レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg vil helt klar anbefale og tag et smut forbi Endurance Sport. Jeg var inde og besÞge butikken for, at fÃ¥ lavet et bike-fit, og under mit bike-fit, sÃ¥ blev jeg taget med ind i hele processen, som... もっず芋る

Absolut topklasse service. KÊmpe forskel efter de hjalp mig med at finde de helt rigtige lÞbesko og ikke mindst guide til valg af vÃ¥ddragt Altid god stemning og de tager sig tid. Har netop... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god service fra Endurance Sport. Havde returneret nogle julegaver, da stÞrrelsen ikke helt passede. FÃ¥ dage efter var der sat penge retur pÃ¥ kontoen, og jeg blev ringet op, at de stÞrre stÞrrel... もっず芋る

En butik hvor man fÞler sig taget godt imod nÃ¥r man trÊder ind ad dÞren. Medarbejderne er bÃ¥de imÞdekommende og hjÊlpsomme uagtet om man skal kÞbe stort eller smÃ¥t. Jeg har kÞbt derinde af flere omgan... もっず芋る

䌁業情報

1. ランニング甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Endurance Sport specialiserer sig indenfor rådgivning og salg af triathlon udstyr samt lÞbesko, cykler, cykelsko, spinning sko, triathlon cykler, og våddragter.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

68件のレビュヌ

KÞbte fusion cykel jakke

KÞbte fusion cykel jakke. Skulle byttes. Ringede og fik meget fin service om stÞrrelse mv. Blev byttet uden problemer. Sådan.

2022幎1月7日
Endurance Sport ロゎ

Endurance Sport からの回答

Hej Allan.
HÃ¥ber du bliver glad for jakken 🚎‍♀
Bh Jonas, EnduranceSport.

KÊmpe anbefaling til BIKEFIT

KÊmpe anbefaling til drengene fra Endurance Sport! Jonas hjalp mig med et bikefit til min tri cykel, og jeg har aldrig haft en bedre oplevelse på mine lange cykelturer i bÞjlerne. Kan 100% stå inde for en kyndig og ordentlig behandling når man benytter Endurance sport! Mvh Kristian

2021幎3月31日

Meget professionel og virkelig behagelig Bikefitting

Meget professionel og virkelig behagelig Bikefitting

Der er nu gået 2 uger siden at jeg var nede og få bikefittet min Cervelo P3, og jeg er virkelig tilfreds med outcome. Selve oplevelsen med Jonas, der lavede bikefittet, var super god - afslappet og professionel. Det tog en times tid og undervejs blev jeg sat ind i de forskellige parametre, som er vigtige for at optimere min siddeposition (komfort vs. fart).

Her 2 uger efter har jeg har kÞrt nogle lÊngere ture og det spiller max. Ikke at jeg kan se en betydelig forskel på farten. Jeg leverer en anelse mere power, men sidder vÊsentligt bedre og er derved mere frisk til den efterfÞlgende lÞbetur.

Jeg kan kun anbefale at få din (tri-)cykel bikefittet hos Endurance Sport. Dette er min 2. tri-cykel. Den fÞrste fik jeg bikefittet, men hos en anden. Hvis jeg en dag skal have en ny tri-cykel, eller bare en racercykel, vil jeg tage tilbage til Jonas og få lavet bikefittet.

2020幎6月25日
自発的なレビュヌ

Bedste lÞbesko jeg har haft:-)

Igennem flere år har jeg prÞvet mange forskellige lÞbesko, bl.a. asics, hoka og Nike, men har vÊret meget udfordret på, at jeg konstant fik vabler i svangen efter ca 3 km ved hvert lÞb. Jesper fra Endurance sport anbefalede mig at kigge forbi butikken, for at se om han kunne hjÊlpe. Efter nogle forskellige test fik jeg et par new balance med mig hjem. Anden gang jeg lÞb i skoene lÞb jeg en halv Marathon, uden den mindste antydning af en vabel. Jeg kunne ikke vÊre mere glad, og jeg giver Jesper fra Endurance sport (Gammel Kongevej)mine bedste anbefalinger til jer der har problemer med at finde de helt rigtige lÞbesko:-)

2019幎12月22日

Hej Endurancesport☺

Hej Endurancesport☺

Ville bare lige rose jer for jeres mega gode vejledning og positive stemning nÃ¥r man kommer ind i jeres butik. Var inde hos jer for nogle uger siden i forbindelse med mit fÞrste halvmarathon 👌🏜

Er ked af at i kun har base på SjÊlland, for hold da op det var god service!

Hilsen en tilfreds kunde fra SÞnderjylland 💪🏜💝

2018幎11月5日
自発的なレビュヌ

Meget professionel og dygtig service.

Man bliver taget rigtig godt imod med åbne arme og et godt smil. Derudover er det utrolig professionel og meget hjÊlpsom personale som kun kan få mine roser.
Jeg fik lavet bikefit derinde og det var super professionelt og meget effektivt, og ikke mindst nogle lÊrerige og hyggelige timer i butikken.

2018幎2月15日

Meget kompetent

Jeg er totalt nybegynder indenfor lÞbeverdenen, og var i dag på besÞg i butikken for at få hjÊlp til at vÊlge lÞbesko. Der var lidt ventetid, da der var flere der var ved at få hjÊlp.

Jeg mÞdtes af en flink og meget serviceminded ansat, der hjalp mig med lÞbetest og filmede mine fÞdder på et lÞbebånd, så jeg kunne se hvordan jeg landede. Han tog sig god tid, besvarede alle spÞrgsmål Êrligt og hentede forskellige sko frem, som vi forsÞgte os med.

Jeg har tidligere mÞdt sÊlgere, der taler ned til mig eller prÞver at sÊlge mig ting, jeg ikke har brug for. Det var slet ikke tilfÊldet her!

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg er sikker på, at jeg er kommet hjem med de rigtige sko!

2017幎6月9日
自発的なレビュヌ

kÞb af udstyr og bikefit

Har igennem flere år brugt Endurance Sport, når jeg skulle kÞbe dele af mit udstyr, og i den forbindelse er jeg altid blevet mÞdt af en venlig og imÞdekommende service. Endurance Sport har en professionel tilgang med sjÊl, som er ret unik.
har lige fået lavet en bikefit i dag som var saglig og forklarende, samt tager de hensyn til hvad man selv gerne ville opnår. Giver normalt ikke 5 stjerner af princip, Men her gÞr jeg en undtagelse.

2017幎5月15日

RetÃŒl bikefit i topklasse

Jeg har netop fået bikefittet min Argon18 hos Endurance Sport, og det var en super god oplevelse. Selve fittet tog en lille times tid og undervejs blev jeg sat ind i de forskellige parametre som er vigtig for en optimal siddeposition. De tog udgangspunkt i min kropsholdning og de udfordringer jeg har, og via bevÊgelsesanalyser blev cyklen indstillet så den passer perfekt til mig. Jeg kan klart anbefale at få indstillet din cykel hos Endurance Sport, hvor man altid bliver mÞdt med smil og med en fÞlelse af, at der er god tid til én. Jeg har kun god erfaring med Endurance Sport-folket og kan klart anbefale at kigge forbi butikken.

2016幎6月24日

Den bedste sportsbutik

Meget professionelt personale som har styr på hvad de siger og vejleder en til. Alt personalet er selv sportsfolk. Den eneste sportsbutik hvor jeg altid har fået de rette lÞbesko til mine meget vanskelige fÞdder istedet for bare at sÊlge de dyreste sko i butikken- hvilket andre butikker tit forsÞger.

2015幎5月16日
自発的なレビュヌ

Kompetent vejledning, hurtig service og vÊrdi for pengene

Efter at have lavet min fÞrste Ironman og kvalificeret mig til Hawaii skulle jeg på kort tid finde den rigtige tri cykel.
Hos Endurance sport fik jeg kompetent vejledning omkring hvordan jeg fik mest fart for pengene ved bl.a at opgradere til hÞjprofil hjul. Derunder kunne de levere cyklen dagen efter, at jeg endelig havde besluttet mig, hvilket var rigtig vigtigt íft. at lÊre cyklen at kende. Alle var i processen sÞde og venlige, samtidig med at det er kompetente ansatte der har personlig erfaring med triathlon. Min oplevelse var virkelig god og jeg vil anbefale alle, der er på jagt efter triudstyr og tricykel, at kigger forbi Endurance Sport.

2014幎9月24日

Kompetent og personlig service

Personalet i Endurance Sport har en baggrund i sporten. Man kan mÊrke, de elsker deres arbejde og har forstand på det, de sÊlger. Jeg dyrker triatlon og har brugt dem, når jeg har haft behov for vejledning til at optimere mit udstyr. Det er efterhånden blevet til cykel og udstyr samt lÞbesko og beklÊdning. Alt sammen noget jeg bruger, og er glad for.

2014幎4月13日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。