レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har mistet to av kjæledyrene i løpet av 2023, det har vært utrolig tøft. Når jeg fikk halskjedene, innrømmer jeg at jeg fikk tårer i øynene. Og kunne se blikkene dere rettet mot meg igjen var en f... もっと見る
企業が回答しました
Fornøyd til tross lang leveringstid. Bestilte armbånd med bokstaver i anheng typ. Tok rett i underkant av en måned, men ble oppdatert på Mail støtt og stadig, og følte meg derfor trygg på at ikke jeg... もっと見る
企業が回答しました
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Superdålig, man blir så lurad!!
Superdålig!!! Lång leverans, inte alls överensstämmande på bilderna som i verkligheten och omöjligt att returnera om man väl beställt. Man får heller inte pengarna tillbaka utan isåfall ett presentkort samt att returen kostar 300kr. Köp aldrig härifrån, riktig Scam!!!!! Man blir lurad att det kommer från Stockholm men de köper in sina kläder från Kina
Fruktansvärt dålig kvalite på…
Fruktansvärt dålig kvalite på klänningen jag beställde, ser inte alls ut som på bild. Tog dessutom väldigt lång tid att få den. Ville returnera klänningen så såg jag att returkostnaden var nästan lika hög som klänningens pris! Beställ inte härifrån.
Beställ inte härifrån!
Jag fick hem en helt annan klänning än den jag beställde och när jag ville returnera produkten fick jag till svar att jag skulle stå för returkostnaden, trots att dem skickat helt fel klänning. Det skulle kosta mer med fraktkostnaden än att behålla produkten, så jag var tvungen att köpa klänningen trots att jag absolut inte ville ha den. Jag brukar aldrig skriva dåliga omdömen men detta var inte okej. Beställ inte härifrån!
Temu/Shein med en annan framsida.
Temu/Shein med en annan framsida.
Gick tyvärr på det då jag trodde detta var en svensk leverantör.
smykkene jeg bestilte inneholdt nikkel…
smykkene jeg bestilte inneholdt nikkel og det sto tydelig at de ikke skulle inneholde nikkel men fikk utslett deretter at jeg er allergisk
Beställde en kappa från emma lisa…
Beställde en kappa från emma lisa Stockholm, som inte alls var fin i verklighet. Kontaktade sedan dem för att få hjälp med en retur sedel. Under två veckors tid ville de inte ge mig en retursedel utan bad mig förklara varför jag inte tyckte om varan. De ville även ha bilder på varan vid flera tillfällen. Till slut fick jag betala 70% av varan trots att jag inte ville ha den. Varorna tog förövrigt väldigt lång tid att leverera.
Otroligt dålig kvalitet och service. Rekommenderar ingen att beställa något från dem
Smykkestein m/bilde falt raskt ut
Smykkesteinen med bilde falt ut etter kun 2 ukers normalt bruk. Ufattelig dårlig. Styr unna.

Emma Louisa からの回答
Forferdelig skuffende. Styr unna ringholder smykket
Skuffende. Kjøpte et ringholder smykke. Jeg er nyforlovet og ønsker å ha med ringen overalt, men det lar seg ikke alltid gjøre at den kan være på fingeren. Ble anbefalt å kjøpe smykke. Syns det på Emma & Louisa var veldig fint, men dessverre ikke nok…
For det første: KJEMPE lang leveringstid da smykket kommer fra Kina. Mottok omsider halskjedet og det er flere feil.
Selve ringholder delen er så liten at ringen ville sklidd rett av det. Du må sikkert ha ring str 4 for at det faktisk skal sitte på. Jeg har ring str 7, så ikke lite men heller ikke kjempe stort og ringen min skled rett av. Kunne dra hele smykket gjennom ringen.
Attpå til så er delen hvor ringen ska festes for tynn så man får ikke satt ringen slik den skal. Da må du ha en kjempe tynn ring. Og hullene i holder-delen, hvor selve kjede går gjennon, er for lite som man får faktisk ikke brukt smykket selv om du har liten nok ring heller. (Man skal feste ringen ved å bevege den gjennom kjedet).
Kjedet beveger seg ikke en millimeter gjennom selve holder delen. Sikkelig skuffende at smykket ikke fungerer og heller ikke passer alle ringer.
Usikker på om kvaliteten faktisk er holdbart over lengre tid, men det vet jeg ikke da jeg ble så skuffet at jeg kastet hele smykket. Ønsker ikke noe refundering eller erstatning da dette var helt på trynet for å si det rett ut.
Bør unngåes.

Emma Louisa からの回答
Synes ringen var fantastisk fin
Synes ringen var fantastisk fin, og av bra kvalitet. Sku gjerne ønske den var litt mindre, sånn at je kunne ha brukt den på andre fingrene.

Mycket dålig websida
Mycket dålig websida, beställde ett halsband som dröjde över en månad innan den kom. Jag skrev till deras e-post sida för kontakt de hörde aldrig av sig, det var första och sista gången jag handlade något mer från deras sida
Uruselt support och service, akta er från att beställa något från deras hemsida!!
Mitt Beställnings nr. är: #SE2-23574

Emma Louisa からの回答
DROP-SHIPPING BLUFF (är inte Svenskt företag)
Beställde 11 december som julklapp, är idag 8 januari och paketet är inte frame.
Har så jag kan spåra och befinner sig just nu i Frankrike efter en lång resa från China.
Drop-shipping företag som lurar folk att vara Svenskt
Kan inte uttala mig om kvalitén på halsbandet, vem vet kanske är jättebra, men lurendrejeri samt väntetid på över en månad är inte ok

Emma Louisa からの回答
Fint smykke til god pris
Fint smykke til god pris. Mottaker ble veldig glad for denne gaven 😊

Nydelig smykke
Nydelig smykke, veldig personlig. Tok litt lang tid å få det, men verdt å vente på.

Unngå
Unngå. Sjekket ikke godt nok opp før jeg bestilte. Kjempelang leveringstid da det kommer fra Asia. Smykket var ikke så fint som bildet og det var feil navn på det. De har sagt de skal sende ett nytt, men en måned seinere har jeg ikke fått noe erstatning.

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. mottok ett bildesmykke hvor man overhode ikke kunne igjenkjenne motivet som var bestilt.
Etter flere mailer på engelsk og 10 bilde bevis og filmer fikk jeg tilsendt ett nytt, like dårlig kvalitet som første.
leste på hjemmesiden deres at man kunne angre kjøpet innen 30 dage. sender så ny mail om ønske å returnere grunnet smykke stod ikke til forventningene. får så svar at de ønsker film å bilde av hvorfor. veldig useriøst å enig med at all svar virker som er forhåndskrevet som auto svar.
ser at emma louise skriver at jeg kan kontakte dem. det har jeg gjort opptil flere ganger. siste gangen sa jeg at jeg ville bruke angreretten min mtp. produktet ikke tilsvarer beskrivelsen. da tilbydde de meg 40% avslag mot at jeg beholdt varen. for å slippe å betale retur. deres system er så tungvinst at jeg har betalt fult for varen som bare ble kastet i søppelet.

Elendig kundeservice
Sendte for 2 måneder siden en forspørsel om de kunne gravere et spesielt smykke og inkluderte detaljene. De bekreftet dette og var i starten behjelpelige, frem til den faktiske orderen skulle legges inn.. Har enda ikke fått gjennom bestillingen. Kundeservicen er helt elendig og man skulle trodd det bare var en AI som besvarte. Ubrukelig rett og slett.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。