レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Diese Firma hat ein UNGLAUBLICH guten Kundenservice! Ich habe das erste mal Folie verklebt und fand das die Heckscheibe 2cm breiter hätte sein können. Dies habe ich bei Facebook erwähnt und am nächste... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Spara pengarna och köp riktig solfilm direkt. Evofilms produkt är grumlig, blir aldrig helt klar och har dålig passform (krymper om man försöker justera den). Att de sedan använder monteringen som sv... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Geweldig product met een geweldige service. Snel besteld en geleverd en het product is ook top!! Aanbrengen is heel gemakkelijk. Zeker met de duidelijke instructievideo. Mijn kinderen kunnen vrij va... もっと見る

5つ星のうち2の評価

I ordered Evofilm for my Skoda Scala, choosing the 95% BLACK option for all seven rear windows. The ordering process was smooth, and I appreciated that the kit was tailored specifically for my... もっと見る

企業情報

1. カー アクセサリー店

当該企業による記述

Removable window tint film precut for all car models | Comprehensive guarantees | Great prices and quick delivery. | It doesn't get any easier to tint your car!

連絡先

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Ups kuljetusyhtiö on huono ja…

Ups kuljetusyhtiö on huono ja epäluotettava siitä vain yksi tähyi kun käytätte ups

2024年4月25日

Hei,
Pahoittelemme, jos sinulla on ongelmia toimituksen kanssa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin he auttavat sinua. / Emelie

Enkel og grei å montere

Enkel og grei å montere. Litt uklar sikt, bobler og løsner litt her og der, selv etter grundig vask og klargjøring. Men det fungerer bra allikevel, om du ikke er helt «nasi» på resultat da 😋👍

2024年4月25日

Hallo,
Føler du at det er uskarpt er det som regel fordi det er igjen vann mellom filmen og vinduet, dette vannet kan også føre til at filmen løsner i kantene. Dersom du ikke er fornøyd anbefaler vi å gjøre om monteringen og skrape litt ekstra under monteringen. 😊 / Emelie

5つ星のうち3の評価

Filmen kunne ha vært 1 cm lenger totalt…

Filmen kunne ha vært 1 cm lenger totalt så slipper man lyse felt på siden av ruten ellers veldig bra 👍😃

2024年4月10日

EVOFILM からの回答

Send gjerne en epost til vår kundeservice med bilde av feilen så sender vi deg en ny film gratis 😊 / Emelie

kundeservice@evofilm.no

5つ星のうち2の評価

verzending een ramp, kwaliteit laat te wensen over

allereerst werd mijn pakket afgeleverd op een pakketpunt anderhalf uur rijden van mijn adres (?)
zowel evofilm als ups gaven elkaar de schuld en wilden niets voor mij doem.
gelukkig nog voor het terugsturen een familielid kunnen sturen om het pakket op te halen.

na installatie leek de folie er goed op te zitten. Alle instructies uit het boekje netjes gevolgd.

Na twee dagen laten alle randjes van de folie rondom los wat voor een lelijke zilverachtige rand zorgt, daarnaast bellen ontstaan bij de passagiersruiten.

2024年4月1日

Hoi,
Onze excuses dat er een probleem is opgetreden met uw levering. Indien het pakket een uur verderop wordt bezorgd, hoeft u het niet op te halen en willen wij u graag verontschuldigen mocht er bij ons iets mis zijn gegaan.

Als de folie aan de randen loslaat, komt dat meestal doordat er na het aanbrengen vloeistof is achtergebleven die niet is afgeveegd.
U kunt de folie voorzichtig terugduwen met een doek, afhankelijk van hoeveel er los is gekomen, of u kunt de folie verwijderen en opnieuw installeren.

Als u vragen heeft, helpt onze klantenservice u graag verder. / Emelie

Kalvot

Eivät olleet sinne päinkään ja vielä joutui maksamaan niistä että sai huonot kalvot ja lopulta heitin roskiin kaikki

2024年4月7日

Hei,
Pahoittelemme, että tilauksessasi oli ongelma. Jos aurinkokalvot ovat väärän kokoisia ja teimme virheen, lähetämme aina uudet kalvot ilmaiseksi. Jos et halua uusia aurinkokalvoja, voit käyttää rahat takaisin -takuuta, jonka näen sinulla olevan. Jos sinulla on kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. 😊 / Emelie

5つ星のうち5の評価

Voor deze prijs! Ik zeg doen!!

Heel erg tevreden over evofilm !
Ook goede raamfolie voor deze prijs. Zal iedereen aanbevelen!!

2024年3月30日

EVOFILM からの回答

Het maakt ons erg blij om te horen dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. / Emelie

5つ星のうち1の評価

Koko on paljon pienempi kuin pitäisi…

Koko on paljon pienempi kuin pitäisi olla. Pettynyt

2024年3月20日

EVOFILM からの回答

Pahoittelemme, että tilauksessasi oli ongelma. Auttaaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla pyydämme sinua tekemään valituksen ja sitten voimme lähettää sinulle uudet aurinkokalvot, jos teimme virheen. Kiitos / Emelie

5つ星のうち1の評価

dette må være noe av det verste jeg har…

dette må være noe av det verste jeg har bestilt
film passer ikke vinduer
skrape detter fra hverandre etter noen få skrap
regner med og ta dette med klarna
styr unna folkens

2024年4月24日
自発的なレビュー

EVOFILM からの回答

Vi beklager at du har problemer med solfilmene dine. Hvis vi har gjort en feil, sender vi alltid nye gratis. Send en klage, så hjelper vi deg selvfølgelig / Emelie

Its great

Its great. Perfect fiting on my bmw g30

2024年4月10日

EVOFILM からの回答

So glad you are satisfied, it makes us happy to hear / Emelie

Helppo asentaa!

Palaset olivat oikean kokoiset, helppo sinänsä asentaa ja selkeät ohjeet. Pienenä miinuksena lastan kova kumiosa, oli hankana "lastata" hieman kaarevaa lasia.

2024年4月15日

EVOFILM からの回答

On ilo kuulla, että olet tyytyväinen ja kiitos palautteesta, sitä arvostetaan aina. 😊 / Emelie

Rask levering

Rask levering, veldig bra produkt, hjelpsom kundeservice.

2024年4月11日

EVOFILM からの回答

Det er godt å høre, det gjør oss glade for at du er fornøyd 😊 / Emelie

Str var for små

2024年3月27日

EVOFILM からの回答

Vi beklager at du har problemer med bestillingen din. For å hjelpe deg på best mulig måte, ber vi deg sende inn en klage via nettsiden vår. Etter det tar vi en titt på det og kommer tilbake til deg.

Takk på forhånd! / Emelie

5つ星のうち4の評価

Het aanbrengen van de folie was goed maar niet zoals verwacht

Het aanbrengen van de folie was goed te doen. Echter de zwarte stipjes(dots) langs het glas zijn van buiten blijvend zichtbaar waardoor je dus niet de luxe uitstraling creëert die je hoopt te maken, ik heb een hulpvraag gesteld in het Nederlands en krijg in het Engels een antwoord terug waar ik niet mee geholpen ben( gewoon goed aanduwen werd geadviseerd) als ik van tevoren wist dat de dots in het glas een soort witte lijn om de folie zichtbaar laten van buiten dan had ik de folie niet besteld en was de teleurstelling dus niet aanwezig. Mits je het geen probleem vind dat niet het gehele glas geblindeerd donker lijkt van buiten uit, is de folie prima geschikt. Dit geldt ook voor ramen zonder zwarte dots aan de rand, dan kun je dus wel het gehele raam blinderen.

2024年3月27日

Hoi,
Het kan lastig zijn met de zwarte stippen, omdat ze in eerste instantie donkerder zijn dan het raam. Als je er folie overheen installeert, zullen ze er nog steeds zijn en enigszins zichtbaar zijn.
Je kunt een zwart potlood nemen en tussen de stippen schilderen om het grootste kleurverschil te "verwijderen" en vervolgens de film zo monteren dat deze de stippen niet bedekt.
Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice. 😊 / Emelie

Passa ikke bilen

Laadukkaat kalvot

2024年4月9日

Kiva kuulla, se tekee meidät onnelliseksi. Kiitos jakamisesta 😊 / Emelie

5つ星のうち2の評価

Fulgte anvisningerne 100% men bliver…

Fulgte anvisningerne 100% men bliver aldrig helt tilfreds med resultatet, det et gummi lignende produkt der er særdeles vanskeligt at monterer ned ved ved rude listerne, uanset hvor meget væske du sprøjter på, gummi mod gummi det ikke let .Fik lavet et godt resultat uden luft blæner under montering, men næste dag var der små luft blæner rigtig mange steder og jeg endte med at afmontere det på på bagdørene, desuden er det meget uklart og sløret udsyn igennem denne form for folie .Mit råd er følgende: spar pengene og får en professionel til at monterer rigtig sol film på dine ruder det koster omkring 2.000kr og så det 100% iorden ,jeg lover dig du blir aldrig tilfreds med dette produkt hvis først du har haft rigtig monteret sol film i din bil før ..

2024年4月7日

Hej,
Hvor er det trist at læse, at du er utilfreds med solfilmen. Hvis du opdager, at der er bobler, er det bedst at fjerne filmen, skylle den af ​​og derefter samle den igen. som normalt løser det meste af problemet. At den er sløret skyldes som regel, at der er meget væske tilbage mellem filmen og vinduet, som ikke blev skrabet af under monteringen.
Hvis du kontakter kundeservice, vil de med glæde hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller bekymringer 😊 / Emelie

Resultatet ble kjempe bra

Resultatet ble kjempe bra. Var litt for har med å få det ned mellom vindu og lnnertrekket på døren. Så der ble en skade.

2024年4月4日

EVOFILM からの回答

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med solfilmen. Hvis du tilfeldigvis skader en film, er det greit å bruke monteringsgarantien og bestille en ny uten kostnad 😊

/ Emelie

Trustpilot エクスペリエンス