Banner for Esnan Dental Clinics

490
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

⭐⭐⭐⭐⭐ I cannot recommend Esnan Dental enough! From the very first day, I was treated with kindness, care, and professionalism. The whole team made me feel comfortable and welcome throughout my t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

It has been a month since my dental procedure (28 crowns), and I feel great. I want to thank the team at Esnan Clinic in Vadi Istanbul for their exceptional service and in particular Dr. Caner, he tr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Excellent Service and Treatments! The Dentist are very professional especially Dr. Caner. Mahdi my medical Supervisor made everything made my stayed inconvenient and stress free. Everything is pe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

İyi danışmanlıkları için Dr. Kamer'e ve başarılı çalışmaları için Dr. Hetice'ye teşekkÃŒr etmek istiyorum. Aynı zamanda, özverili çalışmaları ve gayretleri için Bouchra'yı ve fazladan çalışmaları ve ya... もっず芋る

䌁業情報

Esnan Dental Clinics に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Esnan Dental Clinics Skyland in Istanbul, TÃŒrkiye

Smile for Everyone.

Esnan Dental Clinics is a multi-specialty dental healthcare group based in Istanbul, TÃŒrkiye, serving local and international patients through five clinics across the city. Since 2007, Esnan has focused on providing transparent, patient-centred dental care—from diagnosis and personalised treatment planning to clinical treatment, in-house digital laboratory production, and aftercare.

Our services include dental implants, zirconia crowns, veneers, aesthetic dentistry, full-mouth rehabilitation, orthodontics, periodontology, endodontics, paediatric dentistry, oral and maxillofacial surgery, and treatments under sedation or general anaesthesia where clinically appropriate. Every treatment plan is prepared individually following professional consultation and diagnostic evaluation.

For international patients, Esnan provides communication in nine languages, digital pre-consultation support, appointment and treatment coordination, and clear information before travelling to Istanbul. Patients are informed about their treatment options, planned procedures, expected timelines, costs, and aftercare responsibilities before making a treatment decision.

Esnan reports having served more than 1.2 million patients since 2007 and maintains a documented patient satisfaction rate of 99.2%. Eligible treatments are supported by a five-year treatment guarantee, subject to clinical eligibility and the applicable written guarantee terms.

International Accreditation, Quality and Industry Recognition

Esnan Dental Clinics Skyland Joint Commission International JCI accreditation

JCI Accreditation Verification

Joint Commission International (JCI) Accreditation
Esnan Dental Clinics – Skyland is listed in Joint Commission International’s official directory of accredited organisations under the Ambulatory Care Program in TÃŒrkiye. JCI’s Ambulatory Care Accreditation Program evaluates healthcare organisations, including dental facilities, against international standards relating to patient safety, quality improvement, clinical processes, organisational management, and continuous performance improvement.

Esnan Dental Clinics Skyland Temos Excellence in Dental Tourism accreditation

Temos Accreditation Verification

TEMOS Excellence in Dental Tourism
Esnan Dental Clinics – Skyland achieved Temos International accreditation following a comprehensive on-site assessment and completed the accreditation process with the highest possible score.

Esnan Dental Clinics Straumann Group Highest Volume Clinic in TÃŒrkiye 2025

Straumann Group Verification

Straumann Group Highest Volume Clinic in TÃŒrkiye
In 2025, Straumann Group recognised Esnan Dental Clinics as the Highest Volume Clinic in TÃŒrkiye, with more than 15,000 Straumann Group implant solutions.

Esnan Dental Clinics Amann Girrbach first Diamond Partner Clinic and Laboratory

Amann Girrbach Verification

Amann Girrbach First Diamond Partner Clinic and Laboratory
In 2026, Esnan Dental Clinics and Esnan Digital Laboratory became Amann Girrbach’s first Diamond Partner Clinic and Laboratory, reflecting Esnan’s investment in integrated digital dentistry, in-house CAD/CAM production, professional training, and consistent clinic–laboratory workflows.

At Esnan Dental Clinics, we combine clinical experience, digital technology, hygiene standards, and human care to help patients feel informed, safe, and supported throughout their dental treatment journey.

💬 Continue on WhatsApp
Request a personalised dental assessment

Chat with Esnan Dental Clinics on WhatsApp

Why International Patients Choose Esnan

圓該䌁業による蚘述

Internationally Accredited Care
Esnan Dental Clinics – Skyland is accredited by Joint Commission International (JCI) under the Ambulatory Care Program in TÃŒrkiye and also holds TEMOS Excellence in Dental Tourism accreditation, achieved with the highest possible score following a comprehensive on-site assessment.
Recognised Implant Experience
Straumann Group recognised Esnan Dental Clinics as the Highest Volume Clinic in TÃŒrkiye for 2025, with more than 15,000 Straumann Group implant solutions.
Integrated Digital Dentistry
Esnan Dental Clinics and Esnan Digital Laboratory were named Amann Girrbach’s first Diamond Partner Clinic and Laboratory, supporting fully integrated CAD/CAM workflows and consistent clinic–laboratory quality.

5-Year Treatment Guarantee

Written guarantee terms and structured aftercare for eligible dental treatments.

Esnan Dental Clinics provides a documented five-year treatment guarantee for eligible treatments, subject to clinical conditions, treatment type and patient aftercare responsibilities. Patients receive clear information about their treatment plan, follow-up process and guarantee terms before treatment. Our structured approach combines experienced clinical teams, digital dentistry workflows and multilingual communication to support long-term patient confidence.

連絡先

Promotion box for Esnan Dental Clinics

The most innovative Dental Health Group

"Smile brighter! Discover our exclusive dental offers & deals today!"

優良

(490)

過去12か月のレビュヌ数: 323ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Cihat hocaya ve asistanı zehra hanıma

Cihat hocaya ve asistanı zehra hanıma tedavilerimi gerçekleştirdikleri ve ilgileri için teşekkÃŒr ederim

Esnan Dental Clinics からの回答

Yorumunuzu okurken biz de istemsizce gÃŒlÃŒmsedik, gÃŒzel geri bildiriminiz için teşekkÃŒr ederiz. 😇 Tedavi sÃŒrecinizde kendinizi iyi hissetmiş olmanız, bizim için en değerli sonuç. İlgi ve alakayı fark etmiş olmanız tÃŒm ekip adına bÃŒyÃŒk bir gurur. GÃŒlÌşÌnÃŒz hep yerinde olsun, biz her zaman buradayız. 🊷✚

Tedavimi BÌşra hoca ile tamamladım

Tedavimi BÌşra hoca ile tamamladım kendisine ve asistanı Zehra hanıma teşekkÃŒr ederim

Esnan Dental Clinics からの回答

Bu gÃŒzel değerlendirmeniz için çok teşekkÃŒr ederiz. 😊 Tedavi sÃŒrecinizin sorunsuz tamamlanması ve kendinizi iyi hissetmeniz, bizim için “görev başarıyla tamamlandı” anlamına geliyor. İlgi ve desteği hissetmiş olmanız tÃŒm ekip için bÃŒyÃŒk motivasyon. GÃŒlÌşÌnÃŒzle yolunuza sağlıkla devam etmenizi dileriz.

5぀星のうち5の評䟡

Tedavim için esnanı tercih ettim

Tedavim için esnanı tercih ettim sevgili hekimim cihat hocama ve asistanı Zehra hanıma teşekkÃŒr ederim

Esnan Dental Clinics からの回答

Ne kadar gÃŒzel ifade etmişsiniz, biz okurken bile gÃŒlÃŒmsedik. 😊 Tedavi sÃŒrecinizin keyifli ve içinize sinmiş olması, tÃŒm emeğin karşılığını aldığımızı hissettiriyor. GÃŒlÌşÌnÃŒzÃŒn her aşamasında yanınızda olmaktan memnuniyet duyarız.

Tedavilerimi Tuğrul hoca ile

Tedavilerimi Tuğrul hoca ile gerçekleştirdim kendisine ve asistanı Zehra hanıma ilgilerinden dolayı teşekkÃŒr ediyorum

Esnan Dental Clinics からの回答

TeşekkÃŒr mesajınız bize ulaştı, motivasyon hanesine artı puan olarak işlendi. 😄 Tedavi boyunca kendinizi gÃŒvende ve iyi hissedip bunu bu kadar gÃŒzel ifade etmeniz bizim için çok değerli. Böyle geri bildirimler, “evet, doğru yapıyoruz” dememizi sağlıyor. GÃŒlÌşÌnÃŒzle ışık saçmaya devam edin, biz her zaman buradayız.

Definitely recommend it!!

I am really pleased with Esnan Clinics, i have been coming to this place for several years now for my teeth treatment. This year i got to meet dr Cihat Önder amd his assistant Deniz which were great. I am really happy amd greatful with their profesionalism. I deffinitly recommend them !!!

Esnan Dental Clinics からの回答

We're truly delighted that you've been choosing us for years and that you describe us with such kind words. 😊 The professionalism you've experienced throughout your treatment is our team's favorite type of feedback. Saying "I definitely recommend" is a statement worthy of a golden frame. We wish you many years of joy and a smile.

Doktor Cihat Bey ve asistanı Deniz

Doktor Cihat Bey ve asistanı Deniz hanım yapmış oldukları işlemlerden çok memnun kaldım ilgi ve alakalarından dolayı teşekkÃŒrler tavsiye ederim herkese

Esnan Dental Clinics からの回答

Bu kadar gÃŒzel bir değerlendirme okumak gÃŒnÃŒmÃŒze ekstra enerji kattı, çok teşekkÃŒr ederiz. 😊 İlgi ve alakamızı hissetmiş olmanız, yaptığımız işe daha da sıkı sarılmamızı sağlıyor. “Herkese tavsiye ederim” demeniz ise bizim için adeta onur madalyası. GÃŒlÌşÌnÃŒzle yolunuza sağlıkla devam etmenizi dileriz.

Herzaman geliriz

Herzaman geliriz, Dr Levent ve Fahriye hanima tesekkur ediyorum.

Esnan Dental Clinics からの回答

“Her zaman geliriz” cÃŒmlenizi okurken biz de “her zaman bekleriz” diye dÌşÌndÃŒk. 😇 Esnan Dental Clinics’te amacımız, bir kez değil, her geldiğinizde aynı memnuniyeti yaşatmak. Bu gÃŒzel değerlendirmeniz, ekibimiz için ekstra motivasyon oldu. GÃŒlÌşÌnÃŒzle yolunuza sağlıkla devam etmenizi diler, yeniden görÌşmeyi sabırsızlıkla bekleriz.

5぀星のうち5の評䟡

Furkan hocaya ve asistan gözde hanıma

Furkan hocaya ve asistan gözde hanıma ilgileri için
teşekkÃŒr ederim

Esnan Dental Clinics からの回答

Bu gÃŒzel satırlar için çok teşekkÃŒr ederiz; ilgiyi fark etmiş olmanız, “tamam, doğru yapıyoruz” dedirten anlardan biri oldu. 😇 Esnan Dental Clinics’te her hastamıza aileden biri gibi yaklaşmaya çalışıyoruz. Sizden gelen böyle geri bildirimler de enerjimizi ikiye katlıyor. Sağlıkla, bol gÃŒlÌşlÃŒ gÃŒnlerde tekrar görÌşmek dileğiyle. 🊷✚

Fahriye Hanımın ilgisi ve Levent beyin

Fahriye Hanımın ilgisi ve Levent beyin tecrÃŒbesi ile çok gÃŒzel ve endişesiz bir sÃŒreç geçirdik. TÃŒm herkese ilgisi ve gÃŒleryÃŒzÃŒ için teşekkÃŒr ederiz.

Esnan Dental Clinics からの回答

Ne gÃŒzel ifade etmişsiniz, teşekkÃŒr ederiz; demek ki “endişe”yi kapıda bırakıp “gÃŒlÌş”le çıkmayı başarmışız. 😊 Esnan Dental Clinics ailesi olarak, hastalarımızın kendini gÃŒvende ve değerli hissetmesi bizim için en az tedavinin kendisi kadar önemli. TÃŒm ekip adına teşekkÃŒrÃŒnÃŒzÃŒ alıyor, gÃŒlÌşÌnÃŒzÃŒn her aşamasında yanınızda olmaktan memnuniyet duyuyoruz.

5぀星のうち5の評䟡

Öznur Hocamla diş teli teli tedavisine

Öznur Hocamla diş teli teli tedavisine başladık oğlum tel takıldığı zamandan itibaren ilerleyen sÃŒreçlerde hiçbir sorun yaşamadı,hocamızın eli çok hafif kendi çok gÃŒleryÃŒzlÃŒ ve enerjik
Biz çok memnun kaldık.Ayrıca bizle ilgilenen asistan Zehra Hnm da çok tatlı iletişimi harika..Herkese tavsiye ediyoruz.

Esnan Dental Clinics からの回答

Değerli yorumunuz için çok teşekkÃŒr ederiz. Özellikle çocuk hastalarımızın tedavi sÃŒrecini sorunsuz ve keyifli geçirmesi, Esnan Dental Clinics ailesi olarak bizi ayrı mutlu ediyor. Oğlunuzun diş teli sÃŒrecini rahat geçirmesi ve kendinizi gÃŒvende hissetmeniz bizim için çok kıymetli. GÃŒlÌşÌnÃŒ birlikte takip etmeye devam etmekten memnuniyet duyarız. 🊷✚

Yıllar öncede esnanda implantlarımı

Yıllar öncede esnanda implantlarımı yaptırmıştım .memnun kaldığım için tekrar geldim implsnt ve çrkim yaptırdım çok iyi geçti benÃŒm için Fahriye hanım ve levent beye teşekkÃŒr ederim herşey harikaydı

Esnan Dental Clinics からの回答

Tekrar kliniğimize dönerek bizi tercih etmeniz için ayrı, bu kadar gÃŒzel sözleriniz için ayrıca teşekkÃŒr ederiz. 🙏 Esnan Dental Clinics’te amacımız, ilk gelişten itibaren “bir sonraki ziyaret” için de gÃŒven vermek ve sizde bunu başarmış olmak bizi çok mutlu etti. İmplant ve çekim sÃŒrecinizin rahat geçmesi, ekibimizin en sevdiği haberlerden biri. Sağlıklı gÃŒnlerde, yeni gÃŒlÌşÌnÃŒzle sizi tekrar ağırlamayı dileriz.

5぀星のうち5の評䟡

Excellent clinic great team of experts

Excellent clinic great team of experts. I visited the clinic from 25-30 of November 24.i was solo but I felt a warm welcome and a support since beginning from Mr Mugdesem, to Doctors Ercan Emrem and M. Bilal Alkan and thiers assistants, all perfect. One year later I have no complaints. Well done congratulations and all best. Cheers

2024幎11月27日

Esnan Dental Clinics からの回答

You've explained it so beautifully; we were moved as we read it line by line. 😊 At Esnan Dental Clinics, our goal isn't just to treat our patients; it's to make them feel safe and at home. Even after a year, your "no complaints" rating means more to us than a 5-star rating. We wish you continued health and a healthy smile, and we look forward to seeing you again.

5぀星のうち5の評䟡

Diş çekimi için annemi getirdim

Diş çekimi için annemi getirdim .yıllardır geldiğim ve cok memnun olduğum bir hastane .anneme bugÃŒn cerrahi çekim yapıldı çok hızlı oldu levent hocama ve adistanı fahriye hanıma teşekkÃŒr ederiz

Esnan Dental Clinics からの回答

Annenizi de gönÃŒl rahatlığıyla bize emanet etmeniz ve yıllardır memnun olduğunuzu söylemeniz bizi gerçekten çok mutlu etti. 💙
Cerrahi çekim gibi gözde bÃŒyÃŒyen bir işlemin kısa ve rahat geçmesi, hem sizin hem de bizim için bÃŒyÃŒk bir rahatlık.
Bu gÃŒzel yorumunuz ve kliniğimize duyduğunuz ailece gÃŒven için yÃŒrekten teşekkÃŒr ederiz. 😊

5぀星のうち5の評䟡

Dr hilal hanım ve asistani ireme çok

Dr hilal hanım ve asistani ireme çok tesekkÃŒr ederim, cok memnun kaldım, gÃŒleryÃŒzleri anlayışları herşeyleri için tesekkÃŒr ederim. İyi ki gelmişim

Esnan Dental Clinics からの回答

“İyi ki gelmişim” demeniz, inanın bizim için en gÃŒzel cÃŒmlelerden biri. 💙
Hem gÃŒler yÃŒzÃŒ hem anlayışı bu kadar net hissetmiş olmanız, tÃŒm ekibimiz için bÃŒyÃŒk bir gurur.
Nazik sözleriniz ve içten teşekkÃŒrÃŒnÃŒz için biz de size yÃŒrekten teşekkÃŒr ederiz. 😊

5぀星のうち5の評䟡

İmplant operasyonum çok başarılı geçti

İmplant operasyonum çok başarılı geçti. Girmeden endişelerim vardı ama Levent hocam ve asistanı Fahriye hanım bu endişelerimin yersiz olduğunu gösterdi. TeşekkÃŒrler.

Esnan Dental Clinics からの回答

İmplant operasyonunun bu kadar başarılı geçmesi ve endişelerinizin boşa çıkması harika bir haber! 🊷✚
Tedavi öncesi kaygının, yerini gÃŒven ve memnuniyete bırakması tam olarak hedeflediğimiz deneyim.
Nazik değerlendirmeniz ve gÃŒveniniz için çok teşekkÃŒr ederiz — sağlıklı ve konforlu gÃŒlÌşleriniz için her zaman buradayız. 🙌💜

ÖznÃŒr hocada 2 yıldır tedavi görÃŒyorum

ÖznÃŒr hocada 2 yıldır tedavi görÃŒyorum ,çok memnunum asistanı Zehra hanımada Öznur hocayada çok teşekkÃŒr ediyorum

Esnan Dental Clinics からの回答

Bu gÃŒzel ve içten teşekkÃŒr mesajınız bizi çok mutlu etti. 💙
SÃŒreç boyunca hem ilgi hem de açıklamayı net şekilde hissetmiş olmanız, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.
DÌşÌncelerinizi bizimle paylaştığınız için biz de size yÃŒrekten teşekkÃŒr ederiz. 😊

Doktorumuz Sedef Gökçe Demirel ve

Doktorumuz Sedef Gökçe Demirel ve asistanı Esra hanım’a çok teşekkÃŒr ederiz, gÃŒleryÃŒzlÃŒ olmaları, bizi hiçbir zaman geri çevirmemeleri ve işlerini gerçekten özenli ve titiz yapmaları gerçekten bizi çok mutlu ediyor..

Esnan Dental Clinics からの回答

Her zaman gÃŒler yÃŒzle karşılanıp, asla geri çevrilmediğinizi hissetmeniz bizim için harika bir geri bildirim! 🊷✚
Özenli ve titiz çalışmanın sizde bu kadar net karşılık bulması, ekibimizin en çok hedeflediği şeylerden biri.
Bu gÃŒzel enerjiniz, yorumunuz ve bize duyduğunuz gÃŒven için çok teşekkÃŒr ederiz — sizi her zaman aynı sıcaklıkla karşılamaya devam edeceğiz. 🙌💜

5぀星のうち5の評䟡

Senelerdir duzenli geldigim ve cok

Senelerdir duzenli geldigim ve cok sevdigim bir kurum. Hekimlerin cozum odakli olmasi harika. asistan ve karsilama personellerinin guler yuzuyle karsilasmak da uzerine bonus:)

Esnan Dental Clinics からの回答

Uzun yıllardır aynı kliniğe gelip hâlâ “çok seviyorum” diyorsanız, bizim için bundan daha gÃŒzel geri bildirim yok! 🊷✚
ÇözÃŒm odaklı yaklaşımın, ÃŒzerine bir de gÃŒler yÃŒzlÃŒ ekip “bonusu” eklenince, tam da yaratmak istediğimiz deneyimi tarif etmişsiniz.
SÃŒrekli yanımızda olmanız ve bu samimi değerlendirmeniz için çok teşekkÃŒr ederiz — sizi her zaman aynı enerjiyle karşılamaya devam edeceğiz. 🙌💜

Klinikten Sedef hoca ve Esra hanıma çok

Klinikten Sedef hoca ve Esra hanıma çok teşekkÃŒr ediyorum, 4 yaş kızıma çok içten ,sevgiyle yaklaşıp tÃŒm tedavimizi sorunsuz bir şekilde tamamladık , gönÃŒlden tavsiye ediyorum🫶

2025幎11月25日

Esnan Dental Clinics からの回答

KÌçÌk misafirlerimizin kliniğimizden gÃŒlerek ayrıldığını duymak bizim için en bÃŒyÃŒk mutluluk. 😊 Çocukların tedavisini sevgiyle, sabırla ve oyun havasında tamamlamaya özellikle özen gösteriyoruz. Kızınızla sÃŒrecin sorunsuz ilerlemesi ve kendinizi rahat hissetmeniz bizi çok sevindirdi. Bizi gönÃŒlden tavsiye ettiğiniz için içtenlikle teşekkÃŒr ederiz.

5぀星のうち5の評䟡

Furkan hoca ve asistanı Gözde hanıma

Furkan hoca ve asistanı Gözde hanıma ilgileri ve alakaları için teşekkÃŒr ederim, sorunsuz bir şekilde kanal tedavisi işlemlerini gerçekleştirdik

2025幎11月25日

Esnan Dental Clinics からの回答

Diş çekimi çoğu kişi için ÃŒrkÃŒtÃŒcÃŒ görÃŒnÃŒr ama sizden böyle bir yorum gelince tÃŒrÃŒ “gerilimden rahatlama hikâyesi”ne çevirmiş olduk. 😄 Titiz yaklaşım ve baştan sona kesintisiz ilgi, Esnan’da önemsediğimiz ikili. Bu deneyimi sizde de hissettirebilmiş olmak bizi çok mutlu etti. Zaman ayırıp paylaştığınız için teşekkÃŒr ederiz.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。