企業が回答しました
Snel online aanvragen , geen lange wachttijden. Los van dat bij mij niet binnen 18 uur binnen kwam. Maar dit is wel heeeeeel snel opgelost na een berichtje van mij .
企業が回答しました
Voor een reis naar Suriname heeft u een entry fee nodig. U vraagt bij EntryFeeSuriname.nl het goedkoopste entry fee online aan voor Suriname.
Kreatien, Box E1001, Strevelsweg 700 303, 3083AS, Rotterdam, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Makkelijk en duidelijke website, aanvragen is zo gedaan.

EntryFeeSuriname.nl からの回答
Maar dit is wel heeeeeel snel opgelost na een berichtje van mij .

EntryFeeSuriname.nl からの回答
Slechts enkele dingen in te vullen en bij per omgaande mijn EntreeFee in mijn mailbox. Top!

EntryFeeSuriname.nl からの回答
Ik had 1 dag voor vertrek geboekt en de entry fee dus ook 1 dag voor vertrek aangevraagd. Ik was bang dat ik het niet op tijd zou krijgen maar het was er snel, het was trouwens ook weekend dus dan werken ze ook door.

Eenvoudig te vinden.
Eerst problemen met aanmaak wachtwoord. Dag later niet nodig
Simpel in te vullen

EntryFeeSuriname.nl からの回答
Het is redelijk makkelijk in te vullen. Ik heb nog wel een tip voor wat betreft het invullen van de geboortedatum. Zou deze niet gewoon zelf ingevuld kunnen worden want als je al wat ouder bent moet je heel ver terug schollen.

EntryFeeSuriname.nl からの回答
Het werkt goed en makkelijk, maar na de betaling hebben afgerond kom je niet altijd in de juiste pagina terug. Hierdoor moet je een aparte mail sturen of de betaling binnen is. Voor de rest prima service

EntryFeeSuriname.nl からの回答
Het was heel makkelijk en duidelijk om alles in te vullen en nadien het was gelukt, heel snel een e-mail ontvangen met de entryfee bijlagen. In 1 woord SUPER!

EntryFeeSuriname.nl からの回答
Alles was duidelijk en makkelijk en ik snel een reactie terug

EntryFeeSuriname.nl からの回答
Fijn, duidelijk en overzichtelijk. Daar zou de officiële website van de surinaamse overheid een voorbeeld aan kunnen nemen anders waren dit soort tussenpersonen niet nodig geweest.

EntryFeeSuriname.nl からの回答
Het was duidelijk en makkelijk in te vullen.

EntryFeeSuriname.nl からの回答
Mijn aanvraag was makkelijk en snel geregeld, voor Entry Fee voor Suriname. Geen moeilijk gedoe van inloggen en of wachtwoord, Prima. dus !

EntryFeeSuriname.nl からの回答
Ik zag dat reviews positief waren en mijn ervaringen waren dat ook. Je betaalt meer dan op de officiële site maar daar heb ik slechte ervaringen mee (betalen en niets ontvangen, en nul communicatie). Dus dat hogere bedrag betekent minder stress en je entree doc op tijd. Ik werd herinnerd aan het douane formulier. Mocht dat lastig worden, kies ik ook voor deze site.

EntryFeeSuriname.nl からの回答
Het Fee een dag van te voren aangevraagd. En binnen een paar uren had ik hem. Top geregeld SLM op naar de verdere progressies!

EntryFeeSuriname.nl からの回答
Eigenlijk sprak het allemaal voor zich en zo moet het ook.
Vlot doorheen gekomen en prima sfgerond👍🏼

EntryFeeSuriname.nl からの回答
Het proces was niet duidelijk.
Ik moest 2x dezelfde info invullen.
Terwijl het 1x had gekund en dan had het systeem zelf de 2 aanvragen kunnen naken.
Bij invulen van het 1e formulier werd ik gevraagd om het 2e formulier te uploaden. Maar die had ik dus nog niet. De volgorde was dus echt onduidelijk.
Ook de prijzen waren tegenstrijdig op de website staan andere prijzen dan op het electronisch formulier.
Ik reis veel en moet dus vaak visum of toegang aanvragen. De procedure voor surinane is het minst duidelijk en echt verwarrend.
Verder is de procedure ook nodig voor houders van nederlandse paspoorten buiten nederland (bijv curacao). De betaalopties zijn voor hen niet toereikend.
Tot slot de persoonlijke afhandeling nadat ik online had ingediend, verdient wel een dikke TIEN.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。