Veldig fornÞyd
Veldig fornÞyd! Ãredobbene holder seg fine og jeg trenger aldri Ã¥ ta de av ð«
Erle Jewelry lager tidlÞse, vannfaste smykker i gullbelagt rustfritt stÃ¥l â designet for Ã¥ brukes hver dag. Vi kombinerer hÞy kvalitet, slitesterke materialer og et minimalistisk uttrykk, slik at du kan bruke smykkene dine uten Ã¥ bekymre deg for vann, trening eller misfarging. VÃ¥rt mÃ¥l er Ã¥ tilby smykker som varer, til en pris som gjÞr kvalitet tilgjengelig for flere.
ãã«ãŠã§ãŒ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Veldig fornÞyd! Ãredobbene holder seg fine og jeg trenger aldri Ã¥ ta de av ð«
Utrolig fornÞyd med halskjeder og Þredobber, de tÃ¥ler vann og jeg som har svÊrt sensitiv hud reagerer ikke pÃ¥ dem, noe som er utrolig bra! Rask leveringð
SuperfornÞyd med utseende og kvalitet. Har brukt mine armbÃ¥nd og Þreringer pÃ¥ tre ferier og badet masse i saltvann. Tar dem aldri av, men de holder seg like fine. Anbefales ð
Delikate armbÃ¥nd og rask levering. Veldig fornÞyd ð
Eeelsker smykke og armbåndene! Jeg kjÞpte rainbow necklace, rainbow bracelet og herringbone bracelet. Har de på hele tiden, også på trening og i dusjen. De er slitesterke og falmer ikke! Det var også lynrask levering. Er såå fornÞyd! Kommer nok til å kjÞpe til folk i gaver fremover!
Så fine smykker som holder seg så fine selv etter at jeg har badet med de og dusjet med de en hel sommer!! Elsker og bestiller igjen og igjen
Tar de aldri av og de blir ikke stygge! Elsker
SuperfornÞyd! Har brukt Þredobbene fra Erle hver dag i over ett år nå, og de er akkurat like fine.
UseriÞst firma, styr unna. Utrolig treg levering. Bestilte for over uke siden og varen har enda ikke kommet. Reklamerer med at levering er 1-3 virkedager. Firmaet har heller ikke et kundeservice telefonnummer.

Erlejewelry ããã®åç