Enkl Sound Copenhagen レビュヌ 140

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Köpet gick smidigt med snabbt svar om leverans och högtalaren kom fram ganska snabbt. TyvÀrr inte nöjd alls med ljudet frÃ¥n högtalaren. Har försökt att kontakta butiken pÃ¥ olika sÀtt i snart 1 vec... もっず芋る

Bestilling og levering helt som forventet. Har lige taget hÞjtaleren i brug: Nem at betjene God lyd PÊnt design Kan bruges som lyd til fladskÊrmen Alt i alt et godt produkt. ENKL appen ti... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg ville Þnske, at jeg havde hÞrt om enklSound, fÞr jeg kÞbte mine lidt dyrere Bluetooth hÞjtalere af andet mÊrke. Det her er et virkeligt godt produkt, fuld af lÊkker lyd og god bas! Jeg ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har lige kÞbt to af de mindste hÞjttalere i hvid og koblet dem sammen til stereolyd. Jeg afspiller fra min smartphone via bluetooth og det fungerer perfekt. Lyden er super, kraftig og rummelig og... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚補造業者
  2. ハむファむ店

圓該䌁業による蚘述

Enkl Sound Copenhagen er en dansk lyd- og innovationsvirksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle bÊrbare hÞjtalere, hvor design, teknologi og bÊredygtighed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Virksomheden blev grundlagt med en ambition om at forbedre det eksisterende og give mennesker den ultimative frihed til at nyde musik – nÃ¥r som helst og hvor som helst. Alt design og teknologi bliver udviklet internt i Danmark, med fokus pÃ¥ bÃ¥de form og funktion. Hos Enkl Sound Copenhagen forenes lydentusiasten med designelskeren. Produkterne er skabt til moderne mennesker, der Þnsker kraftfuld og smuk lyd, uanset om det er til indendÞrs brug eller udendÞrs oplevelser. SÊrligt den ikoniske ES1-hÞjtaler er et bevis pÃ¥ denne filosofi: designet af et prisvindende dansk designstudio, produceret i genanvendelig plast og op til 3-7 gange mere energieffektiv end traditionelle hÞjtalere. Den har en batterilevetid pÃ¥ hele 80 timer og kan spille med op til 125 dB – svarende til lydniveauet fra en livekoncert. Virksomheden lancerede sine fÞrste hÞjtalere pÃ¥ markedet i januar 2023 og har siden hÞstet stor anerkendelse for sin kombination af Êstetik, brugervenlighed og lydkvalitet. Det mindre ES2-modul kombinerer fleksibilitet og mobilitet med hele 24 timers batteritid og 103 dB lydstyrke – perfekt til livet pÃ¥ farten. Enkl Sound har ogsÃ¥ udviklet en app til bÃ¥de iOS og Android, som blev lanceret i 2023. Med appen kan brugerne tilpasse equalizer-indstillinger, forbinde flere hÞjtalere til ét samlet system, dele kontrol mellem flere brugere – og endda bruge telefonen som mikrofon. BÊredygtighed spiller en central rolle hos Enkl Sound. Ved at anvende genbrugsmaterialer og energieffektive lÞsninger arbejder virksomheden aktivt for at reducere sit klimaaftryk – uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med lyd eller Êstetik. Kunderne tilbydes 30 dages returgaranti og adgang til en dedikeret kundeservice, der er klar til at hjÊlpe med alt fra spÞrgsmÃ¥l til teknisk support. Enkl Sound Copenhagen inviterer alle til at dele deres oplevelser og feedback – og vÊre en del af en bevÊgelse, hvor lyd og design mÞdes i perfekt harmoni. Velkommen til Enkl Sound Copenhagen.

Gratis levering i Europa

Gratis levering i Europa

Vi sender man-fre fra vores lager i KÞbenhavn. Ordrer modtaget inden kl 14 afsendes samme dag. Gratis levering i Europa

4.6

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 85に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Elsker alt

Er vild med designet, farven, lyden og enkelheden. Den tilslutter hurtigt hvor jeg med andre produkter ofte bÞvler.
5 kÊmpe ⭐ herfra

2025幎12月5日

Hej Jeanette,
Tak for de 5 kÊmpe ⭐ og den fine anbefaling :-)
Team Enkl

Super lÊkker design og lyd

Super lÊkker design og lyd, som passer helt perfekt hjemme os.
Kan klart anbefales til både voksne og teenagere. Mega fedt at den også er transportabel, det giver stÞrre bevÊgelsesmuligheder. Derudover er den super nem at sÊtte op til mobilen/ipaden.

2025幎12月4日

Hej Frkdumont,
Tak for de fine ord. 😍✚
Vi er glade for du kan lide design og lyd 💛💛

Fantastisk lyd

Fantastisk lyd, stilrent design og nem at betjene.

OpsÊtningen af selve EnklSound er meget nem via QR kode 👌🏻

Kan nemt tages med fra rum til rum eller endda på tur.

Vi er meget begejstret for den.

2025幎12月2日

Hej Sarah,
Tak for den fine anmeldelse - Vi er glade for I kan li jeres ES2 !
Team Enkl

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk lyd og super oplevelse

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk lyd og super oplevelse hos Enkl Sound Copenhagen

Jeg har for nylig kÞbt ES2-hÞjtaleren fra Enkl Sound Copenhagen, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. Lyden er imponerende klar med en rigtig god bund, isÊr i forhold til stÞrrelsen. Den fylder rummet overraskende godt og fungerer perfekt både til musik og film.

Designet er enkelt og stilrent, og kvaliteten fÞles virkelig gennemfÞrt. Installation og opsÊtning var nemt og hurtigt.

Derudover var servicen helt i top – super venlig og personlig kommunikation hele vejen igennem, hvilket giver en ekstra god oplevelse. Man kan tydeligt mÊrke, at det er et passioneret team bag.

Kan varmt anbefales! 👌🔊

2025幎11月27日

Hey Andreas,
Wauw, tak for de super flotte ord 😍✚
Vi er glade for du kan lide den 💚
Team Enkl

TidlÞs god hÞjtaler og super service

Smuk, tidlÞs, stilren og enkel hÞjtaler der lyder super godt. Og det er så smart at man kan koble dem sammen hvis man har mere end én. Folkene bag Enkl er rigtig sÞde og leverer en rigtig god kundeservice, der er hurtig levering og hÞjtalerne er bare rigtig gode. Varme anbefalinger herfra.

2025幎11月25日

Hej Marlene,
Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for anbefalingen 😁
Team Enkl

ENKL remains the best sound discovery

ENKL remains the best sound discovery of recent years. I'm on my fifth purchase with them, and it's the best gift I can give to my dear friends and family.
Don't miss out!

2025幎11月12日

Hello Eugenio,
Thank you for your continued support. We are thrilled you like the products.
All the Best

Brugervenlig og god lyd

HÞjtaleren er nem at betjene og batteriet holder overraskende lÊnge. Virkelig god lyd og den spiller nemt hele stuen op. Klar anbefaling herfra.

2025幎11月9日

Hej Anders,
Tak for den fine anbefaling ❀

💛 Elsker designet og lyden

💛 Elsker designet og lyden! Den er nem at anvende og den holder utrolig lang tid pÃ¥ en opladning. Vi bruger den dagligt derhjemme. KÊmpe anbefaling. 💛

2025幎11月14日

Hej Kirstine,
Tak for det fine review 💛

Stereo

Har fået en ekstra ES2 så nu spiller de i stereo og det lyder fantastisk 👌

2025幎11月13日

Hej Thomas,
Tak for de 5 stjerner. Vi syntes selv ES2erne i stereo lyder helt fantastisk :-)
Team Enkl

LÊkkert design, lÊkker lyd, lÊkker hÞjtaler

Har du brug for en lÊkker hÞjtaler der kan sÞrge for god lyd i det rum du opholder dig i? Så er det ES2 hÞjtaleren fra Enkl Sound.
Den her hÞjtaler er en gamechanger, den er nem at flytte fra rum til rum, den spiller spiller fantastisk.
Og så kan du endda parre den med en anden ES2, og så har du pludselig stereolyd.
Kan slet ikke anbefale ES2 nok. Bedste hÞjtaler til prisen og så har den også et lÊkkert design.

2025幎11月5日

Hej Martin
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🙌 Vi er superglade for at hÞre, at du nyder bÃ¥de designet og lyden fra din ES2 🔊✚

25 kvm

Rigtig god lyd (bedste jeg har hÞrt fra en BT hÞjttaler) spiller min lille stue rigtigt fint op.
klar anbefaling herfra

2024幎12月20日

Hey Dane,
Hvor er det fedt at hÞre! 🙌 Vi er glade for, at din ES2 fylder stuen med god lyd og lever op til forventningerne 🔊💪
Team Enkl

Synes virkelig man for meget og fin lyd

Synes virkelig man for meget og fin lyd for pengene.

Enkl Sound Copenhagen からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er glade for, at du synes, ES2 giver masser af vÊrdi og god sound 💫🔊
Team Enkl

LÊkkert design og god lyd 😊

Jeg kÞbte to styks ES2 hÞjttaler fordi jeg savnede stereo lyd
Og det må man sige at de giver mig og så helt uden kabler jeg elsker min hÞjtalere som har en dejlig ren lyd

2025幎1月1日

Enkl Sound Copenhagen からの回答

Tak for reviewet 😍 Fantastisk at du nyder stereo-oplevelsen og den rene lyd fra dine ES2’er 🔊✚

Älskar våran högtalare Enkl Sound

Älskar våran högtalare Enkl Sound, otroligt ljud, cleant ljud och går också koppla ihop flera högtalare. Stilren modell och snygg!

Hi Caroline,
Dejligt at hÞre! 🙌 Fedt at du elsker bÃ¥de lyden og designet 🔊💫
Team Enkl

Fin hÞjtaler med LÊkkert design, og god lydkvalitet

LÊkkert design, meget fin lydkvalitet, og god holdbarhed på batteri. Prisen var også rimelig.

Hey Peter,
Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙌 Dejligt at hÞre, du er glad for bÃ¥de design, lyd og batteri 🔋🎶

Managed to test out the ES2 from Enkl

Managed to test out the ES2 from Enkl Sound, have to say it is an amazing speaker that performs bigger than its compact size, the sound quality is excellent, clear with depth and clarity. In a world full of wireless speakers I would say that the ES2 demands your full attention, you won't be disappointed.

Hi Michael,
Thanks for the great review! 🙌 Glad to hear the ES2 impresses with both sound and size 🔊✚
Team Enkl

Lever til fulde op til forventningerne

Lever til fulde op til forventningerne; flot lyd og udseende og nem at betjene :-)

Enkl Sound Copenhagen からの回答

Fantastisk at hÞre! 🙌 Dejligt, at du er glad for bÃ¥de lyd, design og brugervenlighed 🔊✚

Jeg elsker Enkl Sound Copehagen‘s ES2

Jeg elsker Enkl Sound Copehagen‘s ES2! 😍✚
Spiller fuldstÊndig fantastisk og sÃ¥ er design stilfuldt, ENKLt og nem at have med alle vegne. Det er tydeligt at mÊrke dem der stÃ¥r bag Enkl’s passion, at de virkelig brÊnder for det de laver og give os god lyd i flot design som samtidig er nemt at have med rundt. Der er fantastisk service, hurtig svartid, hurtig levering og ingen dumme spÞrgsmÃ¥l. Man fÞler sig generelt bare rigtig godt taget imod. Jeg vil varmt anbefale Enkl til alle der mÃ¥tte overveje at kÞbe en smart hÞjtaler med god lyd, bÃ¥de fordi det simpelthen bare er toppen af poppen indenfor det prisleje men ogsÃ¥ fordi at man stÞtter nogle utroligt sÞde mennesker. Bestil bestil bestil ❀

Hey Sabine,
Hvor er det dejligt at hÞre! 😍 Fantastisk, at du elsker bÃ¥de lyd, design og service 🔊✚❀

Den lyder fantastisk

Den lyder fantastisk, jeg kan godt lide brugerfladen som er intuitiv. Jeg forÊrede min kÊreste den i fÞdselsdagsgave, og vi er glade for den. Fin musik dims ;-)

2025幎3月17日

Enkl Sound Copenhagen からの回答

Hej Henrik, Hvor dejligt at hÞre! 😄 Fantastisk at bÃ¥de du og kÊresten nyder musik-dimsen 🔊🎶✚

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。