Jeg fik et svar dagen efter (ret usÊdvanligt) med en meget prÊcis vejladning hvordan jeg aktiverer min gamle birk. Dog, jeg har endnu ikke afprÞvet om brikken virker da jeg bruger normalt Tesla oplade... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
We experience many companies that issue apps for charging purposes. We don't like that, because: looking at and operating a mobilephone outside in all kinds of weather, such as: snow frost rain, s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har vÊret Eon kunde i 2 Ã¥r og vÊret yderst tilfreds. Kundeservice er altid hjÊlpsom med tekniske problemer som eksempelvis da min lader skulle lave en firmware opgradering og derefter gik i sort, e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÊre brugere af EONs app eller brik, var i Salzburger Land for at holde juleferie og ville sÃ¥ lade hos EON i Tyskland. Der virkede appen eller brikken overhovedet ikke, lige meget hvor pÃ¥ turen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
E.ON i Danmark producerer og leverer fjernvarme til mindre byer, og er dermed en del af svaret på samfundets Þnske om at Þge andelen af grÞn energi. Byerne får varme fra E.ONs lokale, energieffektive anlÊg, der leverer nem og sikker varme. Sammen med partnere på vores BiogasanlÊg leverer E.ON ca. 10 % af Danmarks samlede produktion af biometan, og bidrager dermed til at nedbringe Danmarks C02-udledninger. Vi står også bag en rÊkke biogas-tankstationer, der giver et grÞnt alternativ til den tunge transport. Vores sÞsterselskab, E.ON Drive Infrastructure, driver et af Danmarks stÞrste ladenetvÊrk til elbiler, der giver adgang til opladning både i Danmark og mange andre lande i Europa. Dem finder du her: edri.dk / https://dk.trustpilot.com/review/edri.com
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Itâs completely unreliable
Itâs completely unreliable, suspending the charge at any point so you canât count on your car being ready when you need to go.
Jeg fik et svar dagen efter (retâŠ
Jeg fik et svar dagen efter (ret usÊdvanligt) med en meget prÊcis vejladning hvordan jeg aktiverer min gamle birk. Dog, jeg har endnu ikke afprÞvet om brikken virker da jeg bruger normalt Tesla opladere.
EON Danmark har ikke styr på Apps og ladebrikker til brug i Europa.
KÊre brugere af EONs app eller brik, var i Salzburger Land for at holde juleferie og ville så lade hos EON i Tyskland. Der virkede appen eller brikken overhovedet ikke, lige meget hvor på turen vi prÞvede at få strÞm hos EON ladestandere, det på trods af at EON to gange har givet mig nye brikker og påstår de kan bruges i Europa. Samme problem havde vi også i sommers, ingen strÞm ved EON i Tyskland.
Der var flere steder heller ikke mulighed at betale med Visa eller Master på EON ladestandere.
Kan kun opfordre bilister til at lade hold Aral Pulse, der kan der betales med kreditkort. Tesla tager heller ikke imod kreditkort.
Med hilsen
Finn Birnbaum
Havde et problem med en ladeboks
Havde et problem med en ladeboks. Lynhurtig respons lÞste problemet. Super godt

E.ON Danmark ããã®åç
Hurtig og effektiv Êndring af mitâŠ
Hurtig og effektiv Êndring af mit problem ð¥°

E.ON Danmark ããã®åç
Efter den nye app har er kommet til
Efter den nye app har er kommet til, har jeg ikke kunne oplade min bil og har derfor måtte bruge andre ladestandere. Nu virker appen endelig og jeg får besked på at jeg blot skal tilfÞje min ladebrik o appen, hvorefter jeg kan oplade som jeg plejer. MEN det virker så heller ikke, da min ladebrik åbenbart allerede er i brug et andet sted. Så nu kan jeg endnu engang ikke starte min opladning og supporten kan kun sige at jeg må vente på svar. Så jeg må jo endnu engang vade frem og tilbage fra min bil, så jeg kan få strÞm på. Synes fanme det er dårligt.

E.ON Danmark ããã®åç
EON har nogle meget kompetente ogâŠ
EON har nogle meget kompetente og tålmodige medarbejdere, sammen lÞste vi mine ladeproblemer.
Fremragende service 5 plus stjerner.
Leo Knudsen

E.ON Danmark ããã®åç
E-on leverede en fremragende serviceâŠ
E-on leverede en fremragende service med tydelig kommunikation. Medarbejderen var imÞdekommende, og undersÞgte sagen, og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig godt informeret.

God hjÊlp med ny app
God hjÊlp med ny app, venlige og imÞdekommende medarbejdere

E.ON Danmark ããã®åç
EON er et kundevenligt selskab
EON er et kundevenligt selskab, hvor opladning har virket hver gang og til fin pris!
Medarbejderne i Kundeservice er imÞdekommende, kompetente og hurtige.

meget dårlig service
jeg har i 2 dage forsÞgt at ringe til kunde service i åbningstiden på det nr som vi har fået på mail. jeg kommer igennem og skal taste 1 eller 2 men så går det bare i ring og jeg kommer ikke videre. jeg har også prÞvet det nr der står på min ladebrik og der får jeg bare fat i en udlÊnding som ikke fatter en skid og kun vil tale engelsk. aldrig fÞr har jeg oplevet så dårlig service

Dansk Eon virker ikke i Norge
Har nu ved tre besÞg i Trondheim august, september og oktober forsÞgt at benytte ladestanderne på SÞndre Gate. Men appen siger der ikke er nogen stander selv om jeg står lige foran den og brikken virker ikke. Jeg kan se at Eon praler med at deres app og brik virker i mange lande, herunder Norge, men det sker bare ikke.

Hurtig og brugbar svar.
Hurtig og brugbar svar.
Det er virkelig skÞnt.

E.ON Danmark ããã®åç
Lang leveringstid på ladebrik, men utrolig god service ved kontakt til dem

E.ON Danmark ããã®åç
Jeg havde nogle problemer og fik hjÊlpâŠ
Jeg havde nogle problemer og fik hjÊlp hos e.on Danmark super ð.

E.ON Danmark ããã®åç
Det fungerer altid og det er nemt ogâŠ
Det fungerer altid og det er nemt og hurtigt

E.ON Danmark ããã®åç
Nyt system, men kun til andriod brugere
Hej
Indtil i dag har det vÊret en god oplevelse. Pga af jeres skifte virker hverken ladebrik eller app mere. Jeg har reageret pÃ¥ de tilsagn jeg skulle. Nu skal jeg bestille ny ladebrik i en app som endnu ikke er lavet til iphone (ikke sÊrligt klogt nÃ¥r man tÊnker pÃ¥ hvor udbredt den er ð¡)

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ