レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Presale code werkte niet volgens de link die ik kreeg, vervolgens kon ik niet het vak kiezen waar ik wilde zitten, terwijl dat met ticketmaster allemaal veel beter ging

企業情報

1. イベント チケット販売業者

当該企業による記述

Eventim.nl is dé online ticketshop voor officiële, betrouwbare tickets. Wij zorgen ervoor dat je altijd de beste tickets ontvangt en bieden de beste service rondom evenementen, zoals uitgebreide informatie, nieuwsbrieven, leuke acties en nog veel meer. Je kunt kiezen uit duizenden evenementen. Of het nu gaat om kaartjes voor een musical, concert, theatervoorstelling, sportevenement of een popfestival, je vindt het bij ons allemaal.

連絡先

5つ星のうち2の評価

Presale code werkte niet

2026年4月15日

Eventim Benelux からの回答

Na controle zien we dat het is gelukt om een reservering te maken voor Noah Kanan.

Heel service vriendelijk 😍

Heel service vriendelijk 😍

2026年4月7日

Hi Carla,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen we enorm.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze hulp.

5つ星のうち1の評価

Eventim lijkt mij een fake bedrijf

Eventim lijkt mij een fake bedrijf; telefonisch NIET bereikbaar, je krijgt via hun 0900-1353 of 0900-5001353 telkens bandjes waarbij je wordt doorgeschakeld naar muziek en je kunt vervolgens uren wachten maar geen levend persoon die je aan de lijn krijgt. Ze werken samen met paylogic; zelfde verhaal. GEEN TICKET KOPEN BIJ DEZE OPLICHTERS!!!!!!!! Ik wilde mijn ticket wijzigen en locatie ontvangen van een event in november waar ik fors voor betaald heb, maar krijg via paylogic automatisch gegenereerde antwoorden die helemaal niet de vraag beantwoorden, maar weer bevestigen dat ik een ticket heb gereserveerd. DIT ZIJN OPLICHTERS!!!!!!!

2026年4月6日

Hi chedwa pinto,

Wij helpen je uiteraard graag verder. We willen je daarom vragen het contactformulier op onze website in te vullen en daarbij het e-mailadres te gebruiken waarmee de betreffende bestelling is geplaatst.

Via deze link vind je het formulier;https://www.eventim.nl/contact-form/?lang=nl_nl

5つ星のうち1の評価

Gedwongen app, triest dat de show hierin meewerkt

Wat een nare app en mentaliteit.
Zodra je kaartjes voor een show wilt kopen dan gebeurt het volgende:
1. Je wordt gedwongen de app te downloaden. Ik ken mensen die hier nog meer bezwaar tegen hebben dan ik om verschillende redenen.
2. Ze willen optioneel je adres. Als je niets invult krijg je de melding dat je gegevens niet kloppen en de velden moet aanpassen.
3. Als je de tickets bestelt dan staat er uiteindelijk “u heeft gekozen voor de optie via de app”. Daar moet staan “u bent gedwongen de app te kiezen.

Welke instantie zou hier een klacht over opnemen? Tevens gênant voor de shows die zich hierbij aansluiten. Meteen weinig lol als ik bedenk dat zo’n show zich hiervoor leent. Teleurstellend. Show dus ook meteen maar een mindere review.

2026年4月3日

Hi Rob,

5つ星のうち5の評価

Verkeerde reservering en vlotte oplossing van Klantenservice

Ik had een reservering gedaan en bij het doorgeven van de datum, kreeg ik te horen dat ik precies een verjaardag had uitgekozen om naar een voorstelling te gaan. Helaas geen verzekering afgesloten. De klantenservice op de hoogte gesteld en gevraagd of zij de datum konden wijzigen. Helaas kon dat niet. Maar ze zouden de reservering ongedaan maken en het geld terug storten vanwege de inhoud van mn mailtje. Afijn ik een nieuwe reservering gedaan en binnen een week had ik de betaling van de foute reservering terug op mn bankrekening. Hartelijk dank Klantenservice voor de snelle afhandeling van mn mailtje en juiste aanwijzing om opnieuw te reserveren. En bedank financiële afdeling van Eventum voor het vlugge terug storten.

2026年3月21日

Hi Coby,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen we enorm.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze hulp.

We wensen jullie alvast heel veel plezier bij de show!

Rolstoeltickets annuleren

Op 27 maart zou ik samen met mijn moeder naar een voorstelling gaan. Helaas is dit wegens omstandig niet mogelijk dus wil ik van de kaarten af. Omdat het gaat om een rolstoelticket heb ik in de ogen van Eventim/Stage Entertainment maar gewoon pech.

Doorverkopen is onmogelijk omdat het gaat om een rolstoelticket en omdat ik geen verzekering heb (die mij telefonisch niet is aangeboden, en waarvan nooit is uitgelegd dat deze verzekering noodzakelijk is voor doorverkopen) ben ik nu maar al het geld kwijt. Ook het eten wat we erbij hebben geboekt mogen wij niet annuleren of doorverkopen.

Ik heb meerdere malen gebeld naar Eventim en Stage Entertainment, die beide naar elkaar verwijzen. Ik heb geprobeerd contact te krijgen via FanShop maar ook daar is het onmogelijk de tickets te verkopen. In elke mail of telefoongesprek wordt weer wat anders gezegd

Ik vind het belachelijk dat er niet een normale oplossing mogelijk is omdat het om rolstoeltickets gaat. Ik begrijp dat geld teruggeven geen optie is maar als het 2 normale tickets waren had ik nog een mogelijkheid om geld ervoor te krijgen. Nu ben ik gewoon het gehele bedrag kwijt.

2026年2月15日

Hi Karin

Een boeking is na betaling definitief. Als je zelf niet kunt gaan, kunnen tickets altijd worden overgedragen aan anderen. We begrijpen dat dit bij rolstoeltickets lastiger kan zijn.

Eventim is niet de organisator van de voorstelling waarvoor je tickets hebt geboekt. Eventim werkt in opdracht van een organisator.

Stage Entertainment is verantwoordelijk voor de volledige kaartverkoop en bepaalt zelf hoe deze wordt uitgevoerd.

Onlangs is de organisator overgestapt op een ander ticketsysteem, waardoor bestaande boekingen niet langer via Eventim worden afgehandeld. Het omboeken van tickets is daarom via Eventim niet mogelijk.

Daarnaast heeft de organisator besloten dat het aanbieden van tickets via fanSALE voor dit evenement niet meer mogelijk is.

We begrijpen dat dit niet het gewenste antwoord is. Stage Entertainment is het juiste aanspreekpunt om je klacht verder te bespreken.

Kaarten gekocht voor Kensington

Kaarten gekocht voor Kensington. Door ziekte in de familie konden we niet gaan. Op TicketSwap werden heel veel kaarten gevraagd, maar de enige doorverkoop mogelijkheid was via hun eigen fansale. Daar heb ik mijn vijf kaarten niet kunnen verkopen, terwijl het via TicketSwap waarschijnlijk makkelijk was gelukt. Dan had ik mijn 330!! Euro terug gehad en waren er blije fans geweest die alsnog naar het concert hadden gekund. Waardeloos bedrijf. Ook hun medewerken wilden/konden na mail en telefonisch contact niet helpen. Ik koop echt nooit meer tickets via deze site.

2025年12月3日

Hi JK,

Voor het concert van Kensington is het op verzoek van de organisator niet toegestaan om tickets via andere websites dan fanSALE te verkopen. Hierdoor is het niet mogelijk om je tickets via Ticketswap aan te bieden.

Bij de aankoop van de tickets ga je een overeenkomst aan met de organisator en ga je akkoord met de bijbehorende voorwaarden, waaronder de manier waarop tickets doorverkocht mogen worden. Dit betekent onder andere dat tickets uitsluitend via fanSALE verkocht mogen worden.

Eventim fungeert hierbij uitsluitend als bemiddelende partij tussen jou en de organisator en kan de voorwaarden van de organisator niet aanpassen of omzeilen.

5つ星のうち1の評価

Met een voucher van Eventim geen kaarten naar eigen keuze in duitsland

Met een voucher van Eventim, gekocht in Nederland, kun je GEEN kaarten kopen bij Eventim Duitsland...dus...er is een stevige beperking in de evenementen, welke je kunt bezoeken. Eventim IS een Duits bedrijf.....écht slecht geregeld...ik zal nooit iemand met een voucher van dit bedrijf opzadelen.

2026年1月22日

Hi Sas,

CTS EVENTIM is een internationaal bedrijf waarbij ieder land werkt met een eigen systeem, klantenbestand en evenementen aanbod. Omdat je de cadeaubon via Eventim Nederland hebt besteld, verloopt alle communicatie en afhandeling via Nederland.

Omdat elk land werkt met eigen systeem, is er vanuit Nederland geen toegang tot de systemen van een ander land.

5つ星のうち1の評価

Tickets onder valse informatie verkopen

Eventim had kaarten tekoop voor een concert. Na deze aangeschaft te hebben en conformatie gekregen te hebben van de dag plaats en concert op zowel hun eigen dashboard als in de mail, staat op de kaartjes zelf een heel ander concert. Is gecontroleerd bij de lokatie waar het concert gehouden zou worden en het geadverteerde evenement bestaat niet.

2026年1月13日

Hi Ugij

Uit de informatie die je hebt gestuurd, kunnen wij helaas niet opmaken om welk evenement het precies gaat. Daardoor is het voor ons op dit moment niet mogelijk om te controleren wat er aan de hand is of om mee te kijken in het systeem.

Doorverkoop nagenoeg onmogelijk

Ik zie de klacht vaker voorbij komen: kaarten kunnen bij bv ziekte niet verkocht worden via Ticketswap maar alleen via hun eigen, onbekende fanSale. Ik lees dooddoeners als reactie van EVENTIM (verzekering, blabla) maar ik kon dus fluiten naar mijn €140 voor twee tickets Kensington. Laatste keer dat ik via hen kaartjes koop, ongeacht hoe graag ik een artiest wil zien. Duur leergeld! (net andere tickets op Ticketswap gezet: half uur later verkocht...just saying...) Dat de artiest en niet EVENTIM hier voor kiest doet niet af aan mijn mening dat doorverkoop via fanSale absoluut geen aanrader is!

2025年12月4日

Hi L. Neijts

Het is code Oranje in Nederland

Het is code Oranje in Nederland. Het openbaar vervoer ligt plat. De sneeuwschuivers stoppen omdat het te gevaarlijk is. Wegen worden afgesloten in verband met ongevallen.

Al zou je ergens willen komen het is simpelweg niet mogelijk...

Toch vindt Eventim het 'een keuze' om niet de weg op te gaan. De voorstelling gaat gewoon door. Enige compensatie is niet bespreekbaar.

Dit bedrijf zorgt graag voor wat extra spektakel bij een overbelast hulpverlenend Nederland.
Kom op Eventim neem verantwoordelijkheid en draag bij aan de veiligheid van je klanten.

2026年1月7日

Hi Kirsten

Wanneer je tickets via Eventim boekt, ga je een overeenkomst aan met de organisator van het evenement. De organisator is volledig verantwoordelijk voor de procedure rondom de kaartverkoop. Dit betekent ook dat de organisator bepaalt of een boeking gewijzigd of geannuleerd kan worden in situaties zoals extreem weer.

Eventim handelt hierbij in opdracht van de organisator en kan daarom zelf geen wijzigingen of compensatie aanbieden.

5つ星のうち1の評価

De link "Uitschrijven" funktioneert…

De link "Uitschrijven" funktioneert niet (als enige, al het andere wel).

Dus eenmaal tickets gekocht wordt je gebombardeerd met reclame email waar je niks tegen kunt doen.

2026年1月7日

Hi Bert P.

Helaas laat de techniek ons in dit geval even in de steek. Wanneer je het contactformulier op onze website invult met het e-mailadres waarop je de e-mails ontvangt, helpen we je uiteraard graag verder om je uit te schrijven van de mailinglijst. Je kan ook op de mailing reageren, dan komt deze ook op de juiste plaats terecht om je te helpen.

Excuses voor het ongemak.

Groet Eventim

SUPERSLECHTE SERVICE!!

SUPERSLECHTE SERVICE!!
Kaartjes gekocht voor een concert in Rotterdam, bij aankomst staan we met een grote groep bezoekers voor een dichte deur. Eventim geeft, wanneer ik bel, door dat het concert is verplaatst naar een andere datum, maar dat ze zijn vergeten de bezoekers op de hoogte te stellen. Een contactpersoon deelt een emailadres met de bezoekers, zodat wij een mailtje kunnen sturen om onze reiskosten te laten vergoeden. Niemand reageert als je naar dat emailadres een mailtje stuurt. Voor mij is het 50 euro om heen en weer te reizen naar Rotterdam. Lekker dan, koop voortaan mijn concertkaartjes niet meer bij Eventim.

EDIT: Hieronder reageert Eventim met een onwaarheid, want ik heb zojuist een email van de organisator ontvangen waarin staat dat Eventim nalatig is geweest in het versturen van een mail om iedereen op de hoogte te stellen van de datum wijziging.

2025年12月13日

Hi Jason

Uit de door jou verstrekte informatie blijkt dat je tickets hebt gekocht voor een evenement via de website van de organisator. Eventim heeft in dit geval uitsluitend het ticketingsysteem geleverd en is niet verantwoordelijk voor de communicatie of wijzigingen rondom het evenement.

Voor vragen over verplaatsingen, restituties of vergoedingen voor reiskosten dien je rechtstreeks contact op te nemen met de organisator van het evenement. Eventim kan hierin geen wijzigingen of compensatie verzorgen.

We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor je is en hopen dat de organisator je verzoek alsnog kan behandelen.

TOP Customer Service Center

4 tickets gekocht voor een evenement.......maar door mij op de verkeerde datum, 1 telefoontje naar Eventime en het is geregeld.
TOP!!

2026年1月2日

Hi Peter

Dank je voor je compliment.
Veel plezier bij de geboekte show!

5つ星のうち1の評価

Nooit meer kaarten kopen bij Toptickets…

Nooit meer kaarten kopen bij Toptickets en/of Eventim. Lijkt verdacht veel op 'legale' diefstal.
Als je in een winkel wat steelt van een euro of meer kun je -terecht- een boete krijgen van € 181 of meer.
Deze figuren dekken zich met kleine onopvallende lettertjes in tegen vervolging en besodemieteren je dan. Ik betaalde voor 2 kaarten voor Het geluk van Limburg € 150,-.
Reguliere prijs € 78,-. Toen ik boekte ging ik er van uit dat ik voor de hogere prijs ook duurdere/betere plaatsen zou krijgen maar helaas. Plaatsen uitzoeken ging bij de boeking nog niet. Toen ik naderhand belde kreeg ik een uitleg die nergens op sloeg.

2025年12月20日

Hi Ed

Uit je bericht lijkt het erop dat je niet rechtstreeks bij Eventim je tickets hebt geboekt. Hierdoor kan het zijn dat je een andere prijs hebt betaald dan de tickets oorspronkelijk zijn.

Helaas bestaan er nog steeds website die op sluwe wijze tickets van Eventim doorverkopen voor woekerprijzen.

We raden je aan in dit verband om eens te kijken op http://www.weetwaarjekoopt.nl. Bij oplichting adviseren wij om altijd aangifte te doen bij de politie.

groet Eventim Nederland

5つ星のうち1の評価

Geannuleerd maar ik weet van niets...

Ik heb 4 kaarten besteld voor een boottocht op tweedekerstdag voor €600. Hoor ik heel toevallig dat deze niet doorgaat.. maar GEEN annulering ontvangen van Eventim? Kerst is over een week en ze hebben nog geen annulering gestuurd. Ik heb Eventim gemaild maar nul reactie.. en nog steeds geen geld terug. Heel slecht.. ik zal nooit meer via ze bestellen! Ik heb nu zelf contact met de rederij gezocht om dit op te lossen. Zij schamen zich kapot voor hoe Eventim met klanten omgaan.

2025年12月17日

Hi N

Uit je bericht kunnen wij helaas niet opmaken om welk evenement het precies gaat. Sommige evenementen worden volledig door de organisator beheerd en niet door Eventim. In die gevallen is de organisator verantwoordelijk voor communicatie over wijzigingen, annuleringen of terugbetalingen.

Om je verder te kunnen helpen, vragen wij je vriendelijk het contactformulier op onze website in te vullen. Zo ontvangen wij de benodigde gegevens en kunnen wij je zo goed mogelijk ondersteunen.

groet Eventim Nederland

Misleading “Insured Ticket” – Completely Deceptive

This was a very disappointing and frustrating experience.
I paid extra for an “insured ticket”, clearly believing this meant I could cancel if I decided not to attend. That is exactly how it is presented during checkout. Only after trying to cancel did I discover that this “insurance” is not real cancellation protection at all, but only applies in extreme, life-or-death-type situations.
This is very misleading. Calling this an insured ticket creates a false sense of security and flexibility that simply does not exist. The critical limitations are hidden in terms and conditions that most customers would never expect to override the plain meaning of what is being sold.
The amount paid was big, and I feel misled rather than protected. This practice may be legally covered, but it is not transparent, not customer-friendly, and not honest.
Think twice before paying for an “insured ticket” here, it does not mean what you think it means.

This situation could still be handled differently, either by correcting how this product is presented or by taking responsibility for the confusion it clearly causes.

2025年12月15日

Hi Aman,

Information about the optional insurance is provided during the checkout process, including links to the full terms and conditions. In particular, it clearly states: “De annuleringsverzekering vergoedt de kosten van gekochte tickets volgens de verzekeringsvoorwaarden van ERGO Reiseversicherung AG.”

This indicates that the insurance reimburses the cost of purchased tickets in accordance with the terms and conditions set by ERGO Reiseversicherung AG.

For any questions about the insurance or its application, customers are always welcome to contact us before completing their order.

Best wishes
Eventim Nederland

5つ星のうち1の評価

Concert was cancelled without a word

Concert was cancelled without any communication. My sister and I bought our tickets about 6 weeks ago. We drove 40 minutes to where the concert was supposed to happen, paid for parking and waited outside the venue for 25 minutes with about 50 other people wondering why the doors were not open yet. By chance someone who knew the event organiser or someone else from the venue walked by and offered to contact the person he knew. Turns out the event is cancelled and will be rescheduled to a new date in 1-2 months, but absolutely NOTHING has been communicated via Eventim about the cancellation or anything. When I go to the website to fill out the contact form, it doesn't work so I can't even get my money back. I am happy I bought my tickets with a credit card so I can do a charge-back if they don't issue a refund. A pity we wasted 10€ to park the car for no reason. Will not book another event with them again.

2025年12月13日

Hi Juul,

It is very unfortunate to hear about your experience. Please note that Eventim is not the organiser of the event. From your message, it appears that this concerns an event for which the organiser is fully responsible.

It is therefore recommended to contact the organiser directly regarding the cancellation, rescheduling, or any refund requests. They will be able to provide the most accurate information and assist you further.

Best wishes Eventim Nederland

Trustpilot エクスペリエンス