Enorm geholpen in de winkel.. levering liet helaas wat langer op zich wachten maar uiteindelijke levering goed gegaan.. belde netjes op van te voren. Bed zat snel in mekaar.. deze vriendelijke mannen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zeer tevreden! Van A tot Z goed geholpen. In de winkel in Soesterberg alles uitgekozen met verkoper Nasir. Tussendoor goed en snel contact gehad. Bed helemaal op maat gemaakt en samen gesteld, binnen... ãã£ãšèŠã
In maart 2025 hebben wij een bed gekocht. De topper vertoonde al snel wat geulen door het liggen. Contact gezocht met klantenservice en na 3 dagen kregen wij nieuwe matrassen incl topper gelever... ãã£ãšèŠã
In oktober heb ik hier een prachtig bed gekocht door mijn opa omdat hij daar al vaker meubels heeft gekocht en ik ben zeer tevreden! De eigenaar is een super lieve gepassioneerde man die met alles m... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prachtige boxspring met openhaard
Ik kan zonder enige aarzeling zeggen dat mijn aankoop bij Ellda Home / Luxury Slapen een absoluut fantastische ervaring was. Ik heb de boxspring met ingebouwde openhaard gekocht en het is veruit het meest indrukwekkende slaapmeubel dat ik ooit heb gehad.
Bed binnen gehad
Bed binnen gehad, na 2 weken zat er al een scheur in het hoofdbord Geven ze me kat de schuld terwijl je duidelijk kan zien dat het een fabrieksfout is. Een stoel besteld, zou morgen geleverd worden, krijg ik weer te horen op een andere dag. Heb mij diep vergist in dit bedrijf! Geen aanrader kwa zaken doen als consument.
Heb slechte ervaringen met meubelzaken
Heb slechte ervaringen met meubelzaken. Op gevoel ging ik op deze zaak af in Leiderdorp bij Nasir. En een dikke feit is.. Beter dan dit bedrijf ga je in Nederland nergens vinden! Heel blij met me spullen, snel geleverd, kwalitatief, mooie prijs, goede service, goede bezorgers, gewoon top!!! Kan niet wachten tot me volgende bestelling binnen is.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã