レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig hyggeligt sted. SÞde medarbejdere og rolig atmosfÊre. Det fÞrste jeg lagde mÊrke til var duften i salonen. Den er skÞn og afslappende.

䌁業が回答したした

Jeg er simpelthen nÞdt til at dele min oplevelse Jeg har lige fÃ¥et lavet skinpin hos EM beauty, og WOW – jeg er sÃ¥ imponeret! Hele oplevelsen var fra start til slut bÃ¥de professionel, tryg o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik en behandling med hÃ¥rfjerning i dag hos Jacqeline, og jeg er virkelig imponeret! Hun var utrolig grundig og tog sig god tid til at sikre, at alt blev gjort ordentligt. Man kan virkelig mÊrke... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fik fortalt hvordan det virkede, og så lå jeg i maskineriet i 45 min, bagefter var det faktisk behageligt, efter alt det tryk. Vil gerne prÞve det igen

䌁業情報

1. ゚ステティック サロン

圓該䌁業による蚘述

SkÞnhedsklinik og EMS Studie med dig i centrum. Vi tilbyder Permanent hårfjerning, Microneedling, Lymfe- & Kompresionsmassage og EMS trÊning. Klinikken er registreret hos styrelsen for patientsikkerhed samt tilknyttet en dermatolog og sygeplejersker i klinikken.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

60件のレビュヌ

Virkelig hyggeligt sted

2026幎4月23日

Hej Belinda,

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi utrolig glade for. Du er mere end velkommen i klinikken og vi glÊder os til at du besÞger os igen.

Mvh

Dygtig

SÞd, smilende og kompetent personale. Vil vel klart komme igen.

2026幎4月22日

Hej HÃŒlya,

Mange tak for dun fine anmeldelse, den er vi utrolig glade for. Du er mere end velkommen i klinikken.

Mvh
E.M Beauty Studio

Altid god og kompetent vejledning og

Altid god og kompetent vejledning og behandling. Fin lille klinik hvor man fÞler sig velkommen og hÞrt.

2026幎4月8日

E.M Beauty & EMS Studio からの回答

Hej Pia, MANGE tak for din fine anmeldelse. Den er vi utrolig glade for.

Vi glÊder os til at se dig i klinikken igen og glÊder os til at du besÞger os igen.

HÃ¥rfjerning

Jeg er lige startet op på permanent hårfjerning. Og må bare sige wow, for en fantastisk klinik. Meget imÞdekommende lige fra start af. Jeg fÞler mig i meget trygge i deres hÊnder. Vil til hver en tid anbefale dette sted

2026幎3月20日

Hej Lonnie,

TAK for din flotte anmeldelse, den sÊtter vi virkelig pris på. Vi er utrolig glade for at du fÞler dig i trygge hÊnder, det er lige prÊcis også det vi arbejder på og meget opmÊrksomme på.

Vi glÊder og til at dig i klinikken igen

E.M Beauty Studio

Jeg er simpelthen nÞdt til at dele min

Jeg er simpelthen nÞdt til at dele min oplevelse

Jeg har lige fÃ¥et lavet skinpin hos EM beauty, og WOW – jeg er sÃ¥ imponeret! Hele oplevelsen var fra start til slut bÃ¥de professionel, tryg og virkelig behagelig. Personalet var super sÞde, forklarede alt i detaljer og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig helt rolig under behandlingen.

Selve behandlingen gik meget bedre, end jeg havde forestillet mig, og resultatet er allerede sÃ¥ flot! Min hud fÞles friskere, glattere og med en helt ny glÞd 💫

Hvis du overvejer, at gÞre noget ved din hud, kan jeg kun anbefale det – isÊr hvis du finder et sted, hvor de virkelig ved, hvad de laver og tager sig godt af deres kunder.

10/10 herfra! 🙌

2026幎3月19日

Hej Dogus,

MANGE TAK for din fine anmeldelse. Den varmer vores hjerte.

Vi er så glade for, at du har valgt os og derefter så glade for at du også fÞler dig i trygge rammer hele vejen igennem. Det arbejder vi meget på og er så glad for at det kommer igennem.

Vi glÊder os til at se dig i klinikken igen til din behandling nr. 2.

Jeg har nu vÊret E.M Beauty fire gange

Jeg har nu vÊret E.M Beauty fire gange, til laser hårfjerning og det har vÊret en super god og tryg oplevelse, med gode resultater allerede.
Kan klart anbefales

2026幎3月13日

Hej Michelle,

MANGE TAK for din fine anmeldelse. Den er vi utrolig glade for at lÊse og er også rigtig glad for at du allerede nu er glad for resultatet.

Vi glÊder os til at se dig i klinikken igen.

Super gode resultater

Super gode resultater, der går langt over min forventning. Har fået behandling af både Eda og Jacqeline, begge er super dygtige og venlige. Min hÞjeste anbefaling.

Hej Sanela,

MANGE TAK for din flotte anmeldelse, den varmer vores hjerter så meget! Er så glad for at du er tilfreds med både resultaterne og den service du får hos vores behandlere.

MANGE TAK og vi glÊder os til at se dig igen.

Laser

Det min 2. Gang her og er mega glad for det, jacqueline kan helt klart anbefales hun gÞre det mega godt.

Hej Zeliha,

MANGE TAK for din flotte anmeldelse. Den varmer virkelig vores hjerter. Vi er utrolig glad for at du er tilfreds med dine behandlinger og vores behandlere.

Vi glÊder os til at se dig igen

E.M Beauty Teamet

Jeg fik en behandling med hårfjerning i

Jeg fik en behandling med hårfjerning i dag hos Jacqeline, og jeg er virkelig imponeret! Hun var utrolig grundig og tog sig god tid til at sikre, at alt blev gjort ordentligt. Man kan virkelig mÊrke, at hun går op i sit arbejde og i at give den bedste oplevelse.

Jeg er super tilfreds med hele forlÞbet – fra start til slut fÞlte jeg mig tryg og godt behandlet. Kan klart anbefale Jacqeline, hvis man Þnsker en professionel og grundig behandling!

Hej Nanna,

MANGE TAK for din flotte anmeldelse. Vi er så glad for at du er tilfreds med din behandling og vores behandlere. Det varmer virkelig vores hjerter.

Vi glÊder os til at se dig igen.

E.M Beauty teamet

Super god behandling og service ❀

2026幎3月5日

Hej Lone,

MANGE TAK for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for at du er glad og tilfreds med din behandling og service.

Vi glÊder os til at se dig i klinikken igen.

Meget afslapende

Meget afslapende, dejligt service

2026幎3月4日

Hej Gorana,

MANGE TAK for din fine anmeldelse. Den vÊrdsÊtter vi virkelig.
Vi glÊder os til at se dig igen i klinikken.

E.M Beauty Studio

Har bestilt ben Og armhuller pakke hos

Har bestilt ben Og armhuller pakke hos dem og var meget tilfreds med både resultatet og servicen. Personalet gik meget op i at jeg har det behageligt og er oplyst på alle detaljer både fÞr og efter. Når det handler om det endelige resultat, kan jeg godt sige at jeg fik masse hår fjernet fra den fÞrste gang. Lige nu fik jeg den anden og ser frem til at se en hår fri krop.:)

2026幎3月1日

Hej Corina,

MANGE TAK for din fine anmeldelse. Vi er så glade for at du fÞler dig i trygge rammer, det er også det vi prÞver på at skabe. Vi glÊder os rigtigt meget til at vi ser dig i klinikken igen.

Godt sted som har styr på deres ting

Godt sted som har styr på deres ting

Virkelig god behandling af Cecilie

2026幎2月28日

Hej Marcus,

MANGE TAK for din fine anmeldelse. Vi er så glade for at du også synes at vi har styr på vores ting, det er også det vi bestrÊber os efter. Vi glÊder os rigtigt meget til at vi ser dig i klinikken igen.

E.M Beauty teamet

Permanent hårfjerning, kan kun varmt anbefales herfra.

Professionel, venlig og fantastisk oplevelse af permanent hårfjerning.

2026幎2月11日

Hej Marianne,
Mange TAK for din flotte anmeldelse. Den er vi utrolig glade for og er samtidig meget glad over at din oplevelse med os.
Vi glÊder os til at se dig igen.

E.M Beauty Studio Teamet

Altid god tid

Altid god tid, og snak mens man er i behandling

2026幎2月2日

Hej Conni,

MANGE TAK for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at du fÞler at vi har god tid til dig, det er også det vi bestrÊber efter.

Endnu en gang tak og vi glÊder os til at se dig u klinikken igen.

Super sÞde og professionelle

Super sÞde og professionelle. Kan helt klart anbefales!

2026幎1月16日

E.M Beauty & EMS Studio からの回答

Hej Katrine, MANGE TAK for din fine anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er utrolig glade for at du er tilfreds med dine behandlinger hos os og lÊgger mÊrke til professionalismen i klinikken.

Vi glÊder os til at se dig i klinikken igen

God og professionel behandling

God og professionel behandling. Altid venligt personale og rar stemning.

2026幎1月16日

E.M Beauty & EMS Studio からの回答

Hej Sarah, TAK for din anmeldelse, den er vi utrolig glad for. Det betyder meget at du synes, at stemingen er rar og god, det prÞver vi også på at skabet. Vi glÊder os til at du besÞger os igen.

Teamet

Super god service

Super god service. Jeg er meget tilfreds med mine resultater af hårfjerning. En kÊmpe anbefaling herfra.

2026幎1月10日

Hej Malene,
MANGE TAK for din anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at du er tilfreds med dine resultater og vores behandlinger. Vi glÊder os til at se dig i klinikken igen.

Rigtig god service

Rigtig god service

2026幎1月9日

Hej Sofie,

MANGE TAK for din fine anmeldelse.

Vi takker meget og glÊder os til at tage imod dig i klinikken igen.

E.M Beauty Studio Teamet

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。