2.1

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Na mijn armband naar de lucardi te

Na mijn armband naar de lucardi te hebben gebracht om er een bedel (klavertje 4 met steentje) bij aan te zetten met daarbij duidelijk gezegd te hebben hoe ik hem eraan wil hebben (want ja ik had al eerder een ervaring met een op een "domme" manier aangezette bedel), namelijk alle oogjes gelijk, de bedel net als de rest (5 babytjes) aan de onderkant van het oogje en daarbij de voorkant van de bedel net zoals de rest, met de goede kant naar voren, wat ook vermeld werd op de afgiftebon kon in het 2 weken later ophalen. Na controle bleek hij aan de verkeerde kant van het oogje gezet te zijn. Dus het kon weer opnieuw. 2 weken later kon ik de bedel weer ophalen en ja hoor na controle bleek de bedel er wederom verkeerd aan gezet te zijn, nu met de voorkant aan de andere kant ten opzichte van de rest. Dus de armband kon weer terug. Wat een prutser(s)...
Dus nu 6 weken later kon in eindelijk weer mijn armband ophalen met een nu juist aangezette bedel. Dit was echt belachelijk, hoe moeilijk kan het zijn een bedel eraan te zetten op de juiste manier terwijl er al benoemd was hoe het zou moeten.....

2026幎2月6日
5぀星のうち1の評䟡

Helaas kan ik mij aansluiten in de rij

Helaas kan ik mij aansluiten in de rij van ontevreden klanten. Armband en bedels gekocht bij Lucardi. Om de 3 bedeltjes aan de armband te bevestigen werd dit naar Escea gestuurd. Bij Lucardi werd dit geschat op 42 euro. Week later geven ze bij Escea aan dat het 129 euro kost! Om 3 bedeltjes aan te zetten. Verschil van bijna 300%. Veel mail verkeer met Lucardi en Escea maar blijkbaar vinden ze dit normaal. Hopelijk ontvang ik mijn spullen snel terug. Opdracht geannuleerd maar rekenen 13 euro onderzoekskosten. Schandalig van Lucardi hoe ze dit oplossen en dit bedrijf nog steeds gebruiken voor service en reparatie.
Laat hier dus maar niets naartoe sturen want de kosten zijn blijkbaar veel hoger dan ze bij Lucardi aangeven. Belachelijk!

2026幎2月12日

Niet mee in zee gaan!!!

Kom op! Een ring waarvan een steen los is naar Lucardi gebracht. “Kost minstens €51” (is al veel!). Nou ja stuur maar op. Na 2 weken “We hebben uw opdracht ontvangen in ons atelier. U krijgt deze mail omdat bij nadere inspectie is gebleken dat er meer werk aan uw sieraad of horloge nodig is dan waar opdracht voor is gegeven. De nieuwe prijs is € 117.00” PARDON? Voor “ solderen” steentje?
Slecht slecht slecht. Had ik de reviews hier maar gelezen. 😭

2025幎12月4日
5぀星のうち1の評䟡

Vanwege waterschade had ik mijn horloge

Vanwege waterschade had ik mijn horloge via Lucardi opgestuurd naar Escea. 2 maanden later en 50 euro lichter had ik mijn horloge opgepoetst en met een nieuwe batterij terug, maar er zat nog steeds water in het horloge.

Uiterst ontevreden over deze service. Hoe laat je mij zolang wachten en vervolgens kom je dan ook nog terug met een horloge waar nog steeds water in zit!! Dit is gewoon prutswerk. Begin hier nooit aan!!

2025幎8月7日
5぀星のうち1の評䟡

Schandalig lang wachten op reparatie

Sinds 31-12-2024 mijn horloge in reparatie vanwege verkeerd batterij vervangen, kosten €150
Lucardi heeft beloofd dat zij deze kosten betalen, wat ook logisch is aangezien ze tijdens het vervangen van de batterij het uurwerk kapot hebben gemaakt.
krijg nu telkens de melding: wacht op onderdelen!!
Die moeten uit het buitenland komen zeggen ze na navraag waarom het zo lang duurt.
Wacht nu al 3 maanden!!!
heb er geen vertrouwen meer in!
Geef me voor dat geld maar een nieuw horloge.

2025幎3月24日
5぀星のうち1の評䟡

Slecht bedrijf vorige keer een ring

Slecht bedrijf vorige keer een ring laten maken,ze zouden hem ook kleiner maken niet gebeurd!Nu een paar oorbelen waar de haakjes van kapot waren owww schande de goedkoopste 185 euro en zelfde haakjes als er aan zaten die hoef ik niet,en voor 98 euro heb ik nieuwe bij lucardi nu na heen en weer gesteggel opdracht gegeven om het terug te sturen,zouden ze ook doen dat was afgelopen dinsdag ben benieuwd maar ga nooit meer naar lucardi

2025幎2月11日

10 oktober halsketting ter reparatie

10 oktober halsketting ter reparatie gebracht, na 7 weken nog geen reparatie kosten gekregen, naar de juwelier gegaan, moet eerst toestemming geven terwijl ik nog geen offerte had, geen mail of telefoontje gekregen, kosten veel te hoog dus wil ketting retour, nu 10 dagen later nog niks terug, zie het somber in.

2024幎12月8日

Waardeloos!

Waardeloos!
Dit atelier repareert sieraden voor oa. Lucardi. Reperatie is niet goed. Schijnbaar geven ze ook geen garantie op de reparatie, maar dat zegt Lucardi er dan niet bij. Als het sieraad weer kapot gaat, zijn de kosten voor jezelf. Ze tonen totaal geen begrip.
Lucardi en Escea passen daarin wel goed bij elkaar.

2024幎11月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ