Ik heb onlangs een gepersonaliseerde naamketting besteld bij Emiza Jewellery. Hoewel de levering iets langer duurde dan verwacht, heeft het team dit heel professioneel en vriendelijk opgelost.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Door een give-away dit merk leren kennen. Wat een ongelooflijk lieve, behulpzame en toegankelijke mevrouw. Ik kon zelfs een ander kettinkje kiezen dan ik oorspronkelijk had gewonnen. Zo lief! Heel bli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik was niet tevreden om het kettinkje, door mobiele letters, dus niets met kwaliteit te maken. Ik nam kontakt op Emizajewellery en ze stelden voor om het terug te sturen en eenmalig het bedrag terug... ãã£ãšèŠã
Heel tevreden van de service en kwaliteit van Emiza Jewellery. Ik heb 4 kettingen besteld en ook een paar oorbellen. De oorbellen waren niet op tijd gestuurd maar er zat een kleine cadeautje b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Emiza Jewellery is een eigentijds zilveren juwelenmerk geïnspireerd op eenvoudige elegantie. Ingetogen glamour creëren sierlijke en tijdloze juwelen gemaakt van 925 Sterling zilver. We creëren hoogwaardige maar ook betaalbare en alledaagse ontwerpen, om door iedereen gedragen te worden.
KORSPELSESTEENWEG, 204, 3581, beverlo, ãã«ã®ãŒ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Wel heel toevallig dat jullie sieraden ook op ali express worden verkochtð€

Emizajewellery ããã®åç
Een hele fijne webshop met kwalitatief zeer goede op maat gemaakte sieraden. Dank je wel. Mijn partner is dolgelukkig.

Super mooie naamkettingâŠ
Leuke armbandjes en
Voor de meisjes hele leuke oorbellen
Ik nam kontakt op Emizajewellery en ze stelden voor om het terug te sturen en eenmalig het bedrag terug te storten. Dit is enorm geapprecieerd door ons. Dus wel bewust zijn voor aankoop dat lettertjes kunnen gedraaid liggen op huid.bij deze correctie van vorige review. Bedankt voor de super service.
Het bestellen en leveren verliep van een leien dakje. Echte aanrader en betrouwbaar.ðïžð
Correcte communicatie en verkoop!
Mijn vrouw was heel blij met haar cadeau,
Snel bereikbaar via whatsapp en al mijn vragen heel duidelijk beantwoord thnx Emiza!!

Emizajewellery ããã®åç
Heel behulpzaam en vriendelijk. Beste keuze voor een cadeau!

Emizajewellery ããã®åç
De naamketting is absoluut prachtig. Heel goede kwaliteit, mooie gouden kleur en de letters zijn ook subtieler dan verwacht. Ik ben er echt heel tevreden van en heb al super veel complimentjes gekregen. Echt een aanrader!

Emizajewellery ããã®åç
Ook al wist ik wat er in de doos zat, toch was het openmaken ervan spannend omdat het zo mooi was verpakt. Er zat ook een leuk kaartje bij wat ik heel attent vond. De halsketting zelf is prachtig en heel fijn afgewerkt. Ik ben in ieder geval fan! â€ïž

Emizajewellery ããã®åç
Mijn zoveelste bestelling die ik bij Emiza jewellery heb geplaatst. En tot nu toe heb ik nooit klachten ervaren. Altijd top levering en top service, top kwaliteit!
Ben heel blij met mijn gepersonaliseerde naamketting. Thanks!!!

Emizajewellery ããã®åç
Persoonlijk in de bus geleverd.
Vooraf laten weten dat het wat later ging zijn omwille van persoonlijke redenen.
Mooi kaartje bij.
Juweel in leuk doosje & prachtig gemaakt.
Keep up the lovely work!

Emizajewellery ããã®åç
Zeer leuke vorm van verzending. Hetis echt een cadeautje. Ze houden hun netjes aan de afspraak van binnen de 2 weken. Heel blij mee!

Emizajewellery ããã®åç
Ik kreeg een foute levering van mijn naamketting. Ik bestelde eentje zonder steentjes maar kreeg eentje met steentjes. Ik mailde direct naar het bedrijf waarop ik direct reactie kreeg dat ze een nieuwe gingen maken en opsturen. Een week later kreeg ik bevestiging dat de correcte naamketting op de post gegaan is en dat ze als compensatie ook een armbandje met initiaal meegestuurd hebben. Jammer dat ik extra lang moest wachten maar wel een mooie compensatie die ze aanbieden.

Emizajewellery ããã®åç
Zeker niet mijn eerste bestelling bij Emiza. Je ziet aan de verpakking, het werk al dat ze het met liefde doet! Bedanktâ€ïž

Emizajewellery ããã®åç
Gepersonaliseerde ketting met de naam van ons dochtertje cadeau gedaan aan de mama voor haar verjaardag.
Overzichtelijke website en eenvoudig om te bestellen. Topservice en opvolging gekregen.
Mama blij = iedereen blij.

Emizajewellery ããã®åç
Ik heb een armband als cadeau gekocht na paar x dragen is het kapot gegaan. Dat je zoveel moet betalen en zo snel kapot gaat vind ik kwaliteit niks waard. Plus reparatie kosten zo duur als de armband.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã