レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Varoituksen sana. Tilasin ortopediset kengÀt, vÀri lila. KengÀn laatu ala-arvoinen hintaan nÀhden!!!Maksoin tuotteet etukÀteen ja haluaisin palauttaa, jostain syystÀ palautuskoodin saaminen vaikeaa!!N... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Skorna Àr vÀldigt bekvÀma och sköna Jag behövde komma i kontakt med Ergilo, blev vÀldigt överraskad av hur snabbt de svarar och över hur bra de hanterar ditt Àrande. Kommer handla fler gÃ¥nger av dem... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tilasin ensin itselleni kokoa liian pienet Ergilo Step- ortopediset kengÀt upeassa lilan vÀrissÀ. Otin yhteyttÀ, ettÀ haluan palauttaa kengÀt, koska olivat liian pienet. Tulin kuitenkin toisiin ajatuk... もっず芋る

4.0

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Intet svar og heller ikke sporbar forsendelse

Jeg har bestilt 3 forskellige ting fra webshoppen. Betalingen blev trukket med det samme men selv 5 dage efter er pakken stadigvÊk ikke sporbar og tÊnker det betyder den ikke er afsendt.
Jeg har skrevet til deres e-mail adresse men har ikke fået svar heller.

2026幎2月6日

Hej Dinah,

Tak for din anmeldelse.

Vi kan se, at vi besvarede din henvendelse inden for en time efter, at vi modtog din mail. Det kan desvÊrre ske, at vores svar havner i spamfilteret eller i en mappe for uÞnsket post.

For en sikkerheds skyld sender vi dig en ny mail med det samme, så vi hurtigt kan få afklaret situationen.

Din ordre er under behandling, og tracking kan i nogle tilfÊlde tage et par dage, fÞr den bliver aktiv i systemet. Det betyder ikke nÞdvendigvis, at pakken ikke er afsendt, blot at registreringen endnu ikke er fuldt opdateret.

Vi sÞrger naturligvis for, at du enten modtager din pakke meget snart eller at vi finder en hurtig lÞsning, hvis noget mod forventning er gået galt.

Vi fÞlger op direkte på mail.

Venlig hilsen
Patrik
Ergilo

Retur av fel storlek.

Jag bestÀllde ett par skor i strl 38. Det visade sig vara vÀldigt små storlekar! Skrev meil till dom att jag ville byta till större storlek. Fick snabbt en QR-kod och skickade tillbaks dom. Fick snabbt dÀrefter strl 40 som passar perfekt. Har aldrig varit med om ett så hjÀlpsamt företag! Supernöjd!

2026幎1月12日

Hej Emma,

Vad hÀrligt att höra att du fick den hjÀlp du önskade samt att du blev nöjd med ditt köp!

Tack så mycket för att du delar med dig!

Patrik pÃ¥ Ergilo Àr en pÀrla bra

Patrik på Ergilo Àr en pÀrla bra bemötande och snabb service

2026幎1月13日

Hej Ann-Christin,

Vad roligt att höra, han kommer nog bli riktigt glad nÀr han lÀser denna recension.
Tack så mycket för att du tog dig tiden att skriva, det betyder mycket!

5぀星のうち5の評䟡

Jag vill sÀga stor tack till Patrick

Jag vill sÀga stor tack till Patrick som fixade allt vid retur,allt gick snabbt och med önskad kombination.Jag fick prova som dom lovade en model som var dyrare men tyvÀrr passade inte pÃ¥ jobbet och nu vÀntar jag pÃ¥ andra model som Àr biligare men kan visas mer passande.Jag vÀlde vÀrdecheck och har fortfarande resten av mina pengar kvar att anvÀnda för nÃ¥got annat som finns i deras butiken 🀩

Ergilo からの回答

Stort tack för att du tog dig tid att skriva detta, det betyder verkligen mycket för oss.
Vad fint att höra att du kÀnde dig trygg genom hela processen och att vi kunde hitta en lösning som passade dig bÀttre. Precis så vill vi att det ska fungera.

Hoppas den nya modellen blir helt rÀtt för jobbet, och tveka inte att höra av dig om vi kan hjÀlpa dig vidare. Tack igen för ditt förtroende.

VÀnliga hÀlsningar

KÞbte sko og strÞmper

KÞbte sko og strÞmper, jeg er virkelig glad for begge dele

Hej Lilli,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os virkelig at hÞre at du er glad for både skoene og strÞmperne.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Med venlig hilsen

5぀星のうち4の評䟡

Jag köpte stödstrumpor med julmotiv

Jag köpte stödstrumpor med julmotiv. Köpte 5 par, och de gick hem. Lagom i storleken och slutar i knÀvecket.
Då jag jobbar i Àldreomsorgen och stÀndigt natt så vill pigga upp mina boende med hÀftiga strumpor.

2025幎12月23日

Hej Anna,

Vad hÀrligt att höra!
Tack för din fina recension.

Toimitus nopeaa

Toimitus nopeaa, tuote se jota luvattiin.

Ergilo からの回答

Kiitos paljon palautteestasi! Mukava kuulla, ettÀ toimitus oli nopea ja ettÀ tuote vastasi odotuksiasi. Arvostamme sitÀ todella paljon.

Terveisin Team Ergilo

5぀星のうち5の評䟡

Älskar mina skor som jag köpte i april

Älskar mina skor som jag köpte i april. TyvÀrr Àlskar jag dom sÃ¥ mycket att jag totalt slitit ut dom. Kommer att köpa ett par nya till vÃ¥ren😍

2025幎4月16日

Hej Wirginia,

Tack för din fina recension!

Riktigt roligt att höra att du Àr så nöjd med ditt köp. Vi har nyligen börjat anvÀnda ett nytt material på ErgiloStep som Àr slitstarkare Àn det gamla och Àndå kÀnnas exakt lika behagligt som förut. Så förhoppningsvis kan du ha ditt nya par Ànnu lÀngre!

Toppen skor

Jag Àr så himla nöjd med skorna jag köpte så bestÀllde ett par till min jobb också. Kan verkligen rekommendera!

2025幎12月15日

Hej Björki,

Vad hÀrligt att höra och tack för din fina recension!

5぀星のうち5の評䟡

Jag har haft hÀlsporre ett tag och det

Jag har haft hÀlsporre ett tag och det var jÀtte jobbigt.. Kan inte jobba ordentlig för smÀrtan.Har provat olika skor i olika former och mÀrke men inget av dom hjÀlpte mig.En dag nÀr jag skrollade min Facebook dÀr såg jag Ergilo Reklam om skorna lÀste alla recensionerna från som hade köpt och provat.TÀnkte jag det Àr inte sant och det Àr falsk .Det tag några veckor innan jag bestÀmde mig om jag ska prova eller inte. och dom veckorna som jag vÀntade för att bestÀmma mig men smÀrtan Àr dÀr bara. Sen tÀnkte jag varför inte jag bestÀmmande mig bestÀlla ett par...Jag har inte ångrat mig nÀr jag köpte Ergilo skor och har bestÀllt ett par till...Jag var jÀtteglada nÀr jag provade det...Min hÀlsporre Àr borta jag kan jobba utan smÀrta...Hade till och med rekommenderat till mina kollegor...

2025幎12月27日

Hej Nagie,

Stort tack för att du tog dig tid att dela din resa. Vi förstår verkligen tvekan och dÀrför betyder det extra mycket att höra att skorna gjort så stor skillnad för dig och att du nu kan arbeta utan smÀrta.

Att du dessutom rekommenderat oss vidare till kollegor vÀrmer enormt. Tack för förtroendet!

5぀星のうち5の評䟡

Perfekta arbetsskor för långa pass

Förvånad över hur bra dom Àr. Har provat många olika från andra företag. Kommer aldrig sluta mrd dessa. Min hÀlsporre har försvunnit.
Med extrasula i Àr de som gjorda för långa arbetspass. Tack ERGILO.
BÀsta hÀlsningar
Susanne Nyman
Undetsköterska

2025幎12月2日

Hej Susanne,

Tack för din fina recension och för att du delar din erfarenhet som undersköterska. Det Àr vÀldigt roligt att höra att skorna tillsammans med extrasulan fungerat så bra under långa arbetspass och att din hÀlsporre försvunnit.

100 nöjd och smÀrtan 95 Àr borta Àrligt

100% Àr nöjd och smÀrtan 95 Àr borta Àrligt talat, ni har fantastiska produkter

2025幎2月14日

Hej Suhaila,

Stort tack för att du delar med dig! Att höra att smÀrtan nÀstan helt försvunnit och att du Àr så nöjd betyder otroligt mycket för oss. Det Àr precis dÀrför vi gör det vi gör.

Allt gott

Bra sida och bra skor!

Det gick snabbt och bestÀlla. Enkelt att hitta det som man vill ha. Bra information på produkterna. Jag bestÀllde ett par skor och de Àr skönaste jag har haft på mina fötter.

2025幎3月8日

Ergilo からの回答

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att både köpupplevelsen och skorna fungerade så bra för dig. Att skorna Àr de skönaste du haft Àr ett fantastiskt betyg.

Tack för att du valde oss!

5぀星のうち5の評䟡

KengÀt tuli nopeasti ja oli juuri niin

KengÀt tuli nopeasti ja oli juuri niin kauniit kuin kuvissa nÀkyi.

2025幎10月31日

Hei Laura,

Kiitos paljon arvostelustasi! Hienoa kuulla, ettÀ toimitus oli nopea ja ettÀ kengÀt vastasivat odotuksiasi myös ulkonÀöltÀÀn.

YstÀvÀllisin terveisin

Skorna Àr mycket mjuka

Skorna Àr mycket mjuka, nÀr man jobbar långa pass på hårda ytor.
Fötterna Àr mycket mindre trötta nÀr man kommer hem.
Toppen skor, precis vad dom lovar

Hej Hans-Eric,

Tack för din recension! Skönt att höra att skorna gör skillnad under långa pass på hårda underlag och att fötterna kÀnns mindre trötta efter arbetsdagen. Det Àr exakt det vi vill uppnå.

VÀnliga hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

Raske svar på mine henvendelser

Raske svar på mine henvendelser. Å supergod service.

2025幎11月10日

Hei Ann Karin,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Veldig hyggelig å hÞre at du opplevde både raske svar og god service. Det er viktig for oss å vÊre tilgjengelige når man trenger hjelp.

Med vennlig hilsen

5぀星のうち5の評䟡

Ergilo verkar vara en e-handelsbutik

Ergilo verkar vara en e-handelsbutik som sÀljer ergonomiska produkter, frÀmst inriktade pÃ¥ fotkomfort, ergonomi och stödprodukter för kroppen — sÃ¥som ergonomiska skor (t.ex. stÃ¥lhÀtteskor), barfotaskor, ryggstöd, handledsstöd med EMS, bilstödhandtag med mera. Produkterna marknadsförs med fokus pÃ¥ komfort, ergonomi och stöd i vardagen eller jobbet.

2025幎12月26日

Hej Mebrahtom,

Tack för din recension! Kul att du tagit dig tid att beskriva vårt sortiment så utförligt. Det Àr precis den typen av vardagsstöd och ergonomiska lösningar vi vill kunna erbjuda, både för jobb och fritid.

Tack för att du delar med dig!

Toppföretag

Jag brukar inte skriva recensioner, men då detta företag Àr utöver det vanliga måste jag skriva! Hade gett fler stjÀrnor om det gick! Den absolut bÀsta kundservice och bemötande man kan ha! Deras skor Àr helt perfekta, så bekvÀma och av mycket bra kvalitét. Har ett par på jobbet, de var så bekvÀma att jag bestÀllde ett till par som jag kan ha på fritiden/Venus

2025幎12月23日

Hej Venus,

Stort tack för dina fantastiska ord! Att du tog dig tid att skriva trots att du vanligtvis inte gör det betyder enormt mycket för oss. Så roligt att höra att både skorna och bemötandet levde upp till förvÀntningarna och Ànnu roligare att du anvÀnder dem både på jobbet och på fritiden.

Tack för förtroendet

5぀星のうち5の評䟡

Rigtig gode at gå i og en behagelig sål

Rigtig gode at gå i og en behagelig sål som gÞr, at man kan gå i dem en hel dag uden at få ondt i foden.

Ergilo からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at hÞre, at skoene er behagelige og fungerer hele dagen uden smerter. Det er prÊcis det, vi strÊber efter.

Venlig hilsen,

Erityiset pohjalliset

ItsellÀ jalkavaivoja ja kanta-astuja.Tilaamani pehmeÀt,hengittÀvÀt pohjalliset korjasivat tilnteen.

Hei,

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, ettÀ pohjalliset auttoivat jalkavaivoihin ja paransivat tilannetta. Mukava saada kuulla, ettÀ ne toimivat juuri niin kuin on tarkoitettu.

YstÀvÀllisin terveisin,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス