- æ³åŸäºåæ
- å®¶ææ³å°éåŒè·å£«
- æ³åŸå®¶
- 人身å·å®³å°éåŒè·å£«
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
LENSCHOW ERSTATNINGSRETTEN er en moderne advokatforretning med fokus på erstatningsret. Her er det kunden, juraen og vores erfaring, der vÊgtes hÞjest.
Professionel og empatisk juridisk hjÊlp, der gjorde en kÊmpe forskel.
En uvurderlig stÞtte gennem en svÊr tid.
Vi har fÞlt os trygge ved at samarbejde med Berit MÞller Lenschow og hendes sekretÊr Anina Damgaard i en svÊr erstatningssag efter en alvorlig ulykke. De har hele vejen igennem vÊret både kompetente og medmenneskelige, og vi kan på det varmeste anbefale dem.
Vi har haft Berit MÞller Lenschow som advokat i forbindelse med en erstatningssag efter en alvorlig ulykke, som Henrik var ude for for 4 Ã¥r siden. Gennem hele forlÞbet â i mere end 3œ Ã¥r â har bÃ¥de Berit og hendes sekretÊr Anina vÊret en uvurderlig stÞtte og hjÊlp for os begge.
Fra starten har Berit udvist en sjÊlden kombination af hÞj faglighed og stor menneskelighed. Hun har troet på sagen og på os hele vejen igennem, og uden hendes engagerede indsats havde vi aldrig opnået den erstatning, vi fik.
Berit har vÊret fantastisk til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, vi kunne forstÃ¥, og vi har altid fÞlt os trygge og godt informeret. Vi har aldrig vÊret i tvivl om, hvor vi stod i sagen â Berit har lÞbende holdt os opdateret, svaret hurtigt og vÊret tilgÊngelig, nÃ¥r vi havde brug for hende.
Samtidig har Anina, som vi har haft mest kontakt med, vÊret fantastisk til at holde os lÞbende opdateret, svare hurtigt og stÞtte os i processen.
Både Berit og Anina har udvist stor forståelse, tålmodighed og empati, hvilket har betydet rigtig meget for os.
Kommunikationen med både Berit og Anina har vÊret utrolig god. De har mÞdt os med forståelse, empati og medmenneskelighed, og har udvist stor faglig dygtighed.
Vi er dybt taknemmelige for den stÞtte og hjÊlp, vi har fÃ¥et â bÃ¥de juridisk og menneskeligt â og kan pÃ¥ det varmeste anbefale Berit og Anina til alle, der stÃ¥r i en svÊr situation og har brug for kompetent og omsorgsfuld juridisk bistand.
Varmeste anbefaling
Nogen gange, er man så heldig, at mÞde et fagligt kompetent menneske, der formår at gribe og favne én, i en meget sårbar situation.
Berit Lenschow greb mig, efter et langt og svÊrt sygdomsforlÞb, hvor krÊfterne til at kÊmpe for egen ret, ikke var tilstede. Berit havde gjort et grundigt forarbejde, ved at sÊtte sig godt ind i min sag, og mÞdte mig, med en menneskelig varme og forståelse, der rÊkker langt ud over paragraffer og lovgivning.
Da vi stod over for den overvÊldendeâŠ
Da vi stod over for den overvÊldende opgave at navigere i en arbejdsskadesag på egen hånd, valgte vi istedet at sÞge hjÊlp hos Lenschow Erstatningsretten.
Denne beslutning er vi virkelig glade for at have taget, fordi den support og stÞtte, vi har modtaget gennem hele processen, har vÊret uvurderlig.
Vi vil uden tÞven anbefale Lenschow Erstatningsretten til andre, der befinder sig i en lignende situation og har brug for kyndige eksperter, der virkelig forstår at håndtere sådanne sager.
Dybt professionelle og samtidigt rigtigâŠ
Dybt professionelle og samtidigt rigtig Rare og forstående ...det er lige hvad jeg havde brug for efter et stÞrre trafik uheld.
Kan absolut anbefales
Flere dage om og svare
Flere dage om og svare. Og blir afvist uden begrundelse. For mange penge i kassen.
Efter min kÊreste gennem snart 16 Ã¥râŠ
Efter min kÊreste gennem snart 16 Ã¥r blev ramt af en blÞdning i hjernestammen pga hvad vi mener var en fejlbehandling/vurdering fra hendes tidligere lÊges praksis, tog vi, hendes mor og jeg, sagen op og henvendte os til Lenschow Erstatningsretten v. Berit MÞller Lenschow. Min kÊrestes mor og jeg har fÞlt os godt behandlet, hÞrt og informeret vedrÞrende vores kÞrende sag. Vi kan ikke andet end at varmt anbefale Lenschow Erstarningsretten ð
De bedste hilsner fra,
Eugenio Castillo
Efter en ulykke har jeg fÃ¥et hjÊlp afâŠ
Efter en ulykke har jeg fået hjÊlp af Advokat Berit MÞller Lenschow til at kÞre erstatningssagen. Kan varmt anbefale Berit og hende kollegaer. Top professionelt, trovÊrdigt og effektiv håndteret.
Utroligt kompetente og serviceminded
Utroligt kompetente og serviceminded mennesker som kan deres kram, kan kun anbefale at gÞre brug af deres advokatbistand.