Dom Àr jÀtte bra och hyfsade priser och bestÀlbingen kommer snabbt med Mycket nöjd kund! Kan varmt rekomendera den hÀr sidan till er som ska bestÀlla saker till era mopeder! Ha en skön moppe somm... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag fick ett trevligt och kunnigt bemötande. Jag var osÀker på storleken av en öppningsbar MC-hjÀlp och fick hjÀlp av personalen att hitta rÀtt storlek. Jag kan verkligen rekommendera denna affÀr.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej! Jag bestÀllde transmission packning till motorn som passade till lifan men nÀr satte pÃ¥ den och skruvade ihop motorn och fyllde pÃ¥ med olja, dÀrefter sÃ¥ börjar det lÀcka frÃ¥n packningen. Leveran... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Allt var med och bra packat. Delarna jag bestÀllt passade bra . Lite lång leveranstid kanske . Men det upplystes det ochså om på hemsidan. Så allt som allt Àr jag mycket nöjd.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VÀlkommen till Ettansmopeder & TrÀdgård AB! HÀr finner du mopeddelar till båda nya och gamla veteranmopeder. Vi har ett stort utbud och för nÀrvarande ca 15000 artiklar i lager. Utöver vår E-handel och butik har vi Àven en verkstad dÀr vi frÀmst tar emot renovering av Sachs, andra projekt Àr givetvis också vÀlkomna efter överenskommelse. Ettansmopeder.se Àr produkten av en 15-årings dröm av att sÀlja fordon, reservdelar och tillbehör till mopeder online. Vi startade vår verksamhet redan 2009 med en liten verkstad och butik i Klavreström och har sen dess vÀxt till den stora verksamhet du ser framför dig hÀr idag, med ett stÀndigt vÀxande utbud så siktar vi mot nya milstolpar och kunna erbjuda dig en komplett köpupplevelse online men Àven i butik med nöjda kunder som vårt frÀmsta mål. Mitt i de SmålÀndska skogarna mellan VÀxjö och Oskarshamn i en liten ort som heter à seda hittar ni oss. Vår butik-lager Àr öppen vardagar 9.00-14.00, övrig tid enligt överenskommelse. Vi har under 2023 gjort en omfattande renovering och byggt upp ett mopedmuseum med inspiration av 50/60 talet. I vår samling av mopeder hittar du bla. Puch Dakota, Crescent Compact, Flakmoped, Monarped, Stockholmare, Golden Champ och många fler, alla renoverade och iordninggjorda under 2023. Helt klart vÀrt ett besök om du har vÀgarna förbi oss. Adress Lillgatan 10 - 364 31 à seda - Sweden.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Funkade bra från order till leverans!
Bra priser och grejerna kom snabbt
Bra priser och grejerna kom snabbt! Blir garanterat hÀr igen nÀsta gång!
Dom Àr jÀtte bra och hyfsade priser ochâŠ
Dom Àr jÀtte bra och hyfsade priser och bestÀlbingen kommer snabbt med
Ha en skön moppe sommar! ðð
Mvh Magnus
Snabbt seriöst
Bara bra grejjer kom snabbt o tillâŠ
Bara bra grejjer kom snabbt o till överenskommlogt pris.
Ni har fina grejor och ett bra urvalâŠ
Ni har fina grejor och ett bra urval jag Àr vÀldigt nöjd.
Handla ALDRIG hÀr om du vill ha rÀttâŠ
Handla ALDRIG hÀr om du vill ha rÀtt grejer!!!!
SÀmsta webbshop ever bestÀllde 2 dÀck o nÀr jag hÀmta ser jag att det bara kom 1 o då står det 2 i plockorder försöker ringa dom svarar dom inte.Sen har vi en meningslös mailkonversion som inte gav något.Jaja tÀnkte jag monterar dÀcket o konstaterar att dÀcket inte e rÀtt trots det har exakt samma mått som det befintliga dÀcket 26*2*1 1/2 mÀter med skjutmått o ser att det e ju 1cm smalare Àn vad det ska vara.
Brukar aldrig skriva men denna shop e f..n sÀmsta !!!
Handla aldrig hÀr e min rek.
La en bestÀllning pÃ¥ dÀck ochâŠ
La en bestÀllning på dÀck och innerslang till moped.
Fick grejerna snabbt och allt passade, mycket nöjd.
Tack för servicen.
Det har nu gÃ¥tt över en vecka sedan minâŠ
Det har nu gått över en vecka sedan min bestÀllning utan att jag fått eller hört någonting. Har försökt maila, ringa och skicka SMS, men får inget svar. Ibland då man ringer så tutar det upptaget, så det Àr uppenbart att man bara blir ignorerad. Totalt vÀrdelöst sÀtt att sköta ett företag på.
BestÀllde 4 stycken av en vara,fickâŠ
BestÀllde 4 stycken av en vara,fick bara 2 o ingen förklaring.
Ringer dom 3 gånger under samma dag inget svar.
Till slut mejlar jag och dÃ¥ svarar dom âslutââŠ,.,
Vilkan dålig service, man kunde tÀnkt sÀg:
1, dom återkommer och sÀger att dom bara har 2, vill du fortfarande göra best
2. skrivit nånting på plocksedeln
3. Svarat i trlefon nÀr man ringer dom 3 gånger
ALDRIG MER ATT BESTÃLLA FRÃ
N DESSA TOMTAR
NÀstan 5 stjÀrnor
Snabb leverans, men om det hade varit något billigare pris så hade jag givetvis gett 5 stjÀrnor!
Kanon bra leverans
Det saknades 3 klÀmmor jag skrev ettâŠ
Det saknades 3 klÀmmor jag skrev ett meddelande han skickade till mej rÀtt snabbt tack för det mvh micael
Snabbt och rÀtt
Snabb leverans och en litenâŠ
Snabb leverans och en liten överraskning i paketet, nice. Tack
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ