レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god oplevelse fra start til slut. Professionel, klar og tryg rådgivning hele vejen igennem. Jeg fÞlte mig i gode hÊnder og fik altid hurtige og forståelige svar. Kan varmt anbefales!

䌁業が回答したした

Jeg kan ikke anbefale Eriksson Advokater varmt nok. De hjalp med mit boligkÞb hen over jul og nytÃ¥r, og jeg havde ikke regnet med, at de ville vÊre sÃ¥ behjÊlpelige under helligdagene. De var alt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har brugt dette firma to gange i forbindelse med kÞb af hus, og begge gange har det vÊret en virkelig god oplevelse. Fra start til slut har jeg fÞlt mig i trygge hÊnder. De har vÊret utroli... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et rigtig god behandling (af Anders og af Camilla ifm. boligkÞb). De har holdt mig i hÃ¥nden hele vejen og formÃ¥r at forklare processen og besvare alle spÞrgsmÃ¥l pÃ¥ en forstÃ¥elig mÃ¥de -... もっず芋る

䌁業情報

1. 法埋事務所
  2. 䞍動産譲枡専門の匁護士
  3. カりンセラヌ
  4. 離婚専門匁護士
  5. 財産管理専門匁護士
  6. 䞍動産専門匁護士

圓該䌁業による蚘述

Advokatfirma med speciale indenfor fast ejendom, familie og arveret, erhvervsrådgivning til mindre virksomheder samt procesret.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

155件のレビュヌ

Yderst hjÊlpsom

Anders er altid god til at hjÊlpe og forklare svÊre ting på en enkel måde. Stor anbefaling herfra!

2024幎4月22日

KÊre Lene,

Tak fordi du har taget dig tiden til at anmelde os her på Trustpilot og tak for de flotte stjerner og anbefalinger.

Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe dig og du er altid velkommen her på kontoret.

BH. Anders

Best professional legal advisor one can have

Eriksson is the best advisor for us in buying our new home. He has always guided us so that we can make best decisions. Always recommended.

Dear Gaurav,

Thank you for this review and your kind words.

But it is easy being the best, with clients like you 😊

It has been a real pleasure helping you guys and I hope we will meet again down the road - you are always welcome.

All the best to you and your family.

BR. Anders

Meget imÞdekommende og effektiv

Meget imÞdekommende, venlig, effektiv og i det hele taget er godt og trygt valg. Det er vÊrdsat.

KÊre Karen,

Og tak til dig for et rigtigt behageligt sagsforlÞb - det var en fornÞjelse.

HÃ¥ber vi "ses" igen ved lejlighed.

BH. Anders

Fantastisk service kombineret med stÊrk

Fantastisk service kombineret med stÊrk faglighed, indlevelse og en advokat hvor man mÊrker at der er et supergodt menneske bag.

Tak for kompetent, hurtig og skarp hjÊlp i vores sag.

Vi er klart faste kunder fremover.

Bh

Allan

2024幎10月11日

KÊre Allan,

Tak for at du tager dig tiden til at anmelde os her på Trustpilot, det er meget vÊrdsat.

Og tak for rosen den er vi også rigtig glade for.

Det har vÊret en fornÞjelse og I er altid velkommen.

BH. Anders

Kompetent, pÊdagogisk og effektiv advokat samt rådgiver

Anders har leveret advokat- og rådgiverydelser til os ifm. kÞb af lejlighed.
Han leverer en kompetent og effektiv ydelse til en god pris. Herudover en tilgÊngelig rådgiver hele vejen i gennem.
Vi har vÊret meget tilfredse med ham.
Herudover har han vÊret behjÊlpelig med diverse spÞrgsmål og generelt pragmatisk samt fleksibel i hans tilgang til samarbejdet, fx uden at skille for meget mellem hvad der er uden og inden for aftalen.

2024幎10月7日

KÊre Dennis,

Tak for de pÊne ord og den flotte anmeldelse her på Trustpilot.

Det glÊder mig rigtig meget at I har vÊret tilfredse med mit arbejde og fÞlt at vi har vÊret tilgÊngelige for jer under processen.

Og tak også for et rigtigt behageligt samarbejde.

Alt held og lykke til jer i det nye og I er altid velkommen her.

Min allerbedste anbefaling af Anders

Min allerbedste anbefaling af Anders Eriksson for god service, hurtig respons på mine henvendelser samt en enkel og letforståelig måde at kommunikere på (både i skift og tale). Dejligt at opleve en advokat, som gÞr det svÊre let at forstå.

2024幎9月17日

KÊre Jeannette,

Tusinde tak for dine flotte ord og anmeldelse.

Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe jer og I er altid velkommen her.

BH. Anders

Rigtig god og dygtig advokat

Jeg kan give mine bedste anbefalinger til advokat Anders Eriksson. Han har hjulpet mig med udarbejdelse af testamente og fremtidsfuldmagter. Gennem hele forlÞbet var han meget imÞdekommende, hjÊlpsom og var god til at guide mig gennem alt det der skulle tages stilling til.

2024幎4月1日

KÊre Pia,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot, det er meget vÊrdsat.

Og tak for også for din tillid og et behageligt forlÞb. Det har vÊret en fornÞjelse.

BH. Anders

En god kompetent og tryg oplevelse hele

En god kompetent og tryg oplevelse hele min kÞbssag igennem.

2024幎10月7日

KÊre Jytte,

Mange tak for din anmeldelse og 5 stjerner - det er vi glade for.

Og tak for et rigtigt behageligt samarbejde - det var en fornÞjelse.

HÃ¥ber vi "ses" igen ved lejlighed.

BH. Anders

Meget nÊrvÊrende og hjÊlpsom samtidig juridisk dygtig.

Vi kom i kontakt med Anders gennem vores bank, da vi skulle bruge en advokat til sommerhus kÞb. Det er fjerde gang vi kÞber ejendom og har aldrig haft en advokat, som var så nÊrvÊrende på vires sag.
Vi fik hurtigt booket et mÞde og oplevede et fÞrste mÞde hvor der blev taget hånd om sagen og os. Der blev hurtigt skabt en tryghed over kÞbet, da Anders havde gennemgået punkterne i kÞbsaftalen, hvoraf flere fik betingelser som skulle opfyldes for handlen kunne berigtiges. Lige her er det vigtigt med en god advokat, for vi havde aldrig selv opdaget disse. Vi fik udleveret en rapport med punkter som der skulle tages stilling til og efter dette blev det sendt til ejendomsmÊgler.
Hele tiden, hvis der var tvivl, kunne vi skrive eller ringe til Anders og få svar. Og svaret kom altid meget hurtigt.
Vi har fÞlt os trygge igennem hele forlÞbet, da vi vidste Anders havde vores “ryg”.
Tusind tak for din måde at håndtere sagen og ikke mindst dine klienter.
De allervarmeste anbefalinger herfra, hvis I skal bruge en dygtig og meget nÊrvÊrende advokat.
Mvh Sille og Morten

KÊre Sille og Morten,

Det betyder rigtigt meget for os at hÞre, I har fÞlt jer trygge og godt taget hånd om.

Og tak til jer for at vÊre skÞnne klienter, det har vÊret en fornÞjelse.

I er altid velkommen.

Kyndig, engageret og tilgÊngelig

Anders har rådgivet os to gange i forbindelse med boligkÞb. Det har vÊret rigtig gode oplevelser prÊget af grundighed, engagement og hurtig respons/reaktion. Det er tydeligt, at Anders har stor erfaring inden for feltet, og han er tillige meget venlig og imÞdekommende. Vi har ingen betÊnkeligheder med at give ham vores varmeste anbefalinger.

2024幎7月1日

Eriksson Advokater からの回答

Stort tak for den den flotte anmeldelse og jeres anbefalinger - de varmer og er meget vÊrdsatte.

For os er det så vigtig at vores kunder ikke fÞler de blot er et sagsnummer - hver kunde/sag er forskellig og det skal der vÊre plads og overskud til.

Derfor er vi også meget glade for at hÞre at vores samarbejde har vÊret en god oplevelse for jer - vi kan kunne sige det samme.

Alt held og lykke til jer i det "nye" og vi håber at vi ses igen ved lejlighed - I er altid velkommen.

BH. Anders

En fantastisk vidende og Impatisk advokat.

En fantastisk vidende og impatisk adokat, som vi har haft og har stor tillid til. Vi kan på det varmeste anbefale Eriksson Advokater.

2024幎6月20日

KÊre Sven (og Connie),

Mange tak for jeres flotte anmeldelse her på Trustpilot og ikke mindst de mange stjerner - det er meget vÊrdsat.

Og også et stort tak for et rigtigt behageligt forlÞb, det har vÊret en fornÞjelse.

Håber vi "mÞdes" igen ved lejlighed - I er i hvertfald altid velkommen her på kontoret.

KÞberrådgiver til fÞrste huskÞb

Vi blev anbefalet Anders som kÞberadvokat gennem vores mÊgler. Da det var vores fÞrste huskÞb var det vigtigt for os at vÊre i trygge hÊnder. Det har vÊret en rigtig god oplevelse at samarbejde med Anders gennem hele forlÞbet. FÞrste mÞde skete på Teams, hvor vi fik en god snak om forlÞbet. Anders har vÊret hurtig til at svare på alle henvendelser og god til at informere omkring de mange elementer man skal vÊre opmÊrksom på som huskÞber. Stor anbefaling her fra og endda til en fair og konkurrencedygtig pris.

2024幎8月1日

KÊre begge,

Mange tak for de flotte ord og 5 stjerner! Det er meget vÊrdsat.

Tak ogsÃ¥ for et rigtigt behageligt samarbejde - det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe jer "i hus" 😊

Håber vi ses igen ved lejlighed og I er altid velkommen hvis behovet for lidt juridisk rådgivning skulle opstå igen.

BH. Anders

Vi brugte Eriksson Advokater i forbindelse med vores huskÞb som fÞrstegangskÞber

Anders er en sublim kÞberadvokat, når man er helt grÞn på dette område.

Anders var hurtigt til at respondere på de forskellige aktÞrer i processen og samtidig holde os orienterede. Super professionel og tryg oplevelse,
og han brugt god tid på at forklare og gennemgå de ting vi havde brug for at vide.

Det har hele vejen igennem virkelig vÊret en sand fornÞjelse
Sidst men ikke mindst har vi oplevet stor professionalisme og engagement gennem hele vores samarbejde, og vi har fÞlt os trygge og godt hjulpet på hele vejen igennem.

Vi vil til hver en tid bruge Anders og Eriksson Advokater igen, og ikke mindst vil vi også til en hver tid anbefale Eriksson Advokater

Mvh
Christina & Kenneth

2024幎9月2日

KÊre Christina og Kenneth,

FornÞjelsen har vÊret helt pÃ¥ min side - I gÞr det nemt at vÊre boligadvokat 😉

Og stort tak for jeres flotte anmeldelse her og at I vil anbefale os fremadrettet er meget vÊrdsat.

I er altid velkommen og jeg håber dette er et "på gensyn".

Rigtig dejlig (sen)sommer til jer.

Advokatbistand ved forÊldrekÞb

Vi brugte Eriksson Advokater i forbindelse med et forÊldrekÞb. Anders var hurtigt til at respondere på de forskellige aktÞrer i processen og samtidig holde os orienterede. Super professionel og tryg oplevelse.

2024幎8月28日

KÊre Lene og Mogens,

Tak fordi I tager jer tiden til at anmelde os her på Trustpilot - det er meget vÊrdsat.

Og tak også for et rigtigt behageligt samarbejde.

Håber I får stor glÊde af lejligheden og I er altid velkommen her hos os.

Rigtig dejlig (sen)sommer til jer.

BH. Anders.

Very responsive and great fit for also expats

Very responsive and quick in replying to questions. Anders is available either right away or within a few hours which makes the process significantly smoother. He is also generous with his time and reviewing every detail. He is also a right fit for expats as he speaks English very well, and ensures he communicates all information also in English.

2024幎8月20日

Dear Maryam,

Thank you very much for your kind words and this review - it really means a lot to us.

We do this everyday, so it is so important that we strive to keep our focus on you and your demands. Which is why it is great to hear that you feel well taken care of!

May you have a fantastic day.

BR. Anders

Sublim oplevelse som fÞrstegangskÞber

Anders er en sublim kÞberadvokat - hans fokus på kunden stiller sig ud. Han har en stor viden samt er altid til hjÊlpsom hvis man har nogle dumme spÞrgsmål.

Som fÞrstegangskÞber og som et international par har Anders vÊret super god. Kan varmt anbefales.

Highly recommendable for expats/internationals as well!

2024幎8月26日

KÊre Nicklas,

Jeg husker ikke at der var dumme spÞrgsmÃ¥l 😊 Kun relevante og skarpe bemÊrkninger, som vi selvfÞlgelig glÊdeligt svarer pÃ¥.

Jeg virkelig glad for at hÞre, at I er tilfredse med vores rådgivning, det betyder alt for os.

Og stort tak for de pÊne ord og og de flotte stjerner, det er ligeledes meget vÊrdsat.

Super advokat bistand

Ved kÞb af lejlighed anbefalede mÊgler, at vi kunne kontakte Eriksson Advokater hvis vi ikke allerede havde en advokat. Det gjorde vi så og har bestemt ikke fortrudt. Anders som håndterede sagen, var super hele vejen igennem forlÞbet, Han var altid hurtigt til at respondere og guidede så vi ikke kunne andet end fÞle os helt trygge.
Vi kan i den grad anbefale Eriksson Advokater 👍🏆

2024幎8月21日

KÊre Fam. Lyngsie,

Det glÊder mig virkeligt at I fandt frem til mig og tak for tilliden ift. jeres kÞb af lejlighed - jeg er glad for at jeg har kunne leve op til jeres forventninger.

Det har bestemt også vÊret en fornÞjelse at samarbejde med jer.

Velkommen til VanlÞse - og mit kontor er (nÊsten) altid åbent hvis behovet skulle opstå igen.

BH. Anders.

Jeg har haft fornÞjelsen af at have

Jeg har haft fornÞjelsen af at have Anders som advokat ifm huskÞb. Det har virkelig vÊret en sand fornÞjelse! Han har vÊret SÅ empatisk, informativ, hjÊlpsom, nem at fÃ¥ fat pÃ¥, og sÃ¥ har han brugt god tid pÃ¥ at forklare og gennemgÃ¥ de ting jeg havde brug for nÃ¥r man, som jeg, har stÃ¥et alene med en handel. Og samtidigt var det til en rigtig god pris.
Anders kan helt klart anbefales!

2024幎8月20日

KÊre Mette,

Kan kun sige at fornÞjelsen har vÊret helt på vores side.

Hertil skal også lyde et stort tak for at du tager dig tiden til at anmelde os her og tak for de flotte stjerner.

Du er altid velkommen og håber du får en skÞn sensommer.

Venlig og effektiv.

2024幎8月16日

Hej Lars,

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os - det er meget vÊrdsat.

Og jeg kan kun sige tak og i ligemåde :)

I er altid velkommen her.

Bedste hilsner

Anders

Varm anbefaling

Erikssonadvokater dk og Anders, arbejdede professionelt, effektivt og engageret ifbm. med kÞbet af vores nye bolig. Det var trygt og en fornÞjelse hele vejen igennem. Erikssonadvokater dk får vores varmeste anbefalinger.

2024幎6月15日

KÊre Jesper,

Tak fordi I tager jer tiden til at anmelde os og tak for de flotte ord.

Jeg Þnsker jer alt held og lykke med jeres nye "slot" og takker for et rigtig godt samarbejde.

Håber vi ses ved lejlighed - måske på vandet :)

Og rigtig god sommer til jer begge.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。