䌁業情報

1. 県科医
  2. 県科センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Øjenklinikken Syn - din ÞjenlÊge i HelsingÞr. Hurtige konsultationer uden ventetid sikrer Þjenpleje, nÃ¥r det passer dig. Vi prioriterer kvalitetstid med hver patient, adresserer alle spÞrgsmÃ¥l og bekymringer grundigt. Vores klinik, ledet af en erfaren ÞjenlÊge med over 20.000 grÃ¥ stÊr/brillefri, ÞjenlÃ¥gs- og laseroperationer, tilbyder dybdegÃ¥ende ekspertise i Þjensygdomme og behandlinger. Moderne faciliteter og avanceret teknologi understÞtter et bredt spektrum af Þjenbehandlinger. Åben for alle, ingen henvisning nÞdvendig, vi byder patienter fra hele Danmark velkommen. Book en tid og oplev forskellen i Þjensundhed hos Øjenklinikken Syn.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

19件のレビュヌ

Jeg har i det meste af mit voksen liv

Jeg har i det meste af mit voksen liv, dÞjet med tunge Þjenlåg, som har medfÞrt hovedpine og trÊtte Þjne.
Jeg bestilte derfor tid til en forundersÞgelse hos Øjenklinikken Syn, mhp pÃ¥ operation af Þvre ÞjenlÃ¥g.
Dejligt med minimal ventetid - jeg fik tid inden for 1 uge.
SÞd, imÞdekommende og kompetent ÞjenlÊge, som gav grundig vejledning og gav sig god tid.

Jeg blev tilbudt operation allerede ugen efter, men ventede af personlige årsager 14 dage.

Operation gik problemfrit og jeg fÞlte mig i trygge hÊnder under hele forlÞbet.

Jeg har aldrig haft finere Þjenlåg, og dÞjer ikke lÊngere med hovedpine eller trÊtte Þjne.

Jeg kan klart anbefale Øjenklinikken Syn.

2025幎11月7日

KÊre Julie,

Tusind tak for dine smukke ord 💛
Det betyder mere, end du aner. At du fÞlte dig tryg og godt taget imod – fra fÞrste mÞde til selve operationen – er prÊcis det, vi Þnsker for hver eneste patient.

Og at du i dag siger: “Jeg har aldrig haft finere ÞjenlÃ¥g” – dét rÞrer os dybt.
For bag den sÊtning ligger der års ubehag, som vi er så glade for at kunne have lettet for dig.

Tak fordi du valgte os, og for at dele din oplevelse med så meget Êrlighed og varme.
Vi er bÃ¥de taknemmelige og stolte over at have vÊret en del af din rejse 💫

De kÊrligste hilsner,

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Øjenklinikken Syn i forbindelse med min grÃ¥ stÊr-operation. Fra fÞrste konsultation til selve operationen og opfÞlgningen bagefter har jeg fÞlt mig i de tryggeste hÊnder.

ØjenlÊge Srdjan Zelenbabic er bÃ¥de yderst professionel og utrolig empatisk. Han tog sig god tid til at forklare hele forlÞbet, svarede tÃ¥lmodigt pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l og skabte en rolig og tryg stemning. Operationen gik helt smertefrit, og resultatet har overgÃ¥et mine forventninger – mit syn er markant forbedret!

Klinikken er moderne, velorganiseret og personalet er venligt og imÞdekommende. Jeg kan varmt anbefale Øjenklinikken Syn til alle, der overvejer en Þjenoperation – her fÃ¥r man virkelig behandling i topklasse.

Tusind tak Srdjan for en tryg og professionel oplevelse!

2025幎10月23日

KÊre Christian,

Tusind tak for din fantastiske tilbagemelding 💛
Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du har haft en tryg, professionel og positiv oplevelse hos os i forbindelse med din grå stÊr-operation.

At du fÞlte dig godt informeret og tryg fra fÞrste konsultation og hele vejen gennem forlÞbet – det er prÊcis det, vi strÊber efter hver eneste dag. Et stort tak for dine fine ord om Øjenklinikken Syns ÞjenlÊge, Srdjan Zelenbabic – han gÃ¥r op i hver eneste detalje og lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at mÞde hver patient med ro, empati og grundighed.

Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at resultatet har overgÃ¥et dine forventninger – og at dit syn er blevet markant forbedret. Det er netop dén forskel, vi brÊnder for at skabe.

Tak fordi du valgte os, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vi Þnsker dig alt det bedste fremover – og du er altid velkommen hos os.

De varmeste hilsner,
Hele teamet hos Øjenklinikken Syn

Super service, professionel behandling og forklaring som man forstår, kan varmt anbefales

2025幎10月1日

Øjenklinikken Syn からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at vores forklaringer gav mening.
Det betyder meget for os, at du fÞler dig godt behandlet og tryg hos Øjenklinikken Syn.

Øjenklinikken Syn – HelsingÞr Sundhedshus

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Øjenklinikken Syn. LÊgen var utrolig dygtig, professionel og meget grundig. Jeg fÞlte mig tryg under hele undersÞgelsen og fik en klar og kompetent vejledning. Kan varmt anbefales!

2025幎5月11日

Øjenklinikken Syn からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi sÊtter stor pris på dine ord og er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Det betyder meget for hele teamet, at du har fÞlt dig tryg og godt vejledt.

Øjenklinikken Syn – HelsingÞr Sundhedshus

Excellent!

Had such a good experience at this eye clinic! Everyone was kind, caring, and professional. Felt really well looked after and would definitely recommend them to everyone!

2025幎9月12日

Øjenklinikken Syn からの回答

Thank you so much for your kind words!
We’re really happy to hear that you felt well cared for and had a good experience with us.
It means a lot to our whole team.
Øjenklinikken Syn

Enestående forklaring og behandling

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Øjenklinikken Syn. Det, der isÊr gjorde indtryk, var lÊgens evne til at forklare min Þjensygdom pÃ¥ en mÃ¥de, jeg for fÞrste gang forstod fuldt ud. Jeg har vÊret igennem flere konsultationer andre steder uden at fÃ¥ en klar forklaring – men her tog lÊgen sig virkelig tid til at gennemgÃ¥ alt grundigt og forstÃ¥eligt.Tusind tak til hele teamet – og isÊr lÊgen.

2025幎9月19日

Øjenklinikken Syn からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💙
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at forklaringen gav dig den klarhed, du tidligere har savnet. Det betyder meget for os, at du fÞlte dig godt taget imod og fik en forståelig gennemgang af din situation.

Virkelig en fantastisk oplevelse

Virkelig en fantastisk oplevelse. MÞdte en utrolig grundig og smilende ÞjenlÊge der gik i dybden og var så god til at forklarer undervejs. Kan varmt anbefale Srdjan Zelenbabic, tusind tak for hjÊlpen.

2025幎9月19日

Øjenklinikken Syn からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💙
Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at du fÞlte dig tryg og godt informeret hele vejen igennem. Vi er glade for at have kunnet hjÊlpe dig – og din anbefaling varmer virkelig!

Kan varmt anbefales

Mit besÞg hos Øjenklinikken Syn var en meget positiv oplevelse. Jeg blev mÞdt med bÃ¥de professionalisme og en tryg, imÞdekommende tilgang, som gjorde, at jeg hurtigt fÞlte mig i gode hÊnder. ØjenlÊgen tog sig tid til at forklare undersÞgelsen grundigt og besvare mine spÞrgsmÃ¥l pÃ¥ en klar og forstÃ¥elig mÃ¥de. Det gav en stor tryghed og tillid til behandlingen. En ÞjenlÊge, jeg varmt kan anbefale.

2025幎9月18日

Øjenklinikken Syn からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 💙
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du fÞlte dig tryg og godt taget imod hos os. Det betyder meget, at du oplevede bÃ¥de professionalisme og tid til grundige forklaringer – netop det, vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ i mÞdet med vores patienter. Din anbefaling varmer, og vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid til os.

Hele teamet hos Øjenklinikken Syn

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Øjenklinikken Syn. Allerede fra jeg trÃ¥dte ind, blev jeg mÞdt af professionel atmosfÊre, som skabte en tryghed med det samme. UndersÞgelsen blev udfÞrt med stor omhu og tydelig faglig ekspertise. ØjenlÊgen tog sig god tid til at forklare hvert trin undervejs og svarede pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l pÃ¥ en mÃ¥de, der var nemt at forstÃ¥.
Alt i alt en professionel og tryg oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre, der sÞger en dygtig ÞjenlÊge.

2025幎9月18日

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏💙
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du fÞlte dig tryg fra det Þjeblik, du trådte ind hos os. Vi gÞr os umage med både at skabe en behagelig atmosfÊre og at tage os tid til at forklare tingene grundigt, så det betyder meget at hÞre, at du netop oplevede det. Din anbefaling varmer, og vi sÊtter stor pris på din tillid.

Briller fri

På grund af nogle uheldige omstÊndigheder endte jeg hos ÞjenlÊgen, og det viste sig at vÊre et held i uheld, at jeg kom til Srdjan. Han er utrolig professionel og imÞdekommende, det samme gÊlder hele teamet. Jeg kan på det varmeste anbefale Klinik Syn i HelsingÞr.

2025幎7月25日

Øjenklinikken Syn からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏💙
Det glÊder os at hÞre, at dit besÞg hos os blev en positiv oplevelse – ogsÃ¥ selvom det startede som et “held i uheld”. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord om bÃ¥de Srdjan og resten af teamet, og vi er rigtig glade for din anbefaling.

Hele holdet hos Klinik Syn, HelsingÞr

Trygt og Professionelt

Jeg var til min fÞrste undersÞgelse hos Øjenklinikken Syn hos lÊge Srdjan og er meget tilfreds. Personalet var venligt og professionelt, undersÞgelsen grundig, og jeg fÞlte mig i trygge hÊnder. Kan varmt anbefales.

2025幎8月26日

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏💙
Det betyder meget for os at hÞre, at du fÞlte dig i trygge hÊnder ved dit fÞrste besÞg. Vi er glade for, at bÃ¥de personalets imÞdekommenhed og undersÞgelsens grundighed gav dig en god oplevelse. Tak for din anbefaling – den sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Fantastisk oplevelse hos Øjen Klin Syn

Fantastisk oplevelse hos Øjen Klin Syn i HelsingÞr. Jeg kom ind med mit barn efter en akut Þjenskade og vi blev taget imod med det samme uden ventetid. Personalet var rolige, imÞdekommende og meget professionelle. LÊgen undersÞgte grundigt, forklarede hvert trin pÃ¥ en tryg og forstÃ¥elig mÃ¥de og gav en klar plan for behandling og opfÞlgning. Hele forlÞbet var i hÞj kvalitet og vi fÞlte os i de bedste hÊnder. Kan varmt anbefales. Tusind tak til hele teamet.

2025幎6月16日

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏💙
Det glÊder os at hÞre, at I fÞlte jer trygge og godt taget imod i en akut situation – netop dér er det ekstra vigtigt at mÞde ro, grundighed og klar kommunikation. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord om bÃ¥de personalet og lÊgen, og vi er glade for, at I oplevede hele forlÞbet som trygt og professionelt. Din anbefaling betyder meget for os – tak for tilliden.

Super dygtige og imÞdekommende

Øjenklinikken Syn fÃ¥r min varmeste anbefaling. Srdjan er super dygtig, og meget omhyggelig. Jeg fÞler mig helt tryg. Venlig og imÞdekommende personale. De har altid en akut tid samme dag, der er altid god tid til patienten, og ALT bliver undersÞgt grundigt. Stor ros til Srdjan og Aleksander. De fortjener langt flere end 5 stjerner. Dbh og pÃ¥ gensyn fra Merethe

2025幎7月15日

Tusind tak, Merethe, for din fantastiske anmeldelse 🙏✚
Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du fÞler dig tryg og godt taget hÃ¥nd om hos bÃ¥de Srdjan, Aleksander og resten af teamet. Vi gÞr os umage med at have tid til hver enkelt patient og altid tilbyde hjÊlp hurtigt – derfor glÊder det os ekstra, at du netop har oplevet det. Din ros og anbefaling varmer virkelig, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen.

Hele holdet hos Øjenklinikken Syn

Kan varmt anbefale Þjenklinikken syn i helsingÞr

Jeg var i mandags igennem Þjenlågsoperation og de var alle så sÞde og dygtige, jeg mÊrker dårligt lokalbedÞvelsen. Jeg er bange for at vÊre vågen under en operation da jeg til en tidligere ablation fik panik anfald og hyperventilerede, men det gik over alle mine forventninger.
Har fÃ¥et sÃ¥ fin en syning nÊsten ikke til at se, var lidt hÊvet pÃ¥ 2 dagen og i dag er de sÃ¥ fine allerede. PÃ¥ mandag skal sting fjernes ogsÃ¥ glÊder jeg mig til det endelig resultat. Varm anbefaling herfra🙏🏌

2025幎7月7日

KÊre Catharina,
Tusind tak endnu en gang for dine varme og venlige ord. Det betyder rigtig meget for hele teamet, at du fÞlte dig tryg, og at oplevelsen gik over dine forventninger.
Hele holdet hos Øjenklinikken Syn

Faglig kompetent og god information

Min mand fik tid med det samme til akut problem og fik startet relevant behandling op. Stor imÞdekommenhed, faglig kompetence og grundig information gjorde os trygge og jeg/vi kan varmt anbefale Þjenklinikken.

2024幎3月1日

Øjenklinikken Syn からの回答

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse 🙏💙
Det glÊder os at hÞre, at I hurtigt kunne få en tid, og at I fÞlte jer både trygge og godt informeret gennem hele forlÞbet. Vi sÊtter stor pris på jeres anbefaling.

Grå stÊr operation

Srdjan opererede min mor på 74 for grå stÊr, alt gik fantastisk og uden problemer. Tak.

2023幎6月7日

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏💙
Det glÊder os at hÞre, at alt gik godt med din mors operation, og at hun havde en tryg oplevelse. Tak for din tillid og fordi du deler jeres erfaring.

Srdjan & hele teamet hos Øjenklinikken Syn

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。