Emob レビュヌ 3,523

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Vlot en snel geleverd. Product 100% conform beschrijving en makkelijk te monteren met heldere handleiding. Wel hoger geprijsd in vgl met andere aanbieders maar gratis en in goede staat bezorgd.

5぀星のうち4の評䟡

Bestellingen goed ontvangen, geen beschadigingen. Het artikel was zéér goed ingepakt. Een nadeel, het briefje dat bij het artikel zat voor montage, was klein en bijna niet te begrijpen en niet over... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijk uitleg over het product. Makkelijk te bestellen. Goede informatie over de bezorging. En deze ook snel ontvangen. En deze enorme zware Schommelbank netjes binnen gezet. En wat is hij mooi!!... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Uiteindelijk is alles geleverd. Op 25-11 totaal 3 artikelen besteld waarvan er 1 op voorraad was. Op 20 april jl. is het laatste artikel eindelijk geleverd. Uiteraard is dit acceptabel als het niet... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. ベッド専門店
  3. 寝宀家具店
  4. 子䟛甚家具店
  5. マットレス専門店
  6. アりトドア家具店

圓該䌁業による蚘述

Emob is een Belgische online winkel die gespecialiseerd is in meubels, decoratie en woonaccessoires. Ze richten zich op een breed publiek en bieden een uitgebreide catalogus met producten voor verschillende woonstijlen, van modern tot klassiek. De producten variëren van zitmeubels, tafels en kasten tot verlichting en tuinmeubilair. Emob staat bekend om zijn betaalbare prijzen, diverse aanbod en gebruiksvriendelijke website, wat het winkelen gemakkelijk en aangenaam maakt voor klanten. Daarnaast hechten ze veel waarde aan klanttevredenheid en bieden ze uitstekende klantenservice en snelle levering.

圓該䌁業による蚘述

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Transport was echt slecht verzorgd

Transport was echt slecht verzorgd. Onvriendelijke chauffeur echt een aanfluiting.

Emob からの回答

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar verwachting was. Onze excuses voor het ongemak. We nemen uw opmerkingen serieus en willen dit graag met u oplossen. U mag ons altijd contacteren voor verdere vragen of problemen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Kleine beschadigingen

Kleine beschadigingen. Kwaliteit vergelijkbaar met Ikea. Wordt het niet tijd voor een snellere transporteur. Hij heeft er acht dagen over gedaan om de kasten te bezorgen.

Ik wacht al 3 maanden op mijn bed ik

Ik wacht al 3 maanden op mijn bed ik wil mijn geld terug

2026幎2月27日

Goed

Matras bedschermer goed ontvangen.
Nog niet gebruikt omdat ik de matras nog niet heb ontvangen.
Is besteld samen met een bed en lattenbodem.

Emob からの回答

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service/product. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Stoelen gekocht zijn van goede

Stoelen gekocht zijn van goede kwaliteit en super snel geleverd

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb het hele product nooit

Ik heb het hele product nooit ontvangen. Ik heb een mail gestuurd waar mijn product bleef, maar tot op heden geen antwoord ontvangen. Op 24 februari heb ik het besteld.

2026幎2月24日

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijk uitleg over het product

Jenny

2026幎4月14日

Uiteindelijk is alles geleverd

Op 20 april jl. is het laatste artikel eindelijk geleverd. Uiteraard is dit acceptabel als het niet voorradig is en hier ook transparant in gecommuniceerd wordt. We werden niet geïnformeerd en moesten er telkens weer achteraan. De klarna betaling was inmiddels al betaald want die verliep.

2026幎4月17日

Beste,

Onze excuses voor de vertraging en het gebrek aan info. Wegens drukte lukt het ons niet alle klanten tijdig te informeren. Mocht u nog vragen of problemen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u dan zo snel mogelijk verder.

Met vriendelijke groeten
Team Emob

Mooi en stevig product.

2026幎4月17日

Perfect

Goede, snelle, nette levering.
Artikel is in het echt nog mooier dan op de foto.

2026幎2月21日

Mooi product

Mooi product
Degelijke kwaliteitl
Levering volgens afspraak

2026幎4月16日

overall goede ervaring

groot aanbod, snelle levering, duidelijk proces, goede kwaliteit prijs verhouding

2026幎4月16日

Super zeer aangenaam verrast

Super zeer Angenam

5぀星のうち2の評䟡

Moeilijk in elkaar te zetten

Moeilijk in elkaar te zetten, beschrijving was helemaal niet overzichtelijk en de lampen bij het bed zijn gelijk kapot gegaan met op het bed zetten..

Prima verpakt

Prima verpakt
Duidelijke gebruiksaanwijzing

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon alles was perfect geregeld en

Gewoon alles was perfect geregeld en even een belletje we zijn er over 5 min. En exact op tijd kwamen ze met spullen brengen. Deze netjes in de gal neer gelegd. Wat hulp vanuit bewoners flat met de lift. Later kwam.ne zoon. Me kast wordt deze week geïnstalleerd door me kids . Kan ik heerlijk me kleding opruimen na de verhuizing....
Nog bedankt voor de hele goede service....
Groetjes Petra Kouwenberg

5぀星のうち1の評䟡

Vreselijk de eerste x waren er

Vreselijk de eerste x waren er onderdelen stuk. Maar goed dat kan door de bezorging. De tweede levering...de verkeerde deuren vd kast. Vervolgens wordt ik al 4 maanden aan het lijntje gehouden dat de juiste deurtjes eraan komen. Niets kopen hier hele hele hele slechte service! Telkens het zelfde antwoord we gaan informeren of ze zijn onderweg.... maar niets helemaal niets...

2026幎1月1日
自発的なレビュヌ

Beste,

Zoals bevestigd via mail zijn uw onderdelen besteld bij de fabrikant. Momenteel wachten we zelf nog op een exacte leverdatum. Zodra we dit doorkrijgen brengen we u op de hoogte.

Met vriendelijke groeten
Team Emob

Prima en zeer blij met de glazen

Prima en zeer blij met de glazen

2026幎4月14日

Barkruk t.b.v. kookeiland

Leuke barkrukken voor een zeer acceptabel bedrag en snel geleverd

2026幎4月21日

Ik ben te vrede