Energitech.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde en defekt sikkerhedsventil pÃ¥ gasfyret som lÊkkede store mÊngder vand og dermed en overraskende stor vandregning fra kommunen. Lars fra Energitech var hurtig til at rykke ud og skifte ve... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har luft-til-vand-varmesystem og i den forbindelse fÃ¥et installeret en termostat som skulle afvÊrge risikoen for, en ekstraudgift ved for hÞj returvarme. Esben fra Energitech har installeret den... もっず芋る

䌁業が回答したした

Esben har af flere omgange vÊret vores redningsmand. Vi har fÃ¥et installeret jordvarmeanlÊg af et andet firma og var meget utilfredse med dem udover at varmen rÞg lavede han tjek pÃ¥ pumpen og fandt fl... もっず芋る

䌁業情報

1. 配管工

圓該䌁業による蚘述

Specialister i varmepumper og gas kedler. Optimering af varmeanlÊg og indregulering af gulvvarme.

優良

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Fokus på egen forretning og ikke på leverancens kvalitet

Energitech fokuserede på egen indtjening ikke på den kvalitet de skulle levere. Vores oplevelse var at havde meget travlt og således ikke havde tid til at sikre at de skulle leverer til os blev af den rigtige kvalitet. Fra start påpegede vi, at EnergitechŽs medarbejdere var unge og ikke havde fornÞden erfaring til opgaven. Supervisionen bestod af ekstreme korte besÞg. Efter opgavens fÊrdiggÞrelse opgav vi at arbejde med Energitech og har måtte bruge en del penge på få lÞsningen bragt i orden. Dette viser også at Energitech på intet tidspunkt kom og lavede et kvalitets eftersyn af deres egen endelige leverance.

2022幎2月10日
自発的なレビュヌ

De er godt nok stride i deres

De er godt nok stride i deres fakturering. Vi bruger dem aldrig igen.

Det kostede os det samme at få at vide, at der ikke var behov for at montere en vacuum ventil, som det kostede hvis de rent faktisk havde monteret den. Det informerede de os bare ikke om. Så nu har vi betalt for ingenting.

Og når man skriver til dem, er der ingen forståelse.

2022幎11月30日

Energitech.dk からの回答

Vakuum ventil bruges til at udlufte kloakken på loft eller lign, din kloak installation er udluftet over tag, hvis vi monterede en vakuum ventil havde vi forringet din installation.
Vi kan selvfÞlgelig ikke lave sådanne undersÞgelser gratis.

Super uprofessionelt fÞrstehåndsindtryk

Havde booket et mÞde om jordvarmeanlÊg. Nåede aldrig at have mÞdet, da de hverken formåede at indhente oplysninger om min adresse i god tid (i stedet ringede de samme morgen fÞr kl. 8 til trods for jeg havde spurgt om ikke de manglede adressen ugen forinden), mÞde op som aftalt (efter vi havde rykket mÞdet på deres forespÞrgsel) eller give besked om forsinkelsen (efter jeg havde rykket rundt på min arbejdsdags mÞder aht. deres forespÞrgsel). Super uprofessionelt fÞrstehåndsindtryk og ikke et firma jeg vil betro en investering på flere 100K!

2022幎11月21日

Energitech.dk からの回答

Det er vel ikke uprofessionelt at bede om en adresse når det ikke bliver oplyst ved kontakt til vores firma, tvÊrtimod.
Der kan opstå situationer hvor man må rykke et mÞde, det kan vel ske for alle, i alle brancher, men at ringe og spÞrge er vel professionelt.

Ønsker dig en dejlig dag og held og lykke med det mulige nye jordvarme projekt.

"Gider ikke kÞre så langt"

Ville bestille service på jordvarmeanlÊg hos Energitech, men fik af vide at de ikke gad kÞre "så langt for et serviceeftersyn". Til information er transporttiden lige knap 30 minutter (29 km).... Det er virkelig dårlig service. De kunne jo bare fakturere kÞrsel. Man fornemmer at det er gode tider i byggebranchen, men når de dårlige tider kommer (for det gÞr de jo desvÊrre altid), så "gider jeg ikke" ringe til Energitech og bestille noget som helst.

2022幎9月28日

Energitech.dk からの回答

Tak for din anmeldelse af vores firma.
Vi syntes faktisk det er god service at anbefale man bruger nogen tÊttere på så man ikke bliver faktureret en time oveni for kÞrsel.

Virkelig dårlig/manglende service - Kan bestemt ikke anbefales

Havde jeg kunnet give 0 stjerner, havde Energitech.dk fået dette.
Mit toilet var begyndt at lÞbe, så jeg ringede til Energitech.dk for at lave en aftale. Samme dag som jeg havde lavet en aftalen, blev mit toilet normalt igen. Jeg ventede 14 dage, herefter ringede jeg til Energitech for at aflyse tiden, blikkenslageren sagde, at det nok bare var en kalkflage, der havde drillet, men han synes at vi skulle holde fast i aftalen, så han kunne tjekke om alt var, som det skulle vÊre, det ville under alle omstÊndigheder vÊre en god idé at skifte alle pakningerne. Jeg fortalte VVS'eren, at det var et indbygget toilet, hvor der lå en granitbordplade ovenpå, det mente han ikke var noget problem.
Herefter går alt galt.
Da Energitech ankom, masede han med granitpladen, den var sat rigtig godt fast, det endte med at han brugte en vinkelsliber til at lÞsne bordpladen med, resultatet at det var en lang ridse i vÊggen samt afskrabet maling under og over granitbordpladen.
Nu skulle jeg pludselig også have malet mit badevÊrelseen, Þv.
VVS'eren kÞrte efter deltog 50 minutter senere, var han tilbage. Det endte med at han skiftede al indmaden i toilettet, han lagde pÊnt granitpladen på og fugede den fast. FÊrdigt arbejde.
Samme dag begyndte toilettet at lÞbe, jeg skrev til Energitech, men hÞrte intet, jeg ringede til dem, og fik beskeden, der er nok en kalkflage der driller. Det blev vÊrre og vÊrre, jeg kontaktede dem igen, der kom en forbi sammen dag, da jeg skulle vise ham problemet, fungerede toilettet, jeg sagde som det var, at toilettet kun fungerede 1 ud af 10 gange, men han var allerede på vej ud af dÞren igen. Det blev vÊrre og vÊrre nu lÞb toilettet indimellem og andre gange fyldte det ikke vand på, dette sidste kunne afhjÊlpes ved at give toilettet et dask på siden. Jeg ringede igen for at klage over arbejdet, og fik igen at vide, at det IKKE var på garantien, hvis de skulle komme ud igen, han tjekkede lige op på reparationen og kunne se at alt var skiftet, han sendte igen en mand ud, det viste sig at indmaden sad skÊvt, efter han havde rettet det, sagde han, kan jeg ikke bare lÊgge gersnitbordpladen lÞst på? Jeg svarede at den selvfÞlgelig ikke kunne ligge lÞst (kunne lige se for at mit barnebarn fik den over sig), han svarede, nå så må jeg jo gå ud i bilen efter fugemassen, han fugede pladen fast uden af fjerne den gamle fuge, jeg sagde til ham, at det godt måtte se pÊnt ud, når han var fÊrdig. Det var ikke pÊnt da han forlod mit hjem, det manglede fuge i hjÞrnet og fugen sad lÞst grundet den gamle fuge. Efter denne udbedring, begyndte mit toilet at larme, efter at det havde fyldt vannkomad på, jeg ringede igen, det var nok en kalkflage der drillede! Larmen bliver vÊrre og vÊrre, det lyder som om indmaden ikke er sat ordentligt fast. Jeg ringede igen til Energitech.dk for at klage,det fÞrste han sagde var, vi kan godt komme og skifte al indmaden igen, men det bliver ikke på garantien. Jeg sagde nej tak, jeg havde et lydlÞst og velfungerende toilet inden Energitech.dk begyndte at udskifte indmaden. Jeg ville Þnsker, at jeg havde lyttet til min mavefornemmelse og bare aflyst tiden.

2021幎10月29日

Kan bestemt ikke anbefales

Kan bestemt ikke anbefales. Skulle "bare" have skiftet et wc som var en forsikrings-skade. Der blev bestilt et ringere mÊrke end vi havde, de Þdelagde vÊgflise og hvergang man skyllede sprÞjtede det på brÊttet og ud på gulvet. Efter flere måneder kom de at satte en vanddÊmper på men det skyller elendigt. Og nu har vi opgivet dem !!!!!!!!!!!!!!!!

2021幎2月21日
自発的なレビュヌ

De har haft opgaven med at levere VVS

De har haft opgaven med at levere VVS lÞsningen til vores badevÊrelse, gÊstetoilet og kÞkken.

De overholder ikke aftaler - siger de kommer en dag, og kommer så ikke.
De laver heller ikke det de siger de vil den pågÊldende dag.
Det der er leveret er af relativ dårlig kvalitet.

På en rimelig simpel opgave har de allerede kostet os 1 mdr ekstra genhusning - alene fordi de ikke overholder aftalerne de selv indgår.

2020幎12月10日