UseriÞs leverandÞr. Bestilte et produkt . NÃ¥r jeg gikk videre til avslutning hadde de plusset pÃ¥ : Express priority Shipping som jeg ikke hadde bestilt og behandlingsgebyr som ikke var spesifis... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilt vare er aldri mottatt, likevel krever de betaling. De sier de har dokumentasjon pÃ¥ at varen er utlevert, men vi som kunde fÃ¥r ikke sett denne. PÃ¥ prisen er det lagt til mange ulike administras... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Begynte med en pris, men det ble dyrere og dyrere. La inn kortopplysninger, men de trakk penger fÞr jeg fikk bekreftet. Ville ikke kjÞpe, men da var det for seint. Fikk dog pengene tilbake, men de tr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag blev debiterad tvÃ¥ gÃ¥nger och sÃ¥g att min order hade dubbla produkter. Glömde faktiskt kontakta support direkt, sÃ¥ jag skrev först efter tre dagar. DÃ¥ hade paketet redan skickats, och jag behövde... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 73ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Good product, promt delivery. I am very happy with my hearing aid
I never received the item l ordered but kept getting fobbed off by this company.
Eventually l got a refund from PayPal
Oplichters zijn het, je besteld een product voor neuropathie, voor ⬠38,00 en je krijgt een potje gel voor ⬠7,00 wat helemaal niks te maken heeft met neuropathie.
Besteld op 26 september . Ze sturen een trackingcode die niet werkt. Ben bang dat ik de 2 flesjes met druppeltjes niet krijg.
Begin september besteld prostaat druppels betaald nooit ontvangen krijg wel steeds emails terug in het zweeds of noors dag geld jammer laatste keer dat ik online iets bestel
De hade lagt pÃ¥ en priority expressavgift pÃ¥ 59 kr som jag inte bett om + 44kr för en behandlingsavgift som det inte stod om. AlltsÃ¥ 100kr dyrare Àn tÀnkt ð€¬

Eternicals ããã®åç
Jag blev debiterad två gånger och såg att min order hade dubbla produkter. Glömde faktiskt kontakta support direkt, så jag skrev först efter tre dagar. Då hade paketet redan skickats, och jag behövde inte dubbla produkter. De sa att jag kunde returnera det jag inte ville ha, och det gjorde jag. Det tog lite tid, men till slut fick jag pengarna tillbaka. Lite krångligt men det löste sig.

Eternicals ããã®åç
Jag såg att några klagar på att expressfrakt kostar extra men alltså, då vÀljer man ju bara bort det? Jag valde vanlig frakt och fick min leverans precis som det stod i orderbekrÀftelsen. Visst, jag trodde först att det kunde vara en bluff (man blir ju misstÀnksam nuförtiden), men jag fick uppdateringar under hela processen och paketet kom för en vecka sen. Bra kvalitet också.

Bluff!!
Produkterna fungerar inte.
Företaget lovar pengarna tillbaka i reklamen ifall produkten inte fungerar men efteråt så handlar det bara om man inte fått någon vara...
Riktigt blufföretag.

Eternicals ããã®åç
Jag mÀrkte att jag blivit debiterad två gånger för samma bestÀllning och såg att det låg dubbla produkter i orderbekrÀftelsen. Skrev direkt till kundtjÀnst och fick svar inom en timme (!). De löste det direkt och återbetalningen var på kontot nÀsta dag. Produkten kom igår och allt ser toppen ut. Mycket nöjd!

Eternicals ããã®åç
JÀttedyr produkt. Lång leveranstid. Fanns mycket billigare på andra stÀllen.

Eternicals ããã®åç
Medlet mot nagelsvampen Àr helt verkningslöst. VÀtskan Àr som vatten och nÀr man trycker mot nageln rinner det ur alldeles för mycket. Har snart anvÀnt alla mina 3 flaskor, men mÀrker ingen större skillnad! TyvÀrr!

Eternicals ããã®åç
Sein levering og ikke alle ting iorden. Dobbel porto og derfor forventet 2 leveranser. Når klage får du bare trusler om at du svartelistes alle steder. Svarer ikke på spÞrsmål, kun mÞtt med trusler. Til slutt orker en ikke mere å gir opp. Styr unna.

Eternicals ããã®åç
I opened a return regarding a damaged received item, and instead of dealing with it ... I got threatened.
Super unprofessional behavior.

Eternicals ããã®åç
Bestilt vare er aldri mottatt, likevel krever de betaling. De sier de har dokumentasjon på at varen er utlevert, men vi som kunde får ikke sett denne. På prisen er det lagt til mange ulike administrasjonsgebyr slik at en enkel neglelakk ender med en pris på nesten kr 500 NOK.

Eternicals ããã®åç
Dom lovar 60 dagars nöjdkundgaranti. Men hÀr Àr svaret.
Tack för ditt meddelande, och vi ber om ursÀkt för att produkten inte uppfyllde dina förvÀntningar.
Vår pengarna-tillbaka-garanti gÀller endast om produkten var skadad under frakt eller levererades med saknade delar, enligt vår policy. TyvÀrr tÀcker detta inte fall dÀr produkten har anvÀnts utan synliga resultat, eftersom individuella resultat kan variera.
Vi förstår din frustration och uppskattar din återkoppling. Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjÀlp, tveka inte att höra av dig, så gör vi vårt bÀsta för att stödja dig.
VÀnliga hÀlsningar,
Eternicals

Köpte nagelsvampmedel.
Rena skiten, flaskan var inte ens full.
VÀrdelös lösning på hur man påför medlet, det rinner och man kommer inte åt hela nageln. Rena bluffen.

Eternicals ããã®åç
Två fakturor för ett köp och sedan kom det aldrig några varor. Lite konstigt att alla som ger 5 stjÀrnor bara har ett omdöme.

Eternicals ããã®åç
UseriÞs leverandÞr. Bestilte et produkt .
Når jeg gikk videre til avslutning hadde de plusset på : Express priority Shipping som jeg ikke hadde bestilt
og behandlingsgebyr som ikke var spesifisert i utgangspunktet .
Dette fordyret produktet med 44 % og i tillegg tok leveransen laang tid - 17 dager - Priority Shipping ??
Styr unna !!

Eternicals ããã®åç
Product besteld op 20/04/2025, sederdien niets meer van gehoord! Ik denk geld kwijt!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã