Köpet gick smidigt med snabbt svar om leverans och högtalaren kom fram ganska snabbt. TyvÀrr inte nöjd alls med ljudet frÃ¥n högtalaren. Har försökt att kontakta butiken pÃ¥ olika sÀtt i snart 1 vec... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestilling og levering helt som forventet. Har lige taget hÞjtaleren i brug: Nem at betjene God lyd PÊnt design Kan bruges som lyd til fladskÊrmen Alt i alt et godt produkt. ENKL appen ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg ville Þnske, at jeg havde hÞrt om enklSound, fÞr jeg kÞbte mine lidt dyrere Bluetooth hÞjtalere af andet mÊrke. Det her er et virkeligt godt produkt, fuld af lÊkker lyd og god bas! Jeg ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har lige kÞbt to af de mindste hÞjttalere i hvid og koblet dem sammen til stereolyd. Jeg afspiller fra min smartphone via bluetooth og det fungerer perfekt. Lyden er super, kraftig og rummelig og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Enkl Sound Copenhagen er en dansk lyd- og innovationsvirksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle bÊrbare hÞjtalere, hvor design, teknologi og bÊredygtighed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Virksomheden blev grundlagt med en ambition om at forbedre det eksisterende og give mennesker den ultimative frihed til at nyde musik â nÃ¥r som helst og hvor som helst. Alt design og teknologi bliver udviklet internt i Danmark, med fokus pÃ¥ bÃ¥de form og funktion. Hos Enkl Sound Copenhagen forenes lydentusiasten med designelskeren. Produkterne er skabt til moderne mennesker, der Þnsker kraftfuld og smuk lyd, uanset om det er til indendÞrs brug eller udendÞrs oplevelser. SÊrligt den ikoniske ES1-hÞjtaler er et bevis pÃ¥ denne filosofi: designet af et prisvindende dansk designstudio, produceret i genanvendelig plast og op til 3-7 gange mere energieffektiv end traditionelle hÞjtalere. Den har en batterilevetid pÃ¥ hele 80 timer og kan spille med op til 125 dB â svarende til lydniveauet fra en livekoncert. Virksomheden lancerede sine fÞrste hÞjtalere pÃ¥ markedet i januar 2023 og har siden hÞstet stor anerkendelse for sin kombination af Êstetik, brugervenlighed og lydkvalitet. Det mindre ES2-modul kombinerer fleksibilitet og mobilitet med hele 24 timers batteritid og 103 dB lydstyrke â perfekt til livet pÃ¥ farten. Enkl Sound har ogsÃ¥ udviklet en app til bÃ¥de iOS og Android, som blev lanceret i 2023. Med appen kan brugerne tilpasse equalizer-indstillinger, forbinde flere hÞjtalere til ét samlet system, dele kontrol mellem flere brugere â og endda bruge telefonen som mikrofon. BÊredygtighed spiller en central rolle hos Enkl Sound. Ved at anvende genbrugsmaterialer og energieffektive lÞsninger arbejder virksomheden aktivt for at reducere sit klimaaftryk â uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med lyd eller Êstetik. Kunderne tilbydes 30 dages returgaranti og adgang til en dedikeret kundeservice, der er klar til at hjÊlpe med alt fra spÞrgsmÃ¥l til teknisk support. Enkl Sound Copenhagen inviterer alle til at dele deres oplevelser og feedback â og vÊre en del af en bevÊgelse, hvor lyd og design mÞdes i perfekt harmoni. Velkommen til Enkl Sound Copenhagen.
Gratis levering i Europa
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super god hÞjtaler,
Super god hÞjtaler,
Er virkelig glad for min ES2 hÞjtaler. Lyden er utrolig god og alle pengene vÊrd!
Kan på det kraftigste anbefale hÞjtaleren til musikglade.

Enkl Sound Copenhagen ããã®åç
Fantastisk lyd og smukt design!
Fantastisk lyd og smukt design!
Enkl Sound Copenhagen E2 leverer imponerende klar og balanceret lyd i et elegant, minimalistisk design. Nem at bruge, solid batteritid og Êgte dansk kvalitet â og et fantastisk firma med julehjertet det helt rette sted. â€ïž

Rimelig glad for min sorte ES2
Rimelig glad for min sorte ES2. Spiller hÞjt og klart.
Blev leveret super hurtigt
Står på kontoret :-)

Enkl Sound Copenhagen ããã®åç
Enkl -ES2 - top-lÊkkert produkt!
Top-lÊkkert produkt med perfekt lyd - ES2. Super service â hurtig levering og fungerer bare. FÃ¥r de varmeste anbefalinger her fra!

Enkl Sound Copenhagen ããã®åç
Customer service is non existent
Customer service is non existent. I wrote 2 years ago that my speaker would not connect to anything via Bluetooth. I was ignored. It eventually started working by itself. It stopped working again, so I wrote again to Enkl, to be initially ignored and after some weeks of chasing the matter, have just been shrugged off with " it's over 2 years old, so it's out of guarantee. Great speaker - terrible customer service.

Enkl Sound ES2
The product is amazing. Well worth the money. To get the product into the uk there is an additional £85 postage charge but the speaker is so cool. Looks great and sounds amazing.

Flot design.
Flot design. DesvÊre er lyden fra den alt for bastung fra start. Men de skriver at det er meningen for at imponere.det kan så heldigvis Êndres i appen

Best service
The people working for this company are extremely helpful and friendly.
I'd recommend Enkl Sound Copenhagen to anyone.

Har kÞbt ENKL s2
Har kÞbt ENKL ES2 og de spiller super godt , jeg kÞbte 2 ens og har parret hÞjtalerne i ENKL app og det funker bare ðªfik leveret hurtigt og god info og valgmulighed ang levering undervejs ð

Enkl Sound Copenhagen ããã®åç
hurtig levering af et pragtfuldt produkt
Dejlig hurtig leveringf af et skÞnt produkt - lever til fulde op til lovede lyd- univers

ES1 kan ikke spille lyd pÃ¥ samsungâŠ
ES1 kan ikke spille lyd på samsung galaxy s25 og appen findes ikke på google play store selvom der reklameres med det.
Virker som et amatÞr firma

Mega fed hÞjttaler
Mega fed hÞjttaler.
Har kÞbt en ES2 og den er simpelthen for vild - om det er radio eller Spotify, så spiller den bare fantastisk, dyb bas når det skal bruges.
Overvejer en mere så man kan kÞrer stereo

Afvist reparation
Jeg indleverede min hÞjtaler med Þnske om at fÃ¥ den repareret. Firmaet afviser imidlertid at reparere deres eget produkt, da de ikke har reservedele. Det mener jeg er stÊrkt kritisabelt â isÊr nÃ¥r produktet blev lanceret for under 3 Ã¥r siden og indeholder et indbygget batteri, som naturligt slides og derfor skal kunne udskiftes.
HÞjtaleren er desuden solgt som ny for under 4 måneder siden, hvilket betyder, at der er kunder som stadig er dÊkket af 2 års garanti. Alligevel lader det til, at der ikke er nogen plan for at kunne hjÊlpe disse kunder med problemer fremover.
At man ikke dÊkker en hÞjtaler, der er 2 Ã¥r og 2 mÃ¥neder gammel, pÃ¥ garantien er helt fair. Men at man samtidig blankt afviser at udfÞre en reparation â selv mod betaling â er efter min mening dybt useriÞst.
Derudover har jeg oplevet meget lange svartider på mail, mangelfulde svar (ofte besvares kun halvdelen af mine spÞrgsmål) og en generelt uprofessionel tilgang til kundeservice.

Enkl Sound Copenhagen ããã®åç
Solid, god lyd, men behov for justering
KÞbte en ES2 hÞjttaler på deres hjemmeside. Blev leveret dagen efter. Flot emballeret, fint forarbejdet. og fremstår meget solid. Har nu brugt den i et tre uger og er yderst tilfreds med den. Dog er fabriksopsÊtningen håblÞs med alt alt for meget bas, beskeden mellemtone og for lidt diskant. Men, download app'en, indstil equalizeren og du får en sÊrdeles velspillende hÞjttaler. Vi bruger den til terrassen og hÞrer også en del radio - det er der ikke så mange bluetooth hÞjttalere, som magter sÊrligt godt. Her kommer ES2'en til sin ret.

Fejl sker...
Jeg bestilte en Enkl Sound ES 2 i grÞn den 16/6, og den ankom med lynets hast dagen efter. DesvÊrre modtog jeg en i sort . Jeg kontaktede Enkl Sound, og de sendte med det samme en i grÞn sammen med en returseddel til den sorte. Jeg skulle bruge hÞjtaleren i weekenden, så det ville vÊre lidt Êrgerligt at stå uden god musik.
Den ankom torsdag, og jeg fik den afprÞvet. Den spiller fantastisk! Og så er designet også bare lÊkkert at se på.
Fejl sker, men det, der betyder noget, er, hvordan der bliver rettet op på fejlen.
Teamet bag Enkl Sound var hurtige, effektive og venlige, så kan kun anbefale dem og deres produkter.

Super fine hÞjttalere
Super fine hÞjttalere. Lever fuldt ud op til mine forventninger. Nemme at installere & parre for stereo lyd. Appen med mulighed for justering m. equalizer, er også super let anvendelig.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ