God oplevelse med reperation af skade
Jeg fik lavet en parkeringsskade på en Hyundai Ioniq og det var flot arbejde.
Dejligt at få en elektrisk lånebil når det nu var en elbil jeg fik lavet.
Brugtvognsforhandler
Gl. landevej 86, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg fik lavet en parkeringsskade på en Hyundai Ioniq og det var flot arbejde.
Dejligt at få en elektrisk lånebil når det nu var en elbil jeg fik lavet.
Vi har kÞbt en Mini Cooper hos Eriksen biler i dag
Synes prisen var super fornuftig i forhold til mange andre til salg, standen taget i betragtning. De har samtidig vÊret super hjÊlpsomme i forhold til prÞveture Swift syn og nummerplader så vi kom tilbage til Esbjerg Så har kun positivt at sige tak Christian
3 dage efter bilen var kÞbt begyndte den at have opstartsvanskeligheder og det tog lÊnge fÞr jeg måske var heldig at få den i gang. Ved undersÞgelse sf bilen blev det opdaget at den havde et 10+ år gammelt batteri siddende og sÊlger valgte at sende et nyt.
Fast forward til juletid under et år senere fra bilen var kÞbt, begynder batteri lampen at lyse samtidig med en alarm lyd. Jeg kontakter sÊlger, men sÊlger nÊgter at undersÞge bilen. Jeg må derfor tage den på vÊrksted og betale for en ny generator da den eksisterende var i stykker.
Ud over at sÊlger nÊgter at undersÞge bilen i anden omgang, skriver sÊlger på mail at der allerede ved 1 udbedring af den fejl som opstod blot 3 dage efter kÞbet af bilen var mere end sÊlger havde pligt til.
KÞb ikke din bil her.
Jeg har kÞbt bil hos Eriksen biler en gang.
Synes prisen var super fornuftig i forhold til mange andre til salg, standen taget i betragtning. De har samtidig vÊret super hjÊlpsomme i forhold til service efterfÞlgende. Så har kun positivt at sige!
KÞbte en brugt bil
KÞrt 150.000 til 42.000 kr
Lidt tid efter skal der skiftes bÊrearme, stabilisatorarm, hjullejer, bremsekaliber og tårnlejer. Men han vil ikke hjÊlpe med noget.