Enroush a fost una dintre cele mai bune descoperiri pentru mine. Produsele sunt extrem de confortabile Èi naturale, iar de când le folosesc simt mult mai puÈin disconfort Èi iritaÈie. Ãn plus, ambalaj... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Am început sÄ folosesc Enroush la recomandarea surorii mele, deoarece orice foloseam mÄ irita groaznic. Èi niciodatÄ n-am fost mai mulÈumitÄ de alte produse decât sunt de Enroush. Se vede cÄ sunt extr... ãã£ãšèŠã
Am cedat cu greu in fata reclamelor de promovare, insa ma bucur ca am facut-o. Am adorat produsele de la prima utilizare! Sunt foarte delicate si nu irita pielea, am scapat si de iritatiile pe care... ãã£ãšèŠã
Sunt foarte incantata de aceste produse. Sunt foarte bune, exact cum am auzit despre ele . Ar trebui sa fie promovate mult mai mult . Sunt foarte delicate, nici nu simÈi ca le porÈi, se comporta fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
At ENROUSH, we believe every woman deserves menstrual care that is safe, sustainable, and empowering. Thatâs why we create high-quality, organic cotton period products â free from toxins, fragrances, and unnecessary chemicals â designed to respect your body and the planet. Weâre proud to be one of Europeâs fastest-growing menstrual care brands, trusted by thousands of women for our transparency, performance, and mission to redefine what normal should feel like during your cycle. From pads and tampons to intimate care and wellness essentials, every ENROUSH product is crafted with your comfort and health in mind. No compromises. Just care â pure and simple. Join the #laviENROUSH movement and discover a better way to period.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ãmi plac mult absorbantele EnroushâŠ
Ãmi plac mult absorbantele Enroush ðdeoarece sunt comode la purtare, nu dezvolta miros neplÄcut Èi absorb foarte bine. Cu siguranÈÄ voi comanda în continuare.
Niste produse minunate
Niste produse minunate! Recomand tuturor femeilor care vor sa aiba grija de sanatatea lor cu produse din 100% bumbac!!
Very good quality products
very good quality products, excellent for taking care of you properly
Am comandat pentru prima oarÄ produseâŠ
Am comandat pentru prima oarÄ produse Enroush Èi mÄrturisesc cÄ sunt foarte mulÈumitÄ! Voi continua sÄ le folosesc cu încredere ð€
Enroush = descoperirea anului
Enroush = descoperirea anului! . Absorbantele sunt chiar faine â moi, absorb bine Èi nu iritÄ deloc.De acum, Enroush e primul meu choice. DacÄ sunteÈi în cÄutarea unor absorbante cu adevÄrat faine, confortabile Èi care îÈi fac treaba exemplar. Eu una am gÄsit ce cÄutam. MulÈumesc Enroush!
Foarte mulÈumitÄ de acesteâŠ
Foarte mulÈumitÄ de aceste absorbante.Recomand!
Sunt foarte fericitÄ Èi mulÈumitÄ deâŠ
Sunt foarte fericitÄ Èi mulÈumitÄ de produsele ENROUSH , în sfârÈit pot purta un tampon Èi sÄ nu mÄ gândesc ca îmi poate dÄuna sÄnÄtÄÈii, faptul ca pot face abonament Èi primii acasÄ absorbantele Èi tampoanele mÄ face sÄ mÄ simt Èi mai uÈuratÄ, vÄ mulÈumesc ca existaÈi ð¥°ð
Cele mai bune absorbante
Cele mai bune absorbante , recomand cu drag â€ïž
Absolut minunate
Absolut minunate, recomand cu drag. Doamnelor, nu ÈtiÈi câtÄ nevoie aveÈi de ele, doar încercaÈi-le Èi nu veÈi regreta.
Enroush-delicat si eficient
Absorbantele Enroush sunt delicate cu pielea, au absorbtie eficienta si nu au miros de parfum. Am inceput abonamentul lunar in urma cu patru luni si sunt foarte multumita. Le recomand cu drag!
Folosesc produsele Enroush de 2 ani ÈiâŠ
Folosesc produsele Enroush de 2 ani Èi pot sÄ zic ca am fÄcut cea mai bunÄ alegere, nu mai am probleme cu mâncÄrimea, mirosul neplÄcut. Faptul ca sunt 100% din ingrediente naturale aduce un avantaj foarte mare. Recomand din suflet!
Produse de calitate.Absorbantele sunt confortabile ,serulâŠ
Absorbantele sunt confortabile ,serul intim Èi gelul îÈi dau o senzaÈie de prospeÈime pe parcursul zilei.Sunt produse excelente Èi voi comanda in continuare.Mie îmi plac aceste produse îÈi creeazÄ confort Èi prospetime fiind din bumbac .Adio iritaÈii!
So glad I stumbled across Enroush
Although slightly more expensive than shop brought brands after finding the last few years of having periods these have started to itch my skin and make me feel sweaty I decided to give Enroush products a go and glad I found them. They do not irritate and I forget I am wearing a panty liner as they part of my skin. No leakages and I have recommended them to a friend who shared the same issue.
Calitate Èi confort inclusiv în perioada neplÄcutÄ a lunii
Singurele produse care mÄ fac sÄ mÄ simt comodÄ Èi în perioada neplÄcutÄ a lunii. Am încercat toate tipurile de absorbante din comerÈ Èi niciun produs nu se comparÄ cu cele Enroushð€
What a great product!
What a great product!! Iâve been using Enroush for the past year now and iâm never going back to another brand ever again. I recommended it to my mother and my roommates and theyâve been loving these products since. Thank you for the love and care you put in these products!
Cele mai bune absorbante
Cele mai bune absorbante, nu iritÄ , fÄrÄ miros urat Èi sunt cele mai ,, comode â Èi faine absorbante.
Produse de încredere
Produse de încredere, adaptate pentru orice perioadÄ, recomand. O schimbare totalÄ!
Recomand
Mi se par o varianta f buna de absorbante organice, am mai testat in trecut doar ca nu exclusiv (am mai combinat si cu altele de la alte branduri), insa per total am fost multumita. Imi place ca au optiunea de comanda individuala/abonament, ca mai sunt tot felul de reduceri/promo-uri cu diferite produse mini gratuite. Recomand.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ