レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Kvalitén nu för tiden Àr under all kritik. Som om inte det vore nog sÃ¥ har man dessutom höjt priserna. Orkar inte reklamera fler plagg nu med defekter, antingen Àr de defekta redan nÀr de kommer (för... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag har en kjol som gick sönder innan jag ens hade pÃ¥ mig den. Fick ingen Ã¥terbetalning. Den skulle tydligen till en skrÀddare först och jag mÃ¥ste hÀmta upp den frÃ¥n en skrÀddare låååååångt bort istÀl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alltid nöjd med mina inköp frÃ¥n Rodebjer. Fin kvalitet och bra passform. KÀnner mig alltid vÀlklÀdd och fin i plaggen. Storlekar stÀmmer bra med mÃ¥tten som finns i beskrivningen. Kan ibland tycka... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Established in New York City in 2000 by Carin Rodebjer, Rodebjer speaks to the strict hippie. Built at the intersection of Ludlow Street in New York, and a gravel path on the island of Gotland in the Baltic sea, Rodebjer balances the intensity of NYC with the rawness of Gotland – shaping the pragmatic maximalism and eclectic minimalism of Rodebjer. Rodebjer makes clothes for women on the move – made to last and designed to enhance everyday life.

3.6

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Köpte en par jeans storlek 29 och efter

Köpte en par jeans storlek 29 och efter bara ett par dagar kÀnns dem i storken som 31. Inte prisvÀrt tyvÀrr!

2024幎11月4日

Rodebjer からの回答

Hej Mirjana! Vi beklagar att du kÀnner dig missnöjd med kvaliteten på våra jeans. Hör gÀrna av dig till oss på kundtjÀnsten så kan vi se om vi kan hjÀlpa dig vidare dÀr! Med vÀnliga hÀlsningar, Rodebjer

Dålig bemötande och service

Jag har en kjol som gick sönder innan jag ens hade på mig den. Fick ingen återbetalning. Den skulle tydligen till en skrÀddare först och jag måste hÀmta upp den från en skrÀddare låååååångt bort istÀllet för att den skickas till mig eller att jag kan hÀmta den i butiken. Ytterst besviken med bemötandet.

2024幎9月5日

Rodebjer からの回答

Hej Ida! Vi beklagar verkligen att du kÀnner dig missnöjd med kvaliteten på kjolen och bemötandet från vår kundtjÀnst. Vi hoppas att i framtiden kunna förtjÀna ditt förtroende igen! Varma hÀlsningar, Rodebjer

I would give 0 if I could

I would give 0 if I could
Extremely bad customer service, slow and blame on customer with logistic issue of UPS. only want to claim money from customer, even UPS lost the package.

I used to love this brand I brought a few pieces in Paris but online website customer service and logistics are so bad and ruined my good impression of this brand!!
Background story: happened 1month ago till today haven’t solved at all.
It is ridiculous!! Your UPS delivery never arrived in my home and arrived in UPS point, I went to collect it they told me they never received it from UPS. now this customer service Isabella told me I received the package, and close the customer service case. Excuse me?? I’ve never received package from UPS. Can you monitoring how bad your customer service is??

2024幎8月26日

Rodebjer からの回答

Dear Elin! We are so sorry for the experience you had with delivery and with our customer service. We hope you earn back your trust once again! Love, Rodebjer

Föredömlig kundtjÀnst!

Helt fantastisk kundtjÀnst! Har haft kontakt med en Isabelle. Först kontaktade hon mig och bad om ursÀkt för att ett plagg jag bestÀllt inte fanns i lager lÀngre (felaktigt lagersaldo) och undrade om de skulle skicka resten av ordern, samt gav en fin kompensation. NÀr ordern kommer fram Àr den skadad av transportören och det saknas ett plagg. Jag kontaktar dem och får snabbt svar och hjÀlp dÀr de skickar ut en ny blus och upprÀttar Àrende med transportören kring det försvunna plagget. Jag får snabbt hem plagget men behöver returnera detta, och har då tyvÀrr returnerat hela ordern då det inte satt som jag önskade. De bjuder på returfrakten för allt. Sjukt bra service!

2024幎8月22日

Rodebjer からの回答

Hej Cornelia! Stort tack för dina fina ord! Vi Àr så glada att ha dig som kund! Varma hÀlsningar, Rodebjer

5぀星のうち1の評䟡

The product I ordered was not in stock

I ordered skirt. I received an order confirmation for this. A week after receiving the order confirmation, I asked where my skirt was because it still hadn't been sent. They responded in three days. I got a reply that they can't send the skirt because it is no longer in stock. Unfortunately, the product was a model from the previous season and is no longer available anywhere. I received a ridiculous 20% discount coupon as a refund (and money back). I also ordered a dress a while ago and they sent me wrong size. Incredibly bad service from a company that brands itself as an upper price range brand. I will not order again.

2024幎2月1日

Rodebjer からの回答

Dear Piia! We are so sorry for the stock issues that affected your shopping experience. We hope you earn back your trust once again! Love, Rodebjer

5぀星のうち1の評䟡

Kvalitén nu för tiden Àr under all

Kvalitén nu för tiden Àr under all kritik. Som om inte det vore nog så har man dessutom höjt priserna. Orkar inte reklamera fler plagg nu med defekter, antingen Àr de defekta redan nÀr de kommer (för de har vÀl Àven sparat in på kontroller), eller så går de sönder efter ett fåtal varsamma anvÀndningar. LÀgger mina pengar på andra mÀrken framöver.

2023幎3月8日

Hej Banankontakt!
Vi beklagar att vår kvalitet och våra priser inte lever upp till dina förvÀntningar. Vi tar din feedback på högst allvar och kommer dela detta vidare. Framåt Àr du alltid vÀlkommen att kontakta vår kundtjÀnst om du upplever att dina Rodebjer-plagg inte håller sin kvalitet så hjÀlper vi dig vidare.
Ha en fortsatt fin dag!
Rodebjer

5぀星のうち5の評䟡

Cannot speak highly enough of Rodebjer

Cannot speak highly enough of Rodebjer as a company, and as for their customer service, it's outstanding. Extremely kind, professional and they have gone above and beyond with my request. The clothes that 17I have from Rodebjer are among my favorite pieces, especially because I feel they are created and crafted with care and love. An amazing brand that I feel very proud to purchase from, and wear their clothes.

2023幎4月17日

Rodebjer からの回答

Hi Katie! Thank you for your kind words and lovely review! We are so happy to have you as our customer! Love, Rodebjer

5぀星のうち4の評䟡

Det Àr för dyrt men jag passar pÃ¥ att

Det Àr för dyrt men jag passar på att handla nÀr det Àr rea. Utom ett skÀrp jag faktiskt köpte till fullpris men jag tyckte det var prisvÀrt, för 695 kronor fick jag något som både var lite unikt, vackert och vÀlgjort och med många anvÀndningsområden. Att köpa en sidenkaftan/klÀnning som inte går att tvÀtta för 3000 eller 5000 tycker jag dÀremot Àr bortkastade pengar och står inte i relation till vad man får (om man inte behöver ett occasionplagg till ett bröllop eller något men då vill man ju inte dyka upp i något som Àr så igenkÀnnbart som en Rodebjerkaftan eller en av deras signatureplagg om man inte vÀntat några år). Men det jag trots allt gillar med Rodebjer Àr att kollektionerna Àr relativt få och består inte av hundratals anonyma plagg till överpris (som vissa andra mÀrken produderar) och det Àr alltid lika roligt att kika in i webshopen, som Àr trevlig och har allt man kan önska sig av en webshop.

2023幎1月2日

Rodebjer からの回答

Hej Susan! Tack för ditt omdöme! Vi Àr tacksamma att du tycker om vår hemsida och våra kollektioner. Vi tar till oss din feedback om priser och ser till att ta det vidare. Varma hÀlsningar, Rodebjer

Bra webbsida

Bra webbsida. Snabb leverans. Lång tid med returer. Synd att dom inte representerar alla kroppar utan bara långa och smala.
I övrigt bra kvalité. Fina klÀder

2023幎4月14日

Rodebjer からの回答

Hej Lina! Tack för ditt fina omdöme! Vi beklagar att du upplever en lång hanteringstid för returer. Detta Àr något vi jobbar på och hoppas att det lever upp till dina förvÀntningar nÀsta gång du handlar hos oss! Vi tar Àven till oss din feedback gÀllande representation på modeller och ser till att förmedla detta vidare. Varma hÀlsningar, Rodebjer

5぀星のうち4の評䟡

Snygg design med smart edge och

Snygg design med smart edge och kvalitet som Àr hållbar. Har plagg från flera år tillbaka. Nöjd med mina inköp och hantering i leverans. Dock kan modellerna vara lite vÀl långsmala.

2023幎4月14日

Rodebjer からの回答

Hej Lena! Tack för dina fina ord! Vi tar till oss din feedback gÀllande modellerna och för detta vidare. Varma hÀlsningar, Rodebjer

5぀星のうち5の評䟡

Chill, modern, classic på svenska

Halva min garderob bestÃ¥r av Rodebjer.. KÀnner mig alltid snygg och cool i plaggen och de lirar över Ã¥ren. Önskar att man visade plaggen pÃ¥ olika sorters kroppar. SÃ¥ galet att ett mÀrke vars design klÀr oss i 42-44 sÃ¥ vÀl, bara visar plaggen pÃ¥ smala, lÃ¥nga.

Rodebjer からの回答

Hej Tanja! Stort tack för dina fina ord! Det Àr precis så vi vill att man ska kÀnna sig i våra plagg! Vi Àr medvetna om att vi har arbete att göra och vi kommer att ta hÀnsyn till dina tankar inför framtiden. Varma hÀlsningar, Rodebjer

5぀星のうち5の評䟡

Bra service både i butik och online

LÀtt att bestÀlla online och smidig leverans. Mycket bra bemötande från personalen i butik både på Norrmalmstorg och i MOOD. Fantastiska plagg - hållbarhet och design.

Rodebjer からの回答

Hej Maria! Stort tack för dina fina ord! Vi Àr så glada att ha dig som kund! Varma hÀlsningar, Rodebjer

5぀星のうち5の評䟡

Superfina klÀder i mycket bra kvalitet

Alltid nöjd med mina inköp från Rodebjer. Fin kvalitet och bra passform. KÀnner mig alltid vÀlklÀdd och fin i plaggen.
Storlekar stÀmmer bra med måtten som finns i beskrivningen.
Kan ibland tycka beroende på modell, att byxorna Àr vÀldigt långa .
Bra och snabba leveranser. Bra kommunikation.

Rodebjer からの回答

Hej Marie! Stort tack för dina fina ord! Vi tar till oss av din feedback gÀllande lÀngden på byxor. Varma hÀlsningar, Rodebjer

5぀星のうち4の評䟡

Fyra stjÀrnor ges endast pga kvaliteten

Fyra stjÀrnor ges endast pga kvaliteten inte alltid lever upp till priserna. Men förövrigt, ÄLSKAR Rodebjer! Fantastiska klÀder som Àr unika i sin design och form, trots alla Ã¥r och olika kollektioner kan man se en röd trÃ¥d- en alldeles unik stil! Har köpt bÃ¥de i butik och online och tycker de har fantastisk kundtjÀnst. Önskar bara att man sÃ¥g över kvaliteten lite mer för vissa plagg.

2023幎1月26日

Rodebjer からの回答

Hej Victoria! Tack för dina fina ord! Kvalitet Àr oerhört viktigt för oss och vi tar till oss din feedback. Varma hÀlsningar, Rodebjer

Fantastisk design

Fantastisk design, gode kvaliteter, god service i flagship store i Oslo✚🌞

Hej Vigdis! Stort tack för dina fina ord! Varma hÀlsningar, Rodebjer

Superfina och vÀlsydda klÀder

Superfina och vÀlsydda klÀder! KÀnner mig alltid lite extra stolt och fin nÀr jag har pÃ¥ mig era klÀder! 👌🏌Inspirerande!

2023幎4月6日

Rodebjer からの回答

Hej Annie! Stort tack för dina fina ord! Vi Àr så glada att ha dig som kund! Varma hÀlsningar, Rodebjer

5぀星のうち5の評䟡

Alltid underbara klÀder som hÃ¥ller i

Alltid underbara klÀder som håller i åratal. Tidlös design och jÀttebra kvalitet! Hellre ett plagg från Rodebjer Àn massa som jag tröttnar på.

Rodebjer からの回答

Hej Marie! Stort tack för dina fina ord! Vi Àr så glada att ha dig som kund! Varma hÀlsningar, Rodebjer

5぀星のうち5の評䟡

HÀrligt att ni har en ny kollektion med

HÀrligt att ni har en ny kollektion med Jobstryck! Är uppvuxen med deras tyger och har alltid Àlskat dem :)

2023幎3月31日

Rodebjer からの回答

Hej Ulla! Vi blir så glada av att höra att du uppskattar vår Jobs-kollektion! Varma hÀlsningar, Rodebjer

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。