レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Lämnade in min bil för glasbyte förra veckan. Tyvärr så funkade inte sensorn som styr farthållaren och avståndet till bilen framför efteråt. Jag ringde dem och fick en ny tid idag. De behövde konfigur... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mycket bra information på hemsidan. Det var mycket lätt att boka tid. Kundtjänsten som kontaktade mig för en ändring mycket kunnigt och hjälpsam. Då fick jag besked att man kunde ha lånebilen hela da... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bytte framrutan hos Carglass igår. De löste problem utan snack eller merkostnad och levererade långt över vad som kunde förväntas. Bytte framruta hos Ryds bilglas tidigare i år. Kommer aldrig göra det... もっと見る

企業情報

1. 自動車ガラス専門店
  2. 自動車修理店

当該企業による記述

Carglass® är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. Carglass® har över 100 verkstäder i Sverige, här hjälper vi dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller vilken årsmodell din bil har.

4.3

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Sämre vindruta

Bytte vindruta. Carglass monterade väsentligt sämre "glas" än i originalrutan, inte alls lika klart och inte lite mörktonat som tidigare.

2026年4月11日

Carglass® Sverige からの回答

Hej Vad tråkigt att läsa om din upplevelse hos oss. Om du har möjlighet får du gärna skriva till oss på nps@carglass.se och berätta lite mer om vad som hänt när du besökte oss. Vi tar till oss feedbacken och skulle uppskatta om du ville berätta lite mer. Med vänlig hälsningar Gabriel Kundcenter

5つ星のうち1の評価

Tidigare bra erfarenheter – nu totalt förtroenderas.

Lagade ett stenskott som sprack inom 30 minuter. Carglass bekräftade själva att det var deras ansvar och att åtgärden skulle vara kostnadsfri. När bilen väl är inlämnad för rutbyte ringer de plötsligt och kräver ~3000 kr i moms.

Att ändra villkoren när bilen redan står på verkstad är oseriöst. Inkonsekvent, otydligt och riktigt dåligt hanterat – både från kundtjänst och station.

Kommer inte tillbaka.

2026年4月16日

Carglass® Sverige からの回答

Hej Lottie och tack för att ni delar med er!

Om vi har fått allt rätt om foten här, så är detta en företags bil då moms är inblandat i eran text till oss. Vi har fortfarande gett er korrekt information kopplat till att det är vårat ansvar och ni kommer inte att behöva betala någon självrisk för arbetet. Men momsen är det inget som vi på Carglass styr över utan den tillkommer alltid.

Ifall ni fortsatt önskar mer hjälp kring detta är ni välkommen att mejla oss på '' nps@carglass.se '' så kikar vi gärna närmare på det.

Hoppas ni trotts detta i framtiden önskar komma tillbaka till oss!

Flexibla

Flexibla, trevliga och proffsigt. De erbjöd mig att köra mig till tunnelbanan när jag lämnat bilen

2026年4月7日

Hej Lisa,
Vi tackar och bockar för eran recension!

Väldigt kul att ni delar med er om eran upplevelse hos oss,

5つ星のうち5の評価

Trevligt och kompetent bemötande.

Trevlig personal, effektiv bokning och rådgivning om bilrutan. Resultatet blev över förväntan, kan varmt rekommendera Carglass Partille.

2026年4月16日

Carglass® Sverige からの回答

Hej Kenneth och tackar så mycket för eran recension!
Super kul att få höra att ni uppskattade jobbet våran verkstad i Partille har gjort,

Varmt välkommen åter!

Proffsig och snabb 👍

2026年4月13日

Carglass® Sverige からの回答

Hej och tack så mycket för erat ord,

Vi uppskattar väldigt mycket att ni tar er tiden och delar med mer om eran upplevelse hos oss!

Med vänliga hälsnignar,

Snabb service .

2026年4月13日

Carglass® Sverige からの回答

Hej Jan och tack så mycket för 5-stjärnor!
Härligt att ni uppskattade den snabba servicen.

Jätte bra service

Jätte bra service, väldigt trevligt bemötande och väldigt bra utfört arbete.

2026年4月8日

Carglass® Sverige からの回答

Vi tackar så hjärtligt för eran 5-stjärniga recension!
Super kul att höra att ni var nöjda med besöket hos oss, vi önskar er välkommen åter.

5つ星のうち1の評価

I reklamere med byt ikke få lavet…

I reklamere med byt ikke få lavet…
I reklamere med byt ikke få lavet forruden. Så jeg bookede tid brugte over 1 time på transport og benzin. Mærker med det samme jeg kommer ind at man ikke har tid idag. Da han kigger på forruden er der 2 stenslag jeg ønsker lavet og det vil han ikke selvom de er små og ikke i hjørnet. Nej dem kan han ikke lave så skal hele ruden byttes. Nå jeg troede I reklamerede med at det var det man ikke skulle begge stenslag var helt nye skete siste uge så ville være på forkant men det blir så et andet sted suk. Det var idag på godsvägen 19 Trelleborg carglass jeg har billeder fik ikke en bekræftelse på mail så i må kontakte mig for regnr

2026年4月1日

5つ星のうち1の評価

Riktigt otrevlig tjej i kundtjänsten…

Riktigt otrevlig tjej i kundtjänsten som bara lägger på luren, otrevlig attityd redan från början..

2026年4月7日

5つ星のうち1の評価

Usel reparation av liten spricka.

Bilprovning anmärkte på 5cm långa sprickor i vindrutan, utanför synfältet. Gjorde reparation December 2025 - nästan obefintlig förbättring!! Stämmer inte med perfektionen i reklamfilmerna!! Med stor tvekan godkänd av bilprovningen. Sedan har sprickan gradvis ökat, nu 3 månader senare hela 40cm. Hela rutan måste nu bytas! Mao har Carglass gjort en felaktig eller onödig reparation som kostat mig onödig tid och pengar. Klarar man inte att göra en bra reparation skall man byta rutan med en gång!

2025年12月8日

Carglass® Sverige からの回答

Hej Vad tråkigt att läsa om din upplevelse hos oss. Om du har möjlighet får du gärna skriva till oss på nps@carglass.se och berätta lite mer om vad som hänt när du besökte oss. Vi tar till oss feedbacken och skulle uppskatta om du ville berätta lite mer . Med vänlig hälsningar Gabriel Kundcenter

Sjukt dåligt företag

Carglasd i Skarpnäck är jätte dåligt verkstad
Hade bokat tid var på plats och parkerade bilen utanför och precis skulle gå in och anmälla min ankomst då ringer dem och vill boka om tiden

Jätte sjukt sätt att ta hand om sina kunder

Carglas var mitt första val altid
Men nu aldrig mer

2026年3月23日

Carglass® Sverige からの回答

Tack för din feedback. Det kan ju vara så att någon blev hastigt sjuk sådant händer och vi försöker ringa så fort vi får informationen. Du får gärna mejla oss på nps@carglass.se om vad som hände så vi kan ta det vidare.
Med vänlig Hälsning
Anna
Kundcenter

5つ星のうち1の評価

Känner mig lurad av Carglass efter…

Känner mig lurad av Carglass efter deras hanterande av vårat ärende med byta av rutan där dom inte fick värmen att fungera. Den fungerande på rutan som var helt trasig, men inte på rutan dom bytte. På fjärde försöket så hade rutan hunnit få stenskott och då tyckte dom inte garantin gällde. Vi lär inte välja att åka tillbaka till Carglass, och kommer stark rekommendera alla att ta ett annat ställe att byta sin ruta.

2026年2月18日

Carglass® Sverige からの回答

Hej Johan, tack för din feedback, vi är ledsna att ni haft en dålig upplevelse hos oss och skulle önska att ni skriver in till nps@carglass.se för vidare hantering.
Ha en fortsatt fin fredag
Med vänlig hälsning,
Carglass kundcenter

Väldigt trevlig personal

Väldigt trevlig personal, snabbt fick vi en tid dagen efter för att byta rutan, snabbt byttes rutan o när betalningen var gjord går jag ut o ser att låskåpan på förarsidans dörr är borta. Den var inte borta när jag körde dit, inte borta när jag lämnade bilen, men plötsligt borta när jag ska hämta. Killarna vägrar medge att de gjort fel o säger att de tagit foto av skadan när de fick bilen. Det kan de ju säga, men det gör ju inte det mer sant. De lyckades ta sönder den på något sätt o kan inte erkänna det när jag påpekar det. Dåligt!

2026年2月17日

Carglass® Sverige からの回答

Hej Vad tråkigt att läsa om din upplevelse hos oss. Om du har möjlighet får du gärna skriva till oss på nps@carglass.se och berätta lite mer om vad som hänt när du besökte oss. Vi tar till oss feedbacken och skulle uppskatta om du ville berätta lite mer. Med vänlig häslningar Kundcenter

Aldrig mer Carglass !

Aldrig mer !
Åkte för att byta rutan innan jag skulle lämna in en leasing bil . Fredag eftermiddag, så personalen påpekar att de stänger 16:30 och det tar ca 2-2,5 timme att byta rutan ( kom 13:27) . 14:15 kommer sms att bilen är klar .
När jag kommer så säger den anställda att min panorama tak är sprucken och visar spricka vid chaufförens dörr.
Åker därifrån fundersam, hur kan det vara möjligt . Dagen efter när jag undersöker bilens tak , ser jag att spricka börjat i mitten från framrutan. Ringer kundtjänst 3 gånger på 2 dagar och vill få kamera bilder när de byte rutan. De säger att det finns inga kameror ,men de har bilder på min bil innan rutbyte . Bet att maila de till mig och får ett nej.
Mailat VD ,som skriver på hemsidan att han personligen läser alla mail, men mer än 1 månad senare fortfarande inget svar .
Så lämnade in bilen med sprucken panorama tak och ska betala 4500kr i självrisk för Volvo.
Fråga : Carglass , om ni har inget att dölja , varför bilder på min bil är hemligt stämplade?

2025年12月18日

Hej Vanda,
Tack för din feedback. Vi beklagar att ni har haft en dålig upplevelse hos oss.

Bilderna teknikern tar innan bytet är absolut inte hemlig stämplade, vi skickar dom gärna.

Ni får gärna höra av er till oss på nps@carglass.se så kan vi kolla närmre på ert ärende. Har du fler frågor får du gärna kontakta oss på 0771 575 575.

Carglass in S:t Göransvägen 23

Carglass in S:t Göransvägen 23, 554 54 Jönköping delivers gives superb service. Friendly from the moment you meet them until you leave. Was recommended by a friend as a great place and I agree they are fantastic.

2026年1月21日

Carglass® Sverige からの回答

Thank you for the fantastic review! We're glad you enjoyed our service and felt well taken care of. We appreciate your trust and hope to see you again if you ever need us in the future!

Best regards
Wiktoria, costumer service

5つ星のうち1の評価

Jag lämnar in bilen på Carglass på…

Jag lämnar in bilen på Carglass på Söder i Stockholm , när jag hämtar bilen är båda fästena till solskärmarna avbrutna .
Sånt som händer tänker jag , kontaktar Carglass för åtgärd och får veta att jag kan åka tillbaks och få det kostnatfritt åtgärdat
Åker dit och får veta att ingen har fått information om detta samt en kommentar ”det är som vanligt med kundtjänst dom bara lovar och vi vet ingenting ”.det har nu gått två veckor i gen har hört av sig , jag har nu köpa nya fästen själv och åtgärd det Carglass har orsakat.

2026年1月9日

Carglass® Sverige からの回答

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av dina synpunkter. Din feedback är mycket värdefull för oss. Den hjälper oss att förbättra både vår service och våra processer, så att vi kan erbjuda en ännu bättre kund upplevelse framöver.

För att vi ska kunna följa upp ditt ärende på bästa sätt och förstå din upplevelse i detalj, ber vi dig vänligen att skicka ett mejl till oss på nps@carglass.se. Vänligen inkludera relevant information som exempelvis datum för ditt besök, vilken Carglass verkstad du besökte med och en kort beskrivning av ärendet eller din upplevelse.

Har du övriga frågor eller behöver snabb hjälp är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0771-575 575, så hjälper vi dig gärna.

Bästa kundtjänsten!

Jag hittade ingen tid som funkade för mig på hemsidan så chansade på att ringa och fick trevligaste, smidigaste, bästa hjälpen! Allt löstes snabbt och med ett leende. Grymt imponerad. Kundtjänsten ger kunderna en positiv upplevelse redan innan man ankommer till verkstan!

2025年12月16日

Carglass® Sverige からの回答

Tack för din superfina recension! Vill blir så glada över att vårt arbete från alla håll gett dig en så fin upplevelse.

Aleksandra

Trustpilot エクスペリエンス