レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Min ynglings webshop... Rigtigt lækkert tøj, og mange gode tilbud.. og Hurtigt levering... og skriver man til Engbork så er der Hurtigt svar tilbage og Helle er altid så sød og behjælpelig..Sender man... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sublim service og hurtig svar på min mail. Jeg bestilte nogle varer som blev afsendt samme dag. Den ene vare var dog mærket forkert fra selve tøjfirmaet, så jeg modtog en forkert størrelse. En medarbe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min yndlingswebshop nr. 1. Lækre kvalitetsmærker, super service og hurtig levering. What’s not to like! Jeg elsker når der kommer videoer eller billeder på IG og FB der inspirerer til de nye trends o... もっと見る

企業が回答しました

4. 衣料品店
  5. 宝石店
  6. ランジェリー専門店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Engbork Startede webshop op i 2017 med et mål om at sælge de bedste mærker til den bedste pris. Vi ønsker at du som vores kunde skal forblive i centrum og have lov til at kunne forkæle dig selv på bedst mulige manér. Du skal have rig mulighed for at klæde dig på efter hvad du synes er pænt, og vi håber på at kunne være med dig hele vejen, for at give inspiration til hvordan moden skal udforme sig over mange år. Vi håber du lader dig inspirere af Engbork, og vi glæder os til at behandle dine ordre på webshoppen

4.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

God service!

Jeg fik ved en fejl en forkert vare hjem og lynhurtigt hjalp Engbork og sendte en ny til mig -hurtigere end næsten muligt - Super service 👍

2021年8月13日
5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet der flere gange

Har handlet der flere gange, elsker der står mål på deres tøj på hjemmesiden.
Super service og lynhurtig levering og har aldrig haft problem med tilbage levering.
Handler der meget gerne igen 😉

2021年5月28日

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering!
Bestilte nemt en kjole i går eftermiddags, og allerede idag blev den leveret med GLS hjemmelevering uden forsendelsesomkostninger. Det er imponerende hurtigt og noget jeg sætter meget pris på ved online shopping Fint udvalg også - jeg handler her helt sikkert igen

2021年5月26日
5つ星のうち2の評価

Jeg har købt en hamrende dyr jakke for…

Jeg har købt en hamrende dyr jakke for nyligt til 900kr. Jakken er en måned gammel og 2 knapper er gået i stykket.
Har været oppe i butikken at få syet dem i men blev ikke mødt med et smil eller andet positivt.
Skuffende da det jo ikke er min skyld.
Niclas har været sød men det jo ikke ham der står i butikken.
Resten af knapperne fik jeg og vide vil også falde af sagde hun da de er lavet for billigt.
Så jeg har købt mit livs dyreste jakke til 899 kr der løbende går i stykker, servicen ved den ene ansat er ikke specielt positiv, den der solgte mig jakken var sød.
Jeg er frustreret og ærgerlig over at ha købt så dyr en jakke i elendig kvalitet.
Hvis ikke jeg bliver imødekommet med noget ordentligt handler jeg ikke hos jer igen !!!!!

2021年4月21日
5つ星のうち1の評価

Har aldrig nogensinde oplevet SÅ dårlig…

Har aldrig nogensinde oplevet SÅ dårlig kundeservice i forhold til at få sine penge retur for en defekt vare. Venter på 4 uge på at få mine penge retur som sjovt nok blev hævet fra min konto ret hurtigt, men da jeg skulle have mine penge retur så var det noget helt andet. De siger at det skyldes problemer med deres udbyder af betalinger, men det kan da aldrig blive mit problem. Så må de lave en mobil pay til deres kunder.
Kommer ALDRIG til at handle med dem igen.

2021年3月10日

Hej Mia
Mange tak for din anmeldelse. Vi beklager rigtig meget at dine penge var lang tid undervejs. Vi havde desværre i perioden problemer med opstart af vores nye betalingsudbyder. Der skulle være styr på det nu, og vores refundering kører som førhen igen :)

Dårlig oplevelse

Jeg har returneret en jakke som Engbork har modtaget den 15/2. Jeg har endnu ikke fået mine penge retur. Meget utilfredsstillende oplevelse, det er første og sidste gang jeg handler hos Engbork.

2021年3月9日

Hej Nikoline

Jeg venter nu snart på 4

Jeg venter nu snart på 4. Uge på at få min penge retur. Servicen er fin når man skal købe, men absolut ikke iorden ved returnering .....

2021年3月8日

Hej

5つ星のうち1の評価

Fin og flott butik og webshop men…

Fin og flott butik og webshop men anbefaler ikke at gå ind i deres fysiske butik. Ejeren af engbork bliver pisse sur hvis man vil returner sin varer fordi man vil have sine penge tilbage. Derfor kun 1 stjerne

2021年2月20日

Hej Signe

Mange tak for din anmeldelse

Vi tager imod al form for feedback med åbne arme. Jeg tager din besked med videre. Selvfølgelig skal det være muligt for dig at returnere varen uden at der skulle være nogle sure miner, og det har på ingen måde været meningen at du skulle have denne oplevelse

Det beklager vi mange gange

Rigtig skøn dag

Kanon kunde sevice

Men skal lede længe efter så go en service.
Har kun mødt super kunde service.
Er så fedt at i skriver målene på jeres tøj i ALLE størrelser hvilket gør det så nemt som kunde at finde ud af hvilket størrelse men skal bestille, det var der mange der kunne lærer af jer.
Kom helt sikkert til at handle ved jer igen.

2020年12月12日
5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, på trods af at min bestilling var lidt besværgeligt. Hurtige og venlige på mail. Kan helt klart anbefales. :)

2020年11月3日

Min yndlingswebshop nr

Jeg elsker når der kommer videoer eller billeder på IG og FB der inspirerer til de nye trends og hvordan man kan sammensætte tøjet.

2020年10月17日

Trustpilot エクスペリエンス