Eternalcopenhagen

連絡先

Ren svindel

Ren svindel, kÞbte en Stone Island trÞje der fra efter at have set en reklame på TikTok med den. Jeg modtog fÞrst pakken cirka 3 uger efter og kvaliteten var virkelig dårlig. Ikke lade deres TikTok videoer snyde jeg det er svindel

2025幎6月18日

FUP OG SVINDEL

Bestilte efter en TikTok-reklame med flotte lÞfter – 100 % Êgte, hurtig levering og “500 glade kunder”. Alt var lÞgn. INGEN varer, INGEN svar. Ren svindel. Lad vÊre med at kÞbe herfra!

2025幎5月10日
5぀星のうち2の評䟡

Jeg fik min pakke

Jeg fik min pakke, men nogle uger efter de sagde den ville blive leveret. KÊmpe scam. Bestilte en Stone Island trÞje, og som man kan se inde på hjemmesiden ser den meget Êgte ud, da jeg får den er det bare tydeligt at det er fake. Stone Island står ikke i nakken hvor det burde. Stor fejl at bestille derfra.

2025幎5月7日

SCAM!!

Scam!!

Jeg kÞbte noget d. 21 april, og jeg har ik hÞrt noget fra dem. Jeg havde fÃ¥et en ordersbekrÊftelse, hvor der stod den blev sendt fra kina. Jeg ha ik hÞrt noget siden. Det er noget mÞg og i skal holde jer langt vÊk, hvis i ikke gider at smidde penge lige ned i toilettet. DET ER NOGET HUNDEÆDE!!! JEG HÅBER INTET GODT FOR DEM DER HAR LAVET DEN

2025幎4月21日

Scam!

Det ser fint ud og det hele, og når man kÞber noget fik jeg os en ordre bekrÊftelse, og vidst os at pakken var på vej. Men jeg bestilte den d 21 april, og det er i dag d 5 maj, og har ikke fået mere. Så det er 100% SCAM, ikke kÞb derinde!!!

2025幎4月21日

SCAM

Scam

Du kan se pÃ¥ deres hjemme side at der stÃ¥r 4.5 pÃ¥ trust pilot men nÃ¥r du trykker pÃ¥ det kommer deres hjemme side frem og jeg faldt i jeg kÞbte 4 ralph lauren trÞjer 1 t-shirt og en vest split penge 🫣😡

2025幎4月17日

scam

scam
jeg kÞbt en armbånd til min veninde som gave og jeg fik en leveringsnummer men den blev ikke opdateret indtil jeg chekker ders hjemmeside og indser at det er alt en scam så har mistete penge og kan ikke komme i kontakt med dem

2025幎3月13日

Scam

Havde bestilt noget fra deres hjemmeside i begyndelsen af ramadan, og nu er ramadan snart ved at vÊre slut, og har ikke modtaget noget som helst fra dem
. Ikke engang en bekrÊftelse pÃ¥ min ordre. Der er ingen mÃ¥der at komme i kontakt med dem pÃ¥ via deres hjemmeside

2025幎3月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス