䌁業情報

2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. フィットネス センタヌ
  4. ダむ゚ット支揎サヌビス

圓該䌁業による蚘述

EMS DragÞr – Personlig trÊning pÃ¥ en ny mÃ¥de Hos EMS DragÞr tilpasses trÊningen altid til dig og dine behov. EMS kan enten supplere eller erstatte traditionel trÊning, hvis du mangler tid eller motivation til mange timer i fitnesscenteret. TrÊningen er skÃ¥nsom for dine led, da der ikke indgÃ¥r tunge lÞft, og alle Þvelser tilpasses dit niveau. Du trÊner altid med en personlig trÊner, der kender dig, dit udgangspunkt og dine mÃ¥l – og som stÞtter dig hele vejen. Vi trÊner i smÃ¥ hold med maks. 3 personer, sÃ¥ der er god tid og opmÊrksomhed til hver enkelt. EMS er udviklet og udbredt i fysioterapien gennem Ã¥rtier med dokumenterede resultater. Det giver en unik kombination af effektiv styrke- og cardiotrÊning. Metoden har vist sig sikker i mange Ã¥r og er velegnet til de fleste – uanset om du er 18 eller 80+. Vi trÊner i det hyggeligeste studie midt pÃ¥ DragÞr Havn. Det er nemt at komme til og rig mulighed for parkering.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Jeg har gået on-off hos Joan i 2 år

Jeg har gået on-off hos Joan i 2 år.
Joan er en fantastisk coach, hun har altid et smil på lÞben, gÞr mig i godt humÞr, stÞttende og god til afstemme mit niveau til trÊningen.
Jeg har oplevet mange fordele ved EMS, super til genoptrÊning efter skader. Super i forbindelse med vÊgttab, da huden bliver opstrammet. Giver energi og undgår skader. Super godt.

2026幎2月24日
5぀星のうち5の評䟡

DragÞr EMS – En gamechanger for min iskias-smerte!

DragÞr EMS leverer en behandling, der gÞr en mÊrkbar forskel med det samme. Jeg har en iskiasnerve i klemme og oplever, at EMS-behandlingen virker allerede efter 20 minutter – det er imponerende!

For fÞrste gang i 2 uger, kunne jeg - den samme aften, gå i seng uden smertestillende, og vågne op her til morgen helt uden smerter.

Både Joan og Camilla er professionelle, imÞdekommende og skaber en tryg oplevelse fra start til slut. Jeg går sidelÞbende til en osteopat, som er en lÊngerevarende proces, men EMS giver mig en hurtig og konkret lindring, der gÞr hverdagen meget lettere.

Hvis du har smerter og Þnsker en effektiv lÞsning, kan jeg varmt anbefale DragÞr EMS.

Det virker – og det virker med det samme!

2025幎12月16日

Jeg har trÊnet hos Joan og EMS siden

Jeg har trÊnet hos Joan og EMS siden opstart i DragÞr. Kombinationen af en trÊningsform, som opbygger muskler uden at give skader eller overbelastning af led sammenholdt med en helt fantastisk, positiv, dygtig og engageret trÊner gÞr, at jeg altid går derfra stÊrkere og gladere end da jeg kom. Bedste anbefalinger herfra.

2025幎9月19日

EMS DragÞr からの回答

KÊre Gitte. Tusind tak for dine flotte ord og anbefaling 🌞 Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du fremhÊver bÃ¥de trÊningsformen og den personlige tilgang. At du gÃ¥r herfra stÊrkere og gladere end da du kom, er netop essensen af EMS DragÞr – og det gÞr os utrolig stolte at hÞre. GlÊder os til nÊste trÊning 🥰

Jeg anbefaler EMS DragÞr til alle på

Jeg anbefaler EMS DragÞr til alle på min vej. EMS er den mest geniale trÊningsform hvis man spÞrg mig! Ikke nok med det, så er Joan den bedste instruktÞr! Både på det professionelle plan, men bestemt også på det personlige plan! Jeg har trÊnet EMS hos Joan i over et år, og jeg vil aldrig kunne undvÊre det! Det giver mig så meget overskud og glÊde til at komme igennem hverdagen. Ikke nok med det, har det også givet mig motivation til at komme i fitness center og trÊne andre dage i ugen, hvor jeg ikke trÊner EMS. Jeg kan virkelig anbefale det til ALLE!

2025幎9月16日

EMS DragÞr からの回答

KÊre Visnu. Tusind tak for din fantastiske anbefaling 🙏 Det betyder virkelig meget at hÞre, at EMS giver dig bÃ¥de overskud, glÊde og motivation i hverdagen – og endda lyst til at supplere med anden trÊning. At du fÞler dig mÞdt bÃ¥de professionelt og personligt er lige prÊcis det, jeg Þnsker, og jeg er sÃ¥ glad for, at du har vÊret med sÃ¥ lÊnge 💪🌞

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er vild med EMS trÊningsformen

Jeg er vild med EMS trÊningsformen, da jeg tydeligt kan mÊrke, hvor effektivt min krop bliver trÊnet på bare 20 minutter. Jeg er Þm steder jeg aldrig har mÊrket fÞr, da dragten rammer små muskelgrupper jeg ikke selv får trÊnet til fitness.
Derudover er Joan også bare en virkelig god og motiverende trÊner. Man fÞler sig hjemme i hendes studie og tiden flyver afsted i hendes selskab.

2025幎9月1日

EMS DragÞr からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🥰
Hvor er det dejligt at hÞre, at du mÊrker effekten af EMS – og at du fÞler dig hjemme og godt tilpas i studiet. Jeg sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord 💪

En virkelig god oplevelse

For mig har EMS DragÞr vÊret det helt rigtige sted at starte min trÊning. Jeg havde brug for noget, der var overskueligt, effektivt og hurtigt, og det har jeg virkelig fundet her. Det fÞles godt at mÊrke sin krop efter en graviditet uden at man skal bruge flere timer i trÊningscenteret. En stor bonus for mig er ogsÃ¥, at jeg kan tage min baby med – det gÞr en kÊmpe forskel i min hverdag og gÞr det muligt at prioritere mig selv. Jeg gÃ¥r altid derfra med en god fÞlelse og masser af energi. Kan helt klart anbefale det! 💪💪

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🌞
Hvor er det dejligt at hÞre, at trÊningen passer sÃ¥ godt ind i din hverdag – og at det gÞr en forskel for dig at kunne have baby med. Vi er glade for at kunne give dig bÃ¥de overskuelig og effektiv trÊning, og ikke mindst masser af god energi 💫

5぀星のうち4の評䟡

Dejligt at trÊne EMS i DragÞr

Dejligt at trÊne EMS i DragÞr
 hvor der er en hyggelig og afslappet atmosfÊre. TrÊningen tager kun 20 minutter og er en super god og effektiv mÃ¥de at genoptrÊne efter sygdom. Min varmeste anbefaling.

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Marianne 🌞
Det glÊder mig at hÞre, at EMS-trÊningen har vÊret en god og effektiv mÃ¥de for dig at komme i gang igen efter sygdom – og at du samtidig oplever den hyggelige og afslappede atmosfÊre hos os. Din anbefaling betyder rigtig meget 🙏

5぀星のうち5の評䟡

Verdens bedste instruktÞr og trÊning

Jeg kan varmt anbefale EMS DragÞr. Jeg trÊner med Joan, som er helt fantastisk,- super engageret, motiverende og opmÊrksom på alle ŽklientersŽ behov. Min trÊning er altid en positiv oplevelse. Jeg har ikke vÊret motiveret til at trÊne regelmÊssigt de sidste par år, men nu trÊner jeg glÊdeligt 2 gange om ugen hos Joan, og elsker det, og ikke mindst de resultater jeg får på kun 20 mins. Ingen undskyldninger for ikke at trÊne.
Tak til EMS DragÞr.

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🌞
Det gÞr mig virkelig glad at hÞre, at du oplever motivation, glÊde og gode resultater med EMS – og at du ser frem til trÊningen hver uge. Jeg sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord om min rolle som instruktÞr 🙏 Det betyder meget at kunne gÞre en forskel pÃ¥ den mÃ¥de.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan på det varmeste anbefale EMS

Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale EMS DragÞr. Jeg gÃ¥r hos Joan hver mandag morgen, og det er en perfekt start pÃ¥ ugen. Hun er fantastisk! Super skÞn og engageret. Det er en perfekt trÊningsform, styrketrÊning af hele kroppen pÃ¥ bare 20 minutter. Jeg kan mÊrke og se, at jeg er blevet stÊrkere - og med ems som supplement til dansehold, fÃ¥r jeg trÊnet kroppen godt igennem. PrÞv det 😉

EMS DragÞr からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💕
Hvor er det skÞnt at hÞre, at mandagstrÊningen giver dig en god start pÃ¥ ugen – og at EMS bÃ¥de styrker dig og fungerer perfekt som supplement til dansen. Jeg er sÃ¥ glad for, at du oplever resultaterne og glÊden ved trÊningen 💪

EMS DragÞr - en KÆMPE succes

Jeg bestilte en prÞvetime hos Camilla fra EMS DragÞr, og jeg er blevet en trofast kunde hos hende og EMS DragÞr (har ikke haft fornÞjelsen af de andre trÊnere endnu)! Men den mÃ¥de Camilla har stÞttet, motiveret og heppet pÃ¥ mig - samt formÃ¥et at lÊse og forstÃ¥ mig, er fuldstÊndig utroligt! 🌞
Jeg har aldrig fÞr vÊret til trÊning, og fÞlt mig så godt tilpas, har givet det ekstra, fordi Camilla ved hvad jeg kan, og grint så meget som hos EMS DragÞr!
Alle burde gÞre sig selv den kÊmpe tjeneste og prÞve det.
Jeg har kun de varmeste anbefalinger!

2025幎7月5日

KÊre Mia.

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🌞

Hvor er det dejligt at hÞre, at du fÞler dig sÃ¥ godt tilpas og motiveret hos os – og at Camilla har gjort en forskel for dig. Vi er stolte af at have hende pÃ¥ holdet 💫

Vi glÊder os til at fÞlge din trÊningsrejse videre hos EMS DragÞr!

Joan & team EMS DragÞr

KÊmpe anbefaling

Jeg har prÞvet EMS i DragÞr, og det kan kun blive en kÊmpe anbefaling herfra.

Et super hyggeligt sted med imÞdekommende og kompetent personale, man fÞler sig velkommen og i trygge hÊnder så snart man trÊder ind af dÞren.

For mig er det en stor fordel ved EMS trÊning tidsbesparelsen. I DragÞr tager en EMS-session 20 minutter.
Derudover blev jeg overrasket over hvor effektivt trÊningen er til hjÊlp med at genoprette muskelfunktionen efter en skade.

Tak for hurtig, god og effektiv trÊning👌🏻

2025幎4月9日

KÊre Mie

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at fortÊlle om din oplevelse. Vi glÊder os til at se dig igen.

EMS DragÞr

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス