Har prÞvet 5 foeskellige escape room hos Escape Room Roskilde, elsker at man nÊrmest fÃ¥r myrekryb pÃ¥ vej derud og altid bliver introduceret pÃ¥ en dramatisk mÃ¥de til rummene. Alle rum har vÊret super g... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super fed event til 50 Ã¥rs fÞdselsdag. Jeg havde Escape Room Roskilde ude med Bomberydderne eventen til min fÞdselsdag med knap 40 gÊster. Det var 2 intensive timer, hvor der blev arbejdet intenst... ãã£ãšèŠã
Helt fantastisk sted. Men fÞrste gang man ankommer tÊnker man vi er kÞrt forkert. Vi var 6 tÞser afsted med blandede erfaringer indenfor escaperooms. Vi prÞvede krÊfter med forbrydernes vÊrksted og d... ãã£ãšèŠã
Vi var 9 personer som besÞgte Escape Room Roskilde. Vi prÞvede âForbrydernes vÊrkstedâ og det var en kÊmpe succes! Kenneth og medarbejderne tog utrolig godt imod os og vi oplevede en suverÊn serv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãªã¢ã«è±åºã²ãŒã äœéšã»ã³ã¿ãŒ
- äŒæ¥ã€ãã³ã ãµãŒãã¹
- èžèœãããã¯ã·ã§ã³
- ã€ãã³ã管çäŒç€Ÿ
- ã€ãã³ãäŒå Ž
- é倿޻åã®äž»å¬è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Roskildes absolut bedste Escape Room og et af Danmarks bedst bedÞmte kun 30 min fra KÞbenhavn. Vi har 100% kundetilfredshed takket vÊre nogle fantastisk sjove Escape Rooms og en fleksibilitet og kundeservice der overstige normen. Vi har desuden et super godt erhvervstilbud i form af vores egenudviklede Escape Game Bomberydderne, som gÞr jeres Teambuilding event ekstra sjovt.
é£çµ¡å
MargrethehÃ¥bsvej 114, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- info@escaperoomroskilde.dk
- escaperoomroskilde.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Min bedste anbefalinger
Har prÞvet 5 foeskellige escape room hos Escape Room Roskilde, elsker at man nÊrmest får myrekryb på vej derud og altid bliver introduceret på en dramatisk måde til rummene. Alle rum har vÊret super godt og gennemfÞrte. Man lever sig helt vildt i det og indretningen er så fed i alle rummene. Opgaverne har en rigtig god variation og er udfordrende på forskellige niveauer.
Super fed event til 50 års fÞdselsdag.
Super fed event til 50 års fÞdselsdag.
Jeg havde Escape Room Roskilde ude med Bomberydderne eventen til min fÞdselsdag med knap 40 gÊster. Det var 2 intensive timer, hvor der blev arbejdet intenst ved bordene på kryds og tvÊrs af generationer og relationer, og alle fra 8 til 87 årig kunne vÊre med.
Tak for en rigtig god oplevelse fra både gÊster og vÊrt.
Total gennemfÞrt.
Total gennemfÞrt.
Vi var afsted som en familie i rummet Afterski (2 voksne og 3 teenagere). Kan klart anbefales og vi skal helt sikkert afsted igen og prÞve flere rum.
Fede escaperooms
Virkelig gennemfÞrte og unikke escaperooms. Nogle af de bedste vi har prÞvet. Og meget venlig og imÞdekommende gamemasters.
Wow en fed oplevelse
Wow en fed oplevelse, professionelle og venlige medarbejdere.
Vi skulle finde Mona Lisa, et fedt rum med gode udfordringer og chok effekter.
Vi kan varmt anbefale dette sted, vi kommer helt sikkert tilbage.
Team wedding
Sjove rum med gode opgaver
Sjove rum med gode opgaver, og den sÞdeste gamemaster, til at tage imod os og guide, sÃ¥ oplevelsen blev med fÞlelsen af at vi var det vigtigste i Þjeblikket - takâ€ïž
Vi var her sidste Ã¥r, kom igen i Ã¥r og glÊder os allerede til nÊste Ã¥rð¥°
stemningen
fed stemning, og velfÞrt props, og sÞde personaler, vi ses en anden gang:)
Fantastisk personale og gennemfÞrteâŠ
Fantastisk personale og gennemfÞrte Escape Rooms. Vi gik over tid men det betÞd ikke noget for Escape Room Roskilde, de sÞrger for at alle gennemfÞre og får en god oplevelse ud af det.
Vi var 16 personer afsted i hver vores rum og alle havde en sjov og udfordrende eftermiddag.
GennemfÞrt og mega fedt
Vi prÞvede rummet "Mona Lisa". Det var gennemfÞrt og bare mega fedt lavet. Dertil super venlig og hjÊlpsomt personale. Kan kart anbefales.
Fantastic 5* escape rooms
Loved it!
Turned up at 19:45 in the dark to set the mood for the Mona Lisa game. Super welcome by our game master and intro to the room.
Lots of well designed puzzles which we all enjoyed. We were 5 people aged 15-53.
Would 100% recommend and we will go back to try another room for sure!
FÊlles familieoplevelse til stor glÊde for os alle
Det var mega nervepirrende at finde nervegassen inden tiden gik, men med lidt hjÊlp undervejs lykkedes det.
Vi var i alderen 13-71, og vi kunne alle seks bidrage med opgavelÞsninger.
Kommer let sikkert ingen i et andet rum
Tak for en mindevÊrdig oplevelse. ðð€©ð¥³
Tak for en fantastisk Escaperoom debut.
Tak for en fantastisk Escaperoom debut.
Vi blev godt vejledt af Sara til at finde Mona Lisa.
Virkelig veludfÞrt og udfordrende sted hvis man fÞler sig velkommen.
Vi ses snart igen ðð»â€ïž
FANTASTISK!
Jeg ringer ind til Roskilde escape room for at booke en bÞrnefÞdselsdag i aldrene 6-7 år. De plejer ikke at lave rummene i de aldre, men personalet var så venlig og så sÞde, at de accepterede bookingen til min sÞns fÞdselsdag. Vi blev taget rigtig godt imod, isÊr af Andreas, som var helt igennem fantastisk og pÊdagogisk samtidig hvor han var med under hele forlÞbet med bÞrnene. Jeg så noget her som man sjÊldent kan opleve andre steder; opmÊrksomhed, kÊrlighed og tryghed! BÞrnene var ellevilde og jeg, som mor til fÞdselsdagsbarnet, helt trygt og tillidsfuld overfor denne unge mand, som gjorde det helt vildt godt. Alle bÞrn var glade og de fik samtidig også lov til at holde en halv time alenetid, hvor der kunne åbnes gaver op og spise lagkage.
Så igen! I fortjener 5 stjerner og det vil jeg med glÊde give jer. TUSIND TAK Andreas for en virkelig god behandling. Det er ikke sidste gang vi besÞger jer.
Super oplevelse i Escape Room Roskilde
Super oplevelse i Escape Room Roskilde. De 70 minutter gik som lyn og torden og med lidt hjÊlp fra den flinke Gamemaster Thue, lykkedes det at komme ud i tideâ€ïžðððKan varmt anbefales ð
Fantastisk, bÞrnene elskede det også!!!
Var i «Mona Lisa» og «Nerve Gas» med venner og fire bÞrn. Super service, god warmup og SUPER god oplevelse. Har allerede booket ny tid, for at prÞve «Alcatraz», og glÊder os rigtigt meget til at prÞve det også. Helt i topklasse!!!!
De bedste Escape Roms i DK.
De bedste Escape Roms i DK.
Vi har vÊret gennem alle deres rum og eneste kritiskpunkt, er at de ikke har flere tilbage vi ikke har prÞvet.
Alle rum har multiplay rum, så man kan arbejde på forskellige opgaver der samles til sidst. Ingen keder sig.
Helt fantastisk oplevelse!
FÞrste gang vi har prÞvet et escaperoom.
Vi holdte polterabend, og havde en fantastisk oplevelse, det var sÃ¥ hyggeligt og helt vildt spÊndende ! ð
SkÞnt personale, som gjorde oplevelsen det hele vÊrd.
Vil helt klart anbefale det til alleð
Vi siger ihvertfald TAK ! ð€©
Virkelig gode
Virkelig gode, gennemfÞrte og sjove escape rooms, hvor det hele spiller. Vi prÞvede Mona Lisa og Alcatraz, begge med flere fede effekter undervejs... Supervenligt og imÞdekommende personale. Tak for en rigtig god oplevelse, som jeg uden tvivl vil anbefale andre at prÞve!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ