レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Afgelopen november een olie besteld, na 2 x eerder een positieve ervaring bij de webshop te hebben gehad. Deze kwam echter niet aan, ook niet na herhaaldelijk mailen & appen. Uiteindelijk aangegeven d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestelde (17 maart 2023) en betaalde producten worden niet geleverd. Er wordt geadverteerd met Young Living producten ik heb hiermee contact gehad. Young Living levert niet meer aan deze webshop wegen... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

8 mei wat besteld en vandaag 16 mei binnen gekregen. Na het lezen van de reviews hieronder had ik contact gezocht, pas bij de 3e keer mailen kreeg ik reactie. als er eerder duidelijker gecommuniceerd... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Op een natuurlijke manier je immuunsysteem versterken en je balans vergroten doe je met pure essentiële oliën van Young Living. Deze kan je via onze webshop tegen zeer aantrekkelijke tarieven kopen.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Dramatisch

Dramatisch! Op niks een reactie. Wacht al 3 weken op m’n bestelling. Vorige week ineens een bericht dat het verzonden was en een invoice maar nog steeds niks geleverd.

Gooi alsjeblieft je webshop dicht!

2023幎3月23日

Erg slecht communicatie!!!

Erg slecht communicatie!!!
Heb 9 februari een bestelling geplaatst en nog niks ontvangen!!!!
Geen reactie op mail, chat enz.
Bestel er NIKS!!!!!!!
Ik heb niks geweigerd!!!! En geen geld retour!!!! Ik lees dat ze niet eens langs zijn geweest!!! ik krijg ook geen contact met etherische olie shop!!!! Let op!!!

2023幎3月23日
Etherische Olie Shop ロゎ

Etherische Olie Shop からの回答

Beste,

U heeft de bestelling geweigerd en retour gestuurd naar de leverancier.

Alle vragen hierover zijn niet naar ons beantwoord.

5぀星のうち1の評䟡

Op 12/02 bestelling geplaatst.

Op 12/02 bestelling geplaatst.
Heden nog steeds niet geleverd.
Al vele vragende mails verstuurd, er komt geen antwoord op.
Het gaat over producten van een bedrag boven € 300.
Men doet nu alsof de levering is gebeurd, terwijl er nooit een bevestiging kwam, want ik heb ook nog steeds niet ontvangen.

Communicatie

Verbeter punt is zeker de communicatie, want die is er op het moment geen.. In ieder geval geen buiten de 'standaard' emails die je ontvangt. Via de emails word je doorverwezen naar de website maar daar was de informatie ook beperkt. Na twee weken wel de oliën ontvangen, netjes en stevig verpakt.

De bestelling zou binnen 5 werkdagen

De bestelling zou binnen 5 werkdagen bezorgd worden. Een week later heb ik meerdere berichten verstuurd. Toen zag ik op trust pilot pas de slechte ervaringen. Nogmaals een bericht verstuurd dat ik verwachtte dat met 2 weken het wel binnen te hebben. Geen enkele reactie gehad. Na 3 weken opeens het pakje bezorgd. Heel blij mee, maar de communicatie en levertijd is ronduit slecht.

5぀星のうち4の評䟡

Geduld is een schone zaak.

Voor de tweede keer een Young Living uil besteld. Je moet geduld hebben en het contact is summier.
Product was netjes verpakt en er zaten extra flesjes oliën in ter compensatie van de lange levertijd.

2023幎3月3日

Beroerder kan niet!

Een webwinkel die wel geld incasseert maar niet levert én na diverse e-mails met de vraag; waar mijn pakketje blijft? Tot op heden geen reactie.
Nu begrijp ik waarom bij Etherische Olie Shop géén telefoonnummer te vinden is bij CONTACT.
Op 6 februari jl. een bestelling van drie essentiële oliën gedaan à €126,- Nu op 18 maart en meerdere e-mails met verzoeken waar mijn bestelling blijft, nog steeds geen bestelling ontvangen! Inmiddels baal ik stevig want voor mijn cliënten vind ik het vervelend dat ik hen niet die olie kan bieden tijdens een behandeling die ik met een reden besteld heb. Ik denk dat ik zelf maar bij Young Living een account ga aanmaken.

2023幎2月28日

OPLICHTERS

Bestelling gedaan op 15-12-2022. krijg op 20-12-2022 mail dat (We hebben je bestelling aanvaard en maken deze gereed. Bezoek deze pagina opnieuw voor updates over je verzendstatus.)
Op 25-12-2022 krijg ik een automatisch mailtje of ik tevreden ben over mijn bestelling.
Op 03-01-2023 Nogmaals een mailtje gestuurd dat ik
geen contact krijg niet via mail of chat.
Daar kreeg ik antwoord dat het via briefpost verstuurd was (terwijl op de site staat dat het nog niet verstuurd is) met de vraag of ik het nogmaals toegestuurd wil hebben of mijn geld terug.
Op 04-01-2023 geantwoord dat ik graag mijn geld terug wil.
Daarna niks meer gehoord ook niet op de 4 mailtjes die ik sins dien gestuurd heb.
geen producten gekregen en ook geen geld terug.
GROTE OPLICHTERDS !!

2023幎2月16日

Diffuser Mist- Young Living

Diffuser Mist besteld met 2 extra olietjes zoals ook bij Young Living wordt aangeboden maar daar 30 euro duurder is.
Veel negatieve recensies achteraf gelezen, dus ik maakte me zorgen om mijn bestelling. Ik mail met de vraag of de verwerking goed verloopt, maar helaas geen reactie hierop. Vandaar dat ik een boze mail stuurde, met direct reactie terug dat alles goed was verlopen en het pakket onderweg was. En dat was ook waar. Zonder olietjes, maar dat neem ik voor lief. Ik wilde ook alleen de diffuser. Al met al, alles is oké verlopen. Ik had alleen geen geduld omdat ik beïnvloed werd door de negatieve reacties op Trustpilot. Bij mij is het in ieder geval wél goed gegaan, maar heel spijtig voor de mensen waar het niet goed bij is gegaan.

2023幎2月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス