Emob レビュヌ 3,524

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Vlot en snel geleverd. Product 100% conform beschrijving en makkelijk te monteren met heldere handleiding. Wel hoger geprijsd in vgl met andere aanbieders maar gratis en in goede staat bezorgd.

5぀星のうち4の評䟡

Bestellingen goed ontvangen, geen beschadigingen. Het artikel was zéér goed ingepakt. Een nadeel, het briefje dat bij het artikel zat voor montage, was klein en bijna niet te begrijpen en niet over... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijk uitleg over het product. Makkelijk te bestellen. Goede informatie over de bezorging. En deze ook snel ontvangen. En deze enorme zware Schommelbank netjes binnen gezet. En wat is hij mooi!!... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Uiteindelijk is alles geleverd. Op 25-11 totaal 3 artikelen besteld waarvan er 1 op voorraad was. Op 20 april jl. is het laatste artikel eindelijk geleverd. Uiteraard is dit acceptabel als het niet... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. ベッド専門店
  3. 寝宀家具店
  4. 子䟛甚家具店
  5. マットレス専門店
  6. アりトドア家具店

圓該䌁業による蚘述

Emob is een Belgische online winkel die gespecialiseerd is in meubels, decoratie en woonaccessoires. Ze richten zich op een breed publiek en bieden een uitgebreide catalogus met producten voor verschillende woonstijlen, van modern tot klassiek. De producten variëren van zitmeubels, tafels en kasten tot verlichting en tuinmeubilair. Emob staat bekend om zijn betaalbare prijzen, diverse aanbod en gebruiksvriendelijke website, wat het winkelen gemakkelijk en aangenaam maakt voor klanten. Daarnaast hechten ze veel waarde aan klanttevredenheid en bieden ze uitstekende klantenservice en snelle levering.

圓該䌁業による蚘述

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Degelijk product

Degelijk product, snelle levering (sneller dan gepland), stevig verpakt.

2025幎11月28日

Hallo Karin,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat het product naar wens is en dat de levering snel en goed verpakt is verlopen.

Alptraum

Am 07.11.25 habe ich 2 kleine und 2 große identische Regale bestellt. Am 12.11.25 fragte ich höflich nach, wann meine Bestellung versendet wird. Antwort vom 14.11.25: Ende November, stÃŒnde auch so in der AuftragsbestÀtigung.
Nein, da steht : Bestellung vor 13 Uhr, Lieferung am Folgetag. Dass ich die Ware erst Anfang Dezember erhalte und im 60 km entfernten Paketzentrum abholen darf, ahnte ich nicht. Tja, hatte eben nach 13 Uhr bestellt...
Als ich die Pakete auspackte, war die Pulverbeschichtung an 3 von 4 Regalen an mehreren Stellen ab. Ich reklamierte. Antwort: Ersatzlieferung in 4-5 Wochen oder lÀppische Kaufpreisminderung von 5 % (aktuell sind die kleinen Regale mit 25 % Rabatt im Sale, mit kostenlosem Versand). Oder ich sende die Pakete auf eigene Kosten zurÌck, SchÀden durch den Transport wÌrden sie dann vom Kaufpreis abziehen.....Das ist wirklich der schlimmste Versandshop, den ich je erlebt habe. Ich wende mich nun an die Juristen des EuropÀischen Verbraucherzentrums. Ich habe 291,80 Euro fÌr die Regale bezahlt. 3 sind unbrauchbar. Den Transport soll ich selbst bezahlen ( mindestens 90 Euro bis 120 Euro) und dann soll ich noch die TransportschÀden zahlen, obwohl sich der VerkÀufer dafÌr an das Versandunternehmen wenden muss? Echt unterirdisch. Ich werde hier nie wieder bestellen.

2025幎11月7日

Guten Tag,

Wir entschuldigen uns fÃŒr die Unannehmlichkeiten. Die Sendung wurde bei Abholung im Paketshop ohne SchÀden quittiert, und es gab keine Probleme mit dem Paket. Es wurden insgesamt fÃŒnf mögliche Lösungen angeboten, einschließlich des Austauschs beschÀdigter Teile unter Garantie. Dies ist, wie angegeben, fÃŒr Sie völlig kostenlos. Leider wurden alle angebotenen Lösungen von Ihnen abgelehnt.

In diesem Fall können wir leider nicht viel mehr fÌr Sie tun. Sollten Sie dennoch eine der angebotenen Lösungen wÌnschen, nehmen Sie bitte Kontakt mit uns auf. Wir helfen Ihnen dann gerne weiter.

Mit freundlichen GrÌßen

5぀星のうち5の評䟡

Ze waren snel en duidelijk op de mail

Ze waren snel en duidelijk op de mail, probleem oplossend. En alles was snel en goed geregeld

2025幎12月4日

Emob からの回答

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat ons team uw vragen snel en duidelijk heeft beantwoord en dat alles vlot geregeld is. We blijven graag voor u klaar bij toekomstige bestellingen.

5぀星のうち5の評䟡

Klantenservice was wel goed ondanks

Klantenservice was wel goed ondanks mijn tegenwerken met het nemen van foto’s.

2025幎10月17日

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je uiteindelijk tevreden bent over onze klantenservice, ook al was het nemen van foto’s in het begin wat lastig. Geen probleem — we helpen je graag verder, met of zonder tegenwerking 😉. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, we staan altijd klaar!

5぀星のうち1の評䟡

nooit en nooit meer hier bestellen

het is eerste keer dat ik iets van emob iets koop ook de laatste keer .
ik heb een bank op 9 oktober 2025 bestel tot 25 november nog niet gekregen
ik heb gebel altijd zelfde antwoord wachten voor de fabrikant maar hoe lang weet ze niet
uiteindelijk krijg ik een email hun verwacht dat ik mijn bank eind december krijg .ik heb snel mijn geld terug gevraag en nooit hier meer bestellen.

2025幎11月26日

Geachte heer Nguyen,

Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. Helaas is de levering vertraagd door problemen bij de fabrikant, buiten onze macht. We begrijpen dat dit erg vervelend is.

Op uw verzoek hebben wij de bestelling geannuleerd en het volledige bedrag inmiddels terugbetaald. We betreuren dat uw ervaring met Emob niet naar wens is verlopen en hopen dat de terugbetaling u verder tegemoetkomt.

Het Emob-team

Aankoop gedaan van een schilderij

Aankoop gedaan van een schilderij
Hout met metalen hoofd aan de buitenkant zag er op de site super mooi uit maar in werkelijkheid had ik het beter bij Temu of AliExpress kunnen bestellen zou allemaal dezelfde kleur zijn ook te zien op de site maar was het echt niet.
Maar volgens Emob is het allemaal niet waar heb ook foto’s laten zien en dan retourneren kost gewoon €19,95 absurd.
Wil je zoiets zelf ook kopen kijk dan naar een Chinese site ben je goedkoper uit met dezelfde kwaliteit denk dat het ook daar vandaan komt zat zomaar 10 weken levertijd op

2025幎11月21日

Beste Peter,

Excuses voor het ongemak. Na ontvangst van uw foto’s hebben we deze bekeken en vastgesteld dat het correcte artikel is geleverd. Indien u het artikel toch wilt retourneren, kan dit volgens de retourvoorwaarden zoals vermeld op onze website en geaccepteerd bij aankoop. U mag het item ook zelf retour sturen of naar ons depot brengen indien dit voor u voordeliger is.

5぀星のうち1の評䟡

Bestelde buffetkast kan nog immer niet

Bestelde buffetkast kan nog immer niet bezorgd worden!

2025幎10月5日

Emob からの回答

Onze excuses voor het ongemak. De levering van uw buffetkast wordt helaas vertraagd door onze fabrikant. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk in orde te brengen en u te informeren zodra de levering kan plaatsvinden.

5぀星のうち1の評䟡

ik heb drie maten waxine lichten

ik heb drie maten waxine lichten besteld en betaald.
maar er zit er maar 1 in de doos. Waar zijn de andere 2

2025幎11月15日

Emob からの回答

Onze excuses voor het ongemak. We hebben inmiddels gereageerd op uw e-mail die we dinsdag hebben ontvangen. Graag ontvangen we van u de informatie over welke items niet zijn geleverd, zodat we dit kunnen controleren met onze fabrikant.

Goed bedrijf

Omdat alkes goed was , kastje past mooi

2025幎10月4日

Emob からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat het kastje goed past en u tevreden bent met uw aankoop!

Verstandige koop

Goed en duidelijk en mooie kwaliteit

2025幎11月15日

Emob からの回答

Bedankt Mart voor uw positieve feedback!
Fijn om te horen dat alles duidelijk was en dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier met uw aankoop! 😊

Snel geleverd

Snel geleverd en eenvoudig te installeren.

2025幎9月29日

Bedankt voor jullie review! 🙏

Wat fijn om te horen dat alles snel geleverd werd en eenvoudig te installeren was. Daar doen we het voor!

Veel plezier met jullie aankoop!
– Team Emob

5぀星のうち1の評䟡

It’s a scame het is oplichting niks

It’s a scame het is oplichting niks kopen mensen!!!! Ik heb wat besteld maar niks geleverd gekregen.

2025幎11月1日

Beste,

Op uw vraag werd de bestelling geannuleerd en terugbetaald. Dit is meer dan vijf keer door onze collega’s via de live chat aan u bevestigd.

Helaas werd het nodig om de chat te onderbreken nadat wij herhaaldelijk werden uitgescholden en beschuldigd van oplichting omdat het bedrag niet onmiddellijk op de rekening stond. Een terugbetaling heeft altijd enige verwerkingstijd bij de betaalprovider en bank.

Wij helpen onze klanten altijd graag verder, maar we vragen wel respect voor onze medewerkers. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons uiteraard steeds via mail contacteren.

Uitstekende website

Uitstekende website. Het product hebben we nog niet, dus verdere beoordeling moet u afwachten.

2025幎11月12日

Beste K. Busscher,

Bedankt voor uw positieve beoordeling van onze website! 😊
We hopen dat het product naar wens zal zijn zodra u het ontvangt.

5぀星のうち1の評䟡

Product tot twee keer toe niet

Product tot twee keer toe niet ontvangen! Communicatie was ook behoorlijk traag en slecht.

Waarom reageren jullie met een leugen? Ik heb geen terugbetaling ontvangen en jullie reageren zeer zeker niet binnen een dag! Ik wil mijn geld terug!!!

Jullie reageren wel via dit platform maar niet via de mail! Ik wacht nog steeds op een reactie! Ook werkt jullie telefoonlijn voor geen meter! Elke dag zijn jullie “uitzonderlijk die dag” gesloten! Dat is ook een leugen want jullie zijn niet eens telefonisch bereikbaar.

2025幎11月7日

Beste,

Onze excuses voor het ongemak. We hebben uw mail gisteren ontvangen en deze zal zo snel mogelijk worden verwerkt.
Één bestelling is reeds geannuleerd en terugbetaald; deze werd door ons verzonden maar helaas verloren bij transport, wat buiten onze macht ligt.
Op alle andere mails hebben wij binnen de werkdag gereageerd.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。