レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse Jeg har lige fået lavet skinpin hos EM beauty, og WOW – jeg er så imponeret! Hele oplevelsen var fra start til slut både professionel, tryg o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik en behandling med hårfjerning i dag hos Jacqeline, og jeg er virkelig imponeret! Hun var utrolig grundig og tog sig god tid til at sikre, at alt blev gjort ordentligt. Man kan virkelig mærke... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har nu fået min 2. behandling permanent hårfjerning med laser hos EM Beauty Studio - og allerede efter første behandling var jeg så positiv overrasket over resultatet. Eda er super dygtig og kompe... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Fik fortalt hvordan det virkede, og så lå jeg i maskineriet i 45 min, bagefter var det faktisk behageligt, efter alt det tryk. Vil gerne prøve det igen

企業情報

1. エステティック サロン

当該企業による記述

Skønhedsklinik og EMS Studie med dig i centrum. Vi tilbyder Permanent hårfjerning, Microneedling, Lymfe- & Kompresionsmassage og EMS træning. Klinikken er registreret hos styrelsen for patientsikkerhed samt tilknyttet en dermatolog og sygeplejersker i klinikken.

4.8

Rigtig god service

Rigtig god service

2026年1月9日

Hej Sofie,

MANGE TAK for din fine anmeldelse.

Vi takker meget og glæder os til at tage imod dig i klinikken igen.

Oplevelse hos E.M beauty

Jeg har nu fået behandling hos Eda i næsten 1 år,- udover de RIGTIG gode resultater jeg har fået igennem mine behandlinger hos hende, så er servicen i tiptop! Man føler sig hjemme, man føler sig tryg og i det hele taget, så er det bare et rart sted at være. Så vil du føle dig tryg, samt få gode resultater, så er det hos em beauty i Ringsted du skal tage til. Det er HELT KLART EN STOR ANBEFALING!

2026年1月8日

Hej Shaimaa,

MANGE TAK for din fine anmeldelse. Den varmer virkelig vores hjerter. Vi er så glade for at du føler dig hjemme i klinikken, det er også det vi arbejder efter.

Endnu en gang TAK for din anmeldelse og vi glæder os til at tage imod dig i klinikken igen.

Laser behandling

Hun er rigtig dygtig til at forklare hvad hun gør og til at lytte til hvad jeg siger

2026年1月2日

Hej Anja,

Mange TAK for din fine anmeldelse og vi er utrolig glade for at du føler dig hørt. Det arbejder vi meget på. Vi glæder os til at se dig i klinikken igen.

Endnu engang TAK.

Ubeskrivelig god behandling

Utrolig behagelig og meget imødekommende modtagelse. Jeg fik en skinn penn behandling samkørende med kompressions og lymfemassage. Mens benene blev masseret godt og grundigt nød jeg samtidig Edas meget kyndige og professionelle måde at håndtere behandlingen. Eda er meget grundig, informativ og utrolig effektiv samt omhyggelig med hendes behandling. Jeg nød behandling trods let rødme i ansigtet, og dagen efter ser og mærker jeg tydelig forskel. Min hud føles strammet op samt utrolig glat med udglattende linjer. Min hud er blevet meget mere modtagelig og optager mine cremer og produkter mere i dybden hvoraf effekten af cremernes virkning fornemmes. Jeg vil til hver en tid benytte mig af denne klinik og fortsætte mine behandlinger med STOR tilfredshed.

2025年11月15日

Hej Aysun

1000 TAK for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for at du har følt dig tryg under hele behandlingen, både informativt men også under selve behandlingen.
Vi glæder os til at tage imod dig i klinikken igen.
E.M Beauty teamet.

5つ星のうち4の評価

Lymfedrænage behandling

Vil gerne prøve det igen

2025年10月27日

E.M Beauty & EMS Studio からの回答

Hej Karin, mange TAK for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi er virkelig glade for at du syntes godt om behandlingen. Du er mere end velkommen i klinikken.
Med venlige hilsner

5つ星のうち5の評価

Jeg går til behandlinger hos E.M…

Jeg går til behandlinger hos E.M beauty.
Jeg er så glad for at komme hos dem, de er ærlige, super søde, go atmosfære og der er rent og pænt hos dem. Jeg kan varmet anbefale laser til hår fjerning hos dem 😁

2025年10月19日

Hej Annette,
Mange TAK for din meget fine anmeldelse, den er vi utrolig glade for. Vi glæder os til at se dig i klinikken igen.

Top professionel service

Top professionel service. Du er gode hænder hele vejen, EM beauty er mega dygtige og veluddannede.

2025年10月1日

Hej Malene,

1000 TAK for din anmeldelse, det betyder så meget for os.

Vi er utrolig glade for at have dig på besøg og glæder os allerede til at se dig igen.

E.M Beauty & EMS Studio

Fantastisk klinik ❤️

Fantastisk klinik, der er utrolig rar at komme i. Altid ro og god atmosfære, og altid god tid til kunderne.
Super gode og effektive behandlinger, til en væsentlig billigere pris end hos andre klinikker.
Kan varmt anbefales ❤️

2025年9月11日

Kære BL,

MANGE TAK for din anmeldelse. Det glæder os SÅ meget at du er tilfreds med vores klinik. VI glæder os til at se dig igen.

E.M Beauty & EMS Studio teamet

5つ星のうち5の評価

Jeg får lavet laser hos EM

Jeg får lavet laser hos EM. Beauty studio. Jeg har været her ca. 4 gange, og går glad herfra hver gang. Eda er en rigtig dygtig og sød behandler.
Kæmpe anbefaling herfra 🌟

2025年5月5日

Hej Julie,
MANGE TAK for din anmeldelse, det varmer så meget i hjertet. Vi glæder os til at du besøger os igen.

Elsker at komme i E.M Beauty

Elsker at komme i E.M Beauty! Har tidligere fået lavet laser i kbh, og har ikke fortrudt et sekund, at jeg har skiftet til E.M. Beauty! Kompetente, sødt og imødekommende personale, der får en til at føle sig tryg under behandling, og resultaterne taler jo for sig selv ;).

2025年4月29日

Hej Steffenie,

MANGE TAK for din meget fine anmeldelse, vi er så glade for at du føler dig tryg i vores rammer. Vi glæder os til at du besøger os igen.

Super godt.

Super godt.. gør ikke ondt overhovedet.. fik lavet ryg og armhuler.

2025年4月15日

Hej Daniel,

MANGE TAK for din anmeldelse, vi er utrolig glad for at du fik en god behandling og er tilfreds. Glæder os til næste gan du besøger os.

5つ星のうち5の評価

indtil videre rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse, Eda er rigtig sød og behagelig

2025年4月11日

Hej,
MANGE TAK for din anmeldelse. Er glad for at du har en god oplevelse hos os. Glæder os til at du besøger os igen.

E.M Beauty Studio teamet

Super god kvalitet

Super god kvalitet, og service

2025年4月10日

Hej Cem,

Tusinde TAK for din anmeldelse. Vi er virkelig glad for, at du går herfra tilfreds og kan anbefale os til andre. Endnu en gang TAK.

Fantastisk sted

Eda er super sød og hjælpsom. Hun er meget ærlig ift hvor tit det er nødvendigt at komme og hvor mange behandlinger der er brug for. Jeg har prøvet hårfjerning andet sted uden succes, men her var der resultat allerede efter første behandling.

2025年2月3日

Hej Kristina,
TUSINDE TAK for din anmeldelse. Den varmer virkelig hjertet! Er så glad for at du kan lide at komme her og samtidig ser resultater.

Eda.

Fantastisk sted at komme 🫶

Fantastisk sted at komme 🫶
Kæmpe anbefaling herfra til hårfjerning, og behandlingen foregår helt smertefri og i de hyggeligeste rammer ❤️

2024年11月9日

Hej Carina,

MANGE TAK for din anmeldelse. Vi er så glade for at du har en god oplevelse hos os. Vi ses næste gang du kommer og glæder os til at se dig igen.

Sød og profesionel

Sød og profesionel

2024年11月8日

Hej Kristina,

Tusinde TAK for din besked. Vi er utrolige glad for at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Vi glæder os til at se dig igen.
E.M Beauty

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, søde mennesker omkring dig.

2024年11月7日

E.M Beauty & EMS Studio からの回答

Hej Stine, MANGE tak for din anmeldelse som vi sætter STOR pris på.
Vi glæder os til at se dig i klinikken igen.

Kan varmt anbefales

EM Beauty Studio kan varmt anbefales til alle! Med deres professionelle behandlinger og venlige personale får man altid en fantastisk oplevelse. De tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger i hyggelige omgivelser. Deres høje kvalitet og opmærksomhed på detaljer gør, at man altid føler sig velplejet og tilfreds. Perfekt sted til at forkæle sig selv!

2024年9月30日

Hej Suleyman,
Mange TAK for din anmeldelse. Det glæder os at læse disse fine ord. Vi glæder os til at tage i mod dig igen oppe på klinikken.
E.M Beauty Teamet

5つ星のうち5の評価

God oplevelse og resultater i trygge…

God oplevelse og resultater i trygge rammer

2024年9月13日

Hej Gazi,
Mange TAK for din anmeldelse! Det glæder os at du er glad og tilfreds med både behandlingen og ikke mindst resultatet.
Vi glæder os til at tage imod dig næste gang du er her.
E.M Beauty Teamet

Trustpilot エクスペリエンス