Evidensia Dyrehospital Danmark A/S レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Egne tidligere erfaringer Det er nemt at få kontakt via telefon. Den slags personlig kontakt er efterhånden en sjældenhed. Klinikken har et smuk reception og de ansatte er imødekommende med øjenkon... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Pixie vores hund lider af allergi som er gået hårdt ud over hendes øregange. Hun er blevet behandlet flere gangene af andre dyrlæger - også under bedøvelse - uden at vi er kommet i bund. Julie tilr... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Egne tidligere erfaringer Vi mødte stor omsorg for vores kat og stor faglighed. Dyrlæge Mai var god til at forklare og havde stor forståelse for vores situation. Desuden er det fantastisk, at der er... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har intet negativt at sige om forløbet. Har følt mig så tryg, og de har passet så godt på min kat. De greb både min kat og jeg i en kaotisk og akut situation, og har været så rolige, åbne og infor... もっと見る

企業情報

1. 獣医
  2. ・
  3. 家畜飼料販売業者
  4. 救急動物医療サービス
  5. 動物病院

当該企業による記述

Evidensia dyrehospitaler Danmark tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har fagdyrlæger med den nyeste viden og ekspertise.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 98件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Pixie vores hund har lider af allergi…

Pixie vores hund lider af allergi som er gået hårdt ud over hendes øregange.
Julie tilrettelagde en behandling som har virket og pixie er som en yngre udgave af sig selv.
Så dejlig en oplevelse

2026年7月1日
5つ星のうち1の評価

Min søsters hund legede og hoppede og…

Min søsters hund legede og hoppede og pludselig skreg hun og begge bagben hang efter hende. Hun kunne ikke støtte på benene.
Vi tog til Evidensia dyrehospital i Karlslunde og deres eneste svar var, at hun skulle CT scannes og opereres for en diskusprolaps. De kunne indkalde en kirurg. Prisen var 75.000,00kr og dertil skal lægges en masse penge til genoptræning osv.
Vi har ikke de penge, så vi måtte gå igen. De var iskolde, mennesker uden et aktivt hjerte.
Vi tog til Roskilde dyrehospital og her mødte vi en kompetent dyrlæge. Voksen og ansvarlig ikke som i Karlslunde hvor det kun er meget unge piger som nok lige er blevet uddannet, men ingen erfaring har.
Han sagde til os at man helst ikke vil operere en diskusprolaps og han mente heller ikke at det var det hunden havde. Det er typisk ikke den slags hund som får det.
Han sendte os hjem og sagde vi skulle give det lidt tid. Vi fik noget smertestillende med hjem og det ville Karlslunde slet ikke give hende, de sagde hun ikke havde smerter selvom os der kender hunden tydeligt kunne se hun var i smerte.
I dag er det 14 dage siden og hunden render rundt på alle fire ben og har det godt.
Karlslunde prøvede at få os til at forstå at vi var dårlige hunde mennesker hvis vi ikke lod dem operere med det samme.
Vi er så glade for at vi kørte videre og endte på Roskilde dyrehospital.
Vi betalte småpenge, ingen halve år med genoptræning og en masse udgifter.
Hunden er blevet helt sig selv igen og vi har sparet 75.000,00kr til operation og mange tusinde kroner til genoptræning.
Karlslunde er en fond som bliver styret fra et andet land, jeg tror det er fra England. De vil skide vores dyr et stykke, det handler kun om penge hos dem og de skulle skamme sig.
Vi folket betaler deres uddannelse og bagefter flår de os på den mest ækle og grådige måde.

2026年9月4日
Evidensia Dyrehospital Danmark A/S ロゴ

Evidensia Dyrehospital Danmark A/S からの回答

Hej Charlotte

Tak fordi du tager dig tid til at skrive til os. Det er en hård oplevelse at stå i, når ens dyr pludselig ikke kan gå, og vi er glade for at høre, at hunden har det godt i dag.

Vi kan af hensyn til fortrolighed ikke gå ind i detaljerne om det konkrete forløb her på Trustpilot, men vi vil gerne sige tydeligt, at flere af oplysningerne i anmeldelsen ikke stemmer overens med vores billede af forløbet.

Vi har stor tillid til vores medarbejdere og den faglige vurdering, de har lagt til grund – og rådgivning hos os sker altid ud fra en grundig undersøgelse af dyret, ikke ud fra andre hensyn.

Din søster er meget velkommen til at kontakte hospitalet direkte, så vi kan gennemgå det faktiske forløb med hende og den behandlende dyrlæge.

Hilsen Evidensia Dyrehospitaler

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service, i en mega svær situation

Caroline som tog imod os, var bare så sød, med menneskelig, varm, og rigtig god til at berolige mig i en meget svær situation. Ja så var hun også rigtig god til at interagere med min hund, noget som jeg syntes er så vigtigt når man er dyrelæge. En ting er at jeg skal føle mig tryg, men det er ligeså vigtigt at dyret også er det, og det sørget hun virkelig for, og for mig betyder det alt!
Hun opfordret mig også til at se tiden an, i stedet for bare at agere som en pengemaskine. Hun var oprigtigt interesseret at i hjælpe mig og min hund, og gjorde det ikke bare for at få penge i kassen

2026年8月30日

Trustpilot エクスペリエンス