Dette er tredje bestilling hvor de bruker ekstremt lang tid på å sende pakken, når det står 2-5 dager levering så skal det ikke ta 2-5 uker å sende den!
Ekstrem dÃ¥rlig kundeservice! Har skjedd to ganger pÃ¥ 5 mÃ¥neder at jeg ikke har mottatt bestillingen min. Og ikke svarer de pÃ¥ mail. Jeg skal nÃ¥ slutte Ã¥ bestille herfra. Man kaster penger ut av vindu... ãã£ãšèŠã
Kundeservice er fravÊrende. Svarer Ikke pÃ¥ mail og sending fÞrer til ekstra toll avigift. IfÞlge nettsiden skal man fÃ¥ tilbakebetalt hvis man mÃ¥ betale dobbel toll, men dette klarer ikke de Ã¥ ryd... ãã£ãšèŠã
Kundeservice svarer ikke pÃ¥ henvendelser. De sender ikke pakker med sporing. Det er umulig Ã¥ fÃ¥ refusjon eller returnere noe som helst. Selv om det stÃ¥r at produktet du bestiller er pÃ¥ lager, sÃ¥ er... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Ekstremt sen levering
Bestilte varer 12/12
Bestilte varer 12/12, ifÞlge DHL-sporingen har pakken ligget i Frankfurt siden 18/12- og har status som Expired. Ikkeno svar å få på noen av mailalternativene.
Langvarig stillhet
Langvarig stillhet, feil fra avsender og total mangel på ansvar
Jeg har tidligere vÊrt en svÊrt fornÞyd og lojal kunde hos Evaeske og har handlet der flere ganger. Nettopp derfor er denne opplevelsen ekstra skuffende.
Jeg la inn en bestilling 28. november og betalte ekstra for DHL Express, et leveringsalternativ Evaeske selv markedsfÞrer tungt som raskere levering. Grunnen til at jeg valgte ekspress var at jeg hadde eksamen og samling, og jeg bestilte i god tid for å sikre at pakken skulle komme frem i tide.
Til tross for dette ble pakken ikke sendt fÞr 3. desember, altså flere dager senere og helt i siste liten. I perioden fÞr utsendelse sendte jeg flere e-poster uten å få noe svar fra Evaeske. Manglende kommunikasjon allerede her opplevdes svÊrt uprofesjonelt.
Da pakken fÞrst ankom Norge, ble den stoppet i tollen. DHL bekreftet senere skriftlig at sendingen ble tatt ut til manuell inspeksjon, blant annet fordi deklarasjonen fra avsender ikke samsvarte med innholdet. Dette fÞrte til lang forsinkelse, betydelig stress, og til slutt ble pakken destruert under tollbehandlingen. Jeg mottok aldri varene jeg hadde betalt for.
Det tok lang tid fÞr Evaeske i det hele tatt svarte på e-postene mine. Når svar fÞrst kom, var de vage og uten konkrete lÞsninger. Jeg fikk verken tilbud om refusjon eller ny levering, til tross for at jeg stod helt uten varer.
Til slutt måtte jeg starte chargeback via banken for å få pengene tilbake.
Det som gjÞr denne saken ekstra trist, er at jeg tidligere har vÊrt en kunde som kunne fortsatt å handle for betydelige belÞp. I stedet har denne opplevelsen vist:
⢠svÊrt mangelfull kundeservice
⢠sen utsendelse til tross for ekspressbetaling
⢠feil deklarasjon fra avsender
⢠ingen reell oppfÞlging eller ansvarstaking
Evaeske har med dette mistet en kunde. Jeg kan dessverre ikke anbefale å handle her dersom noe skulle gå galt, da står man i stor grad alene.
Ekstrem dårlig kundeservice
Ekstrem dårlig kundeservice! Har skjedd to ganger på 5 måneder at jeg ikke har mottatt bestillingen min. Og ikke svarer de på mail. Jeg skal nå slutte å bestille herfra. Man kaster penger ut av vinduet.
Jeg venter fortsatt på svar på epost jeg har sendt fÞrst i juni, sendte ny mail i august og har enda ikke fått svar. PrÞvde på ny bestilling i slutten av oktober og har enda ikke mottatt pakken. De gir deg heller ikke ordrebekreftelse på epost.
Ikke eksisterende kundeservice, pakker kommer aldri!
Elendig kunde service, svarer ikke på mail. Bestilte varer 31.okt, ved skrivende stund er det 3. Des og har enda ikke fått noe varer eller svar fra kundeservice. Skal melde sak til Forbrukerrådet, anbefaler dere å gjÞre det samme.
Jeg bestilte noe for en måned siden
Jeg bestilte noe for en mÃ¥ned siden! Ingen pakke eller svar fra kundeservice til dags dato. Helt avskyeligðð
Ikke seriÞst !
Jeg bestilte varer fra dem 1 April og har ikke motsatt varene. De svarer ikke på mail så nå melder jeg det inn til banken som svindel.
Synd det skal komme til dette !
Svindel
Jeg har nå hatt to separate ordrer der varene mine aldri har kommet.
Hold dere langt unna dette sÞppelfirmaet.
Har ikke motatt produktene jeg harâŠ
Har ikke motatt produktene jeg har betalt for. Er snart 2 mnd siden jeg bestilte. Får heller ikke svar på mail når jeg har tatt kontakt ang produktene jeg ikke har fått. Svindel
Bestilt fra disse flere gang
Bestilt fra disse flere gang, aldri vÊrt et problem. Har snakket med kundeservice fÞr jeg bestilte om hva som skjer om pakken ikke sku kommet frem. Da har kundeservice sagt ifra at da får man enten pengene tilbake eller ny pakke. Men pakken har kommet frem vÊr gang! Bestilte ny pakke idag for 2200kr! Kudos til evaeske!!
Brukt over mange år
Brukt over mange år. Beste varene. Leveringstiden varierer, men stort sett samme uke. Ventet i ganske lang tid på en pakke fra juletiden, men skjÞnner at det er posten som rotet det til
Latterlig service
Latterlig service og selskap. Anbefaler å melde dem til forbrukerrådet, da får de bot på 3000 NOK per sak.
Har en pakke jeg aldri har mottatt, de har souttet å svare på epost, nekter å gi tilbake penger, og sender heller ingen ny pakke. Gått snart 2mnd.
Har alt skriftlig og skulle gjerne delt bilder.
Deres tap om de velger bot på 3000NOK fremfor å sende ny pakke til lavere kost.
Update 17.02
Til slutt sendte de ny pakke, tok nesten 2mnd, mye mas, flere ubesvart eposter, svak service.
Men har benyttet dem fÞr uten problem, kjipt de skulle levere så svakt på service når problemet fÞrst var ute.
Har derfor oppdatert anmeldensen fra 1/5 til 3/5.

Evaeske ããã®åç
Bra side
Veldig fornÞyd. Eneste siden som har produkter jeg trenger for rÞykeslutt.
Varer ikke levert.
15 april 2024 bestillte jeg varer for 1000 kroner som fortsatt ikke er levert ( i dag er det 22 mai ). Har sendt mange eposter men får ikke svar. Er svÊrt skuffet og irritert over elendig kundeservice. Trolig ren svindel !!!
Ãn stjerne er egentlig en for mye
Ãn stjerne er egentlig en for mye, men..
Bestilte 25.februar, og etter 3 uker tok jeg kontakt. Da fikk jeg svar. Svaret var at kanskje Posten ikke klarte å finne postkassa mi. Men alle mail jeg har sendt etter det, gidder de ikke svare på, og varene har ikke dukket opp. Ikke kast bort pengene deres på denne nettsiden.
Ren svindel - STYR UNNA!
Bestilte varer for over 700kr, fikk aldri tilsendt hverken varer eller informasjon. Det har gått et halvt år så nå orker jeg ikke mer. Kundeservice svarer ikke/bryr seg ikke. Dette er så nÊrme svindel som man får det.
Bruk pengene et annet sted, halv pris på engelske sider!
Ordered a package 2
Ordered a package 2. March. It said that it would take approximately 3-5 days to deliver. I understand that it sometimes takes a bit longer, so I stayed patient. It says on your website that it might take three weeks. It has now been three weeks, and it has not even been sent.
Bestilte varer til over 2,5 tusen fÞrâŠ
Bestilte varer til over 2,5 tusen fÞr vinterferien og betalte for rask frakt. Varene skulle komme i ferien men de kom uken etter, trodde jeg. Postnord sporingen sier varene er levert, men de var ikke Ã¥ se noe sted. Postnord sier jeg skal kontakte butikken for reklamasjon. Men fÃ¥r ikke kontakt i kundeservice. Har sendt 3 mailer uten svar. Bestilte 16 februar og har ikke hÞrt noe enda. NÃ¥ er det 11 marsâŠ
Order nr: 5272465
Bestilt 16 Februar
Oppdatering fra februar 2025. Dette er ren svindel. Har enda ikke fått verken refundert pengene eller varene. Har plaget kundeservicen sporadisk ila. det siste året med lite håp igjen. Bruker samme unnskyldning til meg som alle de andre som har gitt én stjerne her. At det er posten eller postnord som ikke har levert. Da er det fortsatt speditÞren hos evaeske sin jobb å ta kontakt med transportÞren.
KjÞper du her er det like greit å kaste pengene i peisen.
Helt tragisk
Helt tragisk, prisene er fire-fem ganger hÞyere enn for tilsvarende produkt bestilt fra England.
Betalte ekstra for frakt, det var bortkastet! Sporingen er sjanselÞs, og 2-4 virkedager er direkte villedende.
Styr unna, siste gang jeg handler på dette nettstedet.
Varene kom aldri og di skylder pÃ¥âŠ
Varene kom aldri og di skylder på posten. Ikke villig overhode til å finne en lÞsning