レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Diese Firma hat ein UNGLAUBLICH guten Kundenservice! Ich habe das erste mal Folie verklebt und fand das die Heckscheibe 2cm breiter hätte sein können. Dies habe ich bei Facebook erwähnt und am nächste... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Spara pengarna och köp riktig solfilm direkt. Evofilms produkt är grumlig, blir aldrig helt klar och har dålig passform (krymper om man försöker justera den). Att de sedan använder monteringen som sv... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Geweldig product met een geweldige service. Snel besteld en geleverd en het product is ook top!! Aanbrengen is heel gemakkelijk. Zeker met de duidelijke instructievideo. Mijn kinderen kunnen vrij va... もっと見る

5つ星のうち2の評価

I ordered Evofilm for my Skoda Scala, choosing the 95% BLACK option for all seven rear windows. The ordering process was smooth, and I appreciated that the kit was tailored specifically for my... もっと見る

企業情報

1. カー アクセサリー店

当該企業による記述

Removable window tint film precut for all car models | Comprehensive guarantees | Great prices and quick delivery. | It doesn't get any easier to tint your car!

3.5

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Dårlig passform på noe av vinduene noen…

Dårlig passform på noe av vinduene noen var den for stor og andre for liten, var grei film og legge men forskjellen var så stor at vi kjøpte nye film et annet sted og monterte på nytt

2024年2月17日

EVOFILM からの回答

Vi beklager at du har mottatt en film som ikke er korrekt. Noen ganger er det dessverre feil i produksjonen vår, men du er alltid velkommen til å klage så sender vi en ny film. / Emelie

5つ星のうち2の評価

Köper man (färdig skuren) film så…

Köper man (färdig skuren) film så tycker jag man inte ska behöva skära i den för att de ska passa perfekt, visst de vart inte alla rutor man fick skära lite på men färdig skuren ska vara färdig, annars kan man lika bra köpa film på biltema tex o spara typ 800kr ca, men annars vart filmen bra,

2024年3月1日

Hej Mattias,
Tråkigt att höra filmen inte levde upp till dina förväntningar. Ibland blir det dessvärre fel i vår produktion men mottager man film som inte stämmer så är man alltid välkommen till att kontakta vår kundtjänst så skickar vi ny film om vi gjort fel 😊 / Emelie

Toimitus toimi luvatusti

Toimitus toimi luvatusta. En ole vielä asentanut kalvoja.

Mukava kuulla, toivottavasti olet tyytyväinen aurinkokalvoihin 😊 / Emelie

5つ星のうち4の評価

Det är smidigt och bra att det finns…

Det är smidigt och bra att det finns färdigskuren Toning till bilar!
Snabb bra leverans tid.
Passa fint på bilen förutom ena bakdörren där var toningen 2 cm för kort annars väldigt nöjd med alla andra rutor.
Mvh

EVOFILM からの回答

Vad kul att höra du är nöjd med solfilmerna! Är någon av filmerna fel i storlek så skickar vi givetvis en ny utan kostnad. Vänligen skicka ett mejl till kundservice@evofilm.se så hjälper vi dig 😊 / Emelie

Bra produkt!

Snabb leverans, toppenservice och bra passform till båda bilar jag beställt till.

EVOFILM からの回答

Det gör oss väldigt glada att höra, stort tack för du delar med dig! 😊 / Emelie

5つ星のうち1の評価

28-1 folie besteld en pas op 4-3…

28-1 folie besteld en pas op 4-3 gemonteerd ivm slechte/koude weersomstandigheden. Achterruit folie is te klein en doorkijk van alle folie geeft slecht zicht naar buiten.
Nadat ik eerst uren geprobeerd heb om contact op te nemen via allerlei omslachtige garantie methodes wat mij dus niet lukt, ben ik er nu eigenlijk helemaal klaar mee.
07-03-24: nog geen mail ontvangen, ook niet in spam of ongewenst.

2024年1月28日

Hallo,
Onze excuses dat uw films te klein waren.
Helaas kunnen wij geen klacht of e-mail van u vinden, maar onze klantenservice heeft u vandaag een e-mail gestuurd. Controleer dus uw inbox, mogelijk spam, en er zou een e-mail van ons moeten zijn. 😊 / Emelie

Update: We hebben je dinsdag 5/3 voor het eerst gemaild. / Emelie

Does not fit

Does not fit, did file a complaint and waiting for feedback. Size is wrong by +-20mm

2024年2月26日

Hello,
We apologize that the films did not fit correctly. If you have made a complaint, you will receive an answer shortly and we will send you new films. 😊 / Emelie

5つ星のうち1の評価

Beställde varor och betalade innan de…

Beställde varor och betalade innan de skickades. Fick ingen avi från Bring vilket gjorde att varorna skickades tillbaka.
Tar kontakt med detta usla företag som då vill ha 250kr för att skicka varorna igen. När deras fraktbolag gör fel så ska alltså jag som privatperson ta smällen? Får inga pengar tillbaka eller varor skickade.
Nej, handla aldrig här!!!

2024年3月3日
自発的なレビュー

Hej Mattias,

När en vara skickas från vårt lager får man automatiskt en bekräftelse på att varorna är påväg och även samtidigt får man mejl från fraktbolaget att de mottagit en försändelse.
När varan anlänt utlämningsstället skickar fraktbolaget påminnelser via mejl och sms.

Vi har i ditt fall kontrollerat att detta gjorts och kan bara beklagat att du inte uppmärksammat det. / Emelie

Totalt värdelöst😊

Fel mått och jättekrångligt att reklamera. Värdelös service.

2024年1月28日

EVOFILM からの回答

Hej, vi beklagar att det blivit fel på filmerna och vill självklart hjälpa dig så att du ska få nya. Är det problem med reklamationsformuläret går det lika bra att mejla in bilder och information till kundservice@evofilm.se 😊 / Emelie

Good service good product

Good quality products there services second to nobody I found them very helpful in my case good customer service very pleased

2024年2月20日

EVOFILM からの回答

This makes us very happy to hear, thank you so much for sharing! 😊 / Emelie

5つ星のうち1の評価

Sumea näkymä ja huono istuvuus

Takalasin pikkuikkunat istui hyvin, mutta takasivulasien tummennus ei onnistunut. Venytyksen ja lastauksen jälkeen kalvot jäi edelleen puoli senttiä vajaaksi reunoilta, ja lopussaan kalvoa ei saanut tarpeeksi venymään, ja pinta oli täynnä naarmuja. Kalvoista myöskin näkyy hieman sumeasti läpi, joten pysyn jatkossaki normaaleissa liimapinta tummennuskalvoissa

2024年2月17日

EVOFILM からの回答

Hei, olemme pahoillamme, että sinulla on ollut ongelmia joidenkin aurinkokalvojen kanssa. Jos kalvot ovat väärän kokoisia, on helpoin tapa tehdä reklamaatio verkkosivuilla ja lähetämme sitten uudet veloituksetta. / Emelie

5つ星のうち3の評価

Det var en nem fremgang

Det var en nem fremgang, men det er ikke skåret rigtig til

2024年2月16日

EVOFILM からの回答

Hej, hvis det er ikke skåret rigtig, så klage på hjemmesiden, så sender vi selvfølgelig en ny film, hvis vi har lavet en fejl! 😊 / Emelie

5つ星のうち2の評価

Jeg har betalt å handle men om halv time sendet e post avbeste pengene skal tilbake på kontoen

Har ikke fått tilbake pengene og jeg har sendet gjennom e post avbestilt om noen minter

2024年2月15日
自発的なレビュー

EVOFILM からの回答

Hei, vi har sendt deg en e-post som bekrefter kanselleringen.
Tilbakebetalingen tar imidlertid ulik tid avhengig av hvilket betalingsalternativ som ble valgt ved kjøpstidspunktet. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. / Emelie

Waardeloos spul

Waardeloze pasvorm.
Kleurstelling is niet goed.
In zijn geheel ontevreden

2024年1月24日

Hallo,
Erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Mocht de maat niet kloppen, dan sturen wij uiteraard kosteloos nieuwe toe, maar het is uiteraard prima om gebruik te maken van de retourgarantie als je dat niet wenst.
Neem contact op met onze klantenservice en zij helpen je verder. / Emelie

Passet ikke

Passet ikke, fikk feil toningsgrad

2024年1月24日

Hallo,
Har vi gjort en feil sender vi selvfølgelig nye filmer gratis, klage på nettsiden og kundeservice hjelper deg. / Emelie

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。