レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

UseriÞs leverandÞr. Bestilte et produkt . NÃ¥r jeg gikk videre til avslutning hadde de plusset pÃ¥ : Express priority Shipping som jeg ikke hadde bestilt og behandlingsgebyr som ikke var spesifis... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilt vare er aldri mottatt, likevel krever de betaling. De sier de har dokumentasjon pÃ¥ at varen er utlevert, men vi som kunde fÃ¥r ikke sett denne. PÃ¥ prisen er det lagt til mange ulike administras... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Begynte med en pris, men det ble dyrere og dyrere. La inn kortopplysninger, men de trakk penger fÞr jeg fikk bekreftet. Ville ikke kjÞpe, men da var det for seint. Fikk dog pengene tilbake, men de tr... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag blev debiterad tvÃ¥ gÃ¥nger och sÃ¥g att min order hade dubbla produkter. Glömde faktiskt kontakta support direkt, sÃ¥ jag skrev först efter tre dagar. DÃ¥ hade paketet redan skickats, och jag behövde... もっず芋る

2.2

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Extraavgifter

De hade lagt pÃ¥ en priority expressavgift pÃ¥ 59 kr som jag inte bett om + 44kr för en behandlingsavgift som det inte stod om. AlltsÃ¥ 100kr dyrare Àn tÀnkt 🀬

2025幎8月23日

Eternicals からの回答

KÀra Inger. Tack för att du delade din feedback, och vi ber om ursÀkt för det besvÀr du har upplevt. Vi förstår din frustration över de extra avgifterna, och vi beklagar att detta inte framgick tydligare under bestÀllningsprocessen.

Vi strÀvar efter att erbjuda en tydlig och smidig köpupplevelse, och din feedback Àr mycket vÀrdefull för oss i vårt arbete med att förbÀttra vår service. Om du vill att vi ska granska din specifika bestÀllning och hjÀlpa dig vidare, tveka inte att kontakta oss direkt på info@eternicals.com. Vi hjÀlper dig gÀrna och ser över ditt Àrende.

Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och din förståelse, och vi hoppas få chansen att återvinna ditt förtroende.

5぀星のうち4の評䟡

Blev dubbeldebiterad men fick tillbaka pengarna

Jag blev debiterad två gånger och såg att min order hade dubbla produkter. Glömde faktiskt kontakta support direkt, så jag skrev först efter tre dagar. Då hade paketet redan skickats, och jag behövde inte dubbla produkter. De sa att jag kunde returnera det jag inte ville ha, och det gjorde jag. Det tog lite tid, men till slut fick jag pengarna tillbaka. Lite krångligt men det löste sig.

2025幎8月22日

Eternicals からの回答

KÀre Sebastian. Tack för att du delade din upplevelse, och vi ber om ursÀkt för besvÀret som den dubbla debiteringen orsakat. Vi förstår hur frustrerande detta kan vara, och vi Àr glada att höra att problemet till slut löstes.

Vi strÀvar alltid efter att erbjuda en smidig upplevelse, och vi uppskattar ditt tålamod medan vi gick igenom denna situation. Om du någonsin behöver hjÀlp eller har några ytterligare funderingar, tveka inte att kontakta oss på info@eternicals.com. Vi finns hÀr för att hjÀlpa till!

Tack för din förståelse, och vi ser fram emot att kunna ge dig bÀttre service i framtiden.

5぀星のうち5の評䟡

Inte express? Då slipper man betala för det också

Jag såg att några klagar på att expressfrakt kostar extra men alltså, då vÀljer man ju bara bort det? Jag valde vanlig frakt och fick min leverans precis som det stod i orderbekrÀftelsen. Visst, jag trodde först att det kunde vara en bluff (man blir ju misstÀnksam nuförtiden), men jag fick uppdateringar under hela processen och paketet kom för en vecka sen. Bra kvalitet också.

2025幎8月22日

Eternicals からの回答

KÀra Linda Persson. Stort tack för din positiva feedback, vi Àr glada att höra att du mottog din bestÀllning som förvÀntat. Vi Àr glada att du hade en bra upplevelse med fraktprocessen och vi uppskattar att du delar dina tankar med andra.

Om du någonsin behöver hjÀlp eller har några frågor, tveka inte att kontakta oss på info@eternicals.com. Vi hjÀlper gÀrna till!

Vi vÀrdesÀtter verkligen ditt köp och Àr tacksamma för ditt förtroende för våra produkter.

Bluff!!!

Bluff!!
Produkterna fungerar inte.
Företaget lovar pengarna tillbaka i reklamen ifall produkten inte fungerar men efteråt så handlar det bara om man inte fått någon vara...
Riktigt blufföretag.

2025幎8月11日

Eternicals からの回答

KÀre Daniel. Tack för att du delade din feedback, och våra uppriktiga ursÀkter för den upplevelse du har haft. Vi förstår din frustration och Àr verkligen ledsna att vår produkt inte har uppfyllt dina förvÀntningar.

Vi strÀvar efter att erbjuda kvalitetsprodukter och utmÀrkt kundservice, och vi beklagar att vi inte har levt upp till dina förvÀntningar i detta fall. Om du inte har mottagit din produkt eller om det Àr något problem med varan, vÀnligen kontakta oss direkt på info@eternicals.com med dina bestÀllningsuppgifter. Vi finns hÀr för att hjÀlpa dig och sÀkerstÀlla en snabb lösning.

Vi vÀrdesÀtter din feedback och Àr engagerade i att förbÀttra vår service framöver.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb återbetalning efter dubbeldebitering

Jag mÀrkte att jag blivit debiterad två gånger för samma bestÀllning och såg att det låg dubbla produkter i orderbekrÀftelsen. Skrev direkt till kundtjÀnst och fick svar inom en timme (!). De löste det direkt och återbetalningen var på kontot nÀsta dag. Produkten kom igår och allt ser toppen ut. Mycket nöjd!

2025幎7月29日

Eternicals からの回答

Stort tack för din recension och för att du hörde av dig så snabbt så vi kunde lösa det direkt! Vi Àr vÀldigt glada att allt ordnade sig smidigt och att du Àr nöjd med både produkten och servicen. Tveka inte att höra av dig igen om vi kan hjÀlpa till med något i framtiden!

JÀttedyr produkt

JÀttedyr produkt. Lång leveranstid. Fanns mycket billigare på andra stÀllen.

2025幎8月1日

Eternicals からの回答

KÀra Caroline. Tack för att du delade din feedback, och våra uppriktiga ursÀkter för den upplevelse du haft. Vi förstår din oro angående produktens pris och leveranstid, och vi beklagar att det inte levde upp till dina förvÀntningar.

Vi strÀvar efter att erbjuda produkter av hög kvalitet och en smidig shoppingupplevelse, och vi uppskattar din feedback då den hjÀlper oss att förbÀttra oss. Om du har några fler frågor eller funderingar, eller om du behöver hjÀlp med något, tveka inte att kontakta oss på info@eternicals.com. Vi finns hÀr för att hjÀlpa till.

Tack för din förståelse.

Verkningslös!

Medlet mot nagelsvampen Àr helt verkningslöst. VÀtskan Àr som vatten och nÀr man trycker mot nageln rinner det ur alldeles för mycket. Har snart anvÀnt alla mina 3 flaskor, men mÀrker ingen större skillnad! TyvÀrr!

2025幎7月28日

Eternicals からの回答

KÀra Monica Lindell. Tack för att du delade din feedback, och våra uppriktiga ursÀkter för att vår produkt inte har uppfyllt dina förvÀntningar. Vi förstår din frustration, sÀrskilt nÀr du inte har sett de resultat du hoppades på.

Vi tar dina bekymmer på allvar, och vi Àr engagerade i att erbjuda effektiva lösningar för våra kunder. VÀnligen kontakta oss direkt på info@eternicals.com med dina bestÀllningsuppgifter, så hjÀlper vi dig gÀrna vidare och undersöker eventuella lösningar.

Återigen ber vi om ursÀkt för besvÀren och uppskattar ditt tÃ¥lamod och förstÃ¥else.

UseriÞs leverandÞr

Sein levering og ikke alle ting iorden. Dobbel porto og derfor forventet 2 leveranser. Når klage får du bare trusler om at du svartelistes alle steder. Svarer ikke på spÞrsmål, kun mÞtt med trusler. Til slutt orker en ikke mere å gir opp. Styr unna.

2025幎7月11日

Eternicals からの回答

KjÊre Arne Vestvold. Takk for at du delte din tilbakemelding, og vi ber om oppriktige unnskyldninger for ulempene og frustrasjonen du har opplevd. Vi forstår hvor ubehagelig det kan vÊre når leveringsproblemer og kommunikasjonsproblemer oppstår.

Vi beklager dypt at vår service ikke har innfridd dine forventninger, og vi vil forsikre deg om at vi tar dine bekymringer på alvor. Vi jobber for å tilby en positiv og åpen opplevelse for alle våre kunder, og det ser ut til at vi har sviktet i ditt tilfelle.

Vennligst kontakt oss direkte på info@eternicals.com med dine bestillingsdetaljer, så vil vi undersÞke saken grundig for å sÞrge for at eventuelle problemer blir lÞst. Vi setter pris på din tilbakemelding og er forpliktet til å forbedre vår service.

Vi beklager igjen for frustrasjonen dette har forårsaket, og vi takker for din forståelse mens vi jobber med å forbedre oss.

5぀星のうち1の評䟡

I opened a return regarding a damaged

I opened a return regarding a damaged received item, and instead of dealing with it ... I got threatened.

Super unprofessional behavior.

2025幎7月4日

Eternicals からの回答

Dear Chris. Thank you for sharing your feedback, and we sincerely apologize for the experience you've described. This is certainly not the type of service we strive to provide, and we deeply regret that you felt threatened instead of supported.

We take customer concerns seriously, especially in situations involving damaged items, and we would love the opportunity to make things right. Please contact us directly at info@eternicals.com with your order details, and we will ensure your issue is handled promptly and professionally.

Again, we apologize for the frustration this has caused and are committed to resolving it to your satisfaction.

Svindel - styr unna

Bestilt vare er aldri mottatt, likevel krever de betaling. De sier de har dokumentasjon på at varen er utlevert, men vi som kunde får ikke sett denne. På prisen er det lagt til mange ulike administrasjonsgebyr slik at en enkel neglelakk ender med en pris på nesten kr 500 NOK.

2025幎5月31日

Eternicals からの回答

KjÊre MN. Takk for at du delte din tilbakemelding, og vi ber om oppriktige unnskyldninger for ulempene du har opplevd. Vi forstår hvor frustrerende det kan vÊre når det er en forsinkelse eller problem med å motta bestillingen din.

Vi tar slike bekymringer på alvor og er forpliktet til å sikre kundetilfredshet. Vennligst kontakt oss direkte på info@eternicals.com med bestillingsdetaljene dine, så vil vi undersÞke saken umiddelbart for å lÞse eventuelle problemer du står overfor.

Vi setter pris på din tilbakemelding og vil gjÞre vårt beste for å hjelpe deg videre. Takk for din tålmodighet.

Dom lovar 60 dagars nöjdkundgaranti

Dom lovar 60 dagars nöjdkundgaranti. Men hÀr Àr svaret.
Tack för ditt meddelande, och vi ber om ursÀkt för att produkten inte uppfyllde dina förvÀntningar.

Vår pengarna-tillbaka-garanti gÀller endast om produkten var skadad under frakt eller levererades med saknade delar, enligt vår policy. TyvÀrr tÀcker detta inte fall dÀr produkten har anvÀnts utan synliga resultat, eftersom individuella resultat kan variera.

Vi förstår din frustration och uppskattar din återkoppling. Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjÀlp, tveka inte att höra av dig, så gör vi vårt bÀsta för att stödja dig.

VÀnliga hÀlsningar,
Eternicals

2025幎6月9日

Eternicals からの回答

KÀre Mikael Israelsson. Tack för att du delade din feedback, och våra uppriktiga ursÀkter för att produkten inte uppfyllde dina förvÀntningar. Vi förstår din frustration och beklagar att vi inte kunde leverera de resultat du hoppades på.

Vårt mål Àr att sÀkerstÀlla att varje kund Àr nöjd, och vi tar dina synpunkter på allvar. Tveka inte att kontakta oss direkt på info@eternicals.com med dina bestÀllningsuppgifter, så gör vi vårt bÀsta för att hjÀlpa dig med en lösning eller svara på eventuella frågor.

Vi vÀrdesÀtter din feedback och vi Àr engagerade i att förbÀttra våra produkter och tjÀnster framöver.

Köpte nagelsvampmedel.

Köpte nagelsvampmedel.
Rena skiten, flaskan var inte ens full.
VÀrdelös lösning på hur man påför medlet, det rinner och man kommer inte åt hela nageln. Rena bluffen.

2025幎6月5日

Eternicals からの回答

KÀre Jan Carlsson. Tack för din feedback, och våra uppriktiga ursÀkter för den upplevelse du har haft med vår produkt. Vi förstår din frustration, och vi beklagar att vårt nagelsvampmedel inte uppfyllde dina förvÀntningar.

Kundnöjdhet Àr vÀldigt viktigt för oss, och vi tar dina synpunkter på allvar. VÀnligen kontakta oss direkt på info@eternicals.com med dina bestÀllningsuppgifter, så hjÀlper vi gÀrna till med en lösning.

Vi vÀrdesÀtter din feedback och vi Àr engagerade i att förbÀttra kvaliteten på våra produkter och vår service.

5぀星のうち1の評䟡

TvÃ¥ fakturor för ett köp och sedan kom

Två fakturor för ett köp och sedan kom det aldrig några varor. Lite konstigt att alla som ger 5 stjÀrnor bara har ett omdöme.

2025幎5月15日

Eternicals からの回答

KÀre Dick Thorén. Tack för att du delade din feedback, och vi ber om ursÀkt för det besvÀr du har upplevt. Vi förstår din frustration, och vi beklagar att din bestÀllning inte levererades som förvÀntat.

Vi tar sådana bekymmer på allvar, och kundnöjdhet Àr mycket viktigt för oss. VÀnligen kontakta oss direkt på info@eternicals.com med dina bestÀllningsuppgifter, så kommer vi att undersöka Àrendet omedelbart och sÀkerstÀlla en snabb lösning.

Vi uppskattar ditt tålamod och förståelse medan vi arbetar med att lösa detta problem.

UseriÞs leverandÞr

UseriÞs leverandÞr. Bestilte et produkt .
Når jeg gikk videre til avslutning hadde de plusset på : Express priority Shipping som jeg ikke hadde bestilt
og behandlingsgebyr som ikke var spesifisert i utgangspunktet .
Dette fordyret produktet med 44 % og i tillegg tok leveransen laang tid - 17 dager - Priority Shipping ??
Styr unna !!

2025幎5月13日

Eternicals からの回答

KjÊre kunde. Takk for at du delte din tilbakemelding, og våre oppriktige unnskyldninger for opplevelsen du har hatt.

Vi forstår frustrasjonen din angående de ekstra kostnadene og leveringstiden, og vi beklager at vi ikke innfridde dine forventninger.

Vi jobber hardt for å tilby en gjennomsiktig og smidig bestillingsopplevelse, og vi er lei oss for eventuelle forvirringer eller ulemper som de ekstra frakt- og behandlingsgebyrene har forårsaket. Ta gjerne kontakt med oss direkte på info@eternicals.com med dine bestillingsdetaljer, så vil vi gjerne hjelpe deg med å lÞse dette problemet.

Vi er forpliktet til å forbedre vår service og sikre en bedre opplevelse for våre kunder fremover.

Product besteld op 20/04/2025

Product besteld op 20/04/2025, sederdien niets meer van gehoord! Ik denk geld kwijt!

2025幎4月20日

Eternicals からの回答

Beste Werner De Coninck. Bedankt voor het delen van uw feedback, en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

We begrijpen uw frustratie, en we betreuren het dat u geen update heeft ontvangen over uw bestelling.

Dit is zeker niet de ervaring die wij willen bieden, en we willen dit graag rechtzetten. Neem alstublieft rechtstreeks contact met ons op via info@eternicals.com met uw bestelgegevens, zodat we de situatie onmiddellijk kunnen onderzoeken en een snelle oplossing kunnen bieden.

We zetten ons in om de beste service te leveren en kijken ernaar uit om dit voor u op te lossen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。