Evidensia Dyrehospital Danmark A/S レビュー 524

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

3 GANGE SÅ DYRE SOM FØRENDE HESTEHOSPITAL I DANMARK Brugte Evidensia Kolding til bedøvelse af tre heste ved trailerkørsel. Jeg har få måneder forinden brugt Højgård Hestehospital til præcis samme... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Afdeling Karslunde Vores kære hund Vigga fik en hurtig akut tid, blev scannet, hvor man så en blødning og en stor tumor, hun kom på operation bordet indenfor 1 time. De fjernede en stor tumor ( så s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super venligt personale som tog sig tid til at nusse om min hund for at gøre ham tryg inden undersøgelse. De tog også hensyn til hans signaler når han fx viste utryghed ved at komme i andet lokale for... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Var på klinikken i karlslunde i går, med min elskede lille Louie. Var ikke forberedt på hvor slemt det stod til med min lille hund, men blev virkelig godt informeret, støttet og hørt af den sødeste... もっと見る

企業情報

1. 獣医
  2. 動物病院
  3. 救急動物医療サービス
  4. 家畜飼料販売業者

当該企業による記述

Evidensia dyrehospitaler Danmark tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har fagdyrlæger med den nyeste viden og ekspertise.

4.5

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

3 GANGE SÅ DYRE

3 GANGE SÅ DYRE SOM FØRENDE HESTEHOSPITAL I DANMARK

Brugte Evidensia Kolding til bedøvelse af tre heste ved trailerkørsel. Jeg har få måneder forinden brugt Højgård Hestehospital til præcis samme opgave. For det første måtte dyrlægen stikke den ene hest 5 gange, før den var bedøvet nok til at kunne gå i traileren. Da Højgård bedøvede den, tog det 3 minutter, og så var den læsset, men denne gang måtte dyrlægen stikke mange gange, fordi hesten ikke blev bedøvet tilstrækkeligt. For det andet regner Evidensia prisen ud på en helt anden måde end samtlige dyrlæger og dyrehospitaler, jeg nogensinde har brugt. Hvor man hos andre kun betaler for honorar én gang (uanset antal heste) og derefter blot for medicinen, betaler man altså for 3xhonorar og medicin ved Evidensia. Det betyder, at prisen hos Højgård for denne opgave koster ca. 1500kr, hvorimod Evidensia tager over 4500kr for opgaven.

KAN IKKE ANBEFALE!!!

2026年3月30日

Hej Sofie,

Vi er kede af at høre, at dit besøg ikke levede op til dine forventninger, og vi beklager, at vi først er blevet gjort opmærksomme på din oplevelse nu. Ved gennemgang af dit forløb umiddelbart efter besøget, opdagede vi en fejl på din faktura, som straks blev rettet, og en ny faktura blev fremsendt.

Vi har forsøgt at kontakte dig direkte flere gange, omkring dette. Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan have en yderligere dialog.

Din feedback er vigtig for os og indgår i vores løbende arbejde med at sikre høj faglighed og gode oplevelser for vores kunder.

Mange Hilsner
Evidensia Dyrehospitaler

Amazing Vets

The staff and the vets are super friendly and they take good care of our furry babies

2026年4月13日

Hello Srivatsa,

Thank you very much for your wonderful review! We are delighted to hear that you had a great experience with us. It means a lot to us, and we truly appreciate your feedback.

Kind regards,
Evidensia Animal Hospital

5つ星のうち1の評価

Jeg vil absolut ikke anbefale dette…

Jeg vil absolut ikke anbefale dette sted til nogen. Da jeg tog min kat derhen, lå den forrige kats afføring på bordet, og de begyndte at undersøge min kat uden at rengøre den. Katten havde øreproblemer. De undersøgte kattens ben og bagdel; de ved absolut ingenting. Og de talte meget uhøfligt til os.

2026年4月10日

Hej Efrem

Vi beklager din oplevelse og vil gerne i dioalog med dig så vi kan blive bedre. Vi kan dog ikke finde dig i vores system, så du må gerne kontakte klinikken

Evidensia

5つ星のうち1の評価

Fuldstændig håbløs at komme i kontakt…

Fuldstændig håbløs at komme i kontakt med ved akut behov. Jeg stod med en hund der havde brækket ryggen efter overfald fra en anden hund. Blev stillet om til deres akutnummer. Ventede i 31 minutter hvorefter jeg bliv smidt af. Det er under al kritik og ikke første gang jeg oplever det !!!

2026年4月2日

Evidensia Dyrehospital Danmark A/S からの回答

Vi er oprigtigt kede af at læse om den oplevelse, der beskrives her. Når man står i en akut situation med et alvorligt skadet dyr, er det helt afgørende at kunne få hurtig kontakt, og det er meget beklageligt, når dette ikke opleves muligt.

På et dyrehospital er vores mål altid at sikre akut hjælp så hurtigt som muligt, men der kan desværre opstå perioder med ekstraordinært pres, hvor ventetiderne bliver længere end det, vi selv finder acceptabelt. Det ændrer dog ikke ved, at oplevelsen her er forståeligt frustrerende og belastende.

Vi tager denne type tilbagemeldinger alvorligt og arbejder løbende med at styrke vores tilgængelighed og håndtering af akutte henvendelser, så vi kan leve op til det ansvar, der følger med at være et akuthospital for dyr.

Vi beklager den utryghed og frustration, som oplevelsen har medført.

Klar anbefaling

Andet - (skriv gerne hvad)
Jeg føler mig tryg ved at komme med min hund, og Cecilie Due som har behandlet Rumle, er altid forberedt og har altid god tid til at forklare hvad der sker og hvad vi skal gøre osv.

2026年3月9日

Hej Ole,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og hos Cecilie. Det betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din feedback.

Altid smilende og hjælpsomme

2026年3月9日

Hej Michelle

Behageligt og professionelt personale

2026年3月6日

Hej Joan

5つ星のうち5の評価

Årligt check og vaccination af vores 2…

Årligt check og vaccination af vores 2 glathårede fox-terriere på godt 12 og 4 år. Grundig undersøgelse med gode råd. Vi vil trygt komme igen.

2026年2月18日

Hej Lars

Super til små hunde

I r altid søde og venlige for vores lille hund og oz og giver gerne gode råd

2026年2月18日

Kære Mia
Tak for din søde kommentar. Det værdsætter vi meget

5つ星のうち5の評価

Super sød og meget dygtige dyrlæge Anne…

Super sød og meget dygtige dyrlæge Anne som tog godt imod vores nye lille hvalp. Man er er i trygge hænder så kan varmt anbefales

2026年1月22日

Evidensia Dyrehospital Danmark A/S からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at i føler jer trygge hos os. Det betyder virkelig meget. Vi glæder os til at følge jer fremover! 🐾

5つ星のうち5の評価

Dygtige, venlige og glade for dyr

Vi og vores hunde er i de bedste hænder og hundene elsker at være til dyrlæge.

2026年1月6日

Hej Poul,
Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du og dine hunde har haft en god oplevelse hos os.

Evidensia Karlslunde

Jeg og min kat blev henvist dertil, fordi han skulle have lavet noget kikkertundersøgelse. Jeg blev modtaget med kæmpe omsorg lige fra starten, og jeg blev mødt i eventuelle bekymringer, som jeg måtte have. Jeg spurgte ind til pris, hvortil en dyrlæge, Ditte, ville læse min kats journal grundigt igennem, og herefter ringe til mig med et konkret prisoverslag. Det var meget præcist, og hvad undersøgelsen endte med at koste også, og samtidig kunne jeg snakke med hende ift. hvad hun regnede med der skulle ske på dagen for undersøgelsen.
På selve dagen, blev jeg mødt af dyrlæge Ditte igen som bare rummer enormt meget omsorg. Hun er et kærligt menneske, som gerne svarer på spørgsmål - selv hvis der er mange, og hun gør, at jeg følte mig tryg med det samme ift. at skulle efterlade min kat der hele dagen.

Sammenfattende kan jeg ikke anbefale Evidensia Karlslunde nok. De har været imødekommende med det samme, og fik sat en tryghed - selv i en meget beskyttende katte-mor. Så tak for dig Ditte, du gør et virkelig godt stykke arbejde.

2025年11月20日

Hej Lisa,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din feedback.

5つ星のうち5の評価

Great care always for our vizsla

Fantastic vets, have always taken care of our Vizsla, Milo, and specially when it has been an emergency! Thank you to all your amazing employees!

2025年11月20日

Hej Matiss,
Vi sætter stor pris på din anmeldelse og er glade for, at du er tilfreds.

Professionel og omsorgsfuld.

Præcis vejledning i forbindelse med mindre operation, hvor min kat dog måtte i narkose.
Har benyttet Lise Hansens klinik i Brønshøj i 28 år.

2025年11月17日

Hej Charlotte,
Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os igennem 28 år.

5つ星のうち5の評価

De sødeste og mest kompetente…

De sødeste og mest kompetente medarbejdere jeg nogensinde har mødt!

Jeg kom til Evidensia Faxe, for at få en anden mening end min faste dyrlæge.
Min hund var blevet mere og mere sløj i løbet af én uge. Min faste dyrlæge ville sende os hjem med elektrolytter og se tiden an.
Da jeg kom til Evidensia Faxe, blev der taget en blodprøver og scanning, og mistanken faldt på en væskefyldte og betændt livmoder.
Dagen efter, om morgenen, blev min hund opereret og kommer sig stille og roligt.

Hele vejen har jeg, som ejer, været inddraget i tankerne og behandlingsmuligheder. Og både før og efter operationen blev jeg ringet op og informeret.

Jeg har følt mig 100% tryg hele vejen igennem, og jeg kommer ikke tilbage til min tidligere dyrlæge igen.
Kun det bedste er godt nok til min hund - Og det bedste er Evidensia Faxe!

2025年11月12日

Hej Heidi,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og har følt dig tryg. Det betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din feedback.

5つ星のうち5の評価

Gode, søde og venlige personale og kommer også med faglige begrundelse og forklaringer.

2025年11月5日

Hej Brian,
Vi sætter stor pris på din anmeldelse og er glade for, at du er tilfreds.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。