Har köpt så fina plagg från dig som jag är så glad över, fått många glada tillrop och frågor var de kommer ifrån från vänner och bekanta. Jättebra hemsida och kul uppdatering på IG. Bra och personlig... もっと見る
企業が回答しました
Alltid både bra utbud, kvalitet, bemötande, tydliga och frekventa uppdateringar när det kommer nytt - lovely! Och att man kan hämta i ateljén/butiken när man bor nära, och avnjuta det trevliga mötet,... もっと見る
企業が回答しました
Tycker så mycket om Em’s! Senaste köpet är en underbar blommig kavaj som motsvarar bild och beskrivning perfekt👌🏼 Snabb leverans och t.o.m. återvunnet material i den fina paketeringen. Heja!
企業が回答しました
Hej, eftersom mitt paket inte kom först blev jag lite orolig, men hade en bra konversation med er, trevligt svar snabbt! Sen fick jag min vara, den passade perfekt och var mycket fin! Tack!
企業が回答しました
Em's Second Hand säljer damkläder, accessoarer och skor - vintage, highstreet och premium. Även kommissionsförsäljning.
Handelsvägen 20, 12232, Enskede, スウェーデン
Bra kurerad butik. Jag har hittat många plagg och accessoarer som blivit mina favoriter i garderoben. Fin service och snabb hantering av beställningar.
Glatt å proffsigt bemötande å så snygg kavaj jag köpte. Älskar butiken, så mycket snyggt.
Härlig butik med jättefint kurerat och inspirerande sortiment.
Fina kläder och vänligt bemötande! Snabb leverans. Toppen.
Alltid fin service och kul utbud. Väldigt nöjd med vartenda plagg jag köpt!
Är alltid så nöjd både med mina fina plagg, bemötande, snabb leverans och även mina spontana köp i butiken om jag väljer att hämta där ❤️
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。