En Magisk Verden ApSレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Nemt at bestille og hurtig tilbagemelding Det var en mulighed at afhente pakken fra lager, hvilket jeg valgte. Det ville have været godt, hvis der var givet information på forhånd, at hvis varen ø... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det er et fantastisk godt sted at handle, så hjælpsomme og ingen problemer med at få lavet om på bestillingerne, de skriver hurtigt tilbage og er meget venlige. Varen er pakket forsvarligt ind og d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg modtog min pakke super hurtigt, og som var pakket behørigt ind. Der var en lille mangel, som kundeservice afhjalp super hurtigt og professionelt. Jeg handler her meget gerne igen.

5つ星のうち5の評価

Overskuelig lille hjemmeside. Levering indenfor de lovede dage. Kan fint konkurrere med øvrige priser online. Jeg vender meget sandsynligt tilbage hertil hvis jeg mangler lign produkter!

企業情報

1. コレクターズ ショップ
  2. インテリア デザイン店
  3. 置き物店

当該企業による記述

En Magisk Verden er specialiseret i salg af figurer med særlig fokus på de smukke og stemningsfulde Willow Tree figurer. Vi fører et nøje udvalgt sortiment af figurserier, hvor Willow Tree udgør en hjørnesten i vores udvalg. Figurerne er kendt for deres enkle udtryk og dybe symbolik, og de er populære som gaver til livets mange begivenheder – fra dåb og konfirmation til bryllup og minde. En Magisk Verden er en del af den familieejede onlinebutik Olafs Gavebutik ApS og har eksisteret siden 2021. Vi har et bredt sortiment af figurer til enhver lejlighed. Især Willow Tree kollektionen er elsket for sine følelsesladede motiver, der udtrykker alt fra kærlighed og venskab til taknemmelighed og håb. Hver figur fortæller sin egen historie – og giver dig mulighed for at udtrykke dine følelser uden ord. En Magisk Verden – figurer med mening og varme. Vores udvalg af Willow Tree figurer er ideelt, uanset om du leder efter en særlig gave eller vil udvide din egen samling. Mangler du inspiration, så tag et kig på vores mange smukke figurer og find den, der passer perfekt til netop din anledning. Hos En Magisk Verden stræber vi efter at yde den bedste kundeservice og altid være opdaterede med de nyeste figurer. Vi udvider løbende vores sortiment og lytter altid til vores kunders feedback – det hjælper os med at blive endnu bedre.

優良

過去12か月のレビュー数: 27

レビューを書く

Super god og hurtig service☺️

Super god og hurtig service☺️
Meget smukke figurer jeg har købt😍

2025年10月1日

Hej Berit 🌸

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det gør os rigtig glade at høre, at du har oplevet god og hurtig service – og hvor er det dejligt, at figurerne faldt i din smag ✨ Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

En magisk verden 🌸

5つ星のうち5の評価

Der var lagt en seddel i kassen

Der var lagt en seddel i kassen.
Hvor der står.
Tusind tak for at du ville handle hos os. ❤️. Med en hjerte til sidst.
Det blev jeg glad for. 🥰

2025年10月2日

Hej Bodil 🌸

Tusind tak for din søde tilbagemelding. Det gør os virkelig glade at høre, at den lille hilsen i pakken bragte et smil frem – det er netop sådan nogle små detaljer, vi holder af at give med. Tak fordi du tog dig tid til at dele det 🥰

En magisk verden ❤️

Fin og flot oplevelse

Det var lige til og det virket. Jeg hsr ikke rogtigt ventet ret længe før jeg fik mit produkt, og synes det var lige til og bestille. Alt spillede som det skulle. God oplevelse

2025年9月2日

Hej Amrudin 🌸

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os at høre, at det hele fungerede nemt og problemfrit, og at du hurtigt havde dit produkt i hænderne. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb – og du er altid meget velkommen igen en anden gang.

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Alt som forventet.

2025年8月3日

Hej Diana ✨

Tusind tak for din tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at alt levede op til dine forventninger. Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det sætter vi stor pris på.

En magisk verden 🌿

Hej Dorte 🌷

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at leveringen var hurtig, og at du lagde mærke til den personlige hilsen – det betyder mere, end du tror. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

5つ星のうち5の評価

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Jeg er rigtig tilfreds😊

2025年6月30日

Hej Eilis 🌼

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds, og at både service og levering levede op til dine forventninger. Tak fordi du tog dig tid til at skrive 😊

5つ星のうち5の評価

Godt udvalg og lave priser

Godt udvalg i de smukke figurer og nogle rigtig gode og lave priser.
De bliver nok ikke sidste gang, jeg handler her.

2025年6月12日

Hej Niels 🌿

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det betyder meget for os, at du sætter pris på både udvalget og priserne. Vi bliver glade for at høre, at du har lyst til at handle hos os igen – du er altid hjerteligt velkommen.

God service.

God og venlig service. Hurtig levering.🚚

2025年6月5日

Hej Allan 🌟

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede både god og venlig service samt hurtig levering. Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

5つ星のうち5の評価

Det hele bare gik som det skulle

Det hele bare gik som det skulle. Og tak for beskeden på løbesedlen 👍

2025年5月3日

Hej Rasmus 🌸

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os virkelig at høre, at alt forløb, som det skulle – og hvor er det dejligt, at du også lagde mærke til beskeden på følgesedlen. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

5つ星のうち5の評価

Fin hjemmeside og hurtig levering.

Fin hjemmeside og hurtig levering.

2025年5月4日

En Magisk Verden ApS からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Det glæder os, at du havde en god oplevelse og at leveringen gik hurtigt. Tak fordi du handlede hos os.

Pakke

Varen kommer efter et par dage. Pakket godt ind. Levering hos 365 butik. Meget nem til afhentning.

2025年5月1日

Hej Thi 🌸

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du havde en god oplevelse hos os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

5つ星のうち5の評価

Meget god oplevelse og hjælpsom…

Meget god oplevelse og hjælpsom personale, tak.

2025年3月13日

En Magisk Verden ApS からの回答

Tusind tak for din fine tilbagemelding 🌸
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du oplevede vores personale som hjælpsomme. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

5つ星のうち5の評価

Hurtig og professionel handel og…

Hurtig og professionel handel og levering.
Jeg er meget glad for mit køb.

2025年3月5日

Hej Lena 🌷

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god og professionel oplevelse – og hvor er det dejligt, at du er glad for dit køb. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

God kundeservice

God kundeservice. Personlig touch og rigtig hurtig svartid og leveringstid overholdt

2025年3月16日

Hej Dorthe 🌸

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det betyder meget for os, at du oplevede god kundeservice og lagde mærke til det personlige touch. Vi er også glade for, at både svartid og levering levede op til forventningerne. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Fantastisk service

Fantastisk service

2025年2月12日

Hej Connie 🌼

Tusind tak for din tilbagemelding. Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive – og du er altid hjerteligt velkommen igen.

5つ星のうち5の評価

Smukke figurer til rimelige penge

Smukke figurer til rimelige penge.
En gave med stor betydning.

2025年1月24日

Hej Susanne 🌸

Tusind tak for din fine og meningsfulde tilbagemelding. Det rører os at høre, at figurerne har haft en særlig betydning – netop dét er noget af det, der betyder allermest for os. Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

5つ星のうち5の評価

Der var blevet gjort virkelig meget ud…

Der var blevet gjort virkelig meget ud af, virkelig fint pakket ind og med en sød seddel. Kan varmt anbefale ❤️

2024年12月10日

Hej Cecilie 🌸

Tusind tak for din skønne og varme tilbagemelding. Det gør os virkelig glade at høre, at du mærkede den ekstra omhu i pakken og den lille hilsen – det er præcis den oplevelse, vi håber at give. Tak for din anbefaling, den betyder rigtig meget for os ❤️

5つ星のうち5の評価

Super service, hurtig levering og en sød lille besked ved modtagelsen af pakken

2024年12月10日

En Magisk Verden ApS からの回答

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding 🌸
Det glæder os virkelig, at du havde en god oplevelse, og at den lille personlige detalje blev værdsat. Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder meget for os.

5つ星のうち5の評価

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering. En personlig hilsen har klart en positiv effekt.

2024年11月24日

Hej Jonna 🌼

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse, og at den personlige hilsen gjorde indtryk. Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det sætter vi stor pris på.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。