Expekt Danmark レビュヌ 138

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rettet fra 4-5 - Jeg har nu brugt nye Expekt i 2 ugers tid - pÃ¥ computeren(browser) ikke appen. Det med udbetaling skal ske igennem Trustly, virker lidt mÊrkeligt. Men har foretaget en udbetalin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Expekt, har et bredt sortiment af spillemaskiner, samt et bredt udvalg af sport. Ydermere er der underholdende personlige bonusser, som Þger underholdningsvÊrdien. Dog julekalenderen mangelfuld og der... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kun gode ting at sige om EXPEKT denne gang. Enten er jeg usandsynligt heldig eller også er jeres maskiner blevet meget bedre tid at give noget tilbage.

䌁業が回答したした

Man kan sagtens indbetale og bruge Sine penge derinde men lige sÃ¥ snart du skal trÊkke mod sÃ¥ skal du gÃ¥ igennem alt mulig pjat som kun virker halvt og support skriver stort set det samme til dig he... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン カゞノたたは胎元
  2. カゞノ
  3. 賭博堎
  4. ギャンブル サヌビス
  5. ゲヌミング サヌビス プロバむダヌ
  6. オンラむンスポヌツ賭博の販売業者

圓該䌁業による蚘述

Expekt - expekt more! Efter nogle års fravÊr på det danske marked vendte expekt i 2023 tilbage til Danmark, denne gang under navnet nye expekt. Expekt.dk er en online side, som både tilbyder vÊddemål på sport og masser af underholdende spil på vores casino og live casino. Vi har forskellige tilbud til alle vores spillere, så du er altid garanteret masser af underholdning. På vores casino opdateres vores store spilkatalog lÞbende, så du altid kan vÊre sikker på at finde de bedste klassikere og de mest interessante nye spilleautomater. Med vores live casino kan du få fornemmelsen af at sidde på et fysisk casino, mens du interagerer med vores fantastiske live dealers. Sidst men absolut ikke mindst er expekt den perfekte side til dig, der elsker sport. Her hos expekt elsker vi nemlig også sport, og derfor finder du altid masser af sports specials på siden, ligesom vores store udbud af live streaming har alt det bedste for den store sportsfan. Hos expekt finder du live streaming af en lang rÊkke store kampe inden for blandt andet fodbold, håndbold og basketball. LÊs meget mere om expekt på vores hjemmeside. God fornÞjelse! 18+. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjÊlpelinje på StopSpillet.dk

3.3

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

138件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Withdrawal did arrive

Withdrawal did arrive, but wow the hoops. They asked for ID, then asked again because the corners weren't visible, then a bank statement, then the same bank statement with a stamp, then a selfie holding the ID. Support was polite, always 'thank you for your patience,' yet every email felt like starting over. Nine days of back and forth for a three-figure cashout. I'm not angry, just tired. If you like paperwork more than spinning, this place is for you. I'm cashing out and uninstalling.

2026幎4月8日

Godt spillested og sÞd og hjÊlpsom team

Godt spillested og sÞd og hjÊlpsom team

2026幎4月8日

Hej Anita

Tak for de pÊne ord. Det glÊder os isÊr at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Hos Expekt bestrÊber vi os altid på at give jer den bedste service, så det glÊder os at den er vÊrdsat.

Vi glÊder os til at se dig snart til flere gode spil og måske en gevinst eller to.

Hilsen dit Expekt team.

Very good and great offers and

Very good and great offers and promotions

2026幎3月27日

Hilsen Tommy

Vi er så glade for at hÞre, hvor meget du sÊtter pris på vores hjemmeside. At få den form for feedback gÞr hele vores dag god.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for noget fra os, er vi her for at hjÊlpe.

Alt det bedste fra dit Expekt team.

SÞsterselskab til leovegas der har lige

SÞsterselskab til leovegas der har lige så rigged maskiner. Kommer ind i bonus på Big bamboo 2 med indsats 10kr. Starter ud med 8 spins med nul multiplikator slutter på cirka 20 spins med slut multiplikator på 3x. Kan i gÊtte gevinst man fik? 18,20kr. Så du får din 10kr tilbage og 8,20 i profit. Går derefter ind og smider 500kr med indsats 10kr på eye of Horus the Golden tablet. Over 45 deadspins. Gevinster i det hele. Cirka 60kr da jeg fik 45kr på et spin. Så 500kr holder cirka i 2 min. Spillede også i går der kunne man også kun lige akurrat få sin indsats tilbage.

2026幎3月25日

Hej Nicolai

Tak for din feedback, vi er kede af at du har haft sådan en negativ oplevelse med vores bonus spil.

Vi har designet vores bonus spil så alle har chancen for at vinde en god gevinst, men der er desvÊrre aldrig noget garanti, når spil er baseret på tilfÊldighed. Uanset tilbagebetalingsprocen (rtp) vil der vÊre perioder hvor man vinder både mere og mindre.

Vi vil gerne give dig en god oplevelse. Derfor har vi anmodet om dine kontaktoplysninger. Hvis du deler dem med os vil vi kontakte dig snarest muligt til en snak om, hvordan vi kan forbedre oplevelsen for dig. Vi vil meget gerne snakke med dig.

DÃ¥rligt hjemme side.

DÃ¥rligt hjemme side.. de

2026幎3月12日

Hej Per

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse.

Hvis der mere vi kan gÞre for dig er du altid velkommen til at kontakte os.

My problem was solved whitin 34 hours I am really satisfied

I am really satisfied with costumersservis and over all I love Expekt.dk

2026幎3月12日

Expekt Danmark からの回答

Tak for de pÊne ord Viktoria

Jeg kan love dig at Expekt også elsker dig. Vi håber vi snart ser dig igen til flere gode spil, og måske en gevinst eller to.

Too slow payments

2026幎3月6日

Hej Marcus

Tak for din henvendelse, som vi tager meget alvorligt. Hos Expekt forstår vi at hurtigere udbetalinger er enormt vigtige for at give jer spillere en god oplevelse. Når man har vundet en flot gevinst, skal man også have den på sin konto så hurtigt som muligt, så man kan nyde den.

Jeg kan ikke se her på Expekt om det er dine udbetalinger generelt der har vÊret langsomme, eller om der har vÊret specifikke udbetalinger, der ikke gik igennem. Kontakt os gerne via kundeservice, så vi kan addressere det nÊrmere.

Bedste spillested 2026 det er 👍

Bedste spillested 2026 👍

Hurtig ind/udbetaling og massere gode kampagner.

2026幎2月28日

Hej Oliver.

Det kan vi lide at hÞre. Du fremhÊver nemlig alt det der er vigtigt for os hos Expekt. Lynhurtige udbetalinger og kampagner, der fortÊller jer hvor meget vi vÊrdsÊtter jer spillere.

Vi glÊder os til at tage imod dig snart til flere gode spil og måske en gevinst eller to.

Hilsen dit Expekt team

For kedelig. Har valgt at slette min konto

Jeg bliver konstant bombaderet med SMS'er og når jeg forsÞger at afmelde, sender den mig bare til Expekts hjemmeside. Derudover er der absolut ingen bonuser til eksisterende kunder, udover en "casino bonus" som skal gennemspilles 10 gange (så det er nÊsten umuligt at udbetale).

2026幎2月28日

Hej smr

Det du beskriver må selvfÞlgelig ikke ske. Det skal vÊre nemt at justere hvilken post man får fra os.

Jeg har anmodet om dine kontaktoplysninger så vi kan få lÞst det her for dig så hurtigt som muligt. Hvis du deler dem med os vil jeg kontakte dig en af de nÊrmeste hverdage.

Beklager ulejligheden.

Et nyåbnet stenalder projekt med 7

Et nyåbnet stenalder projekt med 7 dages udbetalings tid.
De får 1 stjerne

2026幎2月23日

Hej Christopher

Tak fordi du nÊvner dette. Hos os Expekt bestrÊber vi os på at i har jeres udbetalinger umiddelbart efter i fået dem godkendt, så vi er helt enige i at det ikke bÞr tage fem dage.

Når vi informerer jer om at udbetalinger kan tage fem bankdage dage, er det fordi der under sÊrlige omstÊndigheder kan opstå forsinkelser på digitale overfÞsler, og her har vi sagt at det maksimalt må tage fem tage fÞr vi starter en undersÞgelse af forlÞbet. Det er meget sjÊldent at udbetalinger i praksis tager de fem bankdage.

Jeg kan ikke se dine betalingsdetaljer, så jeg ved ikke om din udbetaling har varet syvdage, eller om det er den vejledning du har fået fra kundeservice. Jeg vil meget gerne undersÞge dit forlÞb for dig, så hvis du Þnsker det, så skal du bare kontakte kundeservice på chatten, og sig du gerne vil sendes videre. Så skal vi nok kontakte dig snarest muligt.

Hilsen Expekt.

Ingen kampagne KUN GYLDNE CHIPS

Ingen kampagne KUN GYLDNE CHIPS
INGEN VINDERCHANCER.
Nogle gange hurtigt udbetaling nogle gange 1 dag

2026幎2月25日

Hej Anders

Tak fordi du kontaktede os angående dette. Vi vil gerne give dig tilbud, som du bliver glad for.

Vi ved hvor vigtigt det er for jer med hurtige udbetalinger så vi bestrÊber os på det skal vÊre både hurtigt og nemt at udbetale. Forsinkelser kan desvÊrre opstå ved pengeoverfÞrsler, så nogen gange vil det uundgåeligt tale lÊngere tid. Det beklager vi.

Har du mere feedback er du velkommen til at kontakte os på chat eller e-mail, vi er her for dig.

Pinligt niveau af kundeservice fra Philip hos Expekt

Jeg kontaktede Expekt for at få genåbnet min konto. Forinden havde jeg allerede vÊret igennem identifikationsspÞrgsmål med en anden medarbejder, så jeg valgte at give oplysningerne med det samme for at effektivisere processen.

I stedet for en professionel tilgang blev jeg mÞdt af Philip, der startede dialogen med “Vent til jeg spÞrger 🙂”. En belÊrende og unÞdvendig tone overfor en kunde, der blot forsÞgte at spare tid.

Samtalen fortsatte i samme spor med kommentarer som “Sidste chance jeg prÞver at hjÊlpe dig” og en generel passiv-aggressiv tilgang. Som afslutning valgte Philip at skrive, at han hellere ville bruge sin fritid pÃ¥ andet end at skrive sÃ¥dan med mennesker, han ikke kender.

Det er direkte uprofessionelt. En kundeservicemedarbejder skal kunne håndtere dialog, også når den ikke er perfekt – uden at blive personlig eller nedladende.

Hvis det er niveauet for jeres kundeservice, bÞr det give anledning til intern refleksion. Jeg forventer, at Philips opfÞrsel bliver taget videre til nÊrmeste leder og håndteret seriÞst.

Ikke sÊrlig god service Philip, og så på en lÞrdag?

2026幎2月21日

Hej Viktor

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme på dette. Alle Expekt kunder har krav på den samme varme service, og det lyder desvÊrre ikke som om du fik den. Stort undskyld fra os.

Når min kollega siger at vi skal stille spÞrgsmålene en af gangen er det rigtigt nok. Af sikkerhedsårsager må vi ikke acceptere svar fra vores kunder, hvis vi ikke får dem et af gangen, så Phillips kommentar var ment som en hjÊlp, selvom tonen kunne have vÊret bedre.

Vi vil gerne undersÞge din sag nÊrmere, men vi kan ikke gÞre det her fra Trustpilot, så hvis du deler dem med os vil vi kontakte dig hurtigst muligt

Tak fordi du hjÊlper os med at holde vores standarder hÞje.

Hilsen dit Expekt team.

Alt var galt man kunne ikke udbetale de

Alt var galt man kunne ikke udbetale de penge man havde vundet for de sagde man havde inbetalet med en andet kort end det man vil det udbetaler på, men som var det samme og skulle have banken til lave alle mulig papir fÞr det gik i orden kan ikke anbefale og kundeservice er ikke nemme at snakke med det siger det samme og det samme rigtig Þv oplevelse.

2026幎2月10日

Hej Mette

Tak fordi du delte din oplevelse med os.

Det du beskriver der er ikke i overensstemmelse med vores politik, så jeg kan kun beklage, hvis du har oplevet det. Vi anmoder om dokumentation for det kort du foretog indbetalingen til din gevinst samt kortet eller bankkonto du valgte at udbetale til. Det er en sikkerhedsprocedure der skal forhindre svindel med betalingsmetoder samt hvidvask. Hvis ind og udbetalingsmetoden er den samme, er der ikke nogen grund til at vi skal bede om dokumenter, så jeg vil gerne undersÞge med det samme, hvorfor du har oplevet det. Kontakt os gerne på chatten så hurtigst som muligt, så vi kan gå videre med det.

Hilsen dit Expekt team.

Jeg har kun gode ting at sige om EXPEKT

2026幎2月16日

Hej Lars

Lidt heldig har man jo lov at vÊre nogen gange. Tillykke med de flotte gevinster!

Hvis du vil vide om vores tilbagebetalingsprocent er blevet bedre kan du tjekke informationen inde for den enkelte side, og ellers vil vores kundeservice altid hjÊlpe dig på chatten.

Hilsen dit Expekt team

Jeg kan ikke lig og spille hos jer

Jeg kan ikke lig og spille hos jer og expekt skal ikke ringe til mig

2026幎2月7日

Hej Charlotte

Vi er rigtigt kede af at du ikke bryder dig om at spille hos os, og håber at du vil give os en chance for at gÞre det godt igen.

Vi bestrÊber os på Expekt på at der skal vÊre noget for enhver smag hvad enten i kan lide sport, livecasino eller spillemaskiner og vi giver jer nogle af markedets bedste kampagner, så i kan få det ekstra sjovt.

Men der er selvfÞlgelig mansser af ting vi kan gÞre bedre, og derfor knokler vi hver eneste dag for at give jer en bedre oplevelse. Derfor vil vi rigtigt gerne vide, hvad du savner hos Expekt. Hvis du Þnsker at snakke med, så bare kontakt kundeservice på chatten og sig du er blevet lovet et opkald. Så ringer vi en af de nÊrmeste hverdage. Vi glÊder os til at snakke med dig.

Meget tilfreds

Ingen problemer, godt udvalg af spil og god kundeservice. Modtog udbetaling efter 5 minutter. Alt i alt meget tilfreds.

2026幎2月12日

Hej Jonas

Det lyder forrygende. Hos Expekt ved vi hvor meget det betyder for jer at udbetalingerne går hurtigt, så vi arbejder stenhårdt på at give jer den bedst mulige betalingsoplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spÞrgsmål eller feedback. Alle ugens dage fra 8 til 1.

Hilsen Expekt.

Fungerer rigtig godt..

Fungerer rigtig godt... Kundeservice er også helt ok!!!
Kan anbefales....

2026幎2月6日

Hej BjÞrn

Tak for din pÊne kommentar, det glÊder os isÊr at du kunne lide vores kundeservice. Hos Expekt vil vi nemlig give jer den bedste kundeservice.

Vi glÊder os til at tage i mod dig snart.

Hilsen dit Expekt

good

Good experience

2026幎2月12日

Hej Jaocb

Det glÊder os at du havde en god oplevelse. Vi håber at se dig snart til endnu flere :)

Hej Brian

Tak for det, vi nyder at hÞre hvor tilfreds du er.

Hurtige udbetalinger er noget vi prioriterer hos Expelt, så det glÊder os at din gik nemt og hurtigt.

Kontakt os endeligt, hvis du får brug for os. Vi er på chatten alle ugens dage fra 8 til 1.

Hilsen dit Expekt.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。