Evo Controllers レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bij aankoop van een ps5 en installatie van 1 tb extra geheugen alles naar verlangen ontvangen. Super snel en vriendelijk geregeld voor een top prijs! Ik gebruik de PlayStation ongeveer 2 weken nu en a... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Betreft de aankoop van een Xbox series X. Nette advertentie op marktplaats, nette communicatie, na een kleine aanbetaling kon ik de Xbox de volgende dag al ophalen op een geschikte tijd in Oss bij ee... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Wij hadden via Evo Controllers een nintendo switch besteld. Eerst waren we huiverig omdat evo controllers geen website heeft. Maar na contact via marktplaats en er geen andere opties waren toch ov... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Via marktplaats bij evocontrollers terecht gekomen. Na het eerste contact te hebben gehad via marktplaats heb ik via whatsapp mijn wensen duidelijk gemaakt. Je hebt veel keuze en mocht je twijfelen qu... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 電子機器店
  2. ビデオゲーム店

当該企業による記述

Evo Controllers is an experienced online store for exclusive and custom-assembled controllers and accessories for game consoles.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Snel, efficiënt en vriendelijk!

Super vriendelijke medewerkers, snelle reacties, beantwoorden al je vragen en werken hard om je te vreden te stellen! Er word top gecommuniceerd en je bent van alles op de hoogte. De custom is uiteraard ook top. Al met al zeker een aanrader!

2021年6月18日

Hoi Sophie,

Bedankt voor je positieve review. Veel plezier met je nieuwe PlayStation 5 Digital en custom controller met Elite Backpaddles en Digital Triggers!

Xbox series x

Top service, product was duidelijk op foto’s en werd snel en vooral heel erg vriendelijk afgehandeld, ik raad het zeker aan om in de toekomst gaming gerelateerde producten bij evo controllers te kopen !

Hoi Damian,

Bedankt voor je positieve review. Veel plezier met je nieuwe XBOX Series X in je man cave! We zien je uiteraard in de toekomst graag weer terug bij Evo Controllers!

Best quality friendly

Hi Zayne,

Thank you for your positive review. Have fun gaming on your custom build DualSense controller with Elite Backpaddles!

Excellent experience

Excellent experience! Quick responses, easy to work with, would definitely recommend.

Hi Norman,

Doet het Perfect

Doet het Perfect! Voldoet aan verwachting!

2021年5月27日

Hey Amber,

Bedankt voor je positieve review. We wensen je veel gameplezier met je omgebouwde DualSense controller met Elite Backpaddles!

Top bedrijf

Ik heb mijn eigen controller laten ombouwen naar een met 2 backbuttons en digitaltrigger (triggers die je niet helemaal moet indrukken) Alles is zeer netjes gemaakt en werkt uitstekend. Ik heb meer kills tijdens een potje Warzone dan voorheen ik merk dat ik heel vaak de eerste ben die begint met schieten i.v.m. digitaltriggers.

2021年3月14日
5つ星のうち4の評価

Prima controller

Prima controller. Heb er 1 besteld met 4 back buttons en digital triggers. Mijn gameplay zelf is er enorm op vooruit gegaan, al duurde het wel effe om eraan gewend te geraken. Movement, jumpshots, bunny hops, slide cancelling etc (Warzone) gaat allemaal zeer vlotjes. Het enige minpuntje vind ik dat de afwerking wel wat beter mocht.

EDIT: Mijn R2 van de digital trigger werkte niet naar behoren. Heb dit even vermeld en heb mijn bakje de vrijdag teruggestuurd om het de woensdag gemaakt terug te mogen ontvangen (belgie-nederland) + 4 extra back buttons mocht er daar ooit een probleem mee zijn. Zeer goede en snelle service en heeft mij ook geen cent gekost!

2021年3月2日
5つ星のうち5の評価

Goede service en kwalitatieve controllers

Het gesprek om je controllers te laten bouwen op maat was erg goed. Ze leggen je graag alles duidelijk uit en zijn transparant over wat je kan verwachten.

De kwaliteit van de controller voelt vertrouwd en solide aan. Het zal een vaste adres zijn voor alle console accessoires!

2021年2月21日

Trustpilot エクスペリエンス