I had a strange feeling because of all the bad reviews. The company seems to be fake. I didnt expect to receive my package to be honest. I even annulled my credit card and called the bank. But I did r... ãã£ãšèŠã
Erik JohansenÂ
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
billeder af "vÊrksted" pÃ¥ hjemmeside er AI genererede ... og ligner mere 1897 end 1997 som firmaet pÃ¥stÃ¥es at vÊre fra .. lugter langt vÊk af snyd og fusk sÃ¥ vÊr pÃ¥ vagt ;-) hjemmeside er registre... ãã£ãšèŠã
Pas pÃ¥! Sitet viser en mand der hÃ¥ndlaver fine tasker. Alt stÃ¥r pÃ¥ dansk men det er et kinesisk firma. Produktet jeg modtog havde intet med fint hÃ¥ndvÊrk at gÞre. Jeg var pÃ¥ ingen mÃ¥de interesseret i... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte fra Erik Johansens taskekollektion og forventede det robuste, slidte lÊrredslook fra billederne. Det, der ankom, fÞltes mistÊnkeligt let, nÊsten papiragtigt. Min fÞrste e-mail var Êrligt... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
HÞj kvalitet & praktisk â Perfekt til kÞrere!
Erik-Johansen CORTINA rygsÊkken ankom sikkert indpakket. LÊderdetaljerne tilfÞjer et strejf af klassisk motorcykelstil, og lommerne holder alt sikkert under kÞrslen. Da jeg havde et spÞrgsmål om lÊrredets vandafvisende egenskaber, gav Hr. Johansen detaljerede specifikationer og tilbÞd endda plejetips. Denne rygsÊk er ikke bare en taske; den er en pålidelig ledsager på kÞreturen.
Ven anbefalede denne butik.
En ven af mig sagde, at Erik-Johansen lavede 'robuste' tasker. Jeg havde brug for en taske, der kunne klare min pendling, så jeg bestilte to. De ankom, og Êrligt talt, de er bygget som kampvogne. Kraftigt lÊrred, solide syninger. Så ser jeg, at han lukker sin butik. Trist. Lige når man finder noget, der faktisk fungerer. Så jeg greb to mere som backup. Glad for mit kÞb.
Glad for mit online kÞb.
Se, jeg er ikke typen, der skriver blomstrende anmeldelser. Men denne Erik-Johansen taske? Den er... overraskende god. Jeg forventede noget tungt, som en mursten, på grund af det 'robuste' look. Men den er let. Så 'hvordan er det overhovedet lÊder?' let. Og lommerne? De giver mening. Ikke bare tilfÊldige huller, men faktiske, brugbare steder til mine ting. Og ja, den ser godt ud. Ikke 'prÞver for hårdt' godt, men bare... godt. Som om den har vÊret med i et stykke tid, men på en god måde. Så, ja, glad. Ikke 'hop-op-og-ned-af-glÊde' glad, men 'endelig noget, der fungerer' glad.
Rejsetasken 'Weekend | STAVANGER'âŠ
Rejsetasken 'Weekend | STAVANGER' overgik mine forventninger. Syningerne er upåklagelige, og materialerne fÞles af hÞj kvalitet. Emballagen var solid og sikrede, at tasken ankom i perfekt stand, og leveringen var hurtig. Jeg havde et spÞrgsmål om de indvendige mål, og på trods af Hr. Johansens travle tidsplan svarede han med detaljerede oplysninger og sendte endda ekstra billeder. Det er tydeligt, at han er stolt af sit produkt og sin kundeservice.
Holdbar, stilfuld & fremragende service â Perfekt vandrerygsÊk!
Vandretasken 'Linen hiking | BADEN' ankom i en robust, velbeskyttet emballage, og leveringen var overraskende hurtig. Designet er elegant og moderne. Stoffet er bemÊrkelsesvÊrdigt holdbart og fÞles af hÞj kvalitet. Hr. Johansen var utrolig lydhÞr og hjÊlpsom, da jeg havde en mindre forespÞrgsel, og lÞste den inden for få timer. Alt i alt en fantastisk rygsÊk til vandreture.
Kan ikke kontaktes
Kan ikke kontaktes, svarer ikke på+ henvendelser.
Tror det er svindel.
Ingen CVR nummer
Ingen CVR nummer. Samme fup-historie som andre fup-butikker. Ingen adresse på butikken. Ingen butik. Ingen varer. Rent fup og svindel.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ