Eurocoinhouse レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Zeer slecht in communicatie, na verschillende reviews gelezen te hebben kreeg ik een beetje schrik dat ik het niet zou ontvangen. Uiteindelijk muntstuk ontvangen en netjes ingepakt. Communicatie aan d... もっと見る

5つ星のうち1の評価

2 bestellingen gedaan. Eerste goed aangekomen 2e nooit bezorgt. Op email wordt niet gereageerd en telefonisch niet bereikbaar. Slechte munthandelaar, van weg blijven

5つ星のうち4の評価

5つ星のうち1の評価

Let op! Dit bedrijf licht je op… Bestelling gedaan en nooit iets ontvangen. Mail gestuurd, geen antwoord. Gebeld, telefoon wordt niet opgenomen. Gemeld bij ACM en melding gedaan bij de Politie van... もっと見る

期待以下

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 17

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Ik bestel al jaren bij eurocoinhouse…

Ik bestel al jaren bij eurocoinhouse tot nu alles geleverd er is nog een bestelling onderweg vrij snel telefonish contanct gehad de eigenaar zei mij dat de bestelling onderweg is.Over het algemeen houden zij zich keurig aan alle afspraken en snelle levering.
Als er problemen zich voor doen dan zorgen ze ervoor dat er een passende oplossing komt.Het bedrijf is een aanrader voor verzamelers,

2025年5月29日
5つ星のうち2の評価

Order received, but communication needs improvement

I initially placed an order on April 23rd (Order #300009260) and was very concerned because I hadn’t received any shipping confirmation or tracking number, and my attempts to contact the company went unanswered for a while.

However, I’ve now received the order. Although the communication could definitely be improved — especially during the waiting period — I’m glad that the product eventually arrived.

I’ve updated this review to reflect that the order was fulfilled, but I still recommend that the company improves its customer support and order communication in the future.

2025年5月9日

Geweldige service

Ik koop al een paar jaar 2 euro herdenkingsmunten bij dit bedrijf.
Soms gaat er iets fout en als ik dan contact opneem wordt je keurig beantwoord en de fout wordt direct hersteld.
Ik raad iedereen Eurocoinhouse aan!

2025年4月29日
5つ星のうち4の評価

Fout rechtgezet

Begin december bestelde ik een zeldzame munt. Levering liep vertraging op. Bij eerdere bestellingen liep het nochtans steeds prima. Aan de telefoon beloofde een mevrouw me een snelle oplossing. Die bleef uit en er werd niet gereageerd op mijn volgende berichten. Nadat ik op basis hiervan een review indiende met 1 ster nam het bedrijf zelf contact op. Vriendelijk, constructief gesprek. Blijkbaar loopt er iets mis met de berichten via de site. Meneer beloofde dit te zullen onderzoeken. 's Anderendaags werd de munt aangetekend bezorgd. Fout rechtgezet.

2025年1月9日
5つ星のうち1の評価

Internetoplichting door Eurocoinhouse wij hebben aangifte gedaan.

Eurocoinhouse weigert geld terug te betalen maar heeft order niet geleverd. We zijn al bijna 15 jaar klant bij Eurocoinhouse, en hebben nooit problemen gehad, maar helaas waren wij nu genoodzaakt een aangifte wegens internetoplichting tegen Eurocoinhouse in te dienen. Onze order ter waarde van 317,95 euro is door de vervoerder niet bij ons afgeleverd, Eurocoinhouse weigert echter geld terug te betalen.
Wij hebben Eurocoinhouse herhaaldelijk gemaild zonder dat er een antwoord kwam, echter 1 dag na onze aangifte kon Eurocoinhouse wel reageren. Voor ons voelt het dus alsof ze onze emails opzettelijk negeren waardoor Eurocoinhouse vermoedelijk denkt onder de terug betaling uit te komen.
Order is volgens Eurocoinhouse aangetekend opgestuurd via GLS, maar ze hebben geen handtekening voor ontvangst van ons, logisch als er niet geleverd is. Wij zijn hier nu al meer dan 6 maanden mee bezig en zijn het nu zat vandaar de aangifte tegen Eurocoinhouse.
Eurocoinhouse zegt dat ze aangesloten zijn bij TrustedShops waar ze een geld-terug-garantie bieden, echter krijg je geen geld terug. De regels van TrustedShops gelden maar 30 dagen en Eurocoinhouse wil eerst onderzoek doen ( wat langer duurt dan 30 dagen ), hierdoor is er dus eigenlijk geen dekking via TrustedShops, en hoort Eurocoinhouse dus zelf de verantwoordelijkheid voor een terug betaling te nemen.
Helaas voor Eurocoinhouse weten wij iets meer van Nederlands recht af, en aangezien Eurocoinhouse als internetwinkel verkoopt onder de “Wet verkoop op afstand”, kunnen ze zich beter aan deze wet gaan houden. Want onder deze wet is Eurocoinhouse als bedrijf ALTIJD verantwoordelijk voor de levering, en dit kunnen ze niet afschuiven op iemand anders.
Onze aangifte is de 1e stap en mocht Eurocoinhouse niet binnen 14 dagen ons geld terug betalen, dan gaan we vervolg stappen ondernemen.
Wij laten het er niet bij zitten en raden alle klanten van Eurocoinhouse die ook zo’n probleem hebben aan om aangifte wegens internetoplichting tegen dit bedrijf te doen.

2024年5月29日

Extreem slechte ervaring met Eurocoinhouse

Geen communicatie ( op email of telefoon). Geen tracking nummer en geen goederen ontvangen. BLIJF ER WEG AUB. Eurocoinhouse kan nog veel leren van andere webwinkels. Daar is de klant tenminste verder geholpen. Bij Eurocoinhouse telt alleen je centen. Heb mijn account opgezegd bij Eurocoinhouse. NOOIT MEER

2024年12月18日

Zeer slecht

Zeer slecht. Op 20 juni munten besteld het is nu 1 juli. Nog steeds niks geleverd. Dus niet binnen 1 dag geleverd. Ben benieuwd of ze nog binnen gaan komen.

2024年7月1日
5つ星のうち5の評価

3 speciale 2- euromunten…

Ik had 3 speciale 2- euromunten besteld. Toen ik bestel ontving was er 1 van de 3 munten de foute. 1 telefoontje en dit werd opgelost door de correcte munt na te sturen en de verkeerde kon ik houden. TOPSERVICE

2024年1月16日

Zeer slechte performance

Ongelofelijk, bestel begin november een unc set Luxemburg met muntmeesterteken Leeuwtje maar krijg met muntmeesterteken Raaf. Heb Eurocoinhouse diverse keren gemaild, 0 reacties, twee keer een ouder dame aan de lijn gehad en die erkende het probleem. Ze zouden kijken hoe het opgelost kon worden. Je wacht dan weer op antwoord maar vergeet het maar, ze laten je als consument gewoon barsten. Ik kap er mee bij hun te bestellen, als ik zo met mijn klanten zou omgaan zou ik me diep schamen. Net weer een klacht gestuurd en nu maar deze beoordeling er uit, waardeloos bedrijf geworden, tip....( kijk even verder want ze zijn nog duur ook )

2023年11月4日
5つ星のうち3の評価

Bestelling niet ontvangen

Heb een bestelling gedaan zit nu ruim een week op mijn bestelling te wachten ik heb gemaild en dinsdag zeiden ze het is verzonden en komt vandaag binnen het is nu vrijdagavond en nog steeds niets als ze het al een week geleden verzonden hebben en het is er nu nog niet dan moeten ze toch achterhalen waar het gebleven is en contact op nemen met de klant maar dat doen ze niet erg jammer Het is inmiddels zaterdag en wonder het pakje is binnen wel laat maar keurig verpakt toch blij dat het er inmiddels is

2022年7月8日

レビューの対象になっている企業の方へ