, and I am quite satisfied with this scooter.
The motor is powerful enough and there is no problem to climb up a small hill.
At the beginning I was worried about the range, so I contacted the customer service. Immediatly I got some great tips on that, and how to adjust the brake discs and change the settings in the hidden menu.
I ride to work a few times, from my home in TÀby to the office in Kista, and the distance is about 15km, most of the places are flat, except the north entrance area of Kista and Akalla.
After fully charged and I drive at the speed of around 20km/h, it can go 3 trips with a little battery left. Considering that I usually carry my backpack and it ads some extra kilo, I am quite satisfied with the range.
I also like the removable battery design that I am thinking to buy an extra battery, just in case I need it for a longer trip.
Bra service
Snabb och informativ svar på alla mina frågor om EX9 och EX11 innan köp. Mycket trevligt företag, stor tack!
Har inte handlat nÃ¥got men har försöktâŠ
Har inte handlat nÃ¥got men har försökt fÃ¥ kontakt med dem för att StÀlla nÃ¥gra frÃ¥gor. Inte fÃ¥tt svar i chatten pÃ¥ hemsidan och dÃ¥ skrev jag frÃ¥gorna jag hade för 4-5 sedan utan svar. StÃ¥r lÀngst upp vi svarar omedelbart. Knappast. Ãven skickat vi kontakta oss men inte fÃ¥tt svar dÀr heller.
KÀnns vÀldigt oseriöst. SÀger ju mycket om hur dålig service dem har. Går nåt sönder lÀr man aldrig få svar. Så nej blir verkligen inte att köpa från dem. Botten betyg på detta företag. Hade noll funnits att vÀlja så hade de blivit de.

Jag köpte tvÃ¥ EX9 pmax som jag blevâŠ
Jag köpte två EX9 pmax som jag blev vÀldigt nöjd med. Fick den hjÀlpen jag behövde i god tid. Elkicken skickade reservdelarna som gått sönder gratis direkt.

Riktigt bra support
Jag hade problem med att bromsen låg o skrapade på bromsskivan och kontaktade Elkicken för hjÀlp. Inom bara 48 timmar hade jag de nya bromsskivorna i min hand och kunde enkelt installera dem på min el-scooter.

Elkicken.se ããã®åç
Jag mÃ¥ste erkÀnna att jag blev liteâŠ
Jag måste erkÀnna att jag blev lite upprörd i början nÀr jag försökte installera min nya elscooter. Jag glömde helt enkelt att lÀsa anvÀndarmanualen ordentligt och gjorde några fel i anslutningen av kablarna. Som ett resultat fungerade inte elscootern som den skulle nÀr jag försökte anvÀnda den för första gången.
Jag kontaktade omedelbart företagets kundtjÀnst. Jag blev positivt överraskad av den snabba responsen och den vÀnliga och hjÀlpsamma attityden.
Tack vare deras tålamod och expertis kunde jag snabbt lösa problemet och börja njuta av min elscooter utan några ytterligare problem. Jag Àr otroligt tacksam för den fantastiska kundservicen jag fick och för deras vilja att hjÀlpa till trots mitt eget misstag.
Tack Àn en gång för er fantastiska service och för att ni löste mitt problem så smidigt!

Jag köpte en EX9 PRO Max av Elkicken
Jag köpte en EX9 PRO Max av Elkicken. Supernöjd med den. Kört massor med mil, med enbart lite småstrul. MEN det finns ju noll reservdelar till denna modell!! Bromsarna helt slut & dÀcken likaså. Så absolut en toppenscooter, men hade jag vetat att det inte finns några reservdelar att tillgå, då hade jag inte pyntat 10.000 kr för den!!

Elkicken.se ããã®åç
Bra priser och bra support vid frågor.
Bra priser och bra support vid frågor.
Min elscooter funkar perfekt.
Ett av de bÀsta företagen pÃ¥ denâŠ
Ett av de bÀsta företagen på den svenska marknaden! Kanonbra service, gedigna och spÀnnande produkter och fantastisk service. Jag mejlade om en laddare till X8 som gick sönder och inte har fått något svar via mejl men... två dagar senare dök en splitter ny laddare i brevlådan... Det kallar jag för Service!

Elkicken.se ããã®åç
Fått riktigt bra hjÀlp via mail
Fått riktigt bra hjÀlp via mail. Fantastisk service och bra produkt.
Produkten motsvarade inteâŠ
Produkten motsvarade inte beskrivningen, men reklamationen gick snabbt och smidigt och jag fick pengarna åter.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã