レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik trukket nye ledninger og monteret en kogeplade til kogeÞ. Elektrikeren Almu mÞdte op til tiden, arbejdede hurtigt og ryddede pÊnt op efter sig. Alt virker som det skal, og arbejdet blev udfÞrt pro... もっず芋る

Super rare at snakke med. HjÊlp mig over telefonen, angående et andet firmas installation. De brugte tiden på at fortÊlle og guide påtrods af det ikke var en opgave de fik penge for

Efter at have forsÞgt at fÃ¥ hjÊlp fra flere andre elektrikere, var jeg lidt ved at opgive hÃ¥bet. Vi skulle have trukket strÞm til en udendÞrs sauna, og sat en ny gruppe pÃ¥ eltavlen. Fik fat pÃ¥ Nicolai... もっず芋る

䌁業情報

1. 電気工

圓該䌁業による蚘述

Ren EL-Teknik er en autoriseret el-installatÞr virksomhed som har eksisteret siden 2022, Vi er beliggende i det centrale kÞbenhavn og kÞrer i hele storkÞbenhavn. Opgaverne er mange og forskellige. Hos Ren EL er vores fokus primÊrt: - El-tjek af din bolig, samt udbedring af dette. - Renovering af lejlighed/Hus - Energi optimering - Servicering af foreninger - Service opgaver der strÊkker sig fra A-Z - EL til din tilbygning

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

45件のレビュヌ

Top karakter

Vi renoverede kÞkken, bad og entre i 2025 og fik monteret nyt el i alle rum ( lejlighed fra 1880 ) Ren El-teknik stod for udfÞrelsen og hele vejen igennem har det vÊret et fantastisk samarbejde. Top professionelt udfÞrt, rigtig go kommunikation, alle aftaler overholdt. Jeg vil til en hver tid anbefale Almu og hans dedikerede team. Tak for godt samarbejde!

2026幎3月11日

Hurtig og hjÊlpsom

Efter at have forsÞgt at få hjÊlp fra flere andre elektrikere, var jeg lidt ved at opgive håbet. Vi skulle have trukket strÞm til en udendÞrs sauna, og sat en ny gruppe på eltavlen. Fik fat på Nicolai, som var meget hjÊlpsom og kunne komme ud at se på opgaven kort tid efter. Kan klart anbefales.

2025幎3月10日

Professionel og ordentlig

Jeg havde fÞrst haft en anden elektriker til at lave et el-tjek og give et tilbud på udbedringer. Tilbuddet var meget hÞjt, og han var samtidig langsom til at vende tilbage med konkrete tider for udfÞrelsen.

Derfor fandt jeg Nicolai fra Ren-El online, og allerede fra start virkede det hele professionelt og ordentligt. Jeg kontaktede dem med listen over de fejl og forbedringer, som var fundet ved el-tjekket, og de vendte hurtigt tilbage med et meget fair tilbud. Samtidig havde de mulighed for at udfÞre arbejdet allerede ugen efter.

De mÞdte op som aftalt, arbejdede effektivt og professionelt, og hele forlÞbet var en rigtig god oplevelse — hvilket desvÊrre ikke altid er en selvfÞlge med hÃ¥ndvÊrkere. NÃ¥r man oplever sÃ¥ professionelt et firma, er det vigtigt ogsÃ¥ at anerkende det, og derfor skriver jeg denne anmeldelse.

Senere opstod der et mindre el-problem i min nye lejlighed, og jeg kontaktede dem igen. Problemet blev lÞst hurtigt og nemt via et videoopkald.

Kan klart anbefales.

2026幎1月21日

Top professionelt el-arbejde

RenEl har hjulpet mig med mit kÞkkenprojekt. Det var så god en oplevelse, at jeg vender tilbage til Nicolai og Almu igen og igen. De er top-professionelle, virkelig pålidelige og helt utroligt behagelige mennesker. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger.

2025幎12月3日
自発的なレビュヌ

Ren el kom ikke til den tid vi havde

Ren el kom ikke til den tid vi havde aftalt. EfterfÞlgende sendte de en regning for at have vÊret kÞrt forgÊves. De mente vi havde givet dem en anden adresse end den vi havde fremsendt på vores mailaftale.

2025幎1月9日
Ren EL-Teknik ロゎ

Ren EL-Teknik からの回答

KÊre Lene Meister,
Tak for din feedback. Vi er meget kede af at hÞre om dine oplevelser og vil meget gerne sagen nÊrmere, vi har desvÊrre samtidig også modtaget en anmeldelse vedrÞrende en helt anden hÊndelse under dit navn for en uge siden.
vi vil meget gerne undersÞge begge sager nÊrmere, så vi kan bringe klarhed og finde en passende lÞsning.
Da vi desvÊrre ikke kan finde hverken din booking eller kan genkende oplysninger fra Google-sagen i vores system, vil vi bede dig om at sende os fÞlgende informationer på info@ren-el.dk:

• Fulde navn pÃ¥ den, der bestilte besÞget
• Ordrenummer
• Den adresse, du havde oplyst til os
• Eventuel korrespondance (f.eks. e-mails), hvor aftalen fremgår

Når vi har modtaget disse oplysninger, vil vi gennemgå begge sager hurtigst muligt og vende tilbage med en afklaring og evt. kompensation, hvis det viser sig berettiget.
Vi beklager de ulejligheder, du har oplevet, og ser frem til at få opklaret det hele.
Ren El-Teknik ApS
info@ren-el.dk