Geen product en geen contact
Na de bestelling en bevestiging bleef het stil. Nu al weken aan het wachten op verzending. Al drie mails gestuurd en ze reageren gewoon niet.
Gelukkig met achteraf betalen besteld. NIET BESTELLEN BIJ DEZE WINKEL!
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Gelukkig met achteraf betalen besteld. NIET BESTELLEN BIJ DEZE WINKEL!
Als je belt, heb je een enorme wachtrij en zit je meer dan een uur te wachten tot je aan de beurt bent. Op email reageren ze niet...
Om te beginnen werd de ventilator te laat geleverd. Na het aansluiten blijkt het ding defect. Vervolgens heb ik uren in de wacht gehangen voor telefonisch contact maar ben er nooit doorheen gekomen. Op de e-mail wordt uiteraard niet gereageerd. Waardeloos bedrijf.
Eigenlijk zou zo één aangepakt worden en de site geblokkeerd zodat er niet nog meer gedupeerden volgen.
Eigenlijk geen ster. Stelletje oplichters. Heb een airco gekocht van bijna 900 euro en wilde hem terugsturen omdat hij niet naar behoren functioneert. Ze zijn onbereikbaar, 3 uur in de wachtrij gezeten en nog steeds geen reactie. Wij gaan juridische stappen ondernemen
Op 7 juli een bestelling geplaatst en direct betaald. Vervolgens geen verzendbevestiging, geen track & trace en geen duidelijke communicatie ontvangen.
Meerdere keren contact gezocht via e-mail, WhatsApp en telefoon. Telefonisch heb ik meer dan een uur in de wachtrij gestaan zonder resultaat. Op e-mails ontvang ik vooral standaardantwoorden die geen betrekking hebben op mijn vraag of verzoek tot annulering.
Ik heb inmiddels gevraagd om annulering van mijn bestelling en terugbetaling van het betaalde bedrag, maar ook daarop heb ik nog geen inhoudelijke bevestiging ontvangen.
Ik hoop dat Evolar dit alsnog netjes oplost, maar op basis van mijn ervaring kan ik de klantenservice en communicatie momenteel niet aanbevelen.
I ordered 3 weeks ago and have not received anything, you can't get in contact with anyone other than the AI bot, the AI bot says it will submit a ticket but no one ever answers. Scam
Scalper website. 799 kosten de midea airco's eerst nu snel 1300 gemaakt.
Zeer slechte ervaring met Evolarshop.
Bij bestelling van een mobiele airco werd op de website vermeld dat het product direct leverbaar was en dezelfde dag verzonden zou worden. Ik heb direct betaald via iDEAL, maar vervolgens bleef een verzendbevestiging uit en werd de beloofde levering niet nagekomen.
De klantenservice is in mijn ervaring feitelijk onbereikbaar. Via WhatsApp, telefoon, e-mail en chat kreeg ik geen inhoudelijke reactie op mijn vragen over de status van de bestelling. De enige reactie bestond uit een AI-/chatbotbericht dat niet inging op mijn concrete vraag over levering. Zelfs op mijn ontbinding van de koopovereenkomst en verzoek tot terugbetaling is niet inhoudelijk gereageerd.
Het gaat bovendien om een seizoensproduct dat tijdens warme dagen aanzienlijk duurder is. Juist dan is tijdige levering essentieel. Een late levering maakt het product grotendeels waardeloos, terwijl het volledige bedrag al vooruit is betaald.
Ik raad daarom aan om zeer voorzichtig te zijn met vooraf betalen bij deze webshop zolang niet duidelijk is dat zij hun leveringsbeloftes daadwerkelijk nakomen en bereikbaar zijn wanneer er iets misgaat.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。